mits@kos
Death Knight
Ναι, οι φωτογραφίες είναι κατά βάση αυτός ερείπιο σε διάφορα σημεία και περιόδους.Αν τον λένε και Τάσο, μπήκατε.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ναι, οι φωτογραφίες είναι κατά βάση αυτός ερείπιο σε διάφορα σημεία και περιόδους.Αν τον λένε και Τάσο, μπήκατε.
Νόμιζα πως το HK προηγείτο του Dragonfall, οπότε τα πήρα με τη σειρά. Σαφώς κ θα παιχτεί κ το DF από του χρόνου.Σκήπαρες Ντράγκονφολ ή ιδέα μου; (με αυτό θέλουμε σύγκριση, ποιο Returns)
Τελικά νομίζω ότι είμαι από τους λίγους που εκτίμησαν ιδιαίτερα αυτή την αποπνικτική noir ατμόσφαιρα του Returns σε σύγκριση με τα πιο πλούσια (αλλά και λίγο φλύαρα) sequels.
Για άλλη μια φορά στα πατώματα ο Τάσος, αυτή τη φορά στο Steam. Πήρα 2,83€ το παιχνίδι μαζί με το έξτρα class dlc, το πήρα και δώρο σε φίλο για να παίξουμε co-op. Όχι στον Τάσο, δεν θα παίζαμε ποτέ.Αν τον λένε και Τάσο, μπήκατε.
το οποίο overwatch είναι εμπνευσμένο από το Team FortressΑσχολούμαι σποραδικά με το (δεν θα το πιστέψετε) Marvel Rivals. Πλάκα έχει σε μικρές δόσεις, μιλώντας ως gamer που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα multiplayer. Λένε όλοι ότι είναι κλώνος του Overwatch το οποίο δεν είχα παίξει ποτέ οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Έχει πολλούς χαρακτήρες, πολύ καλό art, τρέχει καλά και έχει διασκεδαστικό gameplay. Αυτό που θα έλεγα ως αρνητικό (αν και φαντάζομαι ότι ισχύει γενικά στα multiplayer) είναι ότι αν μαζευτούν σε κάποιο objective αρκετοί παίκτες η μάχη γίνεται ένας αχταρμάς στον οποίο δεν ξέρεις πού ρίχνεις και από πού τις τρως.
το οποίο overwatch είναι εμπνευσμένο από το Team Fortressτι εννοείς δεν έχει χρώματα η ομάδα;
Ολα τα hero shooter από Overwatch έως σήμερα.Αυτό που θα έλεγα ως αρνητικό (αν και φαντάζομαι ότι ισχύει γενικά στα multiplayer) είναι ότι αν μαζευτούν σε κάποιο objective αρκετοί παίκτες η μάχη γίνεται ένας αχταρμάς στον οποίο δεν ξέρεις πού ρίχνεις και από πού τις τρως.