Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τέλος κ οι εξετάσεις, οπότε τώρα λέω να καω με την ησυχία μου. Θ ξεκινήσω με Dead Space 3 κ για το πρωί θα έχω Lost and the Damned κ Thief 3.

Κάτι άλλο. Το Battlefield 3 έχει κόσμο? Εχει servers χωρίς lag-delay? Μπαίνω παίζω MW2 κ δεν γίνεται με τόσο delay.
 
Τέλος το Commandos 1. Σειρά έχει το σαδιστικό expansion του...
 
Μιας και τελείωσε και η εξεταστική είπα να ξεκινήσω και κανα-δυο γκέιμς έτσι για να περνάει λίγο η ώρα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
Το μενού έχει: Bejeweled 3, Letter Quest Grimm's Journey, Lovely Planet, Monster Loves You (για τα τελευταία achievs), Symphony, Time Mysteries: The Ancient Spectres, Ultratron, Velocibox και Waves <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Δυνατό ξεκίνημα το Cognition τολμώ να πώ!!!!

Το έπιασα μιας και τέλειωσα το Goodbye Deponia. Το καθυστερημένο Raptr πάλι πρόβλημα μου κάνει σε παιχνίδι όμως. Με πετάει σε τυχαία στιγμή από το παιχνίδι, οπότε κλειστό όταν παίζω.


Κόλλησα και με το marvel heroes.... Πρωινή δουλειά μαζί με τον καφε....
 
τελειωσα το dead effect...overall καθε επιπεδο πηγαινε στα 10 - 15 λεπτα..ισως να εκανα κ ενα 20αρι καπου.
καλο...αλλα ΠΟΛΥ λιγο..κ ουτε καν δεν αλλαξα οπλα...εκανα συνεχη upgrade στα αρχικα...κ τερμα... :dry: :dry:
στυφη η γευση στο τελος παρα το ενθαρρυντικο ξεκινημα...kudos για τον τρελο επιστημονα με τη φωνη του άρνι!!
δε ξερω αλλα μηπως ηταν υπερβολικα μικρο;..
overall : overrated!!
next stop :dying light
 
Πλεον ο χρονος για το gaming ειναι καπως περιορισμενος αφου μετα απο 2 ολοκληρα ετη καταφερα και βγηκα απο την ανεργια. :cheers:

Παιζω ομως λιγο Shadow of Mordor και η αληθεια ειναι πως το ΒΑΡΙΕΜΑΙ. Εχει τοσο απιστευτογαματοκαυλιαρικο συστημα μαχης και ομαλη εναλλαγη μηχανισμων οπως η Arkham series ΑΛΛΑ οι αποστολες ειναι ολες ιδιες. ΟΛΕΣ. Συν το εκνευριστικο respawn των Uruk, ε δεν θελει πολυ, ξενερωσα καπως. Ο 2ος χαρτης ειναι πανεμορφος σε Photo Mode παντως, το ομολογω.

Επαθα τρελο ερωτα με τα Dawn of War χαρη στα demo τους (θα περιμενω εκπτωσεις για μαζικο τσιμπημα), ενω εχω ακομα το Risen 2 στον παγο.

Ισως κανω κανα μικρο διαλειμμα απο τα video games, να δω καμια σειρουλα και να επιστρεψω με ορεξη.
 
Άρχισα τα παιχνίδια Syberia. Με αυτά τα παιχνίδια μεγάλωσα. <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" /> Δίνω ταυτόχρονα πόνο και στο παιχνίδι Randal's Monday. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 
Καταστράφηκα...

Ακολούθησα τον Omen και αγόρασα το Grim Dawn. Μπορεί να μην προσθέτει τίποτα το ιδιαιτέρως καινοτόμο στο είδος, μπορεί να μην είναι optimized, μπορεί να έχω παίξει άπειρες ώρες Diablo II, Diablo III, Titan Quest και Path of Exile αλλά...


