είστε μαζοχιστές ρεεεεεεε
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ξεκινησα να παίζω Bloodstained. Ειναι λίγο μπελαλίδικο με τα πολλά σπελλς. Βάλε ρε αδερφε εκεί 1-2 κουμπιά. Τι με τυρρανάς.
Επίσης, τί φάση? Aν ψοφίσω χάνω όλο το πρόγκρες μου? Στο Blasphemous τουλάχιστον το πρόγκρες του χάρτη παρέμενε ακόμα κ αν ψόφαγες...
Τίτλοι τέλους οριστικά πλέον. Παιχνιδάρα, πέρασα πολύ καλά, τόσο που στην πορεία αποφάσισα να κυνηγήσω το 100% των achievements. Κάτι που σε ελάχιστα παιχνίδια θα κάνω.Έχω παίξει κάνα 5ωρο από Control.
Με πέθανες μεσημεριάτικα, διάβασα το "πάγκρεας" και σκέφτηκα πάει το έχασε ο Μπαλντ.Aν ψοφίσω χάνω όλο το πρόγκρες μου?
Ασχετο, αλλά μόνο εμένα μου θυμίζει γυφτο-τσιφτετέλικα ?
(1:12)
Ναι, αλλα για καποιο λογο εγω στο συγκεκριμένο μέρος απλά θέλω να τραγουδήσω για έρωτες, χωρισμούς, ποτά κ ξενύχτια.Αχέμ, ένας συνδυασμός μπαροκ/νεοκλασσικής/ποπ/ροκ/ηλεκτρονικής είναι, όπως τα περισσότερα της Michiru Yamane.
Τέλος κ το Bloodstained. Στην αρχή είναι κάπως δύσκολο, ναι. Συνηθίζεις όμως κ τα save points γίνονται περισσότερα. Ευτυχώς μάλιστα υπάρχει πάντα ένα δίπλα στο Boss fight. Κάποιοι μεγαλόσωμοι εχθροί στην αρχή μπορεί να είναι ψαρωτικοί αλλά γρήγορα καταλαβαίνεις πως δεν είναι κ τόσο σκληροί (εκτός από την banshee)είστε μαζοχιστές ρεεεεεεε