What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Κατά τη γνώμη μου 20 ευρώ είναι πάααρα πολλά για το L.A. Noire εν έτει 2022. Μπαίνει συχνά σε έκπτωση στα 5-6 ευρώ, οπότε αν δεν βαριέσαι να περιμένεις μερικούς μήνες, δεν βρίσκω το λόγο να δώσεις το 20ρι.

Στο διά ταύτα, συμφωνώ με αυτό που είπε ο akarthis: συγκριτικά με τα GTA πάσχει σε gameplay αλλά και από πλευράς ιστορίας/ατμόσφαιρας το βρήκα πολύ πιο flat απ'όσο ήλπιζα. Ως τεράστιος φαν των βιβλίων του James Ellroy (στα οποία βασίστηκε η ταινία L.A. Confidential και φυσικά το L.A. Noire), απογοητεύτηκα από το πόσο "vanilla" είναι ο κόσμος και οι χαρακτήρες. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να προσεγγίσουν αυτή την τρομερά γοητευτική σαπίλα των βιβλίων, αλλά η απόσταση παραείναι μεγάλη.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Από την άλλη, ως ΑΡΡΩΣΤΟΣ οπαδός Έλροϊ και μέγας εραστής του noir, λάτρεψα το L.A. Noir σε τέτοιο βαθμό που είναι το μοναδικό παιχνίδι της Rockstar που grindαρα το 100% των achievements. Ένα ασύγκριτο αριστούργημα, αλλά βασική προϋπόθεση για να το ευχαριστηθείς όσο πρέπει, είναι να καταριέσαι κάθε μέρα και στιγμή το ημερολόγιο που δεν είσαι στο L.A το 1948.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Πηγα να παιξω, λιγουλακι, Path of Exile, σημερα και πηρα το μυνημα "Epic has stopped commerce with Russia in our games, as a response, to the Russian invasion of Ukraine" Δεν το κρινω, μπορει και ναχα συμφωνισει αν ζητουσαν την γνωμη μου. Δεν το εκαναν ομως και διαχειριστηκαν παρανομα, περιουσιακο μου στοιχειο ( η μηπως δεν ειναι?) Το δικαιο του πελατη, που ειναι να επεμβει? Θα εκλαμβανα, ως ενδειξη καλης θελησεως, αφου μου στερησαν αυτο το παιχνιδακι να μου εδινανα καποιο αλλο. Απο οτι φαινεται ουτε δικαιο του φιλοτιμου και του ηθικου, υπαρχουν.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Έχεις τα δίκια σου γενικά, ειδικά δεν πολυκατάλαβα τι έγινε. Τι σχέση έχει το Path of Exile με Ρωσία;
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Τι σχέση έχει το Path of Exile με Ρωσία;
ελα μου ντε? κανοντας διπλο κλικ στο εικονιδιο, να μπω στο παιχνιδι, με παρεπεμψε σε παραθυρο με αυτο το μυνημα. Σε Pillars/Tyranny (epic) μπηκα κανονικα. Μηπως το Exile τοχουν φτιαξει Ρωσσοι?
Έχεις τα δίκια σου γενικά,
λεω για δικαια, επιδει συζηταμε γι αυτα τελευταια. Δικαιο βρισκεις μονο αν συμπιπτουν τα συμφεροντα σου με καποιο συστημα. Σηγα μη σκασω για exile και epic
 
Last edited:

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Μηπως το Exile τοχουν φτιαξει Ρωσσοι?

Καμία σχέση, Νεοζηλανδοί (που τους αγοράσαν Κινέζοι, αλλά άμα αρχίσουν τα ψηφιακά καταστήματα να μποϋκοτάρουν την Tencent, δεν θα μπορούν να πουλήσουν ούτε ψηφιακή τσιχλόφουσκα).