THE PAIN IS REAL. ΠΡΕΠΕΙ να φαρμάρω τα epics, ΠΡΕΠΕΙ να σκοτώσω τα πάντα, και ΠΡΕΠΕΙ να εξερευνήσω κάθε γωνιά του χάρτη.


... Καταστράφηκα.
 
Μόλις τελείωσα το RE revelations. Πολύ καλύτερο απ΄οτι περίμενα, άλλο ένα game που χειρίζεται σωστά το action-horror μετά τα dead space. Εχει όντως σχεδιαστική λογική που γυρίζει στα κλασικά με το gameplay των νέων. Θα ακολουθήσουν σίγουρα και άλλα playthroughs. Όσοι ψήνεστε για shootlootfest στο Raid, μου λέτε στο steam. Μόνο hype πλέον εν αναμονή του δεύτερου...
Θα αρχίσω λογικά και το Cryostasis σε λίγο, πέρασα και το ανεπίσημο patch με τις ρωσικές φωνές, good to go!
 
Παιζω Far cry 4 με ολα ultra σε 4κ DSR To ξεκινησα την Πεμπτη Δεν πεφτει ποτε κατω απο 30 fps με το 1.8 patch και τουτς τελευταιους drivers απο nvidia ειναι πληρως playble σε 4κ με keyboardf& mouse.. Εχω σφαξει εκατονταδες στρατιωτες και ζωα. Βρισκομαι 20/32 missions. Εχω παρει σχεδον ολα τα Tiger sklills και παιζω στο normal.
 
true...msg removed...my deepest apologies :trollface:
το cryostasis το εχω και καιρο τωρα ..
το ψηνω να ξεκινησω αλλα μου φαινεται πως θελει σκοταδια, νυχτα, καλο καφε κ ακουστικα για να το ευχαριστηθεις...
ολα υπαρχουν (εκτος του χρονου :oops: ..περιμενω εντυπωσεις! :thumbsup:
 
Ok, αλλά δε με λένε Shredder.
<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>
 
Καλό το cryostasis. Όταν είχα παίξει, αρχικά μου φαινόταν λίγο meh αλλά όσο προχωρούσε γινόταν ωραίο.

Παίζω torchlight 2, λίγο lol και ακόμα πιο λίγο HotS.
 
Τέλος το AC: Black Flag και το Black Mirror 1.
Ώς πρός το Black Mirror έχει μερικά σεναριακά κενά...

Super Mega Spoiler <span class="bbcode_spoiler">Αφού μάθουμε στο τέλος τι γίνεται...., 1) Πώς είναι δυνατόν να πήραμε το γράμμα από τον παππού μας, όπως δείχνει στην εισαγωγή; 2) Πώς γίνετα να αφαιμάχθηκε μόνο το ένα θύμα και όχι όλα; και γιατί; 3) Πώς διαλέγονταν τα θύματα, γιατί ο Vick είναι άσχετος, 4) Πού ήταν ο Robert όταν είχε εξαφανιστεί; Πώς έγινε να πεθάνουν ο Robert και ο Hermann το ίδιο βράδυ και μάλιστα όταν ο πρώτος δεν φάνηκε σε κάποιο όνειρο; 5) Τι πειράματα έκανε ο Robert και τι ήθελε να πετύχει; </span>

Στα καπάκια άρχισα το Black Mirror 2.
 
Dying Light και Hand of Fate.

Εντυπώσεις soon...
 
Τελείωσα το επικά καμμένο Randal's Monday (πολύ δυνατό για άρρωστους φαν του Kevin Smith και επιτέλους ένα adventure που δεν λέει να τελειώσει) και η καταραμένη αληθινή ζωή με έχει περιορίσει αποκλειστικά στα των reviews. To σχετικά απογοητευτικό Hot Tin Roof έχει προτεραιότητα με το ανέλπιστα μερακλίδικο (για mobile port) Republique Remastered να ακολουθεί. Και εξακολουθώ άρρωστα να κλέβω χρόνο για να χτυπήσω 100% στο Unity. Και να ξεκινήσω μετά το Dead Kings.

