περαστικά να είναι, εγώ έχω πιάσει ξανά το Eador, προσπαθούσα να παίξω είναι η αλήθεια γιατί υπήρξε πληθώρα προβλημάτων που το ακολουθούσαν, με κυριότερο ότι στην κάρτα γραφικών μου σέρνετε... ενώ στην 7850 που έπαιζα παλιότερα έτρεχε νεράκια (και στο workstation με την 7790 που έκανα ένα τεστ έτρεχε νεράκι πάλι).
Τα δε crash to desktop έπεφταν βροχή, αλλά λύθηκε με το να βάλω το exe να τρέχει πάντα σε admin (κάτι access violations πέταγε). Αυτό που δεν λύθηκε ακόμα είναι ότι για να παίξει η έκδοση gog πρέπει να κλείνω το antivirus... η έκδοση steam δεν έχει τέτοιο θέμα.
Τώρα σιγά το πρόβλημα θα πει κανείς, αλλά το βλαμμένο το avast αν και επιλέγω να κλείσει μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση, αυτό δε το κάνει και μένω ξέφραγο αμπέλι μέχρι να το πάρω γραμμή ότι το έχω κλειστό.
Τεσπά, στα του Eador, πραγματικά πολύ όμορφο παιχνίδι και αρκετά ενδιαφέρον το στυλ του. Δεν είχα πριν κάποια εμπειρία με αυτά αλλά με έχει γλυκάνει αρκετά το Eador ώστε να τσιμπήσω το HoM 3 να βρίσκεται.
Την προηγούμενη φορά δεν είχα προχωρήσει αρκετά αν και είχα παίξει πολλές ώρες (offline οπότε ιδέα δεν έχω πόσες, είχα γράψει και 15 online αλλά είχα παίξει αρκετά πριν από αυτό). Αλλά θα έλεγα ότι τότε το πήγαινα κάπως αργά, αφού μάθαινα ακόμα το παιχνίδι και τώρα που είμαι κάπως πιο σίγουρος για τις δυνατότητές μου και έχω αναπτύξει την στρατηγική που θέλει το παιχνίδι, χώνομαι και σε "κόκκινες" μάχες που το παιχνίδι λέει ότι δεν με παίρνει, αλλά στην πραγματικότητα είναι εφικτές αν έχεις καλό combo σε spells και χρησιμοποιήσεις λίγη τακτική ταμπορόματος.