Tελείωσα το Nioh επιτέλους. Επεσε λιώσιμο χθες και σήμερα και κατάφερα να καθαρίσω τα 2 τελευταία regions. Θα προσπαθήσω το DLC τώρα, αν μπορώ να τη παλέψω βέβαια γιατί είμαι level 111 και οι αποστολές σε αυτό 150+. Ακόμα και το ξεκλείδωμα του ήταν κατόρθωμα πραγματικά

Ξεκλείδωσε και το NG+ παράλληλα όπου μπορείς να παίξεις ξανά όλες τις αποστολές για να ανέβεις level και να μπορείς να τη παλέψεις. Kάτι που με τη καμία δεν πρόκειται να ασχοληθώ, τουλάχιστον για την ώρα. Αν δεν τη παλέψω στο DLC πάμε γι'άλλα.
Τρομερό και αξέχαστο παιχνίδι σε γενικές γραμμές πάντως με πολύ ωραίες νέες ιδέες στο είδος των soulslike, αδιανόητο βάθος στη μάχη που δεν φαινόταν (ακόμα ανακαλύπτω πράγματα) αλλά και πολύ μεγάλη δυσκολία. Ευτυχώς που σε αντίθεση με το Sekiro (δεν το λέω τυχαία) εδώ υπήρχε coop. Ninja Gaiden meets Dark Souls πολύ εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι
Ελπίζω το 2ο παιχνίδι να έχει καλύτερη ισορροπία στη δυσκολία του και κυρίως το level gap αν και αμφιβάλλω με αυτά που έχω ακούσει από φιλους. Βέβαια ανυπομονώ όπως και να'χει. Χωρίς να έχω κατασταλάξει τι θα παίξω μετά από αυτό βέβαια με τα Shadow of the Erdtree, Lies of P, Lords of the Fallen, Jedi Survivor να περιμένουν τη σειρά τους και αυτά