Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Διαφωνώ αρκετά, θα χάσει 1) αρκετό character development, 2) κάποια σημεία του Infinite Wealth θα του φανούν εκτός τόπου και χρόνου
και 3) μια εκπληκτική τελευταία σεκάνς.
Πιθανόν. Δε θυμάμαι σε τι βαθμό η ύπαρξη του Gaiden επηρέασε την ενασχόλησή μου με το Infinite Wealth, ξεχνάω τελευταία (γεράματα), οπότε σου δίνω δίκιο.

Πάντως, ούτως ή άλλως, το Gaiden είναι "σφηνάκι" (για παιχνίδι Yakuza), οπότε αν κάποιος θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα, δεν θα απέτρεπα κανέναν να το παίξει.

Διαφωνώ αρκετά, θα χάσει 1) αρκετό character development, 2) κάποια σημεία του Infinite Wealth θα του φανούν εκτός τόπου και χρόνου
και 3) μια εκπληκτική τελευταία σεκάνς.

Ναι θα παιχθεί διότι ούτως ή άλλως το έχω ήδη αγοράσει, δεν έχω λόγο να το κάνω skip.

Για την ώρα όμως ξεκίνησα το The Division και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ωραίο setting και ευχάριστο gameplay.

To coop του Slay The Spire 2 δεν υπάρχει.
Ανυπομονώ τι θα συναντήσουμε στο 1.0
Εύγε στους μάγκες της Mega Crit για την τεράστια επιυτχία.

Ξεκίνησα το Mega Man 11, πολυ δύσκολο, σε γλεντάει και η κουτσή Μαρία.
Στο ίδιο πνεύμα με τα παλιά, με μερικές έξτρα ικανότητες.

Εβαλα να δοκιμάσω το Quiddich Champions, αλλά, δυστυχώς το παιχνίδι είναι νεκρό: δε θα βρείς ποτέ online match - παρόλο που έχει cross play. Το Humble Bundle και το PlayStaion+ δεν ήταν αρκετά να τραβήξουν κόσμο.
Το παιχνίδι έχει άσχημα γραφικά, και μοιάζει με mobile game.
Ο χειρισμός είναι άθλιος, και εγώ άχρηστος, με το AI να παίζει το παιχνίδι καλύτερα από εμένα.
Απο περιεχόμενο είναι φτωχό, και θες αρκετό χρόνο για να ξεκλειδώσεις όλα τα αντικείμενα από το battle pass.

Τέλος το Baldur's Gate 3, και απλά είναι 'ΕΠΟΣ!
Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν είχε διπλάσιο περιεχόμενο.
Στο μέλλον θα κάνω και δεύτερο playthrough με το Dark Urge. Πρέπει να έχει πολύ ζουμί το συγκεκριμένο origin.

Τέλος το FF16. Πολύ καλή ιστορία, πιο σκοτεινή, με πιο ώριμες προσθήκες - κάτι σαν το Game of thrones από τα LIDL.
To gameplay είναι πιο action, και αρκετές φορές γίνεται επαναλαμβανόμενο.
Τα boss fights είναι αρκετά εύκολα - με τις μόνες εξαιρέσεις: Ο Ultima(final boss), και τα δύο final bosses απο τα DLC. Ειδικά, ο Leviathan έχει πολύ συγκεκριμένο pattern που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να τον νικήσεις
Ο κόσμος είναι μεγάλος, αλλά αδείος.
Η μουσική είναι τέλεια- και δυστυχώς είναι το μόνο κομμάτι απο την FF σείρα που θα είναι σίγουρο ότι θα είναι υψηλής π
οιότητας.

Σημερα τερματισα και το SHadow of the Damned Hella remastered μολις 3 μερες μετα το ROMEO IS DEAD MAN. Τα γραφικα του ειναι χαλια και σαν παιχνιδι οχι τοσο καλο οσο το ROMEO το οποιο ειναι το καλυτερο του SUDA 51 μεχρι τωρα αλλα το ευχαριστηθηκα εστω και με αυτα τα χαλια γραφικα γιατι εσφαξα ολους τους δαιμονες και χυθηκε πολυ αιμα!

Το Ιδεοπλακίδιο μου έβγαλε hardware πρόβλημα, μια μέρα πριν τα γενέθλια μο κιόλας. Να μην τα πολυλογώ, είμαι σε Intel CPU με τα ενσωματωμένα σε ένα ανατασκευασμένο λάπτοπ της Dell. Πέρασα πάλι Mint, αλλά είπα να πιάσω ένα παιχνίδι που έχω ξεκινήσει πάρα πολλές φορές, αλλά αφήνω για κάποιο λόγο στην μέση.
Baldur's Gate:EE με περασμένο το Siege Of Dragonspear.
Ο χαρακτήρας μου είναι Paladin, και έχω κάνει party με Imoen,
Jaheira, Khalid, Minsc και Dynaheir.
To παίζω στο Normal.
Έβγαλα Nashkel Mines, και ετοιμάζομαι για Cloakwood.

