Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Εντάξει, δεν είναι ότι έχεις και τι να παίξεις, σαν κάτι άλλους που έχουν αφήσει το Xcom let's play στη μέση.

Δεν φταίω εγώ που οι θεατές έχουν μείνει πίσω, δεν άντεχαν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς μου. Αν δω στα views ότι πρόλαβαν να κάνουν catch up θα συνεχίσω!
 
Η αλήθεια είναι ότι πλησιάζοντας κι εγώ στο τέλος του Game Pass promo (μέσα Μαρτίου), από τη μια "τρέχω" να ολοκληρώσω/δοκιμάσω όσο περισσότερα προλαβαίνω, από την άλλη ανυπομονώ να επιστρέψω στο σταθερό μου backlog χωρίς ενοχές.
Το λέω γιατί τώρα αισθάνομαι συχνά ότι παραγκωνίζω παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν προτεραιότητα, μόνο και μόνο επειδή τα έχω σίγουρα ενώ αυτά του Game Pass είναι "ή τώρα ή ποτέ". Προφανώς και είναι λανθασμένη η λογική αυτή, αλλά δεν παύει να ορίζει το τι θα παίξω ενόσω είναι σε ισχύ η συνδρομή. Χθες π.χ. με το που τελείωσα το Night Call έβαλα να κατεβαίνει το Tell Me Why που γενικά έχω μια άλφα περιέργεια να το δω λόγω αδυναμίας στο πρώτο Life Is Strange, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν με τραβάει ιδιαίτερα. :confused:
 
Last edited:
@chek2fire θελω να δοκιμασω καποια στιγμη Madden, λογικα ο @Bathory παιζει.

Έπαιζα, μέχρι που και στα my career και my team τα σήκωνε μέχρι και εκεί Brady, δεν το ξαναπιάνω μέχρι να αποσυρθεί.
 
Έπαιζα, μέχρι που και στα my career και my team τα σήκωνε μέχρι και εκεί Brady, δεν το ξαναπιάνω μέχρι να αποσυρθεί.

Χαχαχαχα στο καινουριο θα εχει και κολεγιακο πρωταθλημα. Κι αυτο θα σηκωσει!
 
Λιώνω τώρα AC: Valhalla.
Πιο πολλά crashes και σοβαρά bugs που να απαιτούν load ή ακόμα και restart του παιχνιδιού (ακίνητοι NPC, εχθροί που ενώ κινούνται κανονικά δεν αντιδρούν, να κολλάει ο χαρακτήρας μέσα σε τοίχο κτλ) από το Cyberpunk.
Που είναι τα κατεβατά στα διάφορα sites, που είναι τα tweets, που είναι ο σαματάς;
Πες μου οτι δεν το πηρες το Epic! Τα ελεγαν απο την αρχη με το που βγηκε οτι ειναι σαν το cyberpunk τεχνικα. Γι αυτο και εγω δεν το εχω παιξει ακομα.
 
Πες μου οτι δεν το πηρες το Epic!

Κατευθείαν από το Ubisoft Connect.

Τα ελεγαν απο την αρχη με το που βγηκε οτι ειναι σαν το cyberpunk τεχνικα. Γι αυτο και εγω δεν το εχω παιξει ακομα.

Α, και εγώ νόμιζα ότι περίμενες να το φέρει ο θείος ;)
 
Αποκλείεται, τον ζόμπι Hitler τον έσφαξα εγώ στο Zombie Army 3. Κάποιος άλλος θα ήταν.
Αυτος ηταν ο αληθινος ο αλλος στο 3 δεν ηταν. Και τον σκοτωσα εγω.
Εrevos με ποσα fps τρεχει στο ultra το assasin creed valhala.? Καλυτετρα η χειροτερα απο το odyssey? Ετρεχε 35 fps max 24 average συμφωνα με το benchmark οταν βγηκε. Οχι δεν εχει να κανει με τον θειο και το cyberpunk 2077 και αυτο δεν εχω παιξει λογω τεχνικων προβληματων.
 
Γεια σας, παιδάκια!

