Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Τελειώσαμε με τα original sin, dark souls 3 και Fran Bow...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω, πως μπορείς να παίζεις κανονικά ακόμα κι αν παίζει ο αδερφός σου στο steam αρκεί να μην παίζει το Prey.παράλληλα όσο δεν παίζει κάτι ο αδερφός μου ψιλοασχολουμε με το prey (steam family share).
τελευταια φορά που το δοκιμάσαμε όποτε έπαιζε οτιδήποτε ο owner τον άλλον τον πέταγε μετά από λίγα λεπτά. βέβαια δεν χάνω κάτι να ξαναδοκιμάσω.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω, πως μπορείς να παίζεις κανονικά ακόμα κι αν παίζει ο αδερφός σου στο steam αρκεί να μην παίζει το Prey.
τελευταια φορά που το δοκιμάσαμε όποτε έπαιζε οτιδήποτε ο owner τον άλλον τον πέταγε μετά από λίγα λεπτά. βέβαια δεν χάνω κάτι να ξαναδοκιμάσω.
γρήγορο σαν αστραπή εντιτ: την ώρα που παίζει μου έχει επιλογή μόνο για αγορά.
Έπιασα ύστερα από καιρό που ωρίμαζε στο backlog το papers please και μα τον odin είναι πολύ πιο εθιστικό από ότι περίμενα.
Ήδη έκανα ένα πρώτο playthrough αλλά δεν συμφωνώ με το τέλος που μου έβγαλε.Τώρα θα του κάνω μερικά Playthroughs ακόμα μόνο και μόνο για να κάνω και τα υπόλοιπα achievement. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΛΙΩΝΩ CONAN ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.Με συλλάβαν γιατί λέει συνεργαζόμουν με τους επαναστάτες , ενώ στην πραγματικότητα όπως πάλευα με το interface μέχρι να το συνηθίσω πλήρως, δεν καταλάβαινα καν πως να βοηθήσω τους επαναστάτες. Αυτό που αρχίζω να ψιλιάζομαι είναι ότι κάτι θα μου ξέφυγε από τα χαρτιά τους και θα πέρασα κανέναν που δεν θα έπρεπε και έτυχε να είναι επαναστάτης. Αλλά ήταν τελείως κατα λάθος.
Πρέπει να προσέχεις και με τι αφίσες κρεμάς.
In other news, τελικά κατάλαβα πως δεν είμαι προβληματικός, και ΔΕΝ είμαι κακός adventurάς, αλλά έχω θεματάκι με cartoon logic. Για αυτό και με γονάτισαν τα Monkey IslandΤΜ I mean, μια χαρά έπαιζα Post Mortem, Jack Orlando, και τα 3 πρώτα Dracula. Αλλά πού να μου κόψει ότι για να κλέψω το χρυσό δόντι ενός πειρατή, πρέπει να του δώσω καραμελίτσα, τσίχλα, να κουμπώσω και εγώ μια τσίχλα, και να ρουφήξω Ήλιο από ένα μπαλόνι? Για να μη τα πολυλογούμε, το Monkey IslandTM 3 κόντεψε να με τρελάνει. Το 4 το έπαιξα πολύ λίγο γιατί δεν άντεξα το χειρισμό, και τελικά το είδα στο Youtube. Σήμερα ξεκινάω Monkey IslandTM 5, αλλά δε περιμένω καμία πρόκληση, Telltale είναι.
Πρέπει να προσέχεις και με τι αφίσες κρεμάς.
In other news, τελικά κατάλαβα πως δεν είμαι προβληματικός, και ΔΕΝ είμαι κακός adventurάς, αλλά έχω θεματάκι με cartoon logic. Για αυτό και με γονάτισαν τα Monkey IslandΤΜ I mean, μια χαρά έπαιζα Post Mortem, Jack Orlando, και τα 3 πρώτα Dracula. Αλλά πού να μου κόψει ότι για να κλέψω το χρυσό δόντι ενός πειρατή, πρέπει να του δώσω καραμελίτσα, τσίχλα, να κουμπώσω και εγώ μια τσίχλα, και να ρουφήξω Ήλιο από ένα μπαλόνι? Για να μη τα πολυλογούμε, το Monkey IslandTM 3 κόντεψε να με τρελάνει. Το 4 το έπαιξα πολύ λίγο γιατί δεν άντεξα το χειρισμό, και τελικά το είδα στο Youtube. Σήμερα ξεκινάω Monkey IslandTM 5, αλλά δε περιμένω καμία πρόκληση, Telltale είναι.