Το Ιδεοπλακίδιο μου έβγαλε hardware πρόβλημα, μια μέρα πριν τα γενέθλια μο κιόλας. Να μην τα πολυλογώ, είμαι σε Intel CPU με τα ενσωματωμένα σε ένα ανατασκευασμένο λάπτοπ της Dell. Πέρασα πάλι Mint, αλλά είπα να πιάσω ένα παιχνίδι που έχω ξεκινήσει πάρα πολλές φορές, αλλά αφήνω για κάποιο λόγο στην μέση.
Baldur's Gate:EE με περασμένο το Siege Of Dragonspear.
Ο χαρακτήρας μου είναι Paladin, και έχω κάνει party με Imoen,
Jaheira, Khalid, Minsc και Dynaheir.
To παίζω στο Normal.
Έβγαλα Nashkel Mines, και ετοιμάζομαι για Cloakwood.
όχι ρε; τι έπαθε το λαπτοπ;

Χθες, τέλειωσα το Resident Evil Requiem και προσπαθώ να συνέλθω.

Πρώτον, με την Grace Ashcroft, η οποία είναι λίαν γοητευτική, λόγω της αφελούς και απλοϊκής ιδιοσυγκρασίας της, αλλά, και της πανουργίας της, όταν τα δύσκολα, της χτυπούν την πόρτα.

Δεύτερον με τον Leon, ο οποίος, πέραν των αμερικανιάδικων (sic) εξυπνάδων του και της υπερβολικής τεστοστερόνης που τον διακατέχει (εντάξει, το καταλάβαμε), έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και ανθρωπιάς, σε ένα σύμπαν, που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοφτιάξεις και να πιστέψεις.

Τρίτον οι γραφικάρες και η επιστροφή στο παρελθόν, όπου οι αναμνήσεις ξυπνούν, και το ένστικτο σε προστάζει να καλυτερεύσεις το μάταιον της υπόθεσης, κι ας ξέρεις ότι είναι μάταιο.

Τέταρτον, οι διαφορετικοί χαρακτήρες των ηρώων και η γλύκα της προσμονής όταν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Πέμπτον, όλα όσα εκτυλίσσονται τα έχουμε ξαναδεί. Σε άλλα παιχνίδια, στο ίδιο το franchise, στην ίδια μας την ιδιοσυγκρασία, η οποία, ενώ ξέρει ότι θα δει τα γνωστά, πέφτει με τα μούτρα στην περιπέτεια, καθώς, θέλει να πράξει το καλό, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Έκτο και τελευταίο, ευελπιστώ ότι η Capcom, θα επιστρέψει με ένα ρέζι που να είναι ανάλογο των πρώτων της παιχνιδιών. Επιτυχημένη η συνταγή του survivor horror που εναλλάσσεται με την δράση και τούμπαλιν, αλλά, κακά τα ψέματα, η κλειστοφοβία, οι δύσκολοι γρίφοι, η αίσθηση ότι τα χέρια σου θα ιδρώσουν κρατώντας το gamepad, έκαναν γνωστά και αγαπημένα τα πρώτα παιχνίδια της σειράς. Θεωρώ ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας και της AI, ένα τέτοιο εγχείρημα θα μπορούσε να αγγίξει το άριστο.

8.5/10

Last edited:
Η εικόνα άρχισε να διαχωρίζεται σε μπλε κόκκινο και πράσινο. Ακόμα και στο UEFI.
Αν κουνας αργα το καπακι, η αν το πιεζεις προσεκτικα ελαφρα στο μερος που γινεται η συνδεση, βλεπεις κινησεις/αλλαγες στα διαφορετικα χρωματα; Παιζει να ειναι καμια καλωδιοταινια

Δοκιμασε να το συνδεσεις με εξωτερικη οθονη για να αποκλεισεις gpu και για να δεις αν εχει κουνηθει η ενωση καλωδιοταινιας/πανελ, η χειροτερα αν φταιει το πανελ

thots and preyers...

Το πήγα σε τεχνικό, ( όχι του ΣΡΕΝΤΕΡ ) και απέκλεισε καλωδιοταινία και πάνελ οθόνης. Βλάβη στην πλακέτα, λέει. Το ανακατασκευασμένο το πήρα από άλλο μαγαζί, και μιας και κάνει επισκευές θα το πάω μόλις έχω λίγο οικονομική άνεση να ρίξει μια ματιά.

Με το HDMI έχω κανονικά εικόνα, αλλά πρώτον θέλω φορητό, δεύτερον θέλω αν μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα πριν χειροτερέψει.

Σαν "σασί" πάντως το Latitude που πήρα είναι πιο ποιοτικό από το Ideapad. Λογικό, καθώς νομίζω ότι είναι η "επαγγελματική" σειρά της Dell.