Συνεχίζω με ένα απίστευτο adventure ονόματι The Lost Chronicles Of Zerzura, το οποίο μου το σύστησαν καιρό πριν στο Steam.

Πολύ ωραία γραφικά, γρίφοι που γλείφεις τα δάχτυλά σου, ενδιαφέρουσα ιστορία που σε κρατάει σε αγωνία.

Ένα παιχνίδι κόσμημα το οποίο σου δίνει ελπίδες ότι το genre αντέχει, παρόλες τις οικονομικές δυσχέρειες και την διεθνή γκρίνια.
 
Last edited:
Ένα παιχνίδι κόσμημα το οποίο σου δίνει ελπίδες ότι το genre αντέχει, παρόλο τις οικονομικές δυσχέρειες και την διεθνή γκρίνια.
Εν τω μεταξύ ούτε ο developer ούτε ο publisher υπάρχουν πια,,, :trollface:
 
@pornostars σοβαρά όμως... η αντοχή του genre στο χρόνο με επιχείρημα ένα game που βγήκε το 2014 (αγγλική έκδοση, η γερμανική πρέπει να ήταν κάνα δυο χρόνια πιο πίσω), είναι κάπως οξύμωρο.
 
Αυτος ηταν ο αληθινος ο αλλος στο 3 δεν ηταν. Και τον σκοτωσα εγω.
Εrevos με ποσα fps τρεχει στο ultra το assasin creed valhala.? Καλυτετρα η χειροτερα απο το odyssey? Ετρεχε 35 fps max 24 average συμφωνα με το benchmark οταν βγηκε. Οχι δεν εχει να κανει με τον θειο και το cyberpunk 2077 και αυτο δεν εχω παιξει λογω τεχνικων προβληματων.

Με το Odyssey δεν μπορώ να συγκρίνω, άλλος επεξεργαστής, άλλη κάρτα γραφικών, άλλη ανάλυση οθόνης.
Πάντως το Valhalla, με όλα τα settings στο full εκτός από το motion blur που είναι off, βγάζει στο benchmark 55fps average.
 
Με το Odyssey δεν μπορώ να συγκρίνω, άλλος επεξεργαστής, άλλη κάρτα γραφικών, άλλη ανάλυση οθόνης.
Πάντως το Valhalla, με όλα τα settings στο full εκτός από το motion blur που είναι off, βγάζει στο benchmark 55fps average.
Ναι και επειδη εγω απο τοτε εκανα επισης αναβαθμιση πηρα ssd θα τρχει καλυτερα και ας εχω ιδιο επεξεργαστη και καρτα γραφικων. 55 Fps με ολα full 2560x1440?
 
Έχοντας ολοκληρώσει Yakuza 0, Yakuza Kiwami, Yakuza Kiwami 2 και Yakuza Like A Dragon, τσίμπησα και την remastered τριλογία των Yakuza (3, 4, 5). Ξεκίνησα φυσικά από το 3, σε χαλαρούς ρυθμούς προς το παρόν. Η "παλαιότητά" του είναι εμφανής, από γραφικά μέχρι χειρισμό, αλλά προς ώρας δεν έχω πρόβλημα.

Θα τιμηθεί και το 6ο που βγαίνει τέλος του μήνα και νομίζω ότι καλύφθηκα για πολύ καιρό...
 
@pornostars σοβαρά όμως... η αντοχή του genre στο χρόνο με επιχείρημα ένα game που βγήκε το 2014 (αγγλική έκδοση, η γερμανική πρέπει να ήταν κάνα δυο χρόνια πιο πίσω), είναι κάπως οξύμωρο.
Απαντώ κι εγώ σοβαρά.

Το ότι μια εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών έχει κλείσει και ότι γενικά το genre "περνάει κρίση" και το χειρότερο απαξίωση, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεράκι, δεν αναπτύσσονται σχέδια και ότι έχει εξαφανιστεί το όραμα για adventure παιχνίδια.

Το ότι κλείνουν επιχειρήσεις δεν αίρεται αυτομάτως και η αξία των παιχνιδιών στον χρόνο - πόσω μάλλον περιπέτειες με υπέροχους γρίφους που έχουν στην κυριολεξία αποθηκευθεί στο φαντασιακό μας και θα τις κουβαλάμε στο κεφάλι μας μέχρι τον θάνατο. Οι τίτλοι άπειροι.

