captain kal
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@manofsorrows
Το αντίθετο με σένα με το Immortality. Το Telling Lies το 'χα παίξει ημι-βαριεστημένα, κυρίως στον ενθουσιασμό μου για το Her Story, περιμένοντας κάποια κορύφωση και ουσία που δεν ήλθαν ποτέ. Το Immortality, λίγο έτσι όπως ξεκίνησε ατσούμπαλα και in media res, δεν με κράτησε καθόλου. Το μόνο που μετάνιωσα, πως το είχα αγοράσει πριν καιρό και δεν κατάφερα να πάρω τα χρήματά μου πίσω.
Το Requiem, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα καταφέρω να το δω πριν τις γιορτές και φαντάζομαι θα είναι η σκληρότατη γκοτούμπα μου για το '22.
Νομίζω ότι κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου ακόμα φοβάμαι ότι αν πιάσω και παίξω τα παιχνίδια που έχω, αυτά θα τελειώσουν και μετά δεν θα έχω παιχνίδια να παίξω... δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς γιατί δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να αρχίσω κάποια να δω καλά καλά αν μου αρέσουν από αυτά που έχω, ενώ τα συνδρομητικά τα μάτωσα.
Δένατε και το κέρμα με κλωστή για να το πάρετε πίσω;
Δεν χρειαζονται νεα bosses καλε για το προσκυνημα, 3-4 που εχουμε ξαναδει να βαλουν και γιναμεΠράγματι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βάλουν 3-4 νέα bosses, ένα μικρό story το οποίο θα ψάξεις στα φόρα για να καταλάβεις πως κολλάει με το μεϊν και μπουμ! Προφιτ! Overwhelming Positive sto steam. Προσκύνημα!
Ξεκινησα το Evil west το οποιο βγηκε χτες! Μετα το φοβερο Shadow warrrior 3 μπορω να πω πως και αυτο ειναι ακομα καλυτερο! Σαν doom και shadow warrior ειναι με πολυ βια και αιμα και αγρια σφαγη Μονη διαφορα οτι ειναι tps αντι για fps. Οτι πρεπει για εμενα δηλαδη!
Δεν πέφτεις έξω. Review soon.Από αυτά που διαβάζω και βλέπω είναι πως το game θυμίζει corridor 3rd person shooter εποχής PS3/Xbox 360 το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και προέρχεται από μία εποχή καμπής στην ποιότητα του gaming λόγω των κονσολών, αλλά τούτο φαίνεται καλοδουλέμενο.