What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ξεκίνησα το Total War:Three Kingdoms και μπορώ να πω οτι μετα απο 4-5 προσπαθειες με τα total war (Αν εξαιρεσουμε τα totalwarhammer που τα ελιωσα) βρηκα επιτέλους τρόπο να εχω ελπιδα στις μαχες και στο campaign (ισως λογω warhammer xp). Ειναι πολλες οι παραμετροι που σχετιζονται μεταξυ τους (supplies,food,population etc) αλλα δενουν με λογικη και ειναι fun to explore... πρώτη φορά μετά απο χρόνια (εποχή adventures) αναγκάστηκα και έφτιαξα γράφημα στο χαρτί  για να παρακολουθώ το τι κάνει το ένα και πως επηρρεάζει το άλλο.

Μόνο μειονέκτημα για μένα είναι οτι δε μπορώ να διαβάσω καλά το οτιδήποτε επειδή τρέχω σε ανάλυση 1280χ1024  σε 19αρα οθονη(Πρέπει να αγοράσω νεα οθόνη, το ξέρω)
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
[quote quote=518211]Omg ρε Stamatimenos, και η χαρντκορίλα έχει τα όριά της ? . Επίσης τι semi-retro, το πιο καινούργιο από αυτά που ξεκίνησες κυκλοφόρησε πριν 16 χρόνια, και το Might and Magic 6 που τελικά παίζεις πριν 23 χρόνια. Don’t get me wrong, I approve, αλλά φουλ του ρέτρο με ρηγάδες παίζεις ? .

Το Ultima 9 από GoG το έχεις; Δεν είμαι σίγουρος αν έχουν περασμένο το unofficial fan patch που διορθώνει ένα σωρό προβλήματα.

Για Wizardry 8 προτείνω κατ’ ελάχιστο το mod που κάνει speed-up τις κινήσεις των mobs στη διάρκεια των turn-based μαχών, αλλιώς μπορεί να κάνουν κάνα πεντάλεπτο ανά μάχη απλά για να σε πλησιάσουν. Μπορεί να γίνει γρήγορα κουραστικό.

To Might and Magic 6 είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever, και είναι τεράστιο. Αν είσαι από αυτούς που θέλουν να εξερευνούν τα πάντα και να ξεψαχνίζουν side-quests, υπολόγιζε 120 ώρες ως απόλυτο μίνιμουμ. Δυστυχώς λείπουν κάποια quality of life features στο user interface που μπήκαν στη σειρά στο Might and Magic 7, αλλιώς θα ήταν τέλειο.

[/quote]

Είσαι ωραίος!
Κοίτα, η αλήθεια έιναι ότι "πείραξα" κάμποσα πράγματα στο U9, ακολουθώντας κάποιες οδηγίες στο PCgamingwiki, αλλά και οι ίδιοι σε προειδοποιούν για instability issues. Θα το ξαναδοκιμάσω αργότερα, τώρα που αρχίζει πάλι να κάνει ζέστη, το κεφάλι δεν αντέχει :p
Kατά τα άλλα, εφόσον ο κόσμος τους είναι 3D με ελεύθερη κίνηση και όχι tile-based (που χάνεσαι επειδή κάθε "οθόνη" είναι σχεδόν πάντα ίδια με τη προηγούμενη), δεν τα θεωρώ full-retro. Eντελώς προσωπική άποψη, βέβαια.
Το Wiz8 έχει ήδη στα options επιλογή για να τρέχουν αρκετά πιο γρήγορα (χ5) οι εχθροί, και έβαλα και τη μάχη γενικά στο fast, οπότε δεν με πειράζει ακόμα και αν έρχονται 8 άτομα.

