Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Χμμ εχει πολυ καλη λογικη αυτο που λες.
Εγω αποτι καταλαβαινω ειμαι στα ρηχα.
Πριν φτιαξω το cyclops ειχα φτιαξει την δευτερη αναβαθμιση βαθους του seamoth και δε την εχω πολυχρησιμοποιησει.
Απο τα λεγομενα σου, ειμαι ακομη στη φαση της εξερευνησης με το seamoth...οταν το χρειαστω το cyclops το ξαναφτιαχνω
Το BP μαλλον σημαινει upgrade της...θα τα ψαξω με το seamoth και θα την αφησω για Mining και για τα βαθια με το κυκλωπα! :D
και παλι θενξ!

Το πρώτο Two Worlds άντε να άξιζε να το δεις την εποχή του, που υπήρχε σχετική ανομβρία και ήθελες ντε και καλά περισσότερη δόση από ανοιχτόκοσμη φάνταζυ τζενερικίλα. Δεν θα το έλεγα κακό, απλά κατηγορία «δεν χάνεις τίποτα αν δεν το παίξεις». Εκτός κι αν έχεις backlog μόνο 10-20 παιχνίδια ξέρω γω, οπότε πάσο.
Blood and Wine κακώς το έχεις αφήσει τόσο, όσο το αφήνεις ένα παιχνίδι τόσο σε αφήνει κι αυτό. Και το 4 μήνες γίνεται εύκολα 14 κοκ.
Επίσης δε βλέπω ELEX στο post σου. Ούτε Kingdom Come...
Το Elex δεν με με τραβάει να το πάρω. Θα ήθελα οι μνήμες μου απ' την Pyranha να είναι τα Gothic και τα Risen.
Το Kingdom το φοβάμαι με τα όσα έχω διαβάσει περί υπερβολικής λεπτομέρειας. Θυμάμαι διάβασα ότι τα μόνα 2 πράγματα που δεν είναι αληθινά, είναι ότι: Α) όπου και να είσαι, σφυρίζεις και έρχεται το άλογο, και Β) δεν πας τουαλέτα! Δεν τη θέλω τόση λεπτομέρεια, παιχνίδια παίζουμε.
Πάντως καλά λέτε για το Blood & Wine. Μήπως να αναβάλλω την αγορά του Two Worlds και να βγάλω αυτό πρώτα. Απλά δεν ήθελα παίζοντας το Two Worlds μετά απ' το Blood & Wine, μήπως μου κακοφαινόταν η απότομη πτώση της ποιότητας!

Το πήρα για το Halloween, άλλα έμεινε λίγο παραπάνω στη μαρινάδα του backlog να νοστιμίσει. Το πραγματικά εξαιρετικό Lorelai δείχνει ότι ο Michalski είναι Καλλιτέχνης με Κ κεφαλαίο.

Νομίζω πως ότι και να πω περισσεύει, τα είπε όλα ο Μποράτσος στο review του, που από κάποιες απόψεις ήταν ιδιαίτερα ταιριαστό ότι είναι (για την ώρα;?:?:?:?:?:?; ) το τελευταίο του για το ragequit. Μόνο ένα αρνητικό έχω να αναφέρω, τα μικρά (αν το κάνεις install σε SSD...) αλλά συχνά loading times ανάμεσα στις εναλλαγές σκηνών μπορούν να εκνευρίσουν κομμάτι...

Το Elex δεν με με τραβάει να το πάρω. Θα ήθελα οι μνήμες μου απ' την Pyranha να είναι τα Gothic και τα Risen.
Το Kingdom το φοβάμαι με τα όσα έχω διαβάσει περί υπερβολικής λεπτομέρειας. Θυμάμαι διάβασα ότι τα μόνα 2 πράγματα που δεν είναι αληθινά, είναι ότι: Α) όπου και να είσαι, σφυρίζεις και έρχεται το άλογο, και Β) δεν πας τουαλέτα! Δεν τη θέλω τόση λεπτομέρεια, παιχνίδια παίζουμε.
Πάντως καλά λέτε για το Blood & Wine. Μήπως να αναβάλλω την αγορά του Two Worlds και να βγάλω αυτό πρώτα. Απλά δεν ήθελα παίζοντας το Two Worlds μετά απ' το Blood & Wine, μήπως μου κακοφαινόταν η απότομη πτώση της ποιότητας!
Μην κολώνεις! Στην αρχή ίσως φρικάρεις από την λεπτομέρεια, αλλά μόλις πάρεις το κολάι θα ξετρελαθείς!

Απλά δεν ήθελα παίζοντας το Two Worlds μετά απ' το Blood & Wine, μήπως μου κακοφαινόταν η απότομη πτώση της ποιότητας!

Spoiler Alert:
Οποιοδήποτε game και να βάλεις μετά το Blood & Wine, θα σου κακοφανεί η πτώση της ποιότητας.

Προσωπικά, μετά που τερμάτισα το Witcher 3, ήμουν σε φάση "και τώρα τι;" μέχρι να έβγαιναν τα expansions. Λες και είχα κατακτήσει την κορυφή του Everest. Τι αίσθηση να μου κάνουν τα χαμηλότερα βουνά; Για κανά μήνα δεν ασχολήθηκα καθόλου με gaming. Και μετά ήρθε το εξαιρετικό SOMA. Οπότε δες μερικές ταινίες, καμιά-δυο σειρές, και μετά ξαναπιάσε το gaming. Κατά προτίμηση άλλου genre, όχι open-world.

@maximum armor το Blood & Wine (γενικά ο Γουίτσορας) με κάνει να θέλω να παίξω εν ώρα δουλειάς. Κι επειδή δουλεύω γενικά remote, στο ίδιο PC που χρησιμοποιώ για gaming, έχει αρχίσει να παίζει περίεργα το μάτι μου. Προφανώς και δεν θα το κάνω, αλλά για κάθε ενδεχόμενο, με βλέπω να δουλεύω αποκλειστικά από το laptop μέχρι νέο τέρας... ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

Χωρίς πλάκα, άσε τα β'-γ' κατηγορίας υποκατάστατα για αν και όταν θα υπάρξει χρόνος. Οι ώρες μας είναι πολύτιμες, που λες κι εσύ.

Τι παιχνιδάρα διάολε.

@mits@kos ένας φίλος μου είπε, ότι τώρα που δουλεύεις remotely, καλύτερα να μη ξεκινήσεις την δουλειά στο laptop γιατί μετά θα είναι διαθέσιμο το desktop και δεν θα παίζει μόνο το μάτι σου.

α κάτσε να το αγοράσεις λες το two worlds? όχι ρε τρελάθηκες; αν το είχες στο backlog από κανένα τζαμπέ όπως εγώ θα έλεγα ναι παίξε λίγο, αν και εγώ έπαιξα λιγότερο πριν το παρατήσω (πολύ ΜΜΟίλα, έχω βαρεθεί τα ΜΜΟ).

προσωπικά δεν μου άρεσε κανένα απο τα δυο two worlds. ακόμα και αυτες τις λίγες ώρες που του αφιέρωσα τις θέλω πίσω.

Είχαμε φίλους που το εκθείαζαν με διθυράμβους, ενώ έβγαζαν σκάρτο το Witcher 3 χωρίς να το έχουν παίξει.

Προσωπικά το Two Worlds βρήκα ενδιαφέρον για την εποχή του, αλλά ανάλατο (bland) και το παράτησα πολύ νωρίς.

για την ώρα;?:?:?:?:?:?;
Δυστυχώς αυτή η μαρβελοταινία δεν έχει σκηνή μετά τα credits, απ΄ όσο γνωρίζουμε.

35 ώρες μετά στο Witcher 3, μπορώ να πω ότι έχει κλικάρει για τα καλά (πολύ σημαντικό ότι στην παρούσα φάση δε με βομβαρδίζει με walls of text, εντάξει τα βιβλία τρώγονται) αν και κάποια στοιχεία όσον αφορά το open world κομμάτι μου φαίνονται ότι μπήκαν περισσότερο για την επέκταση του κόσμου και για σχετικά bragging rights για το μεγαλύτερο χάρτη έβερ. Περισσότερα όταν το τελειώσω.
Deathspank κοντεύω για το τέλος. Diabloειδές Monkey Island. Άρωμα αθώων εποχών και Gilbert σε μεγάλα κέφια. Απορώ πως μου είχε ξεφύγει τόσα χρόνια.

Όλοι εσείς οι πολέμιοι των Two Worlds έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν σας άρεζε ούτε το Oblivion!!

Oblivion? Ούτε απέξω. Καλά βέβαια εδώ δεν μου άρεσε το Morrowind (πάμε για ρεκόρ αρνητικών σήμερα;)

Όλοι εσείς οι πολέμιοι των Two Worlds έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν σας άρεζε ούτε το Oblivion!!
κοιτα. το oblivion δεν ηταν κακο. σιγουρα σε καποια θεματα ηταν downgrade απο morrowind και σιγουρα υπηρχαν εκείνη την περιοδο καλυτερα παιχνιδια απο το oblivion. ε το two worlds δεν ηταν ενα απο αυτα xD

ρε @nitro912gr μια χαρα ηταν το morrowind. νταξ τα gothic μαλλον τα λες καλυτερα.

κοιτα. το oblivion δεν ηταν κακο. σιγουρα σε καποια θεματα ηταν downgrade απο morrowind και σιγουρα υπηρχαν εκείνη την περιοδο καλυτερα παιχνιδια απο το oblivion. ε το two worlds δεν ηταν ενα απο αυτα xD

ρε @nitro912gr μια χαρα ηταν το morrowind. νταξ τα gothic μαλλον τα λες καλυτερα.
δεν φταίει αυτό, εγώ φταίω :p

Του Γουόρλντς έπαιξα το πρώτο μια φορά, μου φάνηκε πολύ τζενέρικ. Μετά έπαιξα το δύο που έλεγαν πόσο καλύτερο ήταν, κάτι με κλίκαρε και ασχολήθηκα καναδυό ώρες παραπάνω μαζί του. Στη πορεία μετά από λίγο καιρό είπα να το ξαναπιάσω σοβαρότερα μήπως κάτι μου ξέφυγε τη πρώτη φορά και δε με κράτησε, στο μισάωρο κάπου είπα ότι μπα δεν άλλαξε κάτι κι έφαγε ανιστώ οριστικό.

Ομπλίβιο γάμησε, αλλά μόνο αφού του πέρασα 72, μπορεί κι 75, μοντς. Ο αριθμός δεν είναι υπερβολικός, κάπου τόσα τα θυμάμαι για να το φέρω στα απόλυτα χάρντκορ μέτρα μου. Μόρογουι δεν ακούμπησε ποτέ, γιατί έκανε το λάθος κι έπεσε στην αντίληψή μου όταν έπεσε και το γκόθικ, μέγα λάθος. Σκάιριμ δεν έπαιξα ποτέ, μιας και είχα δώσει όρκο να μην ακουμπήσω ποτέ ξανά γκέημ μπρίο για κανένα λόγο.

Γκετ ρεκτ ναμπζ

Status
Not open for further replies.
Back