What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
594
Έβαλα το Φολ Γκάιζ στο xbox one λινκαροντας με το επικ ακαουντ για να παιζω σαλονατος και το λινκαρα και με το σουιτς για να παιζω κρεβατατος. Πολύ καλή φαση το άτιμο, παιζεις κανα 2, 3, 4, 5 παιχνιδάκια και ξελαμπικάρεις. Κούντος!!
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Εγώ αγόρασα πολύ πράμα σε αυτές τις εκπτώσεις (να ναι καλά τα 400 ευρώ που έβαλα τσέπη steam από το Χρυσό μαχαίρι που μου σκασε στο CS:GO - το αστείο είναι ότι κάποιος το αγόρασε με 460 ευρώ :ROFLMAO: ).

Αγόρασα τα παρακάτω:

View attachment 3572

View attachment 3573


Και τελικά έβαλα να παίξω το Onimusha Warlords. Το χα παίξει σε XBOX φίλου πριν 20 χρόνια. Τώρα που χω ολοκληρώσει το 1/3 του παιχνιδιού μπορώ να πω ασφαλέστατα ότι είναι Resident Evil με Samurais Ninjas και Δαίμονες. Πόσο μου λείπει αυτή η στατική κάμερα σε συνδυασμό με την ατμοσφαιρική μουσική ρε γαμώτο! Φοβάμαι ότι στα επόμενα Resident Evil games/Remasters αυτό θα χάνεται.

Μεγαλείο! Εμένα αν μου καθόταν τίποτα τέτοιο θα τα έσπρωχνα αμέσως για Steam Deck.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
βρε πάμε για ένα ντενταστ 2 στο cs source
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Τέλος το Valfaris. Με δυσκόλεψε λίγο παραπάνω στο τρίτο μέρος αλλά τα κατάφερα. Ειδικά τα μπόσσιζ. Η δυσκολία του είναι κάπως ανάμικτη. Κάποια levels τα περνάς με την πρώτη, άλλα με την 10η....Eπίσης η στόχευση είναι και αυτή κάπως, μιας και εξαρτάται από τις κινήσεις των direction keys. Το τελευταίο boss με ζόρισε μπορώ να πω, κυρίως στο τελικό του στάδιο. Δεν τα μπορώ κάτι τέτοια.

Θετικό που τουλάχιστον έχει τακτά save points. Μεγάλη ποικιλία σε όπλα που όμως μάλλον δε θα χρειαστούν όταν σκοπεύεις να κάνεις 1-2 playthroughs.
Οι πίστες μοιάζουν μεταξύ του, εκτός από τα Catacombs (το καλύτερο επίπεδο του game για μένα). Κάποιοι λένε πως ήταν πολύ μικρό σε διάρκεια. Εμένα μου φάνηκε πάντως όσο όσο.
8/10 μέσα για το sequel

 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Streets of Rage 4 : Έφυγε ένα playthrough me Axl Stone. Πολύ καλό το παιχνιδάκι αν και μου φάνηκε λίγο μεγάλο. Θα πρέπει να το παίξω και διπλό αυτό κάποια μέρα.

Onimusha Warlords : Φοβερό παιχνίδι. Όποιος λατρεύει τα πρώτα Resident Evil παιχνίδια και τους Samurai (και λίγο Ninjas ok) πρέπει να επενδύσει άφοβα τώρα που είναι σε προσφορά!

Το χε παίξει κανείς το Onimusha?
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Μετά το τελευταίο φιξάκι και τον σαματά που έγινε για το TF2, κάπως χαλάρωσε η φάση με τα bots και επέστρεψα και παίζω κανά ματσάκι τις τελευταίες μέρες. Όχι μόνο εγώ από ότι φαίνεται.

Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω την valve, μιλάμε για παιχνίδι με κοινό που ασχολείται ακόμα ενώ το έχει κλασμένο. Γιατί δεν κοιτάνε να βγάλουν κάτι, να ασχοληθούν λίγο παραπάνω από "ψιτ μικρέ, εσύ ο intern, πιάσε λίγο αυτό το TF2"
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Streets of Rage 4 : Έφυγε ένα playthrough me Axl Stone. Πολύ καλό το παιχνιδάκι αν και μου φάνηκε λίγο μεγάλο. Θα πρέπει να το παίξω και διπλό αυτό κάποια μέρα.

Onimusha Warlords : Φοβερό παιχνίδι. Όποιος λατρεύει τα πρώτα Resident Evil παιχνίδια και τους Samurai (και λίγο Ninjas ok) πρέπει να επενδύσει άφοβα τώρα που είναι σε προσφορά!

Το χε παίξει κανείς το Onimusha?

Όχι ακόμα. Είναι από αυτά τα σρεντερικά τα musou που σφάζεις χιλιάδες κόσμο ή το μπερδεύω με κάτι άλλο;
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Όχι ακόμα. Είναι από αυτά τα σρεντερικά τα musou που σφάζεις χιλιάδες κόσμο ή το μπερδεύω με κάτι άλλο;
Μπορείς να πεις ότι σφάζεις χιλιάδες κόσμο, αλλά δεν είναι ότι σαν το Dynasty Warriors π.χ.

 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Να σας γράψω πώς παραλίγο να την πατήσω στο Drakensang, μήπως και αποτρέψω άλλον απ' το να πάθει τα ίδια.
Είναι γνωστό (και απ' το review του ΑΠΤ στο PCM και από διάφορα άλλα review στο ίντερνετ) ότι αν πας σε μια νέα περιοχή/χάρτη, δεν μπορείς να επιστρέψεις εκεί για να κάνεις τυχόν χρωστούμενα quests. ΑΛΛΑ αυτό ισχύει μόνο ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ το μέρος της main questline σε εκείνον το χάρτη (και για το οποίο μέρος της questline είσαι εκεί in the first place)! Αν δεν έχεις κάνει εκείνο το μέρος της βασικής αποστολής σε εκείνον το χάρτη, μπορείς να πηγαίνεις όσο θέλεις μεταξύ εκείνου του χάρτη και της βασικής city hub (Ferdok)! Δηλαδή όταν πας κάπου, δεν "κλειδώνεσαι" εκεί (έτσι νόμιζα).

Επειδή στο παιχνίδι υπάρχει thief (ο Dranor), και επειδή διάβασα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα αργότερα (...) δεν ήθελα να μάθει lockpicking και ο βασικός μου χαρακτήρας, αλλά να ξοδεύω όλους τους πόντους μου σε πολεμικά skills. Και ας άφηνα locked chests χωρίς να τα ξεκλειδώνω (όταν δεν είχα και τον Dranor μαζί μου).

Μετά, λοιπόν, απ' το Ferdok, σε στέλνουν σε βαλτώδη περιοχή (εμένα πάντως μου θύμισε τα δύο πρώτα Witcher, που πάλι από νωρίς στέλνεσαι σε βαλτώδη περιοχή!). Πήγα χωρίς τον Dranor και χωρίς να ξέρω lockpicking. Άφησα για το τέλος το κομμάτι της main questline και ξεκίνησα τα side quests. Για να μη γράφω πολλά, προς το τέλος ενός (σημαντικού για την περιοχή) side quest έπρεπε να μπω σε δύο μέρη με κλειδωμένες πόρτες, αλλά πίστεψα ότι από κάπου θα βρω κλειδιά! Τελείωσα τη βασική αποστολή της περιοχής και κατάλαβα ότι δεν υπάρχουν κλειδιά για το side quest. Και μόλις πήγα να φύγω, μου έβγαλε το μήνυμα ότι δεν ξαναεπιστρέφω εκεί (και βέβαια θα γινόταν fail εκείνο το side quest). Δεν έγραψα ότι για πρώτη φορά χρειάζεται δάσκαλος για να σου μάθει ένα skill. Και μετά ανεβάζεις πόντους όσο θέλεις, μόνος σου. Δεν υπήρχε δάσκαλος για lockpicking στο βάλτο. Ευτυχώς (μάθημα που πήρα απ' το Venetica) δεν είχα σβήσει κανένα save απ' το παιχνίδι και φόρτωσα ένα που ήταν πριν τελειώσω το main quest της περιοχής. Δοκίμασα να επιστρέψω στο Ferdok και πράγματι επιτρέπεται το πέρα-δώθε! Έμαθα lockpicking στο βασικό χαρακτήρα, για να μην έχω ανάγκη τον Dranor (εξάλλου αυτός δεν είναι και για να πολεμάει). Αλλιώς θα έπρεπε ή να χάσω το side quest, ή να φορτώσω save πριν πάω στο βάλτο (δηλαδή χαμένες 5-6 ώρες).

