Tony Corvus
Ancient Red Dragon

O Itagaki θα ήταν κάπως έτσι, όταν τέσταρε τα παιχνίδια του.Θενκ γκοντ που στο Sekiro δεν είναι ΓΤΠ τίερ όπως στα Ninja Gaiden, κυρίως το πρώτο.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!O Itagaki θα ήταν κάπως έτσι, όταν τέσταρε τα παιχνίδια του.Θενκ γκοντ που στο Sekiro δεν είναι ΓΤΠ τίερ όπως στα Ninja Gaiden, κυρίως το πρώτο.
Μια και είχαμε update για το
η ανάπτυξη του οποίου συνεχίζεται κανονικά
Χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια για το D3, είναι στη λίστα μου εδώ και καιρό αλλά όλο παίρνει αναβολή. @Admiral με ποιο σύστημα μάχης παίζεις; Αν θυμάμαι καλά, η εταιρεία κάποια στιγμή πρόσθεσε με patch μια εναλλακτική μέθοδο, οπότε μπορείς να παίξεις είτε με σύστημα τύπου Souls είτε παρόμοιο με τα προηγούμενα Darksiders.Ακόμα Darksiders 3, πλησιάζω στο τέλος. Ευχάριστη εμπειρία και ευτυχώς όχι ιδιαίτερα δύσκολη, για τα περισσότερα bosses δεν χρειάστηκα πάνω από 1-2 προσπάθειες.
ΑΛΛΑ το τραγούδι στην αρχη για την μπύρα και τα διαφορετικά τραγούδια (όπως και η συνολική τρολαριστικη διάθεση) για τον chosen one άλλων παιχνιδιών, τα σπάνε!!Bard´s Tale Remastered and Resnarkled
Αρχικά να πω πως δεν έχω παίξει ποτέ μου τα αρχικά Bard´s Tale. Μέσα στο game υπάρχουν και αυτά, αλλά δεν είναι για εμένα. Κάνοντας μία σύγκριση των real Bards Tale με αυτό που έπαιξα, μαλλον προκειται για κλασσικό failed reboot της σειράς που προσπαθεί να πάει με τα νερά της αγοράς, απογοητεύοντας το κοινό του.
Σαν game πάντως, ναι, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ασχολείσαι μονον με το main quest και ολα καλά. Τα λίγα side quests δεν έχουν κάποιο νοημα. Στις μάχες μπορείς (και είναι απαραίτητο για την επιβίωση) να κάνεις summon χαρακτήρες με δικά τους abilities χωρίς όμως αυτοί να είναι Interactive προσφέροντας κάποιον διάλογο μαζί τους.
Το μόνο που άξιζε στο game είναι ο ο ίδιος ο χαρακτήρας όντας ένας τυπικός μέθυσος, παρτάκιας που πετάει εξυπνάδες σε κάθε τι που έρχεται σε επικοινωνία μαζί του. Με όλα αυτά δε περίμενα σαφώς να πάρω και στα σοβαρά και το τέλος του. Είχα ήδη βαρεθεί από την μέση του game αλλά, να, ψυχαναγκασμοί.
62%
Χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια για το D3, είναι στη λίστα μου εδώ και καιρό αλλά όλο παίρνει αναβολή. @Admiral με ποιο σύστημα μάχης παίζεις; Αν θυμάμαι καλά, η εταιρεία κάποια στιγμή πρόσθεσε με patch μια εναλλακτική μέθοδο, οπότε μπορείς να παίξεις είτε με σύστημα τύπου Souls είτε παρόμοιο με τα προηγούμενα Darksiders.
Το είχα ξεχάσει το Asylum! Ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήταν... Πάντως το Scratches μου έχει χαρίσει την πιο τρομαχτική σκηνή ever.Μια και είχαμε update για το Asylum, η ανάπτυξη του οποίου συνεχίζεται κανονικά είπα να βάλω να θυμηθώ το Scratches. Δυστυχώς η director's cut edition έχει κατέβει από παντού για λόγους δικαιωμάτων απ'ότι κατάλαβα οπότε κατέφυγα σε σιντάκι PC Master.
Brütal Legend
Ξεκινάει σχετικά καλά αλλά μόλις αρχίζει το strategy κομάτι όπου στήνεις βάση, παράγεις μονάδες και μάχεσαι προκειμένου να καταστρέψεις την βάση του αλλου, χωλαίνει πολύ.
Ξαναδοκίμασε αλλά μμην ελπίζεις και πολλά. Απλά για το καθάρισμα του backlog και μόνον.Δυστυχώς δεν το τελείωσα και όταν δοκίμασα το CD του PC Master δεν κατάφερα να το τρέξω
Σε αυτό ακριβώς το σημείο το παράτησα πριν πολλά χρόνια...Φέτος λέω να δοκιμάσω ξανά.
gameplay wise δεν με κουρασε καθολου. αλλα θα συμφωνησω στα του στορυ. και σαν κλεισιμο τριλογιας ηταν απογοητευση. δεν θα πω τπτ αλλο πανω στο "κλεισιμο" θα το δεις και ο ιδιος.Κατά τα άλλα συνεχίζω ακάθεκτος το Shadow of the Tomb Raider. Κλασικά, το story/διαλόγοι είναι παντελώς αδιάφορα και άψυχα αλλά με αποζημιώνουν τα υπέροχα σπήλαια και τα πανέμορφα τοπία του Περού που δημιουργούν καθηλωτική ατμόσφαιρα. Μόνο και μόνο για το setting, υπερέχει του Rise of the Tomb Raider για μένα. Κρίμα που είμαι τέρμα ψυχαναγκαστικός και κυνηγάω όλα τα αντικείμενα και side-quests, οπότε μοιραία θα κουραστώ/κορεστώ πρόωρα
Είδα χθες ξανά το LA Confidential μετά από χρόνια, και με έψησε λίγο νουάρ.
Ναι, ρε φιλε, οντως. Αλλα καπακι και το Drakensang, μετα, α;ς ειταν το πρωτο, ετσι για ολοκληρομενη ιστοριαDrakensang 2 + Philleason's Secret (το οποιό ακόμα δείχνει πανέμορφο κατά την ταπεινή μου άποψη