Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγώ πάντως μαζί σου είμαι , και ψάχνω τις χελώνες στο Fortnite. Αλλά κρύβονται καλά γιατί φοβούνται
View attachment 8570
Καθε φορα που τις δερνω μετα κρυβονται για 1-2 εβδομαδες μεχρι να συνελθουν απο το ξυλο. Και μιας και μιλαμε ξυλο τερματισα χτες το Mortal kombat1! Και ξεκινησα να τους δερνω ολους Online!!!! Παιχνιδαρα το καλυτερο παιχνιδι ξυλου!!!

Ένα σχετικό κόλλημα με MechWarrior 2!!!!! Σε DosBox Staging!!!!!! Έχουν γίνει remap άξονες και κουμπιά στο Joystick, ενώ το ίδιο το παιχνίδι υποστηρίζει ανάλυση 1024x768, οπότε ακόμα και στη 43¨ τηλεόραση που το έχω δείχνει πολύ καλό!!!

Και λίγο Generation Zero!!! Κάπου το είχα αυτό, από ένα Humble Bundle και το άρχισα!!! Έχει ένα κάρο dlc, αλλά δεν αγόρασα κανένα για να δω πως πάει έτσι!! Πάντως οι διάλογοι στα Σουηδικά και γενικά όλη η ατμόσφαιρα των Βόρειων περιοχών, το κάνουν λίγο ιδιαίτερο!!!

Στα διαλείμματα από το WoW προστέθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και το Grim Dawn (πέρα από το Drova). Ειδικά χτες που έβγαλα έμπολα σε κάτι underwater quests (classic Desolace, sorry για το PTSD χρονιάρες μέρες) ήταν ότι πρέπει το διάλειμμα.

Ξεκινησα το Kingom hearts birth by sleep ! Σφαζω τα τερατα τους hearth less. Ειναι το μονο παιχνιδι της σειρας που δεν εχει τον Sora αλλα 3 αλλους πρωταγωνιστες . Ακομα δεν εχω συναντησει τον Donald και τον Goofy αλλα και στο 2 εμφανιζονται αργοτερα και οχι απο την αρχη οπως στο 1.

Μιας και η Μαγαζάρα έδωσε δώρο το Dredge, το εγκατέστησα και το ξεπέταξα σε ένα session των 10-11 ωρών. Πολύ τίμιο παιχνιδάκι, peak ατμόσφαιρα παρά το χαμηλό μπάτζετ και τη μικρή ομάδα ανάπτυξης.

Δεδομένου ότι σημείωσε τέτοια επιτυχία, μακάρι να ρίξουν λεφτά και να βγάλουν ένα sequel που θα εξυψώνει την εμπειρία ακόμα παραπάνω. Βασικά με έναν πιο μεγάλο χάρτη, περισσότερα quests και μηχανισμούς ψαρέματος που να μη βασίζονται τόσο στα QTEs, θα ήμουν υπερευχαριστημένος.

Tελείωσα το Nioh επιτέλους. Επεσε λιώσιμο χθες και σήμερα και κατάφερα να καθαρίσω τα 2 τελευταία regions. Θα προσπαθήσω το DLC τώρα, αν μπορώ να τη παλέψω βέβαια γιατί είμαι level 111 και οι αποστολές σε αυτό 150+. Ακόμα και το ξεκλείδωμα του ήταν κατόρθωμα πραγματικά:LOL:
Ξεκλείδωσε και το NG+ παράλληλα όπου μπορείς να παίξεις ξανά όλες τις αποστολές για να ανέβεις level και να μπορείς να τη παλέψεις. Kάτι που με τη καμία δεν πρόκειται να ασχοληθώ, τουλάχιστον για την ώρα. Αν δεν τη παλέψω στο DLC πάμε γι'άλλα.
Τρομερό και αξέχαστο παιχνίδι σε γενικές γραμμές πάντως με πολύ ωραίες νέες ιδέες στο είδος των soulslike, αδιανόητο βάθος στη μάχη που δεν φαινόταν (ακόμα ανακαλύπτω πράγματα) αλλά και πολύ μεγάλη δυσκολία. Ευτυχώς που σε αντίθεση με το Sekiro (δεν το λέω τυχαία) εδώ υπήρχε coop. Ninja Gaiden meets Dark Souls πολύ εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι
Ελπίζω το 2ο παιχνίδι να έχει καλύτερη ισορροπία στη δυσκολία του και κυρίως το level gap αν και αμφιβάλλω με αυτά που έχω ακούσει από φιλους. Βέβαια ανυπομονώ όπως και να'χει. Χωρίς να έχω κατασταλάξει τι θα παίξω μετά από αυτό βέβαια με τα Shadow of the Erdtree, Lies of P, Lords of the Fallen, Jedi Survivor να περιμένουν τη σειρά τους και αυτά:cool:

Tελείωσα το Nioh επιτέλους. Επεσε λιώσιμο χθες και σήμερα και κατάφερα να καθαρίσω τα 2 τελευταία regions. Θα προσπαθήσω το DLC τώρα, αν μπορώ να τη παλέψω βέβαια γιατί είμαι level 111 και οι αποστολές σε αυτό 150+. Ακόμα και το ξεκλείδωμα του ήταν κατόρθωμα πραγματικά:LOL:
Ξεκλείδωσε και το NG+ παράλληλα όπου μπορείς να παίξεις ξανά όλες τις αποστολές για να ανέβεις level και να μπορείς να τη παλέψεις. Kάτι που με τη καμία δεν πρόκειται να ασχοληθώ, τουλάχιστον για την ώρα. Αν δεν τη παλέψω στο DLC πάμε γι'άλλα.
Τρομερό και αξέχαστο παιχνίδι σε γενικές γραμμές πάντως με πολύ ωραίες νέες ιδέες στο είδος των soulslike, αδιανόητο βάθος στη μάχη που δεν φαινόταν (ακόμα ανακαλύπτω πράγματα) αλλά και πολύ μεγάλη δυσκολία. Ευτυχώς που σε αντίθεση με το Sekiro (δεν το λέω τυχαία) εδώ υπήρχε coop. Ninja Gaiden meets Dark Souls πολύ εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι
Ελπίζω το 2ο παιχνίδι να έχει καλύτερη ισορροπία στη δυσκολία του και κυρίως το level gap αν και αμφιβάλλω με αυτά που έχω ακούσει από φιλους. Βέβαια ανυπομονώ όπως και να'χει. Χωρίς να έχω κατασταλάξει τι θα παίξω μετά από αυτό βέβαια με τα Shadow of the Erdtree, Lies of P, Lords of the Fallen, Jedi Survivor να περιμένουν τη σειρά τους και αυτά:cool:

Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά σαν να κατάλαβα ότι σου αρέσουν λίγο τα soulslikes :D

Αν δεν τη παλέψω στο DLC πάμε γι'άλλα.
Θα δυσκολευτείς πολύ. Είναι φτιαγμένο έτσι ώστε (όπως σωστά μάντεψες) να παίζεις παράλληλα new game+ και τα dlc. Παίρνεις μερικά levels από τα πρώτα 2 chapter του main και επιστρέφεις στα dlc καλύτερα προετοιμασμένος, που έτσι κι αλλιώς εισάγουν κάποιους πολύ ζόρικους εχθρούς.

αν και αμφιβάλλω με αυτά που έχω ακούσει από φιλους
Αν εννοείς τα προτεινόμενα lvl δεν έχει αλλάξει κάτι από όσο θυμάμαι ούτε κι εδώ. Αν λες για τη δυσκολία, το δεύτερο είναι σαφώς πιο βατό.

Προσπάθησα να ξαναπαίξω το Pillars of Eternity 1 αλλά ενώ μου αρέσει πολύ, δεν ήμουν στο σωστό mood και απλά δοκίμασα 3-4 builds ξανα-ξεκινώντας το παιχνίδι κάθε φορά και παίζοντας από την αρχή μέχρι το Defiance Bay και ύστερα το παράτησα. Αν δεν έχεις πραγματική διάθεση να χωθείς στη φάση του πλήρως είναι απάλευτο.

Απ' την άλλη ξαναθυμήθηκα και το Age of Decadence, το οποίο εκτός από παιχνιδάρα, είναι και τόσο συμπαγές και σχετικά μικρό σε διάρκεια, που είναι ό,τι πρέπει όταν έχεις ψιλομπουχτίσει ή δεν έχεις πολλές επιλογές λόγω παλιού συστήματος. Δοκίμασα πρώτη φορά σωστό hybrid build ακολουθώντας οδηγό από το steam και μέτρησε.

Επίσης πριν κανα μήνα θυμήθηκα επίσης και το Starcrawlers, που είναι blobber rpg σε sci-fi πλαίσιο. Ωραία ατμόσφαιρα και στυλ, και γαμώ τις τζαζ-λαουντζ μουσικούλες ( ! ), το gameplay απλά καλό και ευχάριστο δίχως τίποτε ιδιαίτερο.

Και λίγο Generation Zero!!! Κάπου το είχα αυτό, από ένα Humble Bundle και το άρχισα!!!

Τελικά είναι μάλλον μόνο για Co-Op, και ουχί για σόλο!!!! Έφυγε στον αγύριστο!!!!

Τερμάτισα το Inscryption. Το είχα μήνες στην wishlist οπότε το τσίμπησα και το έδωσα μια ευκαιρία. Δυνατό σημείο του παιχνιδιού η ιστορία που ξετυλίγετε πίσω από το card game. Με ξενέρωσαν λίγο το δεύτερο Act του παιχνιδιού και 2-3 άκυροι γρίφοι που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι. Ευτυχώς το δεύτερο Act είναι μικρό σε διάρκεια σε σχέση με το πρώτο και τρίτο και πολύ πιο εύκολο.