Με το HDMI έχω κανονικά εικόνα, αλλά πρώτον θέλω φορητό, δεύτερον θέλω αν μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα πριν χειροτερέψει.
Αν εχεις κανονικα εικονα σε εξωτερικη οθονη, αλλα δεν ειναι καλωδιοταινια οπως λεει ο τεχνικος ισως ειναι θεμα πανελ. Επιβεβαιωσε μαζι του και αν ειναι πανελ, παιζουν καποια πολυ ωραια τζαμακια/πανελακια στο αλιεξπρες που μερικες φορες ειναι καλυτερα και απο τα μαμισια και ειναι, ακομη τουλαχιστον, διαθεσιμα σε αρκετα φτηνες τιμες

Αν εχεις κανονικα εικονα σε εξωτερικη οθονη, αλλα δεν ειναι καλωδιοταινια οπως λεει ο τεχνικος ισως ειναι θεμα πανελ. Επιβεβαιωσε μαζι του και αν ειναι πανελ, παιζουν καποια πολυ ωραια τζαμακια/πανελακια στο αλιεξπρες που μερικες φορες ειναι καλυτερα και απο τα μαμισια και ειναι, ακομη τουλαχιστον, διαθεσιμα σε αρκετα φτηνες τιμες
Μου απέκλεισε και την οθόνη, Θα το πάω και κάπου αλλού να ρίξουν μια ματιά, απλά όχι άμεσα γιατί έχω ξεπαραδιαστεί τις τελευταίες μέρες.

Μου απέκλεισε και την οθόνη, Θα το πάω και κάπου αλλού να ρίξουν μια ματιά, απλά όχι άμεσα γιατί έχω ξεπαραδιαστεί τις τελευταίες μέρες.
Ρωτα τον πως εξηγει τοτε να παιζει με HDMI αλλου ρε συ...σιγουρα δε το πηγες στο σρεντεροτεχνικο;

VTHEOFILIS το ιιδιο ακριβως εκανε τo 2023 οταν χαλασε η οθονη του laptop της μητερας μου που ηταν ενα αρχαιο του 2011 με core duo 4 gb ram 1280x1024 και ηρθε ο τεχνικος ειδε οτι ειχε χαλασει η οθονη και οχι το ιδιο το laptop. Αλλα εκανε παρασιτα και γραμμες η οθονη οπως κανει το pc οταν χαλαει η καρτα γραφικων.Η χαλασε η οθονη η το λαπτοπ. Και αφου αλαλξε την οθονη ο τεχνικος μετα δουλεψε κανονικα μεχρι το 2024 που η ξαδελφη μου της εδωσε το παλιο της λαπτοπ που ειναι το χειροτερο του 2016 με core quad core 8 gb ram ενσωματωμενη καρτα γραφικων 14'' 1920χ1080 οθονη 250 GB SSD. Δοκιμασε το σε κανονικη οθονη και αν κανει παλι τα ιδια τοτε σημαινει οτι χαλσσε ενω αν δουλεψει τοτε σημαινει οτι χαλασε η οθονη. Εχεις και pc και laptop? Το pc σου ειναι καλυτερο απο το laptop?

Επισης ξεκινησα το GTAV ENHANCE. τα γραφικα του enhanced με ολα ultra/very highπου το παιζω(δηλαδη μαχ grafika και max ray tracign) ειναι 1000 φορες καλυτερα απο το legacy του 2015! Λογικο βεβααια αφου τωρα εχω πολυ καλυτερη καρτα την rx 6700xt ενω τοτε ειχα την gtx 970 και hdd αντι ssd. Αρα και εσυ οταν αλαλξειςε καρτα να το ξαναπαιξεις(το ehnaced γιατι τωρα παιζεις το legacy) για να δεις πως ειναι τα γραφικα με καλη καρτα και ray tracing!

Το έχουμε κάνει τεκ σαπόρτ το νήμα.

Όπως έλεγα, είμαι μεταξύ Cloakwood και Nashkel Mines.. Έχω μια απορία, Πότε είναι προτιμότερο να βγάλω το Πύργο του Durlag και το υπόλοιπο περιεχόμενο του Tales of the Sword Coast; Ξέρω ότι το παιχνίδι μπαίνει αυτόματα στο Siege of Dragonspear μόλις βγει η τελική μάχη.

@shredder : λάπτοπ μόνο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Και να περίσσευαν χρήματα, δεν με βολεύει να πάρω σταθερό για την δουλειά μου.

Last edited:
Ποτέ είναι προτιμότερο να βγάλω το Πύργο του Durlag και το υπόλοιπο περιεχόμενο του Tales of the Sword Coast;
End game main quest content φαση να εχεις στο μυαλο σου. Οταν τα ειχα πρωτοδοκιμασει πριν απο δεκαετιες, που δεν υπηρχε εμπειρια, ειχα παει αμεσως μετα το καρναβαλι το πυργο και φυσικα εφαγα τρελη ηττα.

Θα σου προτεινα να πας οταν εχεις κατασταλαξει στο party σου, εχεις προχωρησει πολυ προς το τελος του main quest και νιωσεις ετοιμος. Μετα απο το πυργο πας και στο Tales

Back