Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αρχίζει να μου περνάει κάπως η δυσκοιλιότητα που μου προκάλεσε το σιχαμένο λαντς του 2077, συνεχίστε να γράφετε τέτοια. Αν και για να ασχοληθώ τώρα θα πρέπει να χτυπήσω την πλήρη έκδοση, λογικά σε κανά ατμό. Πληγώθηκα αρκετά για να ξαναδώσω λεφτά απευθείας στο γκογκ.

Πάβελ εσύ παίζεις με το πλήρως ρηβάμπντ παιχνίδι ρε, ουσιαστικά παίζεις άλλο Cpunk απ'αυτό που έπαιξα εγώ.

Την ατμόσφαιρα τη θυμάμαι, ήταν καλή και γι'αυτό με κράτησε να το τελειώσω, αλλά στο ρηλής ήταν τόσα ρηχά όλα τα άλλα υποσυστήματα, τόσο ανύπαρκτο το itemization που η σύγκριση όχι με το Witcher 3, αλλά με οποιοδήποτε ΚΑΛΟ RPG ήταν συντριπτικά κατά του.

Θα επανέλθω αφού τελειώσω Φάντομ Λίπερτι.

Agree, θυμάμαι αμυδρά τα συστήματα και πόσο αποσπασματικά ήταν όταν είχε πρωτοβγεί και το δοκίμασα σε full 20 fps glory. Τώρα μιλάμε για πλήρες integration, ομολογώ ότι με τα αντικείμενα προς το παρόν δεν έχω ασχοληθεί (όπως και με το Witcher 3) - απλώς hoardάρω ασύστολα πράγμα που δεν είναι καλό. Τα tech/build trees είναι χάος για να καταλάβεις εκτός αν ξέρεις ότι θα παίξεις Katana Yakuza όνειρο οπότε είναι λίγο πιο ευθύγραμμα.

Έχω καιρό να βιώσω τέτοιο immersive escapism: Mad Max, Blade Runner, Big Hero 6 (ταινιάρα σόδα) τα έχει όλα η Night City.

Το ξέρατε/θυμόσασταν εσείς πως το The 4th Coming είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Steam?

Ξεκίνησα να το κατεβάζω για τα λολς.

lol. ζει ακομα αυτο. θυμαμαι μονο τις διαφημισεις/αναφορες στο pcmaster. ποτε δεν το επαιξα.

Το ξέρατε/θυμόσασταν εσείς πως το The 4th Coming είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Steam?

Ξεκίνησα να το κατεβάζω για τα λολς.

Είχα μπει και είχα παίξει κάποια στιγμή, δεν θυμάμαι πως και γιατί, είχε κάποιο demo/promo?
Για την εποχή του είχα χάσει το μυαλό μου.

Back