What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

shodanas

Gelatinous Cube
Joined
Jun 10, 2015
Messages
67


Sith_Ari wrote:
-Το βασικό Campaign lvl 50, <span class="bbcode_spoiler">όπου έμπαινες στο συμβούλιο των Sith Lords μετά την μονομαχία σου με τον Darth Thanaton ( Teneb Kel )</span>, από εκεί και μετά το παράτησα, άσε που ήταν πολύ πιο εύκολο σε σχέση με τον προκάτοχό του, το SW: Galaxies.
-Αναφέρεσαι στο expansion "Shadow of Revan" ?</blockquote>

Πρώτο ήρθε το Rise of the Hutt Cartel, με το level cap να ανεβαίνει στο 55 και μετά το Shadow of Revan με νέο cap στο 60. Ενδιάμεσα αυτών των δύο είχαμε το Gallactic Starfighter το οποίο έφερε PvP space combat και το Galactic Strongholds το οποίο όπως προδιαθέτει το όνομά του εισήγαγε player housing.

Αύριο περιμένουμε τις ανακοινώσεις για το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα expansion το οποίο σύμφωνα πάντα με την Bioware θα φέρει πολλά νέα πράγματα στο TOR, αρκετοί αναφέρουν ακόμα και επιστροφή των class stories. Αναμένουμε..

 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Συνεχίζεται εν μέσω εξεταστικής ο μαραθώνιος indie <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Αυτή την περίοδο το ρόστερ έχει κυρίως Biglands, που είμαι στον τελευταίο κόσμο και έχει ανέβει διαολεμένα η δυσκολία του, Dead Bits που είναι ένα δίωρο το πολύ σφηνάκι και όχι κάτι ιδιαίτερα καλό, Micron ένα αρκετά ενδιαφέρον puzzle game, και άλλα αρκετά που μια τα πιάνω, μια τα αφήνω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Τελικά βρέθηκε single-player παιχνίδι να με ξεκολλήσει από το Witcher 3 για μερικές ώρες... και είναι το Grim Fandango Remastered. Α ρε Schafer, πριν την δεις businessman μετρούσες άγρια...
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Τσίμπησα το Apothen χθες. 3,5 ευρώ, ήταν καλή ευκαιρία και δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ...
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,528
Οι βόλτες με το Mako τελείωσαν μαζί με την αποστολή μου να σώσω το σύμπαν από τους Reapers! Τουλάχιστον για την ώρα! Στα επόμενα ταξίδια μου στο ETS2, πρέπει να βγει και το μεροκάματο, θα σκεφτώ τι θα παίξω μετά το Mass Effect! Α παίζω και λίγο Magic 2014 με τον Jon!
 

shodanas

Gelatinous Cube
Joined
Jun 10, 2015
Messages
67


Havanezos wrote:
Οι βόλτες με το Mako τελείωσαν μαζί με την αποστολή μου να σώσω το σύμπαν από τους Reapers! Τουλάχιστον για την ώρα! Στα επόμενα ταξίδια μου στο ETS2, πρέπει να βγει και το μεροκάματο, θα σκεφτώ τι θα παίξω μετά το Mass Effect! Α παίζω και λίγο Magic 2014 με τον Jon!</blockquote>

Συνάδελφε virtual νταλικέρη! Επαθα ζημιά με το 1.18 patch και αχρηστεύτικε το profile μου. 4 μεγάλα garages τίγκα στα scania πήγαν στράφι :smash: Εντάξει, προκάλεσα και εγώ την τύχη μου με τα μιλιούνια των mods που είχα περάσει. Τώρα με τι κουράγιο ξαναστήνουν την HellasCargo μου λες;

 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Συνάδελφε Shodanas εγώ σε νιώθω. Είχα και εγώ χασούρα λόγο format. Ευτυχώς δεν έχασα τόσο πολλά γιατί είμουν στο πρώτο γκαράζ.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,528
Χαλαρά... ξανά απ΄την αρχή! Το ταξίδι είναι που μετράει! Και γω απ' το μηδέν ξαναξεκίνησα την HavanaClub μεταφορική πάμε παντού οτιδήποτε αλλά αυτήν την φορά άφησα τα mods στην άκρη.. τουλάχιστον για την ώρα!
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Αφού επιτέλους ξεμιζεριάζω (προσωρινά) από την κοινωνική και οικονομική καταστροφή που λέγετε Hearthstone, ασχολούμαι με το DLC του Trine 2, Goblin Menace. Το προχωράω σχετικά αργά γιατί προσπαθώ να μαζέψω αν γίνεται όλο το exp και τα secrets από κάθε level, αν και καταντάει ελαφρώς κουραστικό.

