Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ξεκίνησα το Oblivion αν και δεν το βλέπω να το κρατάω πολύ. Καλά γραφικά αλλά μέχρι εκεί. Παλιό game που πλέον είναι αρκετά ξεπερασμένο.
Εκανα δύο dungeon και θυμήθηκα ότι το game είχε από τα πιο βαρετά dungeon ever που έχουν υπάρξει σε rpg.
Παράλληλα έχω ξεκινήσει το Avowed. Πολύ καλό rpg φοβερά γραφικά ωραίο story μέχρι στιγμής και το καλό είναι ότι δείχνει να έχει αρκετή δυσκολία και πρόκληση στις μάχες.

Στο Oblivion βάλανε και το expansion με το Sheogorath μέσα, ή μονο το μανίσιο γκέμι? Θα ήθελα κάποια στιγμή να ξαναζήσω εκείνη τη τρέλα. Και χαίρομαι που κράτησαν όλα τα διασκεδαστικά phycis-related bugs features. Είδια διάφορα στο tiktok.

Στο Oblivion βάλανε και το expansion με το Sheogorath μέσα, ή μονο το μανίσιο γκέμι? Θα ήθελα κάποια στιγμή να ξαναζήσω εκείνη τη τρέλα. Και χαίρομαι που κράτησαν όλα τα διασκεδαστικά phycis-related bugs features. Είδια διάφορα στο tiktok.

Περιλαμβάνει όντως και όλα τα expansions/dlc.

Μετα απο 120 ωρες στο kingdom come το ξανα ξεκινησα σε hardcore mode και προσπαθω να κανω τοξοτη τον Henry. Ειπα να τον καθοδηγησω σε scout και κυνηγο. Μεχρι και η τετραχρονη κορη μου γελα μαζι μου.

Σε καθε περιτπωση απολαμβανω το παιχνιδι και υπολογιζω του χρονου τετοια περιοδο να το τελειωσω.

Εβαλα για λιγο το robocop στο ps ,10 λεπτα unistall . Απορω πως αρεσει σε καποιους.

Τελείωσα το Pokémon Y στο 3DS πριν δύο βδομάδες περίπου. Κλασσική ιστορία γενικώς τίποτα το αξιομνημόνευτο. Μου άρεσε η πινελιά του mega evolution.
Παίζω από τότε Pokémon Scarlet στο Switch και πραγματικά έχω πάθει πλάκα με τις quality of life αλλαγές που έχουν γίνει επιτέλους στο franchise.
+Open world gameplay
+Τέλος οι random μάχες. Βλέπεις τα pokemon να κυκλοφορανε και αν θες να τα πιάσεις πέφτεις πάνω τους και μπαίνεις σε μάχη. Αλλιώς τα αποφεύγεις
+Δυνατότητα να στείλεις για μάχη με τα pokemon που βλέπεις στο δρόμο σου κάποιο pokemon της επιλογής σου και έτσι εύκολα παίρνει και αυτό xp και όλο το party. To exp for all είναι ενεργοποιημένο από τη μάνα του.
+Πέρα του κλασσικού στορυ να δειρεις τα gym και τους elite four υπάρχουν άλλες δύο ιστορίες να ασχοληθείς πολύ ενδιαφέροντες (Giants και Star Team)
+Στο DLC αποτι έμαθα που είναι σε άλλο πανεπιστήμιο (ναι γιατί πας και κανείς μαθήματα!) στην ύπαιθρο είναι full στα starters από τα παλιότερα παιχνίδια για να τα πιάσεις μαζί με τις εξελίξεις τους!

Γενικά παιχνιδαρα και μακράν το καλύτερο pokemon game που έχω παίξει ποτέ. Άκρως εθιστικό και σίγουρα θα πάω για full pokedex. Έχει πολλά άλλα πράγματα να ασχοληθείς πέρα από όσα ανέφερα. Αν και τα άλλα παιχνίδια της κονσόλας είναι τόσο αξιόλογα δεν με βλέπω να ακουμπάω pc/ps5 για καιρό!

Τελείωσα το Pokémon Y στο 3DS πριν δύο βδομάδες περίπου. Κλασσική ιστορία γενικώς τίποτα το αξιομνημόνευτο. Μου άρεσε η πινελιά του mega evolution.
Παίζω από τότε Pokémon Scarlet στο Switch και πραγματικά έχω πάθει πλάκα με τις quality of life αλλαγές που έχουν γίνει επιτέλους στο franchise.
+Open world gameplay
+Τέλος οι random μάχες. Βλέπεις τα pokemon να κυκλοφορανε και αν θες να τα πιάσεις πέφτεις πάνω τους και μπαίνεις σε μάχη. Αλλιώς τα αποφεύγεις
+Δυνατότητα να στείλεις για μάχη με τα pokemon που βλέπεις στο δρόμο σου κάποιο pokemon της επιλογής σου και έτσι εύκολα παίρνει και αυτό xp και όλο το party. To exp for all είναι ενεργοποιημένο από τη μάνα του.
+Πέρα του κλασσικού στορυ να δειρεις τα gym και τους elite four υπάρχουν άλλες δύο ιστορίες να ασχοληθείς πολύ ενδιαφέροντες (Giants και Star Team)
+Στο DLC αποτι έμαθα που είναι σε άλλο πανεπιστήμιο (ναι γιατί πας και κανείς μαθήματα!) στην ύπαιθρο είναι full στα starters από τα παλιότερα παιχνίδια για να τα πιάσεις μαζί με τις εξελίξεις τους!

Γενικά παιχνιδαρα και μακράν το καλύτερο pokemon game που έχω παίξει ποτέ. Άκρως εθιστικό και σίγουρα θα πάω για full pokedex. Έχει πολλά άλλα πράγματα να ασχοληθείς πέρα από όσα ανέφερα. Αν και τα άλλα παιχνίδια της κονσόλας είναι τόσο αξιόλογα δεν με βλέπω να ακουμπάω pc/ps5 για καιρό!
Εχω κι εγώ την Υ. Μπορώ να πω πως μου φάνηκε δυσκολότερο απ΄ότι τα προηγούμενα games παρόλο που ουσιαστηκά είναι μια απ΄τα ίδια. Ωραία προσθήκη τα μεγκας και το ότι σου δίνει κ ένα σταρτερ από την πρώτη γενιά.

Δυστηχώς, βλέποντας τις γενιές 8 κ 9, δε φαίνεται κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη. Είναι η ίδια βαρετή συνταγή, κάτσε να ψάχνεις ωρες για να βρεις το ποκεμον με το σωστό nature ωστε να έχεις αυτό το +10% στο στατ της προτίμισής σου ωστε να γίνεις competitive. Επίσης, κάνοντας το game open world θα ήθελα κάποιου είδους Platforming.

Σαν την πρώτη γενιά δεν έχει.

ενδιαφερον. τα 4-5 τα βρηκα τα πιο αδυναμα της σειρας. τωρα νταξ δεν μπορω να πω πολλα για το 5 αλλα μου αρεσαν πολυ τα dance fights.

Για μένα το 4 ήταν καλύτερο από το 3 για τους παρακάτω λόγους:

1. Ήταν καλύτερο τεχνικά.
2. Ήταν καλύτερο στις μάχες, τόσο λόγω των διαφορετικών χαρακτήρων όσο και για το ότι οι αντίπαλοι δεν μπλόκαραν συνέχεια όπως στο 3.
3. Ο χάρτης της Okinawa στο 3 δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.
4. Το παιχνίδι ξεκινά με μπόλικα fetch quests που με κούρασαν.
5. Το support cast μου ήταν αδιάφορο.

Back