ΑΝ κάποιος ενδιαφέρεται, τα party μου είναι:
Wiz8: Monk, Samurai, Fighter, Bard, Μάγος, Cleric (στη πρώτη πόλη παίρνετε Rogueά και Valkyrie). Βάλτε σε όλους κάποιο ranged όπλο για secondary και ανεβάσετε το stealth στον Monk, του δίνει AC. Γενικά δεν τον προτείνω, απλά μου αρέσουν οι martial artists στα RPGs.
MM6: Paladin, Archer, Cleric, Mage. Αλλά θα πρότεινα Mage Mage Mage Cleric. Δύσκολη αρχή, αλλά αν νιώσετε το πώς να dodgeάρετε τα ranged attacks των αντιπάλων και μετά spammάρετε fireballs, easy game-easy life. (το side-stepping είναι αργό, θέλει να προχωράτε με το W αλλά έχοντας τον εχθρό στα πλαϊνά σας, και να γυρνάτε να τους δείτε μόνο όταν είναι και οι τρεις δικοί σας έτοιμοι να castάρουν) Και σε όσους κοντέψουν Ring of Fire.
(προφανώς και θα βάλετε mod για να προχωράτε με WASD και να χειρίζεστε τη κάμερα με το mouse). Α, και για να κάνετε level-up και/ή να μάθετε skills μιλάτε σε NPCs.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
737
[quote quote=518233]Ξεκίνησα το Total War:Three Kingdoms και μπορώ να πω οτι μετα απο 4-5 προσπαθειες με τα total war (Αν εξαιρεσουμε τα totalwarhammer που τα ελιωσα) βρηκα επιτέλους τρόπο να εχω ελπιδα στις μαχες και στο campaign (ισως λογω warhammer xp). Ειναι πολλες οι παραμετροι που σχετιζονται μεταξυ τους (supplies,food,population etc) αλλα δενουν με λογικη και ειναι fun to explore… πρώτη φορά μετά απο χρόνια (εποχή adventures) αναγκάστηκα και έφτιαξα γράφημα στο χαρτί για να παρακολουθώ το τι κάνει το ένα και πως επηρρεάζει το άλλο.

Μόνο μειονέκτημα για μένα είναι οτι δε μπορώ να διαβάσω καλά το οτιδήποτε επειδή τρέχω σε ανάλυση 1280χ1024 σε 19αρα οθονη(Πρέπει να αγοράσω νεα οθόνη, το ξέρω)

[/quote]

Για ψάξου λίγο στα options του interface για UI scale. Είχα το ίδιο πρόβλημα από την "ανάποδη" (2,5Κ ανάλυση και κάποιες γραμματοσειρές ήταν οριακά μικρές) και προστέθηκε σε κάποιο patch αυτή η option και βοήθησε πολύ. Στα του παιχνιδιού τώρα και εμένα προσωπικά με έχει απορροφήσει: είμαι στη δεύτερη  campaign που ξεκίνησα στα καπάκια και ήδη έχω τσιμπήσει το 8 princes DLC που έρχεται 8/8.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Δυστυχως παιζω με το 1.1 patch και δεν εχει φτιαξει...δε νομιζω να ειναι μονο αυτου του παιχνιδιου, απλα οι devs εχουν σταματησει να σκεφτονται τις 19αρες...το ιδιο πραγμα ειχα και στο frostpunk, οπου δυστυχως με αναγκασε να σταματησω να το παιζω.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Mass Effects για μένα αυτόν τον καιρό (για πρώτη φορά!), και ανακηρύσσω την Jane Shephard ως έναν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σε videogames (μαζί με Agent 47, Cate Archer, Geralt, Stranger, Patrick Galloway (για όποιους θυμούνται) και δε συμμαζεύεται).

1) Το 1 το βρήκα εντελώς βαρετό. Βαρετή κίνηση στο χώρο, βαρετή και αργή μάχη, αργεί να γίνει "κάτι" τελοσπάντων. Κάπου είχα διαβάσει ότι η ΕΑ διαπίστωσε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό gamers είχαν παρατήσει το παιχνίδι όταν έφτασαν στη Citadel (δηλ. στην 1η ώρα). Τους καταλαβαίνω απόλυτα! Εννοείται έφαγε uninstall.

2) Είμαι στο 2 τώρα και ήμουν έτοιμος να το θεωρήσω ως το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ, αν δεν είχε αυτόν τον εντελώς βαρετό μηχανισμό του σκαναρίσματος πλανητών (αλλά απαραίτητος, αν ήθελες να κάνεις αναβαθμίσεις). Σχετικά αργά στο παιχνίδι (στις 37h από τις 44 που είμαι τώρα) ανακάλυψα στο ίντερνετ το No MiniGames mod που με 1 μόλις probe καθαρίζεις έναν πλανήτη, αλλά και περνάς αυτόματα όλα τα minigames που θέλουν τα διάφορα bypass (αν και αυτά δεν μ’ ενοχλούσαν). Μπορώ χωρίς υπερβολή να υπολογίσω ότι από εκείνες τις αρχικές 37h, σίγουρα οι 15 έφυγαν στο σκανάρισμα των πλανητών (μαζί και με το πηγαινέλα για αγορά probes, περίπου 6-8 λεπτά ο κάθε πλανήτης, ανάλογα με τον πλούτο των ορυκτών). Το νούμερο είναι τεράστιο αν αναλογιστώ ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα (των 15h) είχα τερματίσει το Lost Planet 3! Στις ώρες που ακολούθησαν την εγκατάσταση του mod, προχώρησα πολύ το παιχνίδι, καμία σχέση με πριν που βαριαναστέναζα όταν έμπαινα σε ένα καινούργιο ηλιακό σύστημα.

3) Είμαι πολύ περίεργος να δω το τέλος του 3 που τόσο επικρίθηκε! Είναι δυνατό να είναι ΤΟΣΟ πια χάλια, όσο ήταν π.χ. το τέλος του Deus Ex: Human Revolution ή (ακόμα χειρότερα) και των δύο Kane & Lynch;
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Έχει κάμποσα φινάλε, και πολλά πράγματα στο 3 επηρεάζονται από τις επιλογές σου στο 2. Τα καταφέρνουν καλύτερα από την Telltale<span style="font-size: 8pt">+</span>
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
[quote quote=518243]
1) Το 1 το βρήκα εντελώς βαρετό. Βαρετή κίνηση στο χώρο, βαρετή και αργή μάχη, αργεί να γίνει “κάτι” τελοσπάντων. Κάπου είχα διαβάσει ότι η ΕΑ διαπίστωσε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό gamers είχαν παρατήσει το παιχνίδι όταν έφτασαν στη Citadel (δηλ. στην 1η ώρα). Τους καταλαβαίνω απόλυτα! Εννοείται έφαγε uninstall.
[/quote]

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι αργεί να πάρει μπρος και υπάρχουν αρκετά προβλήματα (π.χ. οι αποστολές με το όχημα, τα εκνευριστικά ασανσέρ), αλλά το πρώτο Mass Effect έχει πολύ ενδιαφέρον σενάριο και είναι το πιο "RPG" απ' όλα τα υπόλοιπα. Κατ' εμέ, αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία, αν και τώρα που έπαιξες το δεύτερο (το οποίο είναι εντυπωσιακά βελτιωμένο στον τομέα της δράσης), έχει χαθεί μεγάλο μέρος του μυστηρίου που κυριαρχούσε στο πρώτο Mass Effect, με το Sovereign και τους Reapers.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
[quote quote=518243]Εννοείται έφαγε uninstall.[/quote]
Εννοείται έχασες το καλύτερο μέρος της σειράς (1&gt;2&gt;3) :p . Ναι έχει πιο αργό gameplay από τα επόμενα αλλά α) είναι αυθεντική, επική space opera με ωραία ιστορία, β) έχει κάποιο βάθος στους rpg μηχανισμούς του. Μέχρι τη Cidatel είναι το "tutorial", δεν έχεις δει τίποτα. Το 2 έχει κάποια δυνατά set pieces - combat scenarios και πιο προσεγμένες background ιστορίες των μελών της ομάδας σου (με αποτέλεσμα μια πιο "χαλαρή" κεντρική ιστορία), αλλά από level design/εξερεύνηση/rpg στοιχεία, άστα να πάνε.

[quote quote=518243]Είναι δυνατό να είναι ΤΟΣΟ πια χάλια, όσο ήταν π.χ. το τέλος του Deus Ex: Human Revolution[/quote]
Μια χαρά είχα βρει το ending του Human Revolution. Του 3 από την άλλη, ως φινάλε τριλογίας κουβαλάει ιδιαίτερη βαρύτητα και αν και το extended cut κλείνει τις περισσότερες τρύπες, η ανυπαρξία της επίδρασης πολλών σημαντικών επιλογών σου στη διαμόρφωσή του, παραμένει...
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
και εγώ το βρήκα μια χαρά του hr. του mass effect 3 από την άλλη μη σχολιάσω καλύτερα. πολύ κακό τέλος (άντε πες τέλη). βεβαία να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι το τέλος του 2 καταφέρανε να μην έχει καμιά σημασία στο 3 τελικά. θα το έλεγα ότι η επιρροή ήταν αρκετά επιφανειακή.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Δηλαδή σας άρεσε το τέλος του Deus Ex: Human Revolution;! Δε λέω, εκπληκτικό παιχνίδι, εξαιρετικό gameplay που ποτέ δε βαριόσουν αλλά πάντα ήθελες να δεις τί θα γίνει παρακάτω. Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι ό,τι και να έκανες στο παιχνίδι, στο τέλος είχες 3-4 επιλογές να μεταδόσεις ό,τι ήθελες στον κόσμο μέσω των ειδήσεων (δηλ. ανεξάρτητα απ’ το τί έκανες πιο πριν). Ακριβώς ίδιο είδος τερματισμού με το The Technomancer. Κι αυτό το είχα κατευχαριστηθεί (εκτός απ’ το respawn των εχθρών), αλλά και σ’ αυτό στο τέλος μπορούσες να τους πεις ό,τι ήθελες (ανεξάρτητα τί έγινε πιο πριν) σχετικά με το μυστικό των Technomancers και το τί απέγινε η Γη. (Προσωπικά πάντως, είχα παγώσει όταν ο Zachariah είδε απ’ το ηλεκτρονικό τηλεσκόπιο τί απέγινε η Γη).

Για μένα οι καλύτεροι τερματισμοί σε rpgs είναι αυτοί που, ανάλογα με τις επιλογές σου μέσα στο παιχνίδι, δείχνουν με μικρά cutscenes στο τέλος το αποτέλεσμα εκείνων των επιλογών (π.χ. Arcanum, Gothic 3, Fallout: New Vegas). Ακόμα θυμάμαι στην αρχή του Arcanum στο πρώτο χωριό είχα βοηθήσει σε κάτι έναν τοπικό γιατρό και στο τέλος είχε cutscene και γι’ αυτόν ότι με εκείνη τη βοήθειά μου έγινε διάσημος στον κόσμο του παιχνιδιού! Μακάρι έτσι να είναι ο τρόπος τερματισμού σε όλα τα rpgs. Ώστε να αισθάνεσαι ότι βοήθησες κάποιον άνθρωπο και ότι ωφελήθηκε και μακροπρόθεσμα απ’ τη βοήθειά σου (και όχι απλά έκανε μια σούπα για βραδινό με τα 5 κολοκυθάκια που του πήγες!). Αλλά εδώ (στα Deus Ex: Human Revolution και The Technomancer) μιλάμε για καμιά επίπτωση στο τί έκανες μέσα στο κυρίως παιχνίδι, αφού το τί μήνυμα θα μεταδοθεί (το τί θα αφήσεις να απορρέει απ’ την όλη ιστορία) το αποφασίζεις, εξολοκλήρου και μόνο, στο τέλος! (Έτσι ήταν και στο πρώτο Deus Ex).

Μακάρι αυτό που αναφέρω στην αρχή της 2ης παραγράφου να εφαρμοστεί και στο επόμενο Elder Scrolls!!!
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
ε το μόνο αρνητικό ήταν αυτό αλλά πάλι δεν ήταν κακό. σε αντίθεση με το τέλος του mass effect 3 που τραβούσα τα μαλλιά μου.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Για το τέλος τους Deus Ex HR έχουν πει οι Devs πως ήθελαν να το κάνουν αλλιώς αλλά ξέμειναν από λεφτά.

https://www.shacknews.com/article/70312/deus-ex-human-revolution-endings-simplified-due-to-constraints">https://www.shacknews.com/article/70312/deus-ex-human-revolution-endings-simplified-due-to-constraints

Εμένα προσωπικά μου άρεσε όλο το narrative στο παιχνίδι και είναι από τα λίγα παιχνίδια που δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω, ήθελα να δω τι θα γίνει μετά. Μετά από όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το να φτάνω στο τέλος και να βλέπω σε ένα από τα τέλη σκηνή με
τα ελληνικά ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης
ήταν απλώς το κεράκι στην τούρτα. Σε ένα παιχνίδι με άρτιο gameplay και υπέροχο level design.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Ό,τι είπαν τα παιδιά από πάνω. Ναι μεν τόσο στο πρώτο Deus Ex όσο και στο HR οι αποφάσεις σου δεν επηρέαζαν άμεσα το φινάλε (θα έλεγα ότι περισσότερο επηρέαζαν το gameplay και κάποια μεταγενέστερα set pieces- εξ ου και το immersive sim, σε αφήνει να παίξεις μέσα σε ένα sandbox κόσμο όπως θες), αλλά και στα 2, ό,τι απόφαση και να έπαιρνες στο τέλος, αυτό ήταν έστω εναρμονισμένο με την ιστορία κι όσα είχες δει στο lore του κόσμου, δεν ήταν ατσούμπαλη προσπάθεια εντυπωσιασμού όπως στο ME 3.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Γαμάνε πολύ τα φινάλε που είναι "ραμμένα" σύμφωνα με τις επιλογές σου στα sidequests, και δεν αφήνουν τίποτα ξεχασμένο. Θυμάμαι και το NWN2 ήταν έτσι, ή τουλάχιστον ένα expansion του.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Μέσα στο Σ/Κ τέλος το Mass Effect 2 (περίπου στις 56h) και, όπως καταλαβαίνετε, στο τέλος έμεινα να κοιτάω για ώρα την οθόνη... Θεωρώ τη Suicide mission ως την καλύτερη αποστολή που έχω δει σε videogames. Δεν έχω παίξει ακόμα το Witcher 3, αλλά ακόμα κι αν εκεί (όπως έχω διαβάσει) είναι καλύτερα, και πιο πυκνά, γραμμένες οι αποστολές (από άλλα videogames), δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα υπάρχει κάποια που θα βγάζει τόσο συναίσθημα. Θα δούμε κι εκεί...

Ξεκίνησα λίγο το 3 (στην 1h). Επική εισαγωγή, όπως μ' άρεσε και του 2 με τον Shepard να πέφτει και να σταματάει ο ήχος (λόγω του κενού του διαστήματος). Πολύ καλή η βελτίωση του ήχου των όπλων (πλέον ακούγονται ότι κάνουν ζημιά!), αλλά από την άλλη δεν μ' άρεσε η "smooth" αίσθηση των προσώπων. Εκεί που η πρωταγωνίστριά μου είχε ένα "battle-hardened" look στο 2, εδώ μοιάζει να πηγαίνει βαμμένη στον πόλεμο!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,543
Προσωπικά στο πρώτο mass effect λάτρεψα περισσότερο από κάθε τι στο παιχνίδι τις βόλτες στους πλανήτες. Ξενέρωσα που το έκοψαν στο 2 αυτό. Θεωρώ τεράστιο λάθος που το έκανες skip. Kαι γω μην νομίζεις. Πριν δύο χρόνια το έπαιξα και σίγουρα θα κάνω resume το 2 στο προσεχές διάστημα οπωσδήποτε μόλις ξεμπερδέψω με άλλα χρονοβόρα επικά rpg.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Πλέον, Chosen Undead, αν ένα videogame δε με κάνει "κλικ" απ' την αρχή, δεν έχει άλλη ευκαιρία. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάποιο που θα αποσπάσει μεγάλες βαθμολογίες και που θα αρέσει σε πάρα πολλούς (ή και που θα είναι αντικειμενικά καλό), ότι θα αρέσει και σε όλους. Μπορεί κάτι να μην κάτσει καλά στον παίκτη στο gameplay και να μην το αντέχει. Π.χ. δε μ' άρεσε ο χειρισμός των 2 πρώτων Dragon Ages και δεν μπόρεσα να το συνηθίσω, ούτε και των Final Fantasy VII &amp; X. Άλλοι (στα συγκεκριμένα videogames, μάλλον οι περισσότεροι) δεν είχαν πρόβλημα μ' αυτό και τα ευχαριστήθηκαν. Είναι τόσα τα videogames, και τόσος λόγος ο χρόνος τις καθημερινές, που πλέον δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Εδώ δεν έπαιξα ακόμα Το Παιχνίδι! (Αλλά θα γίνει κι αυτό, το προγραμματίζω κοντά στα Χριστούγεννα).
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,543
Α καλα και γω witcher 3 επισης στο δεκαωρο το εκανα pause. Θελει απειρες ωρες που δυσκολα βρισκονται δυστυχως. Αυτο, το metal gear solid v και το final fantasy xv πραγματικα δεν θες να τελειωσουν ποτε. Επιφανειακά δεν γίνεται να τα παίξεις, εγώ προσωπικα δεν μπορώ. Η τα κάνεις ολα ή μην παίξεις καθόλου