Το ότι η ομάδα που τις δημιούργησε έχει διαλυθεί, έχει αποχωρήσει σε μια έρημο στην Ασία κάνοντας διαλογισμό ή έχει ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό, δεν σημαίνει ότι ήρθε η καταστροφή ή ότι πρέπει να μιζεριάζουμε ή να κλαυθμυρίζουμε για την σαπίλα της βιομηχανίας, σε έναν κόσμο που φθίνει ούτως ή άλλως στην προχειρότητα και στο αρπακόλλα. Ούτε να σκεφτόμαστε με μαθηματικούς συνειρμούς: Αφού είναι του 2014 τότε δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε.

Διαμαντάκια κυκλοφορούν κατά καιρούς και προσπάθειες γίνονται για καλύτερες gaming εμπειρίες.

Ίσα-ίσα που όταν ένα "παλιό" adventure παιχνίδι του 2014 εξακολουθεί να ενθουσιάζει και να προβληματίζει, μόνο οξύμωρο δεν το λες.

Η αντοχή του genre στον χρόνο υφίσταται· θέλουμε δεν θέλουμε.

Τώρα εάν αυτά που κυκλοφορούν δεν θυμίζουν τα παλιά καλά adventures και ότι γενικώς υπάρχει γκρίνια: shit happens.
 
Ρε συ @pornostars πάλι δεν κατάλαβες το ύφος του σχολίου μου και πήρες και φόρα απαντώντας σε πράγματα που ούτε καν υπαινίχθηκαν...
Δεν έγραψα κατεβατό και επεξηγήσεις κλπ. γιατί τότε χάνει το νόημα του ένα αστείο (ήταν αρκετά προφανές κι από το spoiler-θολούρα στο τέλος).

Εννοείται ότι συμφωνώ πως το genre (κουτσά-στραβά) βαστάει, κυρίως με αξιόλογες indie κυκλοφορίες, απλά το point μου ήταν πως στη δήλωση "το είδος κρατάει", θα κόλλαγε δίπλα ένα game που βγήκε την τελευταία τριετία, ας πούμε, για να τη «στηρίζει».
Είναι σαν να πω τα rpg δεν περνάνε κρίση-αντέχουν στο χρόνο και να αναφέρω τo Drakensang (τυχαίο παράδειγμα), αντί-για-κάτι-πιο-σύγχρονο-ξέρω-γω. Εκεί είναι το οξύμωρο και δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του παιχνιδιού. Κανείς δεν είπε ότι οι μεταγενέστεροι εκπρόσωποι του είδους δεν αξίζουν ή είναι για τα μπάζα...
 
Ξεκόλλα.

Εννοούσα ότι "το είδος κρατάει" ανεξαρτήτως του συγκεκριμένου παιχνιδιού - το οποίο παιχνίδι του 2014 είναι σούπερ, παρεμπιπτόντως -, αφού ανέκαθεν άκουγα Κασσάνδρες ότι οδεύουμε προς την υποτίμηση του genre, άρα κρατάει γερά ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΑΚΟΜΑ κι ας μην παίζω παιχνίδι του 2018.

Ήγουν, είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την ποιότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού που η αισιοδοξία μου μού υποδεικνύει ότι ακόμα κι αν παίζω ένα παιχνίδι των 10's, νομίζω ότι εν έτει 2021 υπάρχει ελπίδα για καλύτερα και εν γένει ποιοτικότερα παιχνίδια, ακόμα και αν δεν είναι σχετικά πρόσφατο.

Αυτά.
 
Έχοντας ολοκληρώσει Yakuza 0, Yakuza Kiwami, Yakuza Kiwami 2 και Yakuza Like A Dragon, τσίμπησα και την remastered τριλογία των Yakuza (3, 4, 5). Ξεκίνησα φυσικά από το 3, σε χαλαρούς ρυθμούς προς το παρόν και από Δευτέρα έχω κλείσει ραντεβού να κάνω κάτι τατουάζ...
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top