Συνεχίζω με την archer μου, την Amazon, τον Dwarf, και μία Mage.
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Πέρα από τη σχεδόν καθημερινή ντόπα του FIFA 22 (παίζω αποκλειστικά Seasons), είπα να κάνω επανάληψη σε μια από τις παιχνιδάρες του παρελθόντος, το Bioshock 1 (τη Remaster έκδοση, αυτή που δόθηκε δωρεάν στο EPIC). Αυτή τη φορά το παίζω στο Hard (αν και για κάποιο λόγο μού φαίνεται σχετικά εύκολο προς το παρόν) και αποφάσισα να σώζω τις Little Sisters αντί να τις "ξεζουμίζω". Καλά θα πάει αυτό... :Ρ

Ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τεχνικό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το παιχνίδι τρέχει απρόσκοπτα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
What Remains of Edith Finch: Κάποιοι εδώ μέσα πίνουν νερό στο όνομά του, αλλά είναι γνωστό ότι πίνουν και άλλα πράγματα όταν παίζουν walking simulators, και αρνούνται πεισματικά να δώσουν και σε εμάς τους υπόλοιπους. Δυνατά production values, αλλά η ιστορία παρόλο που διαρκώς αύξανε το ενδιαφέρον μέχρι περίπου στη μέση, στο τέλος αποφάσισε να πετάξει χαρταετό, και να βγάζει νόημα μόνο αν δεχτούμε πως τελικά ανήκει στο είδος του Μαγικού Ρεαλισμού, οπότε anything goes. 6/10.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Η μεταφορα του Torchlight 2 απο το laptop στο PC ηταν καλη ιδεα. Τον τελευταιο καιρο το καιω το θεμα, σαν το παγωτο που επεσε στο καυτο μαρμαρο.

tl2ga.png
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κατοσταρήσω το χαρακτήρα μου στο Totchlight 2, έτσι για το ονόρε, τον έχω αφήσει level 98 εδώ και χρόνια.

Ο βασικός λόγος που το παρατήσαμε πάντως (το παίζαμε co-op με ένα φίλο) ήταν πως δεν ήμασταν καθόλου ευχαριστημένοι από το loot από ένα σημείο και μετά, ειδικά τα armors. Βγάλαμε όλο το New Game++ (δεν θυμάμαι ακριβώς πια, αλλά ας πούμε από το level 70 μέχρι το level 90+) χωρίς να αλλάξουμε armor αφού ούτε έριχνε τίποτα της προκοπής, ούτε έβγαζαν οι vendors. Και φυσικά κάποια στιγμή άρχισε να ζορίζει πολύ και η κατάσταση με underleveled armors, παρόλο που το Torchlight 2 δεν είναι δύσκολο παιχνίδι, ακόμα και στο Hard.

Ήμασταν απλά γκαντέμηδες, ή έχει το παιχνίδι θέμα με το loot drop σε αυτό το level range?
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Τελευταίο δεκαήμερο έγινε δουλίτσα...

