Λοιπόν, πριν καιρό έπαιξα το Loco Motive το οποίο μ' άρεσε πάρα πολύ!
Μετά είπα να καθαρίσω κάποια από την steam λίστα μου. Κάποια απ' αυτά τα είχα παίξει είτε από το DVD τους, είτε στο GOG κι έπρεπε να καθαρίσω τα achievements τους, είτε τώρα ήταν η πρώτη φορά κι αράχνιαζαν στη ατμό-βιβλιοθήκη.
If on a Winter's Night Four Travelers (Ευχαριστώ @nitro912gr που μου το πρότεινες)
The Will of Arthur Flabbington (Έτσι κι έτσι, στην καλύτερη θα το χαρακτήριζα μέτριο)
Journey of a Roach (Μικρό video game κι όχι τόσο καλό, αν κι είχε τις στιγμές του)
Justin Wack and the Big Time Hack (Ξεκινάει καλά αλλά δεν συνεχίζει τόσο καλά)
Primordia (Φοβερό, το είχα παίξει παλιά μέσω GOG)
Gemini Rue (Κι αυτό πολύ καλό κι αυτό το είχα παίξει παλιά)
Thimbleweed Park (Τι να πω γι' αυτό το αριστούργημα. Το είχα παίξει μέσω του DVD όταν αγόρασα το big box)
The Next BIG Thing (Κλασσική Pendulo)
J.U.L.I.A: Among the Stars (Μου έλλειπαν κάποια achievements)
Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (Για να καθαρίσω τα achievements)
Και τώρα ξεκίνησα το Kingdom Come: Deliverance. Είμαι στην αρχή ακόμα
αφού σώθηκα από την Theressa κι έκανα και το DLC της αλλά μπορώ να πω
ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!
Μπορεί να έφαγα καρπαζιά όταν κατάλαβα ότι δεν μπορείς να σώζεις παντού και μόνο όταν έχεις το αντίστοιχο potion αλλά μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι την παλεύω. Βέβαια ό,τι μάχη έχω δώσει είναι 1vs1. Οπότε δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί. Μέχρι τώρα όμως ζω το Ευρωπαϊκό Μεσαιωνικό όνειρο!

Μετά είπα να καθαρίσω κάποια από την steam λίστα μου. Κάποια απ' αυτά τα είχα παίξει είτε από το DVD τους, είτε στο GOG κι έπρεπε να καθαρίσω τα achievements τους, είτε τώρα ήταν η πρώτη φορά κι αράχνιαζαν στη ατμό-βιβλιοθήκη.
If on a Winter's Night Four Travelers (Ευχαριστώ @nitro912gr που μου το πρότεινες)
The Will of Arthur Flabbington (Έτσι κι έτσι, στην καλύτερη θα το χαρακτήριζα μέτριο)
Journey of a Roach (Μικρό video game κι όχι τόσο καλό, αν κι είχε τις στιγμές του)
Justin Wack and the Big Time Hack (Ξεκινάει καλά αλλά δεν συνεχίζει τόσο καλά)
Primordia (Φοβερό, το είχα παίξει παλιά μέσω GOG)
Gemini Rue (Κι αυτό πολύ καλό κι αυτό το είχα παίξει παλιά)
Thimbleweed Park (Τι να πω γι' αυτό το αριστούργημα. Το είχα παίξει μέσω του DVD όταν αγόρασα το big box)
The Next BIG Thing (Κλασσική Pendulo)
J.U.L.I.A: Among the Stars (Μου έλλειπαν κάποια achievements)
Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (Για να καθαρίσω τα achievements)
Και τώρα ξεκίνησα το Kingdom Come: Deliverance. Είμαι στην αρχή ακόμα
αφού σώθηκα από την Theressa κι έκανα και το DLC της αλλά μπορώ να πω
ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!
Μπορεί να έφαγα καρπαζιά όταν κατάλαβα ότι δεν μπορείς να σώζεις παντού και μόνο όταν έχεις το αντίστοιχο potion αλλά μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι την παλεύω. Βέβαια ό,τι μάχη έχω δώσει είναι 1vs1. Οπότε δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί. Μέχρι τώρα όμως ζω το Ευρωπαϊκό Μεσαιωνικό όνειρο!