Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Ξεκίνησα προχθές το Shadowrun Hong Kong. Πολύ βαρύ βιβλίο. Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη αποστολή της Kindly Cheng κ αισθάνομαι λες κ έχω διαβάσει λογοτεχνικό βιβλίο 500 σελίδων.

Το Legend of Grimrock το έχω παρατήσει στο 8ο επίπεδο. Δεν με τραβάει να συνεχίσω. Τα ίδια levels ξανά κ ξανά αλλά το καθένα με τα δικά του Puzzles κ secrets. Ελπίζω μέχρι τέλος του καλοκαιριού να το έχω τελειώσει.

Shadowrun Hong Kong πολυ αξιολογο παιχνίδι αλλά όντως τιγκα στο αχρείαστο μπιρι-μπιρι. Θυμάμαι ότι είχα γλαρώσει σε μια φάση παίζοντάς το, προσπαθώντας να διαβάσω τα πάντα.

Shadowrun Hong Kong πολυ αξιολογο παιχνίδι αλλά όντως τιγκα στο αχρείαστο μπιρι-μπιρι. Θυμάμαι ότι είχα γλαρώσει σε μια φάση παίζοντάς το, προσπαθώντας να διαβάσω τα πάντα.
Δεν είναι μόνον οι διάλογοι αλλά κ η γλαφυρή περιγραφή των κινήσεων κ των εκφράσεων του προσώπου. Συνήθως τα διαβάζω με την ιδέα πως ίσως με οδηγήσει να πάρω σωστότερες αποφάσεις.

Παίζω το singleplayer του GTA V. Αρκετά διασκεδαστικό, ευτυχώς έχουν βάλει checkpoints στις αποστολές οπότε δεν υπάρχει αυτός ο εφιάλτης των παλιότερων GTA που ξεκινούσες την αποστολή από την αρχή αν έχανες. Μου αρέσουν οι χαρακτήρες και η πλοκή, αν και θα έλεγα ότι βρίσκεται ένα κλικ πιο κάτω από το GTA IV.

Συνεχίζω στα κλεφτά Pathfinder Kingmaker, και έχω πάρει ανάποδες
με τον πουστράκο τον Tristan που τσίμπησε το ματάκι του Άμπαντον και την έκανε με γοργά, όχι γιατί με πούλησε, συνήθισα την πουτανιά σε αυτό το παιχνίδι, αλλά για το gear και το wyvern summon που του είχα κουμπώσει! γμτχ Tristan.. και ήταν η μόνη φορά που δεν τον πήρα με όλα τα natural good στις κουβέντες μας, για κάποιο λόγο τα neutral μου φάνηκαν καλύτερες απαντήσεις... ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΦΦΣ

Μου αρέσουν οι χαρακτήρες και η πλοκή, αν και θα έλεγα ότι βρίσκεται ένα κλικ πιο κάτω από το GTA IV.

Δεν μπόρεσα ποτέ να ευχαριστηθώ και τελικά να ολοκληρώσω το GTA IV για έναν και μόνο λόγο

cousin.jpg

Και δεν ήταν μόνο ο Ρομαν που έσπαγε @@, άλλα και άλλοι χαρακτήρες που διαρκώς σε καλούσαν στο κινητό για να πουν την μαλακία τους.

Συνεχίζω στα κλεφτά Pathfinder Kingmaker, και έχω πάρει ανάποδες
με τον πουστράκο τον Tristan που τσίμπησε το ματάκι του Άμπαντον και την έκανε με γοργά, όχι γιατί με πούλησε, συνήθισα την πουτανιά σε αυτό το παιχνίδι, αλλά για το gear και το wyvern summon που του είχα κουμπώσει! γμτχ Tristan.. και ήταν η μόνη φορά που δεν τον πήρα με όλα τα natural good στις κουβέντες μας, για κάποιο λόγο τα neutral μου φάνηκαν καλύτερες απαντήσεις... ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΦΦΣ
δεν μας είπες με τις ύδρες τι γίνεται και μας έχει φάει η αγωνία :p

Δεν μπόρεσα ποτέ να ευχαριστηθώ και τελικά να ολοκληρώσω το GTA IV για έναν και μόνο λόγο

View attachment 8081

Και δεν ήταν μόνο ο Ρομαν που έσπαγε @@, άλλα και άλλοι χαρακτήρες που διαρκώς σε καλούσαν στο κινητό για να πουν την μαλακία τους.

Ναι, ο τύπος ήταν μεγάλο πρήξιμο. Το είχα τελειώσει το story mode αλλά ήθελε υπομονή γιατί και η έκδοση για PC ήταν προβληματική για πολύ καιρό.

δεν μας είπες με τις ύδρες τι γίνεται και μας έχει φάει η αγωνία :p
νταξ φόρτωσα κάτι cold spells και cold stell/cold ench melee και κομπλέ τώρα :p

Μολίς ολοκληρώθηκε το έξοχα ανατριχιαστικό AGS διαμάντι 'Nightmare Frames'.

Δεν θα επαναλάβω την φουλ κλισαρισμένη πλέον ατάκα 'Αν είχε κυκλοφορήσει το '93 σήμερα θα θεωρείτο κλασσικό', αλλά μετράει πάρα πολύ άσχημα. Φαίνεται τέρμα ντεμέκ από το πόστερ του στο Στήμ, αλλά όχο-οχό-χο.

Μολίς ολοκληρώθηκε το έξοχα ανατριχιαστικό AGS διαμάντι 'Nightmare Frames'.

Δεν θα επαναλάβω την φουλ κλισαρισμένη πλέον ατάκα 'Αν είχε κυκλοφορήσει το '93 σήμερα θα θεωρείτο κλασσικό', αλλά μετράει πάρα πολύ άσχημα. Φαίνεται τέρμα ντεμέκ από το πόστερ του στο Στήμ, αλλά όχο-οχό-χο.

<very fun person at parties>δε νομίζω ότι ο '93 θα μπορούσε να έχει τόσο λεπτομερή ρετροπιξελούμπα, νομίζω για αυτό κλικάρουν τα σημερινά πιξελοπαίχνιδα, ρετροπιξελούμπες μεν, πολύ ανώτερες από ότι είχαμε παλιά δε. </very fun person at parties>

Μετά από αρκετό καιρό gaming slump, καιρός να ανασκουμπωθώ, διότι, έχω την αίσθηση, ότι με περιμένει πολλή δουλειά.

Εγκατέστησα, πριν από λίγο, το An English Haunting από την STEAM πλατφόρμα με μια μικρή έκπτωση, και το παιχνίδι είναι όπως το περίμενα: ατμοσφαιρικότατο, εδουαρδιανή ατμόσφαιρα, υπέροχο soundtrack (το οποίο διανέμεται δωρεάν), σουφραζέτες, μπόλικο μυστήριο, παραφυσικά φαινόμενα, και έθος, το οποίο πλέον στις μέρες μας, θεωρείται παρωχημένο - και πολύ σωστά. Έχω 72 ώρες να βρω χειροπιαστές αποδείξεις περί υπερκόσμιου κόσμου· αλλιώς, τέλος οι επιχορηγήσεις, η καλλιπάρειος δεσποσύνη που αγαπώ και η διεξαγωγή ερευνών στο εργαστήριό μου. Το γιατί και το πώς θα το βρω στην πορεία.

;)

Last edited:
Είναι η επόμενη ρετροπιξελούμπα στη λίστα μου το English Haunting.

Κάνω μοδέρνο διάλειμμα με Rizia DLC για τον εξομοιωτή Ορθόδοξης ΠΑΣΟΚάρας Suzerain.

Με την κυρά στο σαλόνι Banishers : Ghosts of New Eden που στάζει ατμόσφαιρα και μεράκι και όταν μας αφήσουν τα παιδιά να το τελειώσουμε -καλά Χριστούγεννα- σειρά έχει το Night Springs DLC του ΕΠΟΥΣ Alan Wake 2.

Το Rizia DLC είναι φοβερό, παίρνει το ζουμί των σεναριακών νημάτων και του gameplay του αρχικού Suzerain και τα ανεβάζει όλα στο 11.

Είναι η επόμενη ρετροπιξελούμπα στη λίστα μου το English Haunting.
Πορράτσο, είναι πολύ καλό αλλά και πολύ εύκολο.

Μέχρι στιγμής, προχωράει νεράκι, καθώς οι γρίφοι του είναι οι κλασικοί "φέρε μου αυτό που θέλω, για να σου δώσω αυτό που αναζητάς".

Ωστόσο, η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και δεν σε αφήνει να πατήσεις το quit.

Παίξτο. Αξίζει.

Συνεχίζω με το The Legend Of Skye.

Adventuράκι με τις παλιές εννέα εντολές και μεσαιωνικό περιβάλλον: Δρυΐδες, σαμάνοι, μαγικά μανιτάρια, νάνοι και κακοί βασιλιάδες.

Ωραίοι γρίφοι, αν και κάπως vague σε κάποια σημεία.

Τερματισα το HORIZON FORBIDEN WEST. Διελυσα ολα τα ρομποτ δεινοσαυρους!! Ειναι καλυτερο απο το πρωτο με πολυ καλυτερα γραφικα και περισσοτερα ρομποτ για σφαξιμο! Τωρα ξεκιναω KINGOM HEARTS FINAL MIX!!!

Έκανα μια γρήγορη δοκιμή το Empyrion, κάπως άκομψο σε κάποια πράγματα, μου έβγαλε στην αρχή του tutorial ένα ΜΜΟ δευτεροτρίτης κατηγορίας budget αίσθημα, αλλά μόλις κατέβηκα στον πλανήτη τα πράγματα έγιναν αισθητά καλύτερα.

Παρόλα αυτά βλέπεις ανά διαστήματα μια ασυνέχεια στα γραφικά του παιχνιδιού. Την μια στιγμή είσαι στο σήμερα, μετά θα δεις κάτι που σε ταξιδεύει στο 1998 ξέρω εγώ... ίσως φταίει και το block building system που έχει το παιχνίδι.

Πάντως είναι ενδιαφέρον παιχνίδι, έχοντας μπουχτίσει από το NMS (ναι το έβαλα μετά το τελευταίο update, βαρέθηκα, το έχω λιώσει το παίγνιο, τι άλλο να κάνω που δεν έχω κάνει; ) μου φάνηκε να μου δίνει το space survival fixάκι μου ευχάριστα.

Θα δείξει, σίγουρα θα ασχοληθώ αρκετά, κάποτε... απλά χθες δεν είχα όρεξη για Pathfinder και ήθελα κάτι πιο χαλαρό.

Το Empyrion ανήκει στην κατηγορία "ακατέργαστο διαμαντάκι" , με low budget (αλλά αξιοπρεπέστατο) τεχνικό τομέα αλλά πολύ βαθύ και fun gameplay. Κλάσης ανώτερο από το NMS κατά την γνώμη μου, με πολλές ιδιοτροπίες όμως. Και όλες τις ασθένειες των survival (καμία κατεύθυνση, αχανής και αχρείαστα τεράστιος κόσμος, κάνε-ότι-θες και αμα θες βρες νόημα από ένα σημείο και μετά κτλ.) Αφού το συνηθίσεις παίζεις το Reforge Eden mod φυσικά, λογικά τέλος του χρόνου θα βγει και η έκδοση 2.0 με άπειρο φρέσκο πράμα.

Status
Not open for further replies.
Back