Από την άλλη εγώ, ο Shakespear, o Vlad Tepes και ο Blackbeard σπάμε τα νεύρα του σατανά στο Gat out of Hell, το οποίο χτύπησα πρόσφατα στο Summer Sale.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435
Αφού ξεπέταξα άλλη μια ενότητα στην πτυχιακή, ασχολήθηκα λίγο με το Human Revolution. Καθάρισα ότι μου έμεινε από sidequests στο Detroit, και πήγα Shangai. Τα χρειάστηκα λίγο στον Barett, αλλά χάρη σε κάποια tips από Kui και North, τον έβγαλα. Πάντως έχω την αίσθηση ότι αν κάποιος δεν παίζει στο "Give me Deus Ex", το παιχνίδι είναι υπερβολικά εύκολο.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Ξεκίνησα να παίζω το South Park Stick of Truth. Μετά από 15 λεπτά δεν μπόρεσα να συνεχίσω άλλο. Το χιούμορ έπαψε να είναι ευχάριστο και κατάντησε κουραστικό. Δεν θα έλεγε το gameplay κακό, αλλά δεν είναι για μένα το παιχνίδι αυτό....Επιστροφή! Μάλλον το επόμενο θα είναι το Risen3 και μετά ίσως ακολουθήσει το Witcher2, και για το χειμώνα το Witcher 3...!

Νήμα να μιλάμε γισ Star Citizen δεν υπάρχει ή είναι παράβλεψη μου; Απέκτησα σκάφος από διαγωνισμό και κατεβάζω τα διαθέσιμα modules του παιχνιδιού και θα ήθελα να μοιραστώ εντυπώσεις...
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095


Cercaphus wrote:
Νήμα να μιλάμε γισ Star Citizen δεν υπάρχει ή είναι παράβλεψη μου; Απέκτησα σκάφος από διαγωνισμό και κατεβάζω τα διαθέσιμα modules του παιχνιδιού και θα ήθελα να μοιραστώ εντυπώσεις...</blockquote>

http://www.ragequit.gr/forum/games/1214-star-citizen

 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
http://ragequit.gr/forum/games/1214-star-citizen?limitstart=0" class="bbcode_url">star citizen thread in b4 kara (edit: θα 'θελα).

To χιούμορ του south park δεν σου αρέσει γενικά ή δεν σου άρεσε το παιχνίδι σε σχέση με τη σειρά;
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804


grotenfrod wrote:
http://ragequit.gr/forum/games/1214-star-citizen?limitstart=0" class="bbcode_url">star citizen thread in b4 kara (edit: θα 'θελα).

To χιούμορ του south park δεν σου αρέσει γενικά ή δεν σου άρεσε το παιχνίδι σε σχέση με τη σειρά;</blockquote>

Το 1ο. Δεν έχω ποτέ καταφέρει να δω ολόκληρο επεισόδιο South Park λόγω του "χιούμορ" τους. Ωστόσο έχω ευχαριστηθεί αρκετά σύντομης διάρκειας κλιπάκια από κάποια επεισόδια της σειράς. Μάλλον το γενικότερο χιούμορ της δεν θα κάνει για μένα, πέρα από κάποιες στιγμές τους. Το παιχνίδι ήταν 100% πιστό στη σειρά, και στιγμές όπου κλάνει ο άλλος στην τουαλέτα και τα παίρνεις για να τα πετάς, δεν είναι για μένα. Επιπλέον το περπάτημα και οι μάχες με κούρασαν πολύ με τον αργό ρυθμό τους...

 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Αυτό ακριβώς αν δεν σου κλάνει 100% η σειρά δεν θα σου κλάνει και το παιχνίδι.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Albion Online pre-alpha test (οι devs ήθελαν feedback από τις top guilds οπότε έκαναν ένα μικρό 1week test με 200 invites), από Δευτέρα Albion Online Summer 2015 Alpha!!! Ελπίζουμε πως θα είναι το τελευταίο alpha test και πως θα περάσει σε closed beta φάση στο τέλος του καλοκαιριού.

Κατά τα άλλα... CLICKER HEROES! Και για όποιους θέλουν να καταστρέψουν και το κινητό τους εκτός από το ποντίκι, κατεβάστε το "Tap Titans" από google play.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,528
Μόλις τελείωσα το campaign του Medal of Honor! Μικρό (5ωρίτσες περίπου) και ωραίο με ολίγην προπαγάνδα για γαρνιτούρα! Και το ερώτημα τώρα είναι το εξής.. δεύτερο σφηνάκι καπάκι (Crysis Warhead) ή κάνα ποτό (μάλλον far cry 2)!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Η αποστολή με το γκίλι σουιτ παίζει να είναι από τις καλύτερες σε σούτερ του είδους
 
Top Bottom