What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,883
<blockquote><br> λέω να πιάσω και το F.E.A.R. 1 !<br></blockquote><br><br>Αυτό να κάνεις. Εγκρίνω. <br><br>FPS του 2005 and still kicking plough arses. <br><br>
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
*υστερικό γέλιο* θέλω να βρω τον διάλο που ήταν lead game designer στο dark souls και να τον αγκαλιάσω<br><br><span class="bbcode_spoiler">Πέρασα 3 καταραμένες ώρες χθες σε anor londo και κατακόμβες ενώ θα έπρεπε να είχα πάει undead burg. Τελική αποτίμηση: καμιά δεκαριά λέβελ, καμιά εικοσαριά θάνατοι από σκελετούς, φαντάσματα και τυφλές βουτιές στο κενό και τα φαντάσματα με έχουν στιγματίