What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το έχω λιώσει. Βασική ερώτηση. Θα το παίξεις με τον φίλο ή solo ;

Επίσης αν το παίξετε μαζί, για τί server μιλάμε; pvp ή pve;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,556
ακομα δεν εχω πει με σιγουρια οτι θα μπουκαρω στον κλιβανο. εαν ξεκινησω, λογικα, θα παει σολο. Με τον φιλο που με ψηνει να ξεκινησω, συνηθως δουλευουμε μαζι. κακο. ενας απο τους λογους που σκεφτομαι να ξεκινησω το καψιμο, ειναι το υπερκακιστο ιντερνετ.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,158
εγώ συνεχίζω soulcalibur και το dirt rally 2.0. Μετά σε linux καθημερινά το civilization και σε windows Tomb Raider και Kingdom com(θέλω να το λιώσω αυτό αλλά δυστηχώς δεν έχω βρει χρόνο)
Στο switch καθημερινά το fire emblem three houses. Πολύ καλό turn based Γιαπωνεζιά καθαρόαιμη με όλο το περίπλοκο setting και story.
Στο switch ακόμα παίζω το rayman και το φοβερό indie που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα το steamworld heist.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
[quote quote=518606]ειμαι σε γενικη συσκεψη με τον εαυτο μου για να ξεκινησω αυτον τον καιρο να παιζω Conan Exiles.

Αυτα που εμαθα απο τον φιλο, δεν τα λες και πηγη εμπνευσης. Η επιλογη easy δεν ειναι καθολου easy. ψοφολογας καθε τρεις και λιγο και τρεχεις απο μακρυα. Για να βρεις resources παιζει να περπατησεις και 20 λεπτα real time. Ειδα το μεγεθος του χαρτη και παιζει να ειναι ολοκληρη η Ασια σε πραγματικο μεγεθος. Σκαρφαλωνεις καπου και αν θελησεις να κατεβεις, πρεπει να ζυγισεις εαν θα ζησεις απο την πτωση. πεθαινεις απο τα παντα.

[/quote]

Θα κάτσω να φτιάξω λίαν συντόμως ένα σεντονάκι για το παιχνίδι να υπάρχει.

Αν το σκέφτεσαι για solo δεν θα έχεις κανένα θέμα αν σε ψήνει σαν θεματολογία το παιχνίδι. Δεν ψοφολογάς τόσο πολύ μόλις το μάθεις λίγο και το πόσο μακρυά θα πρέπει να τρέξεις αν πεθάνεις εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Όπου ρίξεις bedroll, κάνεις respawn, έτσι αν βλέπεις ότι υπάρχει μπροστά ζόρικη περιοχή το ρίχνεις κάτω και έχεις ναπερπατήσεις πολύ λίγο. Για τα resources ισχύει ότι έχει κάποια που είναι λίγο μακρυά, αλλά μπορείς να χτίσεις την βάση σου κοντά τους, οπότε τα έχεις δίπλα σου. Ειδικά στο solo που δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες να έχουν προλάβει την περιοχή. Γενικως το solo είναι πάρα πολύ παραμετροποιήσιμο . Ας πούμε μπορείς να το ρυθμίσεις όταν πεθαίνεις να μην χάνεις τα πράματά σου, οπότε δεν χρειάζεται καν να γυρίσεις στο πτώμα σου. Ή να βάλεις να μαζεύεις λίγο παραπάνω resources από το κανονικό. Γενικότερα μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα, αφού σου δίνει πρόσβαση στο admin panel. Στο τέλος που είχα φτιάξει με την αξία μου ότι ήθελα να φτιάξω, άρχισα να παίρνω τα building blocks από το admin panel, μόνο και μόνο για να μπορώ να χτίζω και εγώ με την ησυχία μου, χωρίς να χρειάζεται να μαζεύω με τις ώρες. πραγματικά δεν θέλω να ξέρω πόσες μέρες έχει πάρει να σε κάποιους να φτιάξουν κάτι τριόροφα κάστρα....

