By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Στο Steam δεν θα γινόταν αυτό.είναι ένα bug το οποίο εμφανίζεται τυχαία (έχει τύχει σε κάποιους από ότι διάβασα reddit και 2 χρόνια μετά δεν έχει patchαριστεί) που αφορά ένα word of power έξω από το Oceanview Hotel
Αχχχχχχ.... Ωραία τα λες εσύ αλλά μιλάς σ' έναν άνθρωπο με OCD. Θα είναι σαν αγκάθι στην παιδική μου ψυχούλα να βλέπω στο Steam το 1 κι από κάτω όχι το 2. Αλλά θα πρέπει να πάω σ' άλλη πλατφόρμα για να το δω.Η πλατφόρμα, ειλικρινά, από τη στιγμή που δεν είσαι πιτσιρικάς πρεζάκιας του multiplayer να κόφτεσαι να το 'χουν όλοι οι φίλοι σου στο τάδε, δεν παίζει κανένα ρόλο.
Η πλατφόρμα, ειλικρινά, από τη στιγμή που δεν είσαι πιτσιρικάς πρεζάκιας του multiplayer να κόφτεσαι να το 'χουν όλοι οι φίλοι σου στο τάδε, δεν παίζει κανένα ρόλο.
αν ήσασταν ώριμοι gamers θα ψωνίζατε στο gog όχι στο κυρίαρχο steam.Δεν είναι καθόλου έτσι. Οι platform wars με σκοπό τους platform wars, "στο δικό μου δε χωράει στο δικό σου κολυμπάει", είναι για πιτσιρικάδες. Το να είσαι συνειδητοποιημένος gamer και να ψηφίζεις με τον οβολό σου προς την κατεύθυνση που θέλεις να πάει το gaming δεν είναι καθόλου για πιτσιρίκια, αντίθετα είναι για ώριμους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και για μεγαλύτερα πράγματα από την πρόσκαιρη ευχαρίστηση που λαμβάνει κάποιος παίζοντας ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.
Δεν κατηγορώ κανέναν που δεν θέλει να μπει σε αυτή την διαδικασία αλλά ας μην απαξιώνουμε και αυτούς που το κάνουν. Χωρίς εμάς που δώσαμε τον αγώνα μας τα δύσκολα χρόνια που ολόκληρη η βιομηχανία του gaming, μαζί με τον Τίμαρο, έλεγε "το PC gaming πέθανε, πάρτε όλοι κονσόλα", δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ στο σημερινό στάτους.
αν ήσασταν ώριμοι gamers θα ψωνίζατε στο gog όχι στο κυρίαρχο steam.![]()
Φυσικά και ψωνίζω κι από το GOG. Και τα περισσότερα τα έχω διπλά. Και στο GOG και στο Steam.αν ήσασταν ώριμοι gamers θα ψωνίζατε στο gog όχι στο κυρίαρχο steam.![]()
Video Games= Είδος υπερπολυτελείας. Αν αύριο έπαυαν να υπάρχουν, απλώς θα βρίσκαμε άλλο χόμπι. Δε θα πέθαινε κανείς.