What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
είναι και το site στην παλιά του μορφή, συλλεκτική screenshot :cry:

και το 2ο thread που φαίνεται στο community ήταν αυτό που άρχισε όλα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887


Steel_Havoc wrote:
To κακό είναι οτι ο Βόρειος με τον καιρό μαθαίνει και τα κόβει πριν εξαπλωθούν <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
</blockquote>

party pooper admin... :trollface:

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Sir Buzzkillington. Σε παρακαλώ.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Britter of Ragequit.gr ( αναρωτιέμαι ποιοι θα πιάσουν το reference ) :lol:
Έχουμε και λέμε, σήμερα ξεσαλώσαμε:
- HotS με Βόρειο, Παλαιό, και ζεύγος Χρονομάντη
- Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (μέχρι στιγμής το Pacifist πάει πρίμα )
- Και όταν θέλουμε να χαλαρώσω, Indiana Jones And The Fate Of Atlantis. Βρήκα και πως παίζει με Roland MT-32 ήχο μέσω emulator.

Το HotS πλέον είναι το μόνο MOBA που έχω περασμένο, και μάλλον αυτό με το οποίο θα ασχοληθώ λίγο.
Το Deus Ex: HR - DC με κάνει να βλαστημάω, διότι είναι πάρα πολύ καλό, και λόγω του ότι έχω κόλλημα με το να παίζω τα παιχνίδια μιας σειράς με την σεναριακή σειρά, θα έχω ένα ακόμη τίτλο που θα με κάνει να αλυχτάω όλο αγωνία μέχρι να αναβαθμίσω. Το Deus Ex: Mankind Divided.
Αλλά αυτό που με έχει καταπλήξει, είναι το διαμάντι της Lucas Arts. Σημειωτέων ότι δεν το έχω ξαναπαίξει. Ειδικά το ότι έχεις πολλαπλά μονοπάτια να ακολουθήσεις στην περιπέτεια, είναι κάτι το πολύ ευχάριστο, όπως και το ότι κάποιοι γρίφοι έχουν πολλαπλούς τρόπους για να λυθούν. Και όλα αυτά, χωρίς να οδηγείσαι σε αδιέξοδο λόγο κάποιας ενέργειας. Οι γρίφοι του μου φαίνονται αρκετά καλοί μέχρι στιγμής πάντως.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942


vtheofilis wrote:
- Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (μέχρι στιγμής το Pacifist πάει πρίμα )</blockquote>

Αυτό το είχα τσιμπήσει 5 ευρώπουλα retail εδώ και πολύ καιρό, ακόμα με τη ζελατίνα παίζει να είναι. Να γίνει το install ή να το αφήσω να μαζεύει σκόνη για κάποιες δύσκολες ώρες;

 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Just to clarify: Το σχόλιο περί political correctness δεν ήταν στοχευμένο προς εσένα Παύλο, ακριβώς επειδή σε ξέρω προσωπικά (έχει φανεί επανειλημμένα ότι ξέρεις να διαχωρίζεις πότε κάποιος κάνει πλάκα και πότε όντως οι απόψεις του είναι... περίεργες). Απλά επειδή έχουμε την τάση να εκτροχιάζουμε τα threads σχετικά εύκολα και σχετικά συχνά, δεν ήθελα να δω κάποιον να αρχίζει τα σεντόνια περί προσβολής των προγόνων κλπ.

Έτσι όπως το διατύπωσα βέβαια, λογικό να παρερμηνευθεί. Είπαμε, πολύ δουλειά, λίγος καφές <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

On topic: Είμαι ο μόνος που το HotS του φάνηκε βαρετό; Ωραίο, δε λέω, αλλά δεν είχα την όρεξη να ξαναμπώ μετά από μερικές μόλις ώρες gameplay. Περίεργο γιατί συνήθως ο ενθουσιασμός μου για ένα νέο game, κρατάει τουλάχιστον μία εβδομάδα, όσο "κακό" και να είναι. Πόσο μάλλον αν είναι καλή παραγωγή. Ίσως δεν έπαιξα με τα σωστά άτομα.