Όχι ότι το Online είναι άσχημο. Αρχικά Online έπαιζα μέχρι που bugare και έχασα τα πάντα από κτήρια και εξοπλισμό. Ήταν ωραίο που μπορούσες να βλέπεις τα θηρία που είχαν χτίσει οι άλλοι πάικτες στο χάρτη. Από την άλλη και το solo έχει την μαγεία του, γιατί νιώθεις περισσότερο το αίσθημα της ερημιάς και της εγκατάλειψης.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,556
o φιλος παρατησε την Conan εμπειρια γιατι του εκανε κλικ ενα αλλο προσαναμα. Λογικα θα το ξεκινησω συντομα για λογους. πιστευω οτι η solo εμπειρια ειναι ιδανικη. δεν θελω να επιστρεψω σε καταστασεις καρεκλοκωλη. ελπιζω η καρτα μου που καποιος βαφτισε με την βια γραφικων να αντεξει την προκληση. δεν εχω βρει το καλωδιακι για την καρτα που εφερα απο την ελλαδα και ειναι δυσκολο να βρω τροφοδοτικο που να εχει το καλωδιο.
βρηκα καποιον που πουλαει κανονικα τροφοδοτικα αλλα θα ηταν καλυτερα εαν δεν τον εβρισκα, εχω μονο δυο νεφρα.

θα επιστρεψω με εντυπωσεις.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,344
Συνέχισα τα πειράματα με το PS4VR. Πέταξα Su-25 σε DSC World. Τα αποτελέσματα συνοψίζονται στο παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/sbdtQ99yIUo
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,430
Just cause 4! Ανατιναζω και διαλυω τα παντα και σφαζω ολους τους στρατιωτες!
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Με το χέρι στην καρδιά και έχοντας πλήρη επίγνωση όλων των videogames που έχω παίξει (τα γράφω σε word από τότε που πρωτοξεκίνησα!), θεωρώ το Mass Effect 3 ως το καλύτερο όλων μέχρι τώρα (εκτός του Witcher 3 ακόμα). Είναι βελτιωμένο σε όλα από το 2 (gameplay, χειρισμός, ιστορία). Οι σχέσεις και τα συμβαίνοντα μεταξύ των χαρακτήρων απεικονίζονται μοναδικά. Επίσης, η ιδανική αναλογία cutscenes/πιστολίδι ώστε να μη σε κουράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι από χθες στην ανακατάληψη της Citadel και πραγματικά λυπάμαι που θα έχω άδεια απ' την Παρασκευή για 2 βδομάδες!!! Δεν περίμενα να μου συμβεί αυτό σε παιχνίδι. Δεν θα πραλάβω να το τερματίσω μέχρι την Πέμπτη και οπότε θα αργήσω να μάθω το αποτέλεσμα όλων αυτών των γεγονότων. Ελπίζω μόνο το τέλος να μη με απογοητεύσει (πολύ)!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Νομίζω θα είσαι οκ με το τέλος. Είσαι τυχερός γιατί παίζεις το patcahrismeno, το οποίο είναι αναλυτικότατο και βγάζει νόημα. Παλιά ήταν λίγο ψυχρολουσία .
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,304
Ξεκίνησα λίγο το Consortium, το οποίο για την ώρα μου αρέσει πάρα πολύ. Τίποτα το συνταρακτικό, απλώς φτιαγμένο με μεράκι, οπότε και περνάω ευχάριστα. Κατά τα άλλα, Age of Empires II μέχρι να σβήσει ο Ήλιος έως ότου μπει πρόγραμμα στην ζωή μου. Περιμένω fall sales, τελευταία αγορά ήταν το Kingdom Come στην κυκλοφορία του, οπότε νιώθω λίγο σαν παιδάκι που έπεσε στις μπάλες του παιδότοπου και δεν ξέρει τι βλακεία να πρωτοκάνει!
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,041
Τερμάτισα το Yoku's Island Express, πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνιδάκι, είναι μίξη φλιπεράκι/metroidvania με πολύ όμορφα γραφικά. Έπεσε στα χέρια μου με το humble monthly του τελευταίου μήνα νομίζω
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
το γύρισα σε κονσολας και σαπίζω fire emblem:three houses :p  νταξ στην γωνία περιμένει η συνέχεια του ac:eek:dyssey αλλά με κούρασε λίγο οπότε το άφησα στην άκρη προσωρινά.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,556
Τα αποτελέσματα συνοψίζονται στο παρακάτω βίντεο:

βλεπω τιτλο στο video και χαμογελαω. παταω play και ξεραθηκα στο γελιο.







 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,893
[quote quote=518677]το γύρισα σε κονσολας και σαπίζω fire emblem:three houses ? νταξ στην γωνία περιμένει η συνέχεια του ac:eek:dyssey αλλά με κούρασε λίγο οπότε το άφησα στην άκρη προσωρινά.

[/quote]
Σύντροφε βοήθα λίγο με το FE γιατί είναι ένας απο τους λόγους που πήρα switch(λάτρεψα το awakening) αλλά τα μέχρι τώρα reviews με έχουν μπερδέψει.

Το παιχνίδι ως tactical turn based λέει, ναι ή ου? Όλα τα reviews εστιάζουν στα social στοιχεία του παιχνιδιού (ψάρεμα αγάπες και λουλούδια) και τι καλά που τα κάνει η νιντι και πόσο καλή είναι η νιντι κτλ  και λένε γενικότητες για αυτό που μετράει περισσότερο για μένα. Τις μάχες. Κάποιοι απλοί χρήστες λένε πως το παιχνίδι είναι 70% ψάρεμα πικ-νικς και διάλογοι περί ανέμων και υδάτων και μόνο 30% μάχη και στρατηγική και αυτή της είναι της πλάκας. Έχουν δίκιο?  Αν είναι δηλαδή να στραφώ σε κάνα Fell Seal ή wargroove για το τακτικαλ φιξάκι μου στην κονσόλα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
[quote quote=518681]
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">
<div class="gdbbx-quote-title">https://ragequit.gr/forums/topic/%cf%84%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8c-part-ii/page/8/#post-518677">Mogrey665 wrote:
το γύρισα σε κονσολας και σαπίζω fire emblem:three houses ? νταξ στην γωνία περιμένει η συνέχεια του ac:eek:dyssey αλλά με κούρασε λίγο οπότε το άφησα στην άκρη προσωρινά.</blockquote>
Σύντροφε βοήθα λίγο με το FE γιατί είναι ένας απο τους λόγους που πήρα switch(λάτρεψα το awakening) αλλά τα μέχρι τώρα reviews με έχουν μπερδέψει.

Το παιχνίδι ως tactical turn based λέει, ναι ή ου? Όλα τα reviews εστιάζουν στα social στοιχεία του παιχνιδιού (ψάρεμα αγάπες και λουλούδια) και τι καλά που τα κάνει η νιντι και πόσο καλή είναι η νιντι κτλ και λένε γενικότητες για αυτό που μετράει περισσότερο για μένα. Τις μάχες. Κάποιοι απλοί χρήστες λένε πως το παιχνίδι είναι 70% ψάρεμα πικ-νικς και διάλογοι περί ανέμων και υδάτων και μόνο 30% μάχη και στρατηγική και αυτή της είναι της πλάκας. Έχουν δίκιο? Αν είναι δηλαδή να στραφώ σε κάνα Fell Seal ή wargroove για το τακτικαλ φιξάκι μου στην κονσόλα.

[/quote]

το παιχνίδι έχει πολύ μπλα μπλα ιστοριες. πάρα πολύ.  μέχρι ένα σημείο δίνεις αρκετή έμφαση στην εκμάθηση των μαθητών σου (και ενασχόληση μαζί τους). να φανταστείς τώρα ότι κανονικά έχεις πρόγραμμα το τι θα κάνεις. πχ κάθε δεύτερα διδάσκεις και κάθε Κυριακή είναι ελεύθερη ώρα (στην ουσία μόνο οι δεύτερες και κυριακες κάνεις κάτι οι άλλες μέρες απλά περνάνε). στην Κυριακή λοιπόν έχεις τις επιλογές να εξερευνήσεις το σχολείο ώστε να συναναστραφεις και κάνεις μαλακιουλες με τους μαθητές, να ξεκουραστείς, η να πας να κάνεις skirmishes και κάθε τέλος του μήνα κάνεις αποστολές.

τώρα για μάχες μια χαρά τις βρίσκω. normal είναι αρκετά εύκολο. hard κάτι κάνει αλλά σύντομα θα μπει και νέο επίπεδο δυσκολίας. και φυσικά υπάρχει επιλογή casual/classic για τα permadeath.

εδώ τα λέει ο τύπος. σίγουρα οι εξηγήσεις είναι καλύτερες από τις δικές μου.

https://youtu.be/_60libM0fQg

 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,344
<blockquote>Τα αποτελέσματα συνοψίζονται στο παρακάτω βίντεο:

βλεπω τιτλο στο video και χαμογελαω. παταω play και ξεραθηκα στο γελιο.</blockquote>
Μη σου πω ότι μέχρι και στο ρεφρέν έπεσε μέσα, αδελφέ Κούνελε!!! Αλλά όταν χρησιμοποίησα το ρημαδοκράνος VR, με πήγε πίσω στο 1979, όταν πρωτοείδα το "Space Invaders". Από εδώ και πέρα, δεν έχει γυρισμό πλέον!!!! :-D
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Κατάφερα να τερματίσω το Vampyr προ ολίγου καιρού. Ομολογώ πως το βρήκα πολύ καλό. Ωραία ιστορία και τα mechanics των districts και πολιτών δίνουν βάθος στον κόσμο του. Το σύστημα μάχης ήταν λίγο περίεργο βέβαια, ήθελε περισσότερο δουλειά.

Μάλιστα το ξανάρχισα και έφτασα λίγο πριν το τέλος, ακολουθώντας το evil τα σφάζω όλα playthrough αλλά ήταν τόσο εύκολο που έχασα το ενδιαφέρον..
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
-The Witcher 3 τέλειωσα το main story μου έχουν μείνει κάτι ψιλά και πάω σερί στα DLC. Συγκλονιστικό παιχνίδι και όπως έγραψε ο Savatar πριν λίγες μέρες στο ομώνυμο νήμα "σπάνια θα δεις παιχνίδι 100+ ωρών που δεν θα γίνεται κουραστικό και επαναλαμβανόμενο."

-Επέστρεψα στο GTA με αφορμή το Casino DLC, κέρδισα το αμάξι στον τροχό της τύχης, έχω γεμίσει chips από το blackjack. Φάση έχει αλλά από τη στιγμή που δεν μπορώ να τα κάψω όλα στη ρουλέτα με τα άλλα μέλη του crew επειδή είναι μπαναρισμένο στην Ελλάδα (και κάποιες άλλες χώρες) δεν έχει πολύ πλάκα. Οπότε εναλλάξ με το online ξεκίνησα και το single story. Παλικάρι από τα λίγα ο Trevor. Απορώ πως δεν τον λογοκρίνανε.

-Overwatch νομίζω έπιασα ταβάνι στον Baptiste και έχω αρχίσει την κατηφόρα στα ranked. Χαζοπαίζω και dps μέχρι να βρω κάποιον να μου αρέσει.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Έπιασα και εγώ το Single Player του GTA. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό το single player του. Είχα μείνει στο Gta 3 εγώ που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Το καζίνο πολύ με έτσουξε που δεν δουλεύει στην Ελλάδα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,440
Θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα, να έχει και casino achievements :-? .
 
Top Bottom