What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Οχο-οχο-χο, αυτό ήταν φρικτά καλό. Βασιλιάς του Χούμορ, Λόρδος του Λογοπαιγνίου, Σεϊχης του Σαρκασμού.

Σαπώ.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Ξεκινησα το Sonic Frontiers! Ναι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο το soniic forces του 2017. Ομως για πρωτη φορα ενω μεχρι τωρα τα sonic ηταν μονο δραση αυτο εχει και εξερευνηση γιατι πρεπει να ψαχνεις να βρεις κατι κλειδια για να προχωρησει η ιστορια κατι που συμβαινει για πρωτη φορα. Κατα αλλα ειναι oπως ολα τα sonic αλλα οι εχθροι ειναι εξωγηινοι και οχι ο Eggman. Δειτε



Πολυ καλα γραφικα επισης σε high 1440p. Περειργο που εχει μονο δυο επιλογες για τα γραφικα low και high.
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Μία που έβγαλα θετικό τεστ, μία που χώθηκα Gamepass! Και μάλιστα χωρίς να έχω νέο λογαριασμό με 1€ για ένα μηνα. Οπότε διάλλειμα από το backlog πρόγραμμα μου για να δω μερικούς φρέσκους τίτλους που ήθελα.

Τελείωσα το As Dusk Falls. Παιχνίδι σε μορφή κομικ με ελάχιστο animation, αν και τα σκίτσα βασίζονται σε αληθινούς ηθοποιούς στα χνάρια των αγαπημένων παιχνιδιών της Quantic Dreams. Μάλιστα τελειώνοντας κάποιο κεφάλαιο βλέπεις το γνωστό διάγραμμα διακλαδώσεων με τα ποσοστά των παικτών που επέλεξαν το ίδιο με εσένα. Η ιστορία έχει να κάνει με δυο οικογένειες. Η μια μετακομίζει ακολουθώντας την Route 66 για μια νέα αρχή. Η άλλη τα έχει βρει σκούρα και αποτελείται από "μπουμπούκια"! Οι ιστορίες τους θα μπλεχτούν σε μια φάση "λάθος τόπος στην λάθος στιγμή". Η συμμετοχή μας στο παιχνίδι περιορίζεται σε ελάχιστα ανούσια QTE, που και να τα χάσουμε κλάιν, ακόμα πιο λίγα point & click στοιχεία χωρίς να κινούμαστε και σε κάποιες απαντήσεις που θα δώσουμε σε κρίσιμα σημεία. Εϊναι πολύ πιο περιορισμένα τα πράγματα από τα αντίστοιχα παιχνίδια της Quantic. H ιστορία και η ατμόσφαιρα της αμερικάνικης υπαίθρου είναι μια χαρά, αλλά όλα τινάζονται στο φινάλε, όπου από τη μια πολλά loose ends κλείνουν με συνοπτικές διαδικασίες κι από την άλλη σε αφήνει με cliff hanging! Έμεινα με ανοιχτό το στόμα και το ...gamepad στο χέρι όταν συνειδητοποίησα ότι το παιχνίδι τελείωσε ενώ περίμενα 2-3 κεφάλαια ακόμα. Έλεγα να κάνω 2ο playthrough αλλά έτσι όπως έληξε...No thanks! Κρίμα. 7/10

Έπαιξα 40 λεπτά Scorn και το παράτησα. Γενικά μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια κι έχω παίξει πολλά, αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν μου έκανε κλικ. Απαράδεκτες απαιτήσεις καταρχάς, το έριξα σε medium ρυθμίσεις για να γίνει ανεκτό απεικονίζοντας κλειστούς χώρους με ελάχιστους φωτισμούς και χρώματα χωρίς animations. Η σύγκριση αναπόφευκτη με το Plague Tale: Requiem που παίζω επίσης τώρα, όπου για να αρχίσει να κωλώνει λίγο το μηχάνημα, έπρεπε να βρεθώ σε ανοικτό μέρος που απεικόνιζε θάλασσα, καταιγίδα, μερικούς εχθρούς κι ένα λιβάδι χόρτα και λουλούδια να κουνιέται με τον άνεμο!!! Αστεία πράγματα. Anyway, θα το παρέβλεπα άνετα αν με κρατούσε το gameplay κι η ατμόσφαιρα. Όμως διασχίζοντας κάποιους διαδρόμους και κάποια δωμάτια ένιωσα ότι είδα ότι είχε να δώσει το παιχνίδι και δεν με έψησε να τραβαω μοχλούς απο εδώ κι απο εκεί. Οκ δεν το τελείωσα, μπορεί να το αδικώ, αλλά σπάνια παρατάω παιχνίδι που είναι στο στυλ μου από την πρώτη ώρα.

Έχω παίξει κι ένα τρίωρο Immortality. Το Telling Lies μου είχε φανεί απάλευτο κι είχε φάει uninstall στο τέταρτο, αλλά είπα να δώσω μια ευκαιρία σε αυτό, λόγω των διθυραμβων που άκουσα. Αν και δεν με έχει πείσει ακόμα ότι είναι το αριστούργημα που λένε, τουλάχιστον με κρατάει να το δω. Περισσότερα όταν το τελειώσω.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Marvel's Spider-man: Το είχα παρεξηγήσει. Πολύ πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο απ' ότι περίμενα, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο που σε παραφορτώνει με "εικονιδιάκια" στο χάρτη και κάπου μπουκώνεις. Πιάνω τον εαυτό μου να αρχίζει να αγνοεί τα περισσότερα από αυτά και να επικεντρώνομαι στο κεντρικό story.

Somerville: Review προσεχώς, από τους δημιουργούς του Limbo και του Inside.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Kαι την παρασκευη βγαιενει το Spiderman miles morales. Αν ομως δεν εχω τερματισει το sonic frontiers τοτε θα το παιξω λιγο στην αρχη να δω πως ειναι και θα το συνεχισω αργοτερα. Πολυ καλο το spiderman αλλα τα Batman ειναι καλυτερα. Δηλαδη σε συγκριση με το Gotham knights καλυτερο ειναι το gotham knights. Ναι και εγω εκανα ελαχιστες δευτερουσες αποστολες πιο πολυ ασχοληθηκα με την κυριως ιστορια. Και τα γραφικα του απιστευττα με very high γραφικα και very high ray tracing FSR 2.0 1440P σαν ταινια ειναι.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Είχα μια ξαφνική όρεξη για λίγο horror και επειδή είδα ότι το Silver Chains βγαίνει στο δύωρο και μάλιστα με σχετικά εύκολο 100% achievements, το έβαλα. Πρέπει να είμαι περίπου στα μισά και θα προτιμούσα να έλειπαν και τα λίγα jump scares που υπάρχουν, αλλά μου αρέσει. @manofsorrows μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τα γραφικά στο max, το παιχνίδι δεν πιάνει ούτε 30fps χωρίς κανένα οπτικό λόγο, χάλια optimization. Ρίχνοντας τις μπάρες κατά μία κατηγορία λύνεται το πρόβλημα, αλλά ναι, υπάρχει framerate cap από το ίδιο το παιχνίδι στα 62fps (whatever). Δεν είχα θέμα με stutttering πάντως.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
@manofsorrows Αυτό που λες για το Scorn είναι 100% πραγματικό. Ψαρωτική μεν η Giger αισθητική και λες 'Α θα το δω ως φόρο τιμής στα νιάτα μου!'. Μετά συνειδητοποιείς πως έχεις παίξει δυο Dark Seed, ένα Tormentum, κάτι Strangeland και πως είσαι πια σε μια ηλικία που δεν αρκεί ένα καλό εικαστικό -δίχως ουσία- για να σου τραβήξει την προσοχή. Μοχλούς τραβάμε σαράντα χρόνια να πούμε. Τώρα μας ενδιαφέρει περισσότερο το ΓΙΑΤΙ να τραβήξουμε τον μοχλό και τί θα γίνει αν.

Το αντίθετο με σένα με το Immortality. Το Telling Lies το 'χα παίξει ημι-βαριεστημένα, κυρίως στον ενθουσιασμό μου για το Her Story, περιμένοντας κάποια κορύφωση και ουσία που δεν ήλθαν ποτέ. Το Immortality, λίγο έτσι όπως ξεκίνησε ατσούμπαλα και in media res, δεν με κράτησε καθόλου. Το μόνο που μετάνιωσα, πως το είχα αγοράσει πριν καιρό και δεν κατάφερα να πάρω τα χρήματά μου πίσω.

Το Requiem, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα καταφέρω να το δω πριν τις γιορτές και φαντάζομαι θα είναι η σκληρότατη γκοτούμπα μου για το '22.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Πασχίζοντας εδώ και καιρό να βρω χρόνο να τελειώσω το Tunic (πρέπει να έχω κοντά μήνα να παίξω γενικότερα), και έχοντας πάρει το νέο God Of War μόλις πριν λίγες ημέρες (ακόμη στο ράφι κάθεται), το μόνο παιχνίδι που πραγματικά θέλω να παίξω αυτή τη στιγμή, μετά και την αναγγελία της ημερομηνίας του update, είναι το Witcher III. Έχω τεράστια ανάγκη να εξαφανιστώ πάλι στον κόσμο του. Θα πλήρωνα καλά για να μπορούσα να το ζήσω και πάλι για πρώτη φορά.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
σκεφτόμουν λίγο αυτές τις μέρες την ψυχολογία που είχα όταν έπαιζα σε συνδρομητικά. έβγαζα ή "έβγαζα" περισσότερα παιχνίδια από ποτέ χωρίς να με νοιάζει τίποτα.
Αναρωτιέμαι αν ο λόγος που δεν πιάνω το backlog είναι ότι μου έχει μείνει κάποιο ψυχολογικό τραύμα από μικρό παιδί που ήμουν που απάξ και τελείωναν τα παιχνίδια που είχα διαθέσιμα (συνήθως 1 με 2), τέλος, δεν είχα άλλα και αν δεν είχε κανένας φίλος να αντιγράψω τίποτα δεν είχα ούτε για πειρατικά 3,500δρχ. Ήταν και μια εποχή που δεν είχα ακόμα καταπιαστεί με παιχνίδια με μεγάλο replayability value, πχ τίποτα Civilizations.

Νομίζω ότι κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου ακόμα φοβάμαι ότι αν πιάσω και παίξω τα παιχνίδια που έχω, αυτά θα τελειώσουν και μετά δεν θα έχω παιχνίδια να παίξω... δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς γιατί δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να αρχίσω κάποια να δω καλά καλά αν μου αρέσουν από αυτά που έχω, ενώ τα συνδρομητικά τα μάτωσα.

Φυσικά παράτησα το Fallout 3 εντελώς, οκ μετά το NV απλά δεν πάει κάτω πλέον και παίζω Eador Masters of a Broken World ξανά. Τελευταία φορά που ασχολήθηκα ήταν πριν από 4 χρόνια και τότε είναι που έπιασα το Witcher 2 και το ξέχασα εντελώς το Eador.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
Witcher III. Έχω τεράστια ανάγκη να εξαφανιστώ πάλι στον κόσμο του. Θα πλήρωνα καλά για να μπορούσα να το ζήσω και πάλι για πρώτη φορά.
Εγω απο την άλλη έχοντας παίξει καμμιά πενηνταριά ώρες (το παράτησα κάπου στη novigrand) δεν θα γύριζα πίσω ακόμα και αν με πληρώναν καλά.

On topic: παίζω skyrim. Τι υπερπαιχνιδάρα ρε γμτ!
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Wartales στον πάγο, μέχρι να είναι obtainable και τα δύο τελευταία achievements (μόνο στο 50% είμαι, αλλά κάααατι μου λέει ότι αν προχωρήσω και άλλο, μετά θα πρέπει να κάνω new game για να πάρω τα τελευταία 2).

Σειρά του Hades που το είχα πόσο καιρό στο backlog. Έπος, απλά.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
το Witcher III. Έχω τεράστια ανάγκη να εξαφανιστώ πάλι στον κόσμο του.

Εκανα μια επισκεψη στον αδερφο μου. Του ζητησα να βαλει το witcher 3 στο PS. Πως παιζουν οι ανθρωποι με αυτο το πραγμα; ειναι για λυπηση και δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο στον εαυτο τους.
Επειδη δεν εχει χρονο, δεν το εχει ξεκατινιασει, οπως εγω. Κατσε να σου δειξω τα βασικα.... Πηγα τρεχωντας στο white orchand για εναν γυρο gwent απο ολα.
Ενοιωθα οπως ολοι οι καπνιστες μολις βγουν απο το αεροπλανο.

Ήταν και μια εποχή που δεν είχα ακόμα καταπιαστεί με παιχνίδια με μεγάλο replayability value, πχ τίποτα Civilizations.
Τι εννοεις;


δεν θα γύριζα πίσω ακόμα και αν με πληρώναν καλά.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
@lelos kounelos ότι παιχνίδι έπαιζα τότε ήταν μια και έξω single player campaign, δεν είναι ότι ξεκινάς κάποιο skirmish ή νέο seed σαν το Civilization. Αν τερμάτιζαν δεν είχαν κάτι να μου προσφέρουν μετά.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327


Καποιος να κανει ενα ολιγοημερο ban στον Nitro. Το τρολαρισμα του ξεφευγει λιγο απο την ορθοδοξη ηθικη.
πες μας οτι επαιζες με cheat και ετσι το παιχιδι εχανε το νοημα του.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269


Καποιος να κανει ενα ολιγοημερο ban στον Nitro. Το τρολαρισμα του ξεφευγει λιγο απο την ορθοδοξη ηθικη.
πες μας οτι επαιζες με cheat και ετσι το παιχιδι εχανε το νοημα του.

τι εννοείς; δεν ξέρω πως να αλλιώς να στο γράψω χωρίς να γράψω τα ίδια.
Είχαμε στην παρέα 2-3 παιχνίδια που άλλαζαν χέρια ή αντιγράφονταν και μετά κάναμε καιρό να πάρουμε νεότερα οπότε τελείωνε το τι έχουμε να παίξουμε.
Τότε δεν έπαιζα παιχνίδια που μπορείς να παίζεις μέχρι να βαρεθείς, πχ Civ, NMS κτλ και δεν είχαμε internet για να πχ κατεβάσουμε νέα maps για το AOE.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
τι εννοείς; δεν ξέρω πως να αλλιώς να στο γράψω χωρίς να γράψω τα ίδια.
Είχαμε στην παρέα 2-3 παιχνίδια που άλλαζαν χέρια ή αντιγράφονταν και μετά κάναμε καιρό να πάρουμε νεότερα οπότε τελείωνε το τι έχουμε να παίξουμε.
Τότε δεν έπαιζα παιχνίδια που μπορείς να παίζεις μέχρι να βαρεθείς, πχ Civ, NMS κτλ και δεν είχαμε internet για να πχ κατεβάσουμε νέα maps για το AOE.

Υπάρχουν και χειρότερα!! Εγώ έπρεπε να ρίχνω τάληρα, κάθε φορά που έχανα στην πίστα !!!

space-invaders-atari.gif



:p :p :p :p :p
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Υπάρχουν και χειρότερα!! Εγώ έπρεπε να ρίχνω τάληρα, κάθε φορά που έχανα στην πίστα !!!

space-invaders-atari.gif



:p :p :p :p :p
Είμαι μικρότερος εγώ, έριχνα 10δρχ στο Dig Dug :p
 
Top Bottom