CLICKER HEROES ΡΕ! Έφυγε και το achievement με τα 250.000 clicks. Razer conspiracy...
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
@Pain: Δεν είχα σκοπό να προβάλω τα βάσανα του προπάππου σαν προσωπικά παράσημα. Άλλωστε δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα οποιοδήποτε πρόβλημα όσων αφορά τα πολιτικά μου πιστεύω. Θεώρησα άκομψη την πλάκα του Χρονομάντη, γι αυτό του ζήτησα να την σταματήσει, ίσως με πιο έντονο τρόπο απ' ότι έπρεπε. Αλλά αφού λύθηκε η παρεξήγηση, όλα καλά.

Τερμάτισα το Fate of Atlantis. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι σου επιτρέπει να διαλέξεις 3 διαφορετικά μονοπάτια σχετικά με το πως θα πορευθείς στο παιχνίδι ( διάλεξα να πάρω την Sophia μαζί μου ), οπότε σου δίνει και δυνατότητα replayability, κάτι που δεν συμβαίνει απ' όσο έχω καταλάβει συχνά σε adventure.
Μετά το διάλειμμα με το Fate of Atlantis, συνεχίζουμε σε κυβερνοπάνκ μονοπάτια σε Human Revolution και Shadowrun Returns, με κάνα ματσάκι HotS ενίοτε.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Μιλάει ο resident otaku, με την ιαπωνική έννοια του όρου, του φόρουμ :evil:
Είναι εγκατεστημένο το Gothic ακόμα, οπότε παρατημένο δεν το έχω, κύριος <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Aπό προχθές ξεκίνησα Become a Legend στο PES 2015. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πάσες και κινήσεις εκτός μπάλας της προκοπής από τους συμπαίκτες. Με χάλασε κάπως το πόσο εύκολο έχει γίνει το μακρινό σουτ, με χάλασε επίσης το ότι στα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας, οι συμπαίκτες γίνονται απλά πιο ατομιστές.

Αλλά τεράστια βελτίωση από το '12, στο οποίο έχω υπερλιώσει παίζοντας 13 seasons save file.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Ναι ρε σεις.. τα κατάφερα! Έχω μια βδομάδα να παίξω FM15! Τώρα το ότι σκάλωσα ξανά με το ETS2 είναι άλλο θέμα! Και το backlog αυξάνεται! Που και που βάζω και λίγο Mass Effect που το ταλαιπωρώ 2-3 μήνες τώρα!
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
mits@kos, στο FIFA 15, έχοντας επιλέξει να παίζω απλά σαν ένας παίκτης, είναι ό,τι πιο βαρετό έχω δει ποτέ μου. Το μόνο που κάνεις είναι να παίζεις αγώνες και δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Στο PES, μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο όταν παίζεις απλά σαν ένας παίκτης;
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Στο PES ξεκινάς 17 χρονών πιτσιρικάς και χτίζεις καριέρα. Πρέπει να κερδίζεις διαρκώς την εμπιστοσύνη του προπονητή με καλές εμφανίσεις για να μην είσαι μεταξύ πάγκου κι εξέδρας και να ξεκινάς βασικός. Στα παλαιότερα PES μάλιστα έπρεπε να τα πας καλά στα φιλικά διπλά των προπονήσεων για να βρεις θέση στην 11άδα, πλέον το έκαναν πιο σοφτκόρικο.

Παίζεις καλά σημαίνει πως παίζεις ανάλογα με τη θέση που επιλέγεις όταν ξεκινάς το Become a Legend career σου (πλέον μπορείς να παίξεις και GK!), προσπαθείς να μην κάνεις λάθη, να μην πουλάς μπάλα, να μην είσαι εκτός θέσης, να προσέχεις το offside κλπ. Καθορίζεις training routine, υπάρχουν special moves που μπορείς να μάθεις για να βελτιώσεις το παιχνίδι σου, επιλέγοντας 10 από μια μεγάλη λίστα, ώστε να ενισχύσεις τα χαρακτηριστικά που θες για τη θέση που παίζεις. Μπορείς να προπονηθείς και στο να καλύπτεις κι άλλες πιθανές θέσεις στο γήπεδο. Μαζεύεις XP ανάλογα με την απόδοσή σου στους αγώνεις και βελτιώνεις τα stats σου, η βελτίωση αυτή μπορεί προφανέστατα να φέρει μετεγγραφές, awards κλπ. Πρακτικά πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό RPG.

