Sugamoto Panagia
Lich

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Οι κακές παρέες με παρασύραν στο Sea of Thieves ενώ δεν το περίμενα είναι πολύ καλό! Περισσότερα όταν το προχωρήσω
Παίζεται, αλλά σίγουρα πρέπει να έχεις το μικρό πλοίο. Δεν σου έχει καθόλου αυτοματισμούς το παιχνίδι. Τα πάντα τα κάνεις interact με το χέρι και το μικρό είναι το μόνο που μπορεί να το κουμαντάρει κανείς μόνος του. Θα δω πως θα πάει solo , γιατί παίζω και μόνος μου.Δε μου λες, singleplayer παίζεται καθόλου; Δεν είμαι φαν του co-op αλλά μου αρέσουν τα πλοία και οι θάλασσες.
Σαν το Valheim δηλαδή, ναι μεν πάει solo, αλλά...Παίζεται, αλλά σίγουρα πρέπει να έχεις το μικρό πλοίο. Δεν σου έχει καθόλου αυτοματισμούς το παιχνίδι. Τα πάντα τα κάνεις interact με το χέρι και το μικρό είναι το μόνο που μπορεί να το κουμαντάρει κανείς μόνος του. Θα δω πως θα πάει solo , γιατί παίζω και μόνος μου.
Σαν το Valheim δηλαδή, ναι μεν πάει solo, αλλά...
μπα το διασκέδασα και σίγουρα έχει και άλλα να μου δώσει, απλά σε κάποια φάση αναγκαστικά βάρεσα cheats. Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για full party αλλιώς όλα γίνονται τραγικά αργά.Και άλλο πενηντάρικο χαμένο!!!!
Το RNG στο Never Second in Rome ΣΠΑΕΙ ΜΠΑΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
1 vs 1 με κάποιον βάρβαρο που έχει stamina 60/100 και έχοντας ήδη Offensive Focus, ας ρίξουμε Intimidate στον αντίπαλο και -5 σε όλα του τα ρολλς - πετυχαίνει, ε τώρα θέλει ένα Strike στο χέρι του με Attack Modifier +30... ζαριά 30 vs 70 - FAILED. Ε ΣΑΛΤΑ ΛΙΓΟ.
Ίσως GOTY.
Τον τελευταίο μήνα γενικά έπαιζα διάσπαρτα διάφορα παιχνίδια στο R36S, περισσότερο ως δοκιμές παρά να πω ότι οκ θα κάτσω να το λιώσω τώρα, αν και το Metal Slug X και το Donkey Kong τα προχώρησα αρκετά.
Δεν θέλω να μειώσω τις αδιαμφισβήτητες αρετές του game αλλά διάολε, αυτή η αίσθηση "πάλι τα ίδια" δύσκολα αποφεύγεται, όσο σαγηνευτικά κι αν είναι τα τοπία, όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το motion capture, κι όσο απολαυστικές κι αν είναι οι "κοφτές" σπαθιές του σαμουράι πρωταγωνιστή.
ΥΓ2 Αποπειράθηκα με κάθε καλή ρετροθέληση να παίξω Skald: Against The Black Priory, αλλά κυριολεκτικά μου βγήκαν τα μάτια στο πρώτο δεκάλεπτο, αναδύθηκαν φρικιώδεις αναμνήσεις από το The Last Battle σε δίχρωμη CGA κι έφυγε ρηφάντ με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Βιθεοφίλης θα το ανακηρύξει σε ΧΑΛΑΡΟ ΓΚΟΤΙ.