Τελείωσα το Layers Of Fear. Δεν κρύβω ότι έχω γίνει φαν της Βloober Team, μετά τα The Medium και Βlair Witch, οπότε είχε ενδιαφέρον να δω το πρώτο τους βήμα. Το βρήκα εντυπωσιακό και αρκετά τρομακτικό. Μου προκαλούσαν τρόμο πράγματα στην ιδέα και μόνο ότι θα γίνει κάτι, χωρίς τελικά να γίνει αυτό που φοβόμουν, κι αυτό μ'αρέσει πολύ όταν συμβαίνει στα παιχνίδια. Η ιστορία ήταν κάπως τυπική, αλλά η δράση του παιχνιδιού και η ατμόσφαιρα εξαιρετική. 8/10 και ξεκίνησα ήδη και το δεύτερο που φαίνεται ακόμα καλύτερο.

Έκλεισα επίσης κάποιες εκκρεμότητες που είχα αφήσει από πέρυσι. Tο ένα ήταν το Sam & Max Hit The Road, που έχει την φάση του αλλά είναι λίγο απάλευτο σήμερα. Ο υπερβολικά ανοιχτός κόσμος με τον παλαιωμένο χειρισμό δεν βοηθάνε και πολύ να δοκιμάσεις τα πάντα, παντού μπας και προχωρήσεις. Πήγε το walkthrough σύννεφο, αλλά και πάλι ασχολήθηκα ένα τίμιο 8ωρο για παιχνίδι που αν ξέρεις τι να κάνεις βγαίνει σε 90 λεπτά. Πέρα από κάμποσα θεότρελα σκηνικά, σαν σενάριο δεν με πολυκράτησε. Πιθανότατα το αδικώ, αλλά για το σήμερα, χαριστικά 7/10

Το άλλο που είχα παίξει 5-6 ώρες και το είχα στην αναμονή ήταν το Hard West. Από τη στιγμή όμως που το ξανάπιασα, κόλλησα, κι έπαιζα 1-2 ώρες κάθε μέρα. Πολύ ατμοσφαιρικό το μεταφυσικο setting στην Άγρια Δύση και συμπαθέστατο το action - point gameplay του. Είχε ενδιαφέρον η εναλλαγή μεταξύ κίνησης σε χάρτη / επίλυση events και μαχών. Μάχες οι οποίες ήταν αρκετά προκλητικές κι ήθελαν κατανόηση του (απλού) συστήματος με το οποίο λειτουργούσαν. Μετά από 23 ώρες είδα τίτλους τέλους και σίγουρα θα τσεκάρω και την συνέχεια του. 8 / 10.

Έχω κόψει λιγο ρυθμούς στο Vampire Survivors μετά από σχεδόν 30 ώρες, γιατί έβγαλα τις βασικές πίστες, αλλά έχω ακόμα καμιά 70αριά achievements να πετύχω. Παίζω λίγο και Fall Guys πού έχει την πλάκα του. Η βασική ενασχόληση πάντως τώρα, είναι μεταξύ Metro 2033 και Layers Of Fear 2.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Έχω πέσει λίγο στη λούπα του Diablo την τελευταία εβδομάδα.
Πρώτα φορτσάρισα και τελείωσα το Diablo II Resurrected το οποίο μου άρεσε αρκετά. Τρομερά γραφικά/αισθητική, σχετικά εύχρηστο interface με τις μικροβελτιώσεις που έγιναν (ειδικά στο hotkey casting) και θεοσκότεινη ατμόσφαιρα, παρά τις ανοιχτές περιοχές.
Κάτι που με απογοήτευσε ήταν το πολύ σποραδικό storytelling – ακόμα και στο Diablo 1 ήταν κάπως πυκνότερο, νομίζω. Επίσης, θέλει τάμα για να σου πέσουν καλά items και πολλά είτε δεν είναι κατάλληλα για την κλάση σου είτε είναι 5+ levels κάτω. Τέλος, το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις respec τον χαρακτήρα όποτε το θελήσεις (έστω με χρηματικό αντίτιμο). Δεν είχα ιδέα, οπότε ξόδεψα το ένα και μοναδικό μου respec σχετικά νωρίς και μετά έτρεχα και δεν έφτανα. Ως απόρροια των δύο τελευταίων, τα boss fights με ζόρισαν αφάνταστα και τελικά κατέφυγα σε cheesy τακτικές, κυρίως εναντίον των Duriel (εφιάλτης), Diablo και Baal.
Συνολικά το χάρηκα, μάλιστα μετά τη μάγισσα ξεκίνησα κι ένα playthrough με βάρβαρο αλλά εκεί κατά το lvl 10 τον παράτησα κι έβαλα....