Ταυτόχρονα με γαργαλάει το Divinity: Original Sin και ο πόνος μου που δεν έχω ασχοληθεί με το Mordor όσο θέλω ακόμη.
 
Remember me τέλος. Και μένω με την απορία γιατί έχω ακούσει τόσο μουρμούρα για αυτό το παιχνίδι. Εντάξει μπορεί να μην ήταν και το καλύτερο στο είδος του, αλλά σίγουρα δεν του αξίζει το κράξιμο που έχω ακούσει. Ωραία ιστορία , με απρόσμενες αποκαλύψεις , η οποία κρατούσε το σασπένς μέχρι το τέλος δίνοντας ταυτόχρονα στον παίκτη και μια αίσθηση ανασφάλειας για το αν πράγματι βρίσκεται στην σωστή πλευρά της μάχης.

Οι τοποθεσίες του παιχνιδιού ήταν όμορφα φτιαγμένες και μου άρεσε το γεγονός που το sensen σου έδινε πληροφορίες για το περιβάλλον , ενώ κάποιο θεώρησαν ότι κάνει το παιχνίδι γραμμικό. Όταν αγόραζα το παιχνίδι , ήξερα ότι αγόραζα ένα rich story action παιχνίδι, οπότε δεν βρίσκω το λόγο να είναι κακή η γραμμικότητα του παιχνιδιού. Εξάλλου αν εξαιρέσουμε κάποια παιχνίδια, τα περισσότερα 3d person είναι γραμμικά.

Τέλος , άλλο ένα thank you στον Ser, που μου είπε να το παίξω στα Γαλλικά. Γενικώς ο συνδυασμός της μουσικής και του voice acting ταίριαζε περισσότερο στα γαλλικά.


Τώρα έπιασα το assasins 3, το οποίο πραγματικά δεν περίμενα ότι θα με έκανε να κολλήσω. Κάπου είχε κορεστεί η σειρά στο Reveletaions και το περιβάλλον της χιονισμένης Βοστόνης δίνει νέο αέρα στο παιχνίδι. Επίσης έχω την εντύπωση ότι η ιστορία είναι με τέτοιο τρόπο δομημένη ώστε να κρατάει περισσότερο το ενδιαφέρον του παίκτη , αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνω. Περισσότερα αργότερα, όταν με το καλό προχωρήσω.
<span class="bbcode_spoiler">Και αλλάξω και assasin.... Κάτι μου λέγαν ότι έχω κάποιον που έχει ινδιάνικες ρίζες. Αυτός είναι Εγγλεζουρας. Και η βλακεία είναι ότι την βρίσκω που είναι Αγγλος!!!! μου ρχεται να ανέβω στην εκκλησιά με το τσάι μου και να κάνω sync... </span>
 
Έχω φάει χοντρό σκάλωμα με τον TESO
 
Το Remember Me μου είχε αρέσει και εμένα πάρα πολύ. Φοβερό mood, ένιωθα λες και έπαιζα σε καλό φιλμ του Μπεσόν.

Το ACIII έχει πολύ δυνατό και επικό ξεκίνημα, δεν χορταίνεις να ανακαλύπτεις πράγματα. Δυστυχώς όμως, όταν μπεις στο "ψωμί" της δράσης, ξεφουσκώνουν τα πάντα πανηγυρικά και μένεις με το χέρι απλωμένο...ο Haytham είναι με διαφορά από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην σειρά.
 


Borracho wrote:
Τελείωσα το επικά καμμένο Randal's Monday (πολύ δυνατό για άρρωστους φαν του Kevin Smith και επιτέλους ένα adventure που δεν λέει να τελειώσει) </blockquote>

Το Randal's monday ειλικρινά δε με πείθει, όπως ακριβώς λες είναι καμμένο. Διακρίνω αυτόν τον σαουθ παρκ αέρα και νομίζω ότι δεν θα το δω τελικά.

Η Daedalic που οδεύει με τέτοιυς τίτλους, κάνει πωλήσεις αναρωτιέμαι με τέτοια games? <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

 
Back
Top