Not sure τι ακριβώς εννοείς με το "μόνο αγώνες παίζεις" στο FIFA, γιατί FIFA δεν παίζω από το 2001, αλλά και στο PES αυτό κάνεις κατά βάση, ωστόσο με όλα τα παραπάνω.
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Εννοώ ότι θα προτιμούσα να μιλάω και σε συνεντεύξεις με εφημερίδες, κλπ., κάτι σαν το Football Manager, αλλά από τη μεριά τού παίκτη.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


vtheofilis wrote:
Τερμάτισα το Fate of Atlantis. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι σου επιτρέπει να διαλέξεις 3 διαφορετικά μονοπάτια σχετικά με το πως θα πορευθείς στο παιχνίδι ( διάλεξα να πάρω την Sophia μαζί μου ), οπότε σου δίνει και δυνατότητα replayability, κάτι που δεν συμβαίνει απ' όσο έχω καταλάβει συχνά σε adventure.</blockquote>

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσες ώρες σου πήρε;
Έχω μεγάλη περιέργεια να διαπιστώσω αν ύστερα από τόσα χρόνια η εικόνα ενός μεγάλου σ' έκταση και αρκετά δύσκολου παιχνιδιού ισχύει, ή αποτελεί έναν ακόμη, δημιουργημένο απ' τις πολύ καλές αναμνήσεις, μύθο του παρελθόντος.

 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Παιζω το shantae: risky's revenge , πολυ ωραιο platformακι σε στυλ "metroidvania" , απο χτες εχω παιξει ενα 5ωρο κιολας! Το μονο "κακο" ειναι πως ειναι port απο DSi και τα γραφικα ειναι πολυ low resolution pixel graphics με πορτραίτα χαρακτηρων οταν μιλανε και menu σε HD με αποτελεσμα να το παιζω σε παραθυρο με μαυρο φοντο γυρω γυρω αλλα ειναι πολυ καλοσχεδιασμενα.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420


manos426f wrote:


vtheofilis wrote:
Τερμάτισα το Fate of Atlantis. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι σου επιτρέπει να διαλέξεις 3 διαφορετικά μονοπάτια σχετικά με το πως θα πορευθείς στο παιχνίδι ( διάλεξα να πάρω την Sophia μαζί μου ), οπότε σου δίνει και δυνατότητα replayability, κάτι που δεν συμβαίνει απ' όσο έχω καταλάβει συχνά σε adventure.</blockquote>

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσες ώρες σου πήρε;
Έχω μεγάλη περιέργεια να διαπιστώσω αν ύστερα από τόσα χρόνια η εικόνα ενός μεγάλου σ' έκταση και αρκετά δύσκολου παιχνιδιού ισχύει, ή αποτελεί έναν ακόμη, δημιουργημένο απ' τις πολύ καλές αναμνήσεις, μύθο του παρελθόντος.</blockquote>
Μάνο, υπολογίζω ( γιατί το Raptr δεν αναγνωρίζει σωστά το παιχνίδι και δεν το είχα πάντα ανοικτό ) γύρω στις 10 ώρες για το Team Path, που είναι το μεσαίας δυσκολίας απ' όσο έχω καταλάβει, όσων αφορά τους γρίφους. Με τα άλλα 2 μονοπάτια, πρέπει να φτάνεις τις 20 ώρες. Αν δε τα παίξεις μετά από αρκετό καιρό, και δεν θυμάσαι τους γρίφους του αρχικού και του τελικού μέρους, μπορεί να φτάσεις και τις 30. Οπότε είναι αρκετά "χορταστικό" για adventure.
Μιας και ανέφερες την ηλικία, μπορεί να σου πήρε παραπάνω, γιατί κακά τα ψέματα αφ' ενός δεν είχες τα μυαλά που έχεις τώρα, αφ' ετέρου δεν είχες και την εμπειρία που έχεις τώρα, όσον αφορά τα adventure.



 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Τερμάτισες το Fate of Atlantis σε 10 ώρες;Ωραίος.Το έχω παίξει κι εγώ σχετικά πρόσφατα,αλλά μου πήρε σχεδόν το διπλάσιο χρόνο (ίδιο path),επειδή είχα κολλήσει αρκετές φορές.Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο point & click που έχω παίξει (από κοντά το DotT).
 
Top Bottom