Ενά 7/10 από μένα. Αξίζει να το πάρετε 100% όσο βρίσκεται σε έκπτωση. Για full price (20 ευρώ που έχει) μάλλον όχι. Το σώζει η πολύ καλή ιστορία και το άψογο πρώτο act. Μου άρεσε περισσότερο από το Slay the Spire.

Μου άρεσε περισσότερο από το Slay the Spire.

Σκέφτηκες καθόλου γιατί; Επειδή λατρεύω το Slay the Spire θα ήθελα να ξέρω τι κάνει διαφορετικά το Inscryption.

Υποθέτω πως έχει να κάνει με την ιστορία που αφηγείται το παιχνιδι, το πως αυτή ξετυλίγεται σιγά σιγά. Ξεκίνησα το παιχνιδι χωρίς να έχω διαβάσει τιποτα για αυτό, οπότε πήγα στα τυφλά και ηταν κάτι που δεν το περίμενα. Βαλε λίγο και την ατμόσφαιρα μυστηρίου/"τρόμου" που έχει, και κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον μου μέχρι τελους.

Σαν card deck builder παιχνίδι μπορεί να μην έχει το replay-ability που έχει το Slay the Spire, αλλά παρ' αυτα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Κάτι οι γιορτές, κάτι το πατρικό, αρχίζει να με πιάνει μια νοσταλγία για τα γκέημς που έπαιζα όταν ήμουν μηδέν χρονώ, αρχίζω να σκαλίζω στο ΥΤ κάτι τίτλους του Master System, του Amstrad, ψάχνομαι μπας και υπάρχουν για 1 ευρώ σε κάνα GOG ή Steam...

...και βλέπω πως το TITUS THE FOX κοστίζει 8 (ΟΧΤΩ) ΕΥΡΩ.

ΤΙ 8 (ΟΧΤΩ) ΕΥΡΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ΓΙΑ ΓΚΕΗΜ ΤΟΥ 1992 ΝΑ ΠΟΥΜΕ

Μετά βέβαια βλέπω πως εκδότρια είναι η Interplay, η οποία έχει στο Steam 60 τίτλους (όλοι από το 1990 ως το 2000φεύγα βαριά-βαριά) και ΟΛΟΙ κοστίζουν από 8 έως 12 ευρώ. Ου, ρε. Αυτοί νομίζουν πως με αυτήν την τιμολόγηση θα βγάλει τη χασούρα της η νεκρή εταιρεία. Στα τσακίδια.

Είδα ένα longplay στο youtube ίσα-ίσα για να μου φύγει ο γκαϊλές, και είμαι έτοιμος να προχωρήσω στη ζωή μου με τα 8 σέκελς ασφαλή στο πορτοφόλι μου. Ίσως φορτώσω κάνα Heroes 3.

Ρε το Τάιτους το ΕΠΟΣ ΕΠΩΝ, το έχει και το Γκόγκ και το βάζει σε τιμές υπερχώμα συχνά πυκνά. Νομίζω το είχα πάρει 1-2Ε προ Χριστού.

Κάτι οι γιορτές, κάτι το πατρικό, αρχίζει να με πιάνει μια νοσταλγία για τα γκέημς που έπαιζα όταν ήμουν μηδέν χρονώ, αρχίζω να σκαλίζω στο ΥΤ κάτι τίτλους του Master System, του Amstrad, ψάχνομαι μπας και υπάρχουν για 1 ευρώ σε κάνα GOG ή Steam...

...και βλέπω πως το TITUS THE FOX κοστίζει 8 (ΟΧΤΩ) ΕΥΡΩ.

ΤΙ 8 (ΟΧΤΩ) ΕΥΡΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ΓΙΑ ΓΚΕΗΜ ΤΟΥ 1992 ΝΑ ΠΟΥΜΕ

Μετά βέβαια βλέπω πως εκδότρια είναι η Interplay, η οποία έχει στο Steam 60 τίτλους (όλοι από το 1990 ως το 2000φεύγα βαριά-βαριά) και ΟΛΟΙ κοστίζουν από 8 έως 12 ευρώ. Ου, ρε. Αυτοί νομίζουν πως με αυτήν την τιμολόγηση θα βγάλει τη χασούρα της η νεκρή εταιρεία. Στα τσακίδια.

Πάρε και εσύ ένα R36S θα το έχεις και στην ανασκαφή το καλοκαίρι για ρετροκαΐλες

Ξεκινησα το LOLI POP REPOP και σφαζω ζομπι. Ειναι παιχνιδαρα με ασταματητη δραση και σφαγη. Τα γραφικα ειναι χαλια αλλα δεν πειραζει οταν το παιχνιδι ειναι τοσο καλο!

Back