Το καταβάζω για να δοκιμάσω, να δω τι γίνεται.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Ρε συ @Chris2756, συγνώμη που ρωτάω κιόλας αλλά με έχει φάει η περιέργεια, μήπως μπερδεύεις κάνα Path of Exile με κάνα Pathfinder Kingmaker που τουλάχιστον είναι από Ρωσσία; Γιατί Path of Exile σε μένα μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα από το Epic Store.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Στις 34 h στο main game του Dungeon Siege και μόλις μπήκα στο 6ο chapter (από 9 που είδα ότι έχει).
Ομολογώ ότι είχαν δίκιο ο GreatOldOne και ο Stamatimenos, το παιχνίδι δεν είναι για solo. Η, ας την πούμε, ομάδα μου των 8 αποτελείται απ' τον archer (ο μοναδικός που τον έχω να μάχεται και έφτασε 51 lvl), από έναν μάγο που τον βρήκα ως μέρος της κύριας αποστολής, που τον έχω για healer, και από 6 pack-mules. Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που διάβασα, ότι δηλαδή το παιχνίδι βλέπει το πλήθος της ομάδας σου (ανεξάρτητα απ' το πόσοι μάχονται σ' αυτήν) και αναλόγως αυξάνει τον αριθμό των εχθρών. Σε πολλές περιπτώσεις ζορίζομαι και καταφεύγω σε κλεφτοπόλεμο. Πάντως το παλεύω καλά μέχρι τώρα και παραμένω στη normal δυσκολία. Μάλλον θα πρέπει να διώξω 1 pack-mule και να βρω κι άλλον μάγο για healer για να γίνει πιο βατό στη συνέχεια.
Επίσης τα πολλά pack-mules έφεραν το αποτέλεσμα να έχω λίγο πάνω από 4.500.000 gold και να αγοράζω τα καλύτερα για τον archer μου, αλλά και πάλι είναι πολύ μόνος.
Το παιχνίδι είναι κάπως μονόχνωτο (αφού μόνο προχωράς και ρίχνεις, και οι διάλογοι είναι εντελώς ελάχιστοι και η ιστορία πολύ απλή με ελάχιστα ονόματα), ΑΛΛΑ και μόνο το ότι δεν υπάρχει enemy respawn, ούτε χρειάζεται να γυρίζω πίσω (ακόμα και το εμπόρευμα μαζεύεται στα pack-mules και το ξεφορτώνω στον επόμενο έμπορο που είναι στο δρόμο μου), κάνουν το παιχνίδι να μην είναι βαρετό και να ανυπομονώ να βλέπω τις επόμενες τοποθεσίες.
 

pornostars

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 19, 2018
Messages
294
Λοιπόν. Έχω παίξει σχεδόν δύο ώρες το Syberia: The World Before και έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1. Τα γραφικά είναι υπέροχα.
2. Ο χειρισμός πολύ καλός. Καμία σχέση με το προηγούμενο.
3. Υπέροχο soundtrack
4. Το παιχνίδι έχει λάβει ήδη δύο patchάκια.
5. Βασικά, δεν υπάρχουν γρίφοι. Ουσιαστικά, προχωράς και συλλέγεις πράγματα, που τα χρησιμοποιείς αργότερα αλλού. Είναι το βασικό μείον, αν και ελπίζω κατά την διάρκεια, να εμφανιστούν puzzles και αινίγματα.

(y)
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Τέλος με το εξαιρετικό chicken police. Σε αναμονή για την συνέχεια!
20220410224323_1.jpg

The Real Folk Blues....
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Path of Exile με κάνα Pathfinder Kingmaker που τουλάχιστον είναι από Ρωσσία
Οχι. Εχω Path of Exile, Tyranny και Pillars 1 στο epic. Pillars/Tyranny, παιζουν κανονικα. στο Path εβγαλε αυτο το μυνημα. Θα δοκιμασω να κανω απεγκατασταση και να το ξανακατεβασω.
 
Last edited:

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Μιάμιση βδομάδα χωρίς πισί και μόλις σήμερα κύλησα και είπα να περάσω από γκούγκλεστορ μια βόλτα. Έβαλα κάποια παλιά αγαπημένα τα οποία βαρέθηκα με το που τα έτρεξα κι έφαγαν ντηλήτ, πλην του King of Thieves που διαπίστωσα έκπληκτος ότι ακόμα αναβαθμίζεται. Τελικά σκάλωσα και στον λιγότερο σκατένιο κλώνο του φωλγκάηζ εκεί έξω, Stumble Guys. Ίσως δεν ξαναμπώ σε κανένα από τα δύο, αλλά δε γαμιέται. Μάλλον θα μπω, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα. Κρύβεται μία δακρύβρεχτη ιστορία πίσω από αυτή την πιθανότητα, αλλά ήδη επεκτάθηκα περισσότερο απ' όσο θα ήθελα. Δεν έχω κι όρεξη για τις μλκς της ημέρας λόγω αυτής, ευτυχώς αυνανίστηκε και με το παραπάνω για όλο το αρκιού ο κυρ Στέφανος απ' ότι είδα.

Και μία για το ροκ..
Screenshot-2022-04-01-16-55-57-289-com-kitkagames-fallbuddies.jpg
Να για κάτι τέτοια βγήκε το deck! Σου χάλασε το pc? Περιμένεις κομμάτια? Έχεις μια χαρά υποκατάστατο. Όχι και να πέφτουμε στα νοθευμένα του google store ρε παιδιά! :p
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Τον ατελείωτο έχει το Shadow Of The Tomb Raider. Η αλήθεια είναι πως η κεντρική πλοκή με αφήνει σχεδόν αδιάφορο και η αγωνία μου κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα από τα σεναριακά sequences είναι αν θα με αφήσει να επιστρέψω στις παράπλευρες δραστηριότητες που άφησα στη μέση (κυρίως τα υπέροχα σπήλαια/tombs). Ευτυχώς κάθε φορά βγαίνω ψεύτης και το παιχνίδι σου επιτρέπει να πηγαινοέρχεσαι κανονικά μεταξύ όλων των περιοχών, παρά τις κοσμογονικές καταστροφές που υποτίθεται συντελούνται γύρω σου.
Άρχισε λίγο να με μπουχτίζει η εξαντλητική αναζήτηση μυστικών και τα ντιπ ανάλατα side quests (εντάξει, υπάρχουν και 2-3 εξαιρέσεις), αλλά όποτε μπαίνω σε νέο σπήλαιο/challenge area, οι σφιγμοί ανεβαίνουν ξανά. Νομίζω έχω ακομα 5-6 ποιοτικές ώρες ώσπου να δω τους τίτλους τέλους.

Παράλληλα ξεκινήσαμε με τη κοπέλα μου το puzzle game The Pedestrian. Πολύ ωραίος μυαλοστίφτης με όμορφη industrial αισθητική και έξυπνα mechanics που στηρίζονται αποκλειστικά στην σκέψη και καθόλου στην τύχη ή την ακρίβεια. Χαλαρωτικό, με σωστή δόση πρόκλησης, ό,τι πρέπει για απογευματινά sessions της μίας ωρίτσας.

Ξανάπιασα και το Wandersong στο Steam Deck – το είχα ξεκινήσει όταν πρωτοκυκλοφόρησε αλλά το παράτησα για τα μάτια κάποιου άλλου game και δεν επέστρεψα. Κακώς, το παιχνίδι είναι πραγματική ανάσα δροσιάς.
 
Last edited:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Αν έπαιρνα ΝΤΕΚ μόνο με αυτό το σκεπτικό θα ήταν. Ίσως και με τον μικρομεσαίο σκληρό, μιας και μόνο ως εναλλακτική θα το ήθελα για τις δύσκολες ώρες. Βέβαια τώρα που χρειάστηκε να τα σκάσω για πισί, να σκάσω άλλα τόσα για ΝΤΕΚ δεν το βλέπω σύντομα.

Αν και μια χαρά σκέφτηκα να ακυρώσω το πισί και να πάρω ΝΤΕΚ όταν μου ήρθε, δούλεψε για καμιά ώρα κι έφυγε rma πίσω την ίδια μέρα (η νεκροψία έδειξε ελλατωματικό τροφοδοτικό με το καλημέρα). Για κερασάκι αυτά έγιναν πρωταπριλιά. Πώς να γουστάρω μετά με το πνευματώδες χιούμορ του κυρ Στέφανου μέρα που ήταν;
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Για κάποιο λόγο κατέληξα να "καίγομαι" (να μια λέξη που αλλάζει η έννοια της με τα χρόνια, πλέων 2 ώρες σερί είναι "κάψιμο"...) με το Starbound φορτωμένο με το mod Frackin Universe (προσθέτει άπειρο πράμα). Είναι από τις περιπτώσεις που το base game είχε κάποιες καλές ιδέες και το mod community το απογείωσε. Αν δεν έχετε θέμα με 2d pixel art αισθητική και ψάχνετε για surival game με τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων : όλα τα κλασικά survival στοιχεία όπως εύρεση φαγητού, καλλιέργειες, άπειρο crafting, enviromental κίνδυνοι, exploration, quests και missions, base building, spaceship travel, crew recruting κτλ. κτλ. Μεγάλο ελάττωμα του είναι το Χάος, έχει τόσα πράματα να κάνεις που μπορεί να πελαγώσεις εύκολα, από την άλλη ίσως κάποιος αυτό το θεωρεί βασικό στοιχείο της πρόκλησης που έχει αυτή η κατηγορία παιχνιδιών, του να προσπαθείς να οργανώσεις το Χάος και να επιβιώσεις μέσα σε αυτό. Με έχει πορώσει το άτιμο, θα το προχωρήσω και άλλο (έχω παίξει κάπου 25 ώρες ως τώρα) και θα ανοίξω αντίστοιχο τόπικ με ποιο αναλυτικές σκέψεις.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Για κάποιο λόγο κατέληξα να "καίγομαι" (να μια λέξη που αλλάζει η έννοια της με τα χρόνια, πλέων 2 ώρες σερί είναι "κάψιμο"...) με το Starbound φορτωμένο με το mod Frackin Universe (προσθέτει άπειρο πράμα). Είναι από τις περιπτώσεις που το base game είχε κάποιες καλές ιδέες και το mod community το απογείωσε. Αν δεν έχετε θέμα με 2d pixel art αισθητική και ψάχνετε για surival game με τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων : όλα τα κλασικά survival στοιχεία όπως εύρεση φαγητού, καλλιέργειες, άπειρο crafting, enviromental κίνδυνοι, exploration, quests και missions, base building, spaceship travel, crew recruting κτλ. κτλ. Μεγάλο ελάττωμα του είναι το Χάος, έχει τόσα πράματα να κάνεις που μπορεί να πελαγώσεις εύκολα, από την άλλη ίσως κάποιος αυτό το θεωρεί βασικό στοιχείο της πρόκλησης που έχει αυτή η κατηγορία παιχνιδιών, του να προσπαθείς να οργανώσεις το Χάος και να επιβιώσεις μέσα σε αυτό. Με έχει πορώσει το άτιμο, θα το προχωρήσω και άλλο (έχω παίξει κάπου 25 ώρες ως τώρα) και θα ανοίξω αντίστοιχο τόπικ με ποιο αναλυτικές σκέψεις.

Θα ήθελα αναλυτικές εντυπώσεις γιατί έχω τόσο αυτό όσο και το Terraria στο backlog και δεν έχω αποφασίσει ακόμα να ξεκινήσω κάποιο. Δυσκολεύομαι γενικά με τα sandbox games αν δεν προσφέρουν κάποια έστω καθοδήγηση.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Δυσκολεύομαι γενικά με τα sandbox games αν δεν προσφέρουν κάποια έστω καθοδήγηση.

Οι διαφορές Terraria vs Starbound σε αυτό τον τομέα είναι αρκετές. Πολύ περιληπτικά το Terraria είναι ποιο "μαζεμένο" και το Starbound ποιο χαοτικό (με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία δραστηριοτήτων όμως). Αλλά το Starbound έχει Quest system που προσφέρει κάποια καθοδήγηση, ενώ το Terraria πατάει στο "διάβασε κανα wiki". Και τα 2 είναι υπέροχα παιχνίδια στο είδος τους (2D survival) και με φοβερό Mod Community (το Terraria το προτείνω με Calamity προσωπικά)
 
Top Bottom