Ισχύει αυτό για το κλικ. Το Dragon's Dogma δεν μου έκανε εμένα
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Με αργά βήματα κλείνω σιγά σιγά τα πολλά μέτωπα που άνοιξα.

Τέλειωσα με τα DLC του Little Nightmares. Μου άρεσε περισσότερο το βασικό παιχνίδι, χωρίς όμως να κάνουν άσχημα τα DLC. Η κορύφωση του παιχνιδιού, για άλλη μια τρομερή και δένει πολύ ωραία με το βασικό παιχνίδι. Το μόνο που με χάλασε λίγο, είναι που δεν σε αφήνει να πειράξεις τα κουμπιά του χειριστηρίου, με αποτέλεσμα να πεθάνω αρκετές φορές επειδή δεν μπορούσα να τα συνηθίσω με τίποτα. Επίσης κάποια μικροbugs όπως να περνάνε τα χέρια της μαρμάγκας μέσα από τον τοίχο. Κατά τα αλλά πολύ ωραίο παιχνιδάκι, αλλά μικρό.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
ειμαι σε γενικη συσκεψη με τον εαυτο  μου για να ξεκινησω αυτον τον καιρο να παιζω Conan Exiles.
ενας φιλος εχει ξεκινησει να με πολιορκει οπως η αμαρτια τον μικροψυχο.
Εχει πεσει καποιος με τα μουτρα στη φαση;

Αυτα που εμαθα απο τον φιλο, δεν τα λες και πηγη εμπνευσης. Η επιλογη easy δεν ειναι καθολου easy. ψοφολογας καθε τρεις και λιγο και τρεχεις απο μακρυα. Για να βρεις resources παιζει να περπατησεις και 20 λεπτα real time. Ειδα το μεγεθος του χαρτη και παιζει να ειναι ολοκληρη η Ασια σε πραγματικο μεγεθος. Σκαρφαλωνεις καπου και αν θελησεις να κατεβεις, πρεπει να ζυγισεις εαν θα ζησεις απο την πτωση. πεθαινεις απο τα παντα.
Επειδη ο φιλος ειχε ρεπο χθες αλλα κοιμηθηκε σημερα 08:00 καταλαβα οτι θα παιξει μεγαλη ταλαιπωρια. Ειδα και ολες τις αναφορες για xbox και τερμα windowιλικι και ξενερωσα και ειπα οτι αυτο το παιχνιδι πρεπει να το παιξω. Αργοτερα ειδα οτι υπαρχει και διεξοδος για linux αλλα δεν αλλαξα γνωμη, αυτο το παιχνιδι θα το λειωσω.
 
Top Bottom