Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Έβαλα το Forgotten City στο Game Pass και πέτυχα το 2ο φινάλε (πάμε για τα άλλα τώρα)
Προς μεγάλη μου εκπληξη, παρατήρησα ότι το προτζεκτ που δουλέυω έχει πανομοιότυπα πλοτ ποηντς και μηχανισμούς με το Forgotten City (έρχεται επομένως έξτρα δουλειά στο όλο "βάσανο¨μου)
Πάει για Goty 2021



Θα γίνει στην συνέχεια και η πρέπουσα αγορά από στημ, για να τιμήσουμε την γουστόζικη δουλειά που ρίξανε



Screenshot 2021-12-26 153241.png
 
Εχω φτάσει προς το τέλος του Code Vein το οποίο το έχω λατρέψει. Παντρεύει υπέροχα τον κόσμο των Dark Souls με τον κόσμο των anime. Είναι πολύ ωραίο που αλλάζεις class on the fly, πόσα πολλά classes υπάρχουν και όλες οι special κινήσεις που έχουν όλα αυτά. Πόσο μάλλον η δυνατότητα να έχεις κινήσεις από διάφορα classes. Η ιστορία επίσης μου αρέσει πολύ όπως και όλοι οι χαρακτήρες. Είναι τέλος πολύ ενδιαφέρον η ύπαρξη των dungeons που για να έχεις πρόσβαση σε αυτά πρέπει να κάνεις κάποια sidequests. Δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση σε κάποιον που λατρεύει τα Dark Souls να μην του αρέσει το παιχνίδι. Για όσους τους τη δίνει η δυσκολία αυτών να προσθέσω πως το να έχεις partner κάποιον χαρακτήρα μαζί σου σε κάθε αποστολή, κάνει το παιχνίδι νορμαλ και κουτσά στραβά προχωράς.
Αυτές τις μέρες ξεκίνησα παράλληλα το Final Fantasy XIII-2. Πραγματικά απορώ γιατί το είχα αφήσει αφού είχα τερματίσει το ΧΙΙΙ. Μεγάλο step up από το ΧΙΙΙ το οποίο είχα μισήσει στα 10 κεφάλαια από τα 13. Το XIII-2 έχει πάρει μόνο τα θετικά στοιχεία του ΧΙΙΙ. Οχι εκνευριστικοί χαρακτήρες αυτή τη φορα, η μάχη είναι απόλαυση, η ιστορία πολύ ενδιαφέρον που έχουν χαθεί οι χαρακτήρες στο χρόνο, η μουσική όλα τα λεφτά. Σούπερ ενδιαφέρον το ταξίδι στο χρόνο όπου προσπαθείς να διορθώσεις τα χρονικά παράδοξα.
Και μόνο γι'αυτό το τραγούδι που έπαιζα ενώ έκοβα βόλτες σε μια πόλη (ναι έχει πόλεις ξανά!!!!) το έχω ερωτευθεί παράφορα το παιχνίδι!


Τέλος με έπιασε και μια νοσταλγία να παίξω ξανά το Resident Evil 3 Nemesis, αλλά αυτή τη φορά στο PS Vita, ειδικά εξαιτίας του παρακάτω βίντεο



Λοιπόν έβγαλα κάποια συμπεράσματα δοκιμάζοντας να κάνω ότι ο τυπάς στο Hard.

- Οτι κάνει ο τύπος δουλεύει, απλά πρέπει να γίνεις άσος στο να αποφεύγεις τον Nemesis από την αντίθετη πλευρά από την οποία βαράει.
- Στο Hard δεν συγχωρούνται λάθη. Στα 2 χτυπήματα από τον Nemesis πέθανες. Μάλιστα αν σε ξαπλώσει κάτω και είσαι σε Caution αν δεν προλάβεις να σηκωθείς game over

Eπειδή είδα ότι δεν τη πάλευα το πιασα ξανά στο easy. Φτάνω στο πρώτο savepoint και στο σεντούκι είχε machine gun, magnum, καραμπίνα, 2ο περίστροφο και ένα σωρό σφαίρες για όλα αυτά. Ε να μην είχε και healings? Ε απλά για γέλια. Φτάνω στο αστυνομικό τμήμα καθαρίζω τον Nemesis εύκολα αλλά βλέπω πως δεν ρίχνει τα σπεσιαλ αντικείμενα. Fail...το παρατάω και δώστου ξανά στο Hard.
Το πιάνω λοιπόν στο Hard πάλι απλά όποτε σκάει μύτη ο Nemesis φεύγω. Ισως στην πορεία τον σκοτώσω όταν έχω σφαίρες μερικές φορές. Πόσο βλακεία αυτό το παιχνίδι να μην έχει Normal δυσκολία, παρά μόνο Easy & Hard. Kαι αυτό το κουσούρι δυστυχώς μεταφέρθηκε και στο Veronica που δεν είχε καν επιλογή δυσκολίας. Eκεί έπαιζες εξ αρχής μόνο σε normal (ο θεός να το κάνει normal τόσο παλούκι που ήταν), ενώ υπήρχαν και very easy & easy δυσκολίες στην ιαπωνική έκδοση.
Πάντως αυτό που λάτρεψα στο Hard στο 3 τώρα είναι πως κατάφερε να γίνει πάλι spookey το παιχνίδι που είχα να το πιάσω αρκετά χρόνια. Ξέροντας πως με 2 χτυπήματα ψοφάω και πως οι σφαίρες είναι λίγες το έκανε απολαυστικό. Ειδικά γιατί είναι πολύ ιδιαίτερο το feeling που νιώθεις μέσα στο αστυνομικό τμήμα αφού έχεις παίξει/λιώσει το Remake του 2. Hμουν στο save room κάτω από τη σκάλα με τον Nemesis να κόβει βόλτες και στο μυαλό σκεφτόμουν πως και ο Mr.X είναι κάπου εκεί έξω. Ασε που βλέπεις πόρτες κλειδωμένες που δεν ήταν στο 2. Γενικά θυμήθηκα πόσο κρίμα είναι που το Remake του 3 έκοψε τα καλυτερα.
Aυτό το τραγούδι ειδικά ακόμα και σήμερα σου κόβει το αίμα
 
Παίζω αυτό τον καιρό το card game της square Voice of Cards.. To παίζω στο nintendo γιατι είναι ότι πρέπει για φορητό αλλά είναι φοβερό γενικά game και έτσι όπως το έχουν στήσει. Ωραίο story και γενικά πολύ καλό setup



 
S3drV5x.jpg


RNG0h8Q.jpg


giQi98b.jpg


ναι το valhalla ειναι. αρκετα καλο ειναι το διαβασατε στο review του @Hellion οποτε δεν εχει πολλα να πω. αλλα θα πω οτι το audio design εχει θεματα.

απο τα διασπαρτα letters που βρισκεις στο game και το codex ο @Borracho παιζει να μη διαβασε ουτε λεξη με βαση αυτα που ειπε σε αλλο thread.
 
Αν το Valhalla είχε κυκλοφορήσει ως stand-alone τίτλος άσχετος με τα Assassin's Creed, ή δεν είχε κυκλοφορήσει μέσα στην ίδια 4ετία με, και αμέσως μετά από, τα Origins και Odyssey που είναι όμοιοι/παρόμοιοι τεράστιοι Open-World Action-RPG τίτλοι, τότε χαλαρά θα θεωρούνταν καθολικά ως μέσα στα τοπ games των τελευταίων 20 ετών. Αλλά ως έχει, πάντα θα εγείρεται ο ισοπεδωτικός και υπερβολικός μεν αλλά εν πολλοίς έγκυρος αντίλογος ότι "λολ είναι το ίδιο γκεημ με τα προηγούμενα της σειράς".

Red Dead Redemption 2

Non-Stop. Μόλις μπήκα Chapter 6

Αν μας ξανακλείσουν σπίτια μας μες στο Γενάρη, ψηθείτε να ξαναστήσουμε το Posse μας στο Red Dead Online.
 
Το RDR2 είναι αριστούργημα μεγατόνων και αξιωματικά μπαίνει σε All Time Top 5 video games που έχω παίξει ποτέ.

Επίσης @Mogrey665 προφανώς το Codex δεν το διάβαζα σαν τον τελειωμένο στο Valhalla (ούτε σε οποιοδήποτε παιχνίδι εδώ που τα λέμε) αλλά τα in-game γράμματα και σημειώματα τα διάβαζα. Γιατί; Γιατί ήταν πάντα σύντομα και άμεσα συνδεδεμένα με κάποιο κομμάτι της δράσης. Άλλο πράγμα να ψάχνεις το τάδε γράμμα για το δείνα λόγο, να το βρίσκεις και να το διαβάζεις και άλλο να πιάνεις τον τηλεφωνικό κατάλογο από το Α *με μιναροφωνή* 'γιατί πρέπει να καταλάβουμε το lore ρε παιδιά πριν κάνουμε βήμα'.
 
Αν μας ξανακλείσουν σπίτια μας μες στο Γενάρη, ψηθείτε να ξαναστήσουμε το Posse μας στο Red Dead Online.
Έχουν κάνει τπτ στο online η στα φρύδια τους? Θυμάμαι το είχα παρατήσει σε αρκετά κακό state.
 
Έχω να μπω άπειρο καιρό η αλήθεια είναι. Όσο παίζαμε με Posse τον τελευταίο καιρό που έπαιζα ακόμα συστηματικά, κάναμε legendary bounties κυρίως ή εξερευνούσαμε το Moonshiner profession που είχαν εισάγει τότε και είχε αρκετή πλάκα. Απ'ότι βλέπω πέρσι το καλοκαίρι εισήγαγαν και το Naturalist profession το οποίο δεν έχω ιδέα τι και πως παίζεται, και αυτό το καλοκαίρι εισήγαγαν το Blood Money update το οποίο υποτίθεται πως προσθέτει έξτρα PVE περιεχόμενο.
 
Γιατί ήταν πάντα άμεσα συνδεδεμένα με κάποιο κομμάτι της δράσης.
υπερβαλεις εδω.

παντως η ubi εκανε κατι που δεν το περιμενα. οπως στα witcher-rdr2-zelda botw-cb77 με εκανε να μη κανω fast travel. γενικα οταν κανω fast travel σε game σημαινει οτι αρχιζω να το βαριεμαι.
 
Last edited:
Η ubisoft βγάζει και τίποτα άλλο εκτός από reskin mods? Και στο Farcry τα ίδια δεν έκραζαν;
 
Κατά βάση ναι. Στο ac: Valhalla βέβαια έχεις λίγο assassin's Creed λίγο Witcher λίγο rdr και βγάζει ένα καλουτσικο αποτέλεσμα που αδικείται όπως είπε και ο @Hellion από τις τόσο κοντινές κυκλοφορίες από τα origins-odyssey.
 
@Mogrey665 μα τη Παναγία, νόμιζα πόσταρες Witcher 3 modded, δεν έχω δει καθόλου gameplay από Valhalla :D

@Chosen Undead θυμάμαι μόνο ότι ο Nemesis βγαίνει πιο εύκολα με πιστολάκι από ότι με το αυτόματο, επειδή του "κόβει" λίγο το charge κάθε φορά που ρίχνεις. μιλάω βέβαια για PS1 και φυσικά για πριν από 20 χρόνια, δε το έπαιξα μεταγενέστερα.
 
Μετα απο κανα χρονο προσπαθειες, καταφερα να τσιμπισω, Rhovanion Lost Lore bookcase και Morgul Vale Lost Lore bookcase, μαζευοντας τα αμετρητα, pages, που χρειαζονται. Προσπαθω να το ξανακανω με αλλον, char, minstrel, γιατι πολυ μου αρεσαν, αυτες οι βιβλιοθυκες με το ανσωματομενο cd player. Ναι, αντι να καθεσαι να διαβαζεις ολα αυτα τα βιβλια, κανεις κλικ, επιλεγεις βιβλιο και στο διαβαζει η βιβλιοθυκη. Εχω και 4 σπιτια να επιπλοσω. Αλλα, μπααα, μαυρο σε βλεπω Νικολο!. Ο μινις δεν ειναι Hunter, να τρεχει, ενω τον κινηγουν θεοι και δαιμονες, να αρπαζει τις σελιδες και να κανει leave instance.
Θελω να μου δωκετε την διευθυνση του kinhouse σας να δω τι εχετε κανει απο decoration, ολα αυτα τα χρονια που παιζετε lotro.
 
Παίζω Valheim αυτές τις μέρες πάλι, αλλά δυστυχώς με κούρασε, το scaling για να παίζει κάποιος solo απλά δεν υπάρχει. Αν αναγκάζομαι να βάζω cheat γιατί αλλιώς πετάω στα σκουπίδια 2 ώρες gametime, ε ναι θέλει μπαλατζάρισμα λίγο η φάση.
 
Ξεκίνησα επιτέλους Pathfinder Kingmaker μετά την προσφορά της ΜΑΓΑΖΑΡΑΣ.

Η αλήθεια είναι πως με είχαν τρομοκρατήσει όσα διάβαζα για τα χρονικά περιθώρια κτλ, αλλά τελικά φαίνεται ψιλοκλάην η φάση στην αρχή του Chapter 2. Αν δεν σπαμάρεις το rest κάθε 10 δευτερόλεπτα σα καθυστερημένος, δεν ξεκινάς αδιακρίτως τα 15ήμερα Upgrade Events στην πρωτεύουσα, και προσέχεις πότε λήγουν τα timed quests/events (συνήθως έχεις 2-3 μήνες περιθώριο μίνιμουμ), τότε είσαι ανετίλας.

Έχει νόημα να του κουμπώσω κάνα season pass? Με το κουπόνι της ΜΑΓΑΖΑΡΑΣ μπορεί να το πάρει κανένας στα 7 ευρώ.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top