...Diablo III. Ιδιάζουσα περίπτωση, ειδικά με τη σειρά που τα παίζω εγώ. Εμφανισιακά μοιάζει πλέον πανάρχαιο συγκριτικά με το Resurrected, σχεδόν μου θύμισε εποχές Neverwinter Nights. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι ότι κάνει μπαμ πως πλέον όλα τα projects της Blizzard έχουν Warcraft-οποιηθεί πλήρως. Από αισθητική θες, από storytelling θες, από gameplay θες, από τα απανωτά retcons θες – όλα πλέον μια κοψιά: Warcraft, Diablo III και Starcraft II. Μεγάλο ξενέρωμα.
That said, το gameplay έχει τη φάση του (παίζω Demon Hunter) και οι μάχες είναι σαφώς πιο "δυναμικές", όπως και η ευελιξία στα builds. Επίσης τα rares και τα epics μού τρέχουν ήδη από τα μπατζάκια κι είμαι ακόμα Act I. Μέχρι και το επίπεδο δυσκολίας ανέβασα από Normal σε Hard γιατί όχι απλά δεν ζοριζόμουν αλλά δεν έπεφτε καν το health στις μάχες.

Πέρα από τον μαραθώνιο Diablo, έχω βάλει Game Pass και δοκίμασα το Tunic. Με κέρδισε πολύ περισσότερο από το demo που είχα δοκιμάσει, ειδικά η εξερεύνηση και το level design είναι εκπληκτικά. Οι μάχες πάλι όχι και τόσο, υπερβολικά στατικές και ίσως ένα τσακ πιο δύσκολες απ'ότι θα τις ήθελα. Πάντως ήδη επένδυσα 3-4 ώρες και ήταν όλες από ευχάριστες έως απολαυστικές.

Τέλος, συνεχίζω την προσπάθειά μου να τερματίσω κάποτε το Shovel Knight Treasure Trove. Αισίως τελείωσα το main campaign (Shovel of Hope), το King of Cards και το Specter of Torment (το αγαπημένο μου ως τώρα). Έμεινε το Plague of Shadows που στα 15 λεπτά που δοκίμασα μου φάνηκε πολύ μπελαλίδικο. Πάντως η δουλειά που έχουν κάνει συνολικά στον όγκο και την ποικιλία του περιεχομένου είναι εξωπραγματική.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Ο βασικός λόγος που το παρατήσαμε πάντως (το παίζαμε co-op με ένα φίλο) ήταν πως δεν ήμασταν καθόλου ευχαριστημένοι από το loot από ένα σημείο και μετά, ειδικά τα armors

Για οσους δεν εχουν ακουμπισει το Torchlight 2, εχει πολλα items. Εχουν χωρισει το drop rarity σε 6 κατηγοριες (κλασσικες).
Το white - common
Το green - uncommon and magical
Το blue - rare, magical
Το orange - rare, unique
Το red - ultra rare, unique

Για να παρουμε μια ιδεα για το ποσο σκατα στενομυαλο ειναι το συστημα στο loot, πρεπει να το πιασουμε απο τα set.
Ας πουμε οτι θελουμε το Exorcist set που ειναι 7 κομματια. Τα ιδια 3-4 κομματια θα πεφτουν συνεχεια.
Αυτη η αναζητηση για τα υπολοιπα κομματια δεν ειναι εκνευριστικη, αφου συντομα βρισκουμε καλυτερα κομματια απο αλλο set, που επισης δεν θα το ολοκληρωσουμε. Προσωπικα, κανενα set δεν με συγκινει. Δινουν καποια bonus που τα θυσιαζω ευκολα, βαζοντας ενα random κομματι που δινει πολυ καλυτερα stats.
Φτανουμε σε ενα σημειο οπου το loot απο ενα ολοκληρο dungeon παει στον vendor. Οχι επειδη εχουμε super set αλλα επειδη ειναι ολα σκουπιδια με blue και orange χρωματα.
Συνηθως, πεφτουν item για αλλα class. Αν εισαι Engineering και θελεις να βρεις πραγματα για τον χαρακτηρα σου, πρεπει να φτιαξεις και εναν mage. Θα παιζεις με τον mage και θα ντυνεις τον Engineering.
Αυτο κανω.


Ο λογος που ποσταρα το drop ειναι οτι σαν red ειναι στην κυριολεξια δυσκολο να πεσει.
Τα orange δεν ειναι πολυ καλυτερα απο τα blue. Υπαρχουν white που εχουν 4 socket για gems και αυτο μπορει να τα κανει καλυτερα απο το random blue χαιμαλι που εχουμε περασει στον λαιμο μας.

Αυτο που εχω και που πεφτει συχνα
mecha.png



Το red
mountain.png


 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Αυτό που περιγράφεις με τα items πάντως, ήταν ακριβώς η εμπειρία μου στο Diablo 2, τότε που είχε πρωτοβγει, δεν ξέρω αν έφτιαξε ποτέ με patches και ιστορίες, ή αν αυτό είναι το design για να ωθήσει σε online και trading και σε όποιον αρέσει. Στο Path of Exile πάντως, που σίγουρα θέλει πολύ να σε στρέψει στο online, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Για το Torchlight 2, μάλλον πρέπει να λέω και ευχαριστώ που έπεσε ένα (1) red pistol σε 71 ώρες παιχνιδιού.

Πάντως αυτό με τα armor sets το ζήσαμε στο πετσί μας, έχεις σαράντα Alchemist's set pieces και άλλα τόσα Valkyrie's στο μπαούλο, αλλά δεν βγάζουν ούτε ένα complete set.

Τελικά ο Outlander μου πάντως είναι 93, όχι 98, δεν θυμόμουν καλά. Κάποια στιγμή θα τον ανεβάσω μέχρι το 100, κρίμα είναι.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Τελικά ο Outlander μου πάντως είναι 93, όχι 98, δεν θυμόμουν καλά. Κάποια στιγμή θα τον ανεβάσω μέχρι το 100, κρίμα είναι.

Sassenach, εσύ; :Ρ
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ευγε κουνέλο μου. κορυφαιο το τορτςλάι 2. το χω αμεσως μετα τους γιγαντες ταιτακουέ και γκριντώ, και αυτο κατι λεει για μενα.

ωραιο σετινγκ, καταπληκτικα ντάτζονς, καστρα, αλλά και εξωτερικα περιβαλλοντα, το καρτουνιστικο στυλ δεν ενοχλει καθολου, οσο πρεπει ευκολο/δυσκολο κι εχει και qol πραγματακια, οπως το πετ που σ ακολουθει, που δεν ειναι μονο για διακοσμηση και να σε καθυστερεί βοηθάει στις μαχες, αλλά το στελνεις και στην πολη να πουλησει τα άιτε που βρισκεις και ξαναγυρναει, χωρις να χανεις ειρμο και μομέντου με τα συνεχη ταξιδια στο χαμπ για ξεφορτωμα.

αυτα. ηταν ενα αχρειαστο μινι ρηβιου απ τον μαλάχτη της καρδιας μας.



tl/dr: μπραβο λελο, λεβεντη, καραμπουζουκλή που παιζεις τορτσλάι.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Νομιζω οτι το pet που παει στην πολη, οχι μονο για να πουλησει αλλα και για να αγορασει. ειναι οτι φιλικοτερο εχει συμβει στην gaming εμπειρια μου.

Επειδη ηρθε και η ωρα να καυχηθω για το καψιμο μου. Ο Καρολος ειναι μικρος ακομη αλλα....

tl2crs.png
 
Top Bottom