η gaming εμμηνοπαυση νομιζω θελει δικο της θρεντ, αλλά βαριεμαι να το ανοιξω.
διαβαζω ολα αυτα που γραφετε και γελω σαρδόνια, μιας και όντας (κανει ριμα με το θειος νωντας...) απο τους γεροντοτερους δω μεσα ΗΞΕΥΡΑ οτι θα σας συμβει.
δεν φταιει φιλτατοι καναγιες ουτε η τηλεεργασια, ουτε το οτι τα νεα κειμς ειναι χειροτερα απ τα παλαια.
ειναι οτι η ζωη σκοτωνει σιγα σιγα το παιδι μεσα σας. ενταξει, εχει αρχισει εκει γυρω στα 25, αλλά τωρα που στε γυρω στα 40 οι περισοτεροι, το πηρατε χαμπαρι. ακομα κι εγω, που μπορουμε να πουμε οτι εχω φτιαξει ετσι τις συνθηκες γυρω μου ωστε το κεημινγκ να μενει ανεπηρεαστο, εχω περασει μια φαση τετοια. και δεν ειναι φαση ακριβως, ειναι η επιγνωση οτι το μπακλογκ (ας το πω αγγλιστί για να μην ταραχτείτε...) θα μας outlive και κυριως εχει χαθει η γκεημινγκ αθωοτης και ξερουμε πια απ εξω κι ανακατωτα τα κολπα των ντεβς, των εταιρειων και του ειδικου "τυπου" κι εχουμε γινει λιγο χοντροπετσοι και αφ υψηλου. δεν παθιαζομαστε πχια... ακομα κι οι γραφικοτητες μαστερρέης και μπλέ μάντολες εχουν ατονήσει (ευτυχως). συν το οτι οι πιο πολλοι εχουμε αποφασισει πια για τα goat μας και οσο περνανε τα χρονια, υπαρχουν κεημς που απλα ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ απ τον σκληρο και τα νεα παιγνιδια δεν μας κανουν καμια εντυπωση.
η συμβουλη του μπαρμπα μπρους: μην το ζοριζετε. θα ξαναρθει μονο του καποια στιγμη. ή και οχι. δεν εγινε και τιποτα. υπαρχουν κι αλλες μορφες τεχνης.. ανοιχτε και κανα βιβλιο, πιερότοι.
ετσι κι αλλιως το ρεηκουί εδω θα ειναι. δεν παει πουθενα. εξαλλου ολοι γνωριζουν οτι ασχολουμαστε με τα κεημς μονο για να μπορουμε να γραφουμε (οφτοπικ βεβαια) στο ρεηκουί της καρδγιάς μας.
αυτα. παω να παιξω γκοθικ2, ενα απ τα τεραστια αριστουργηματα της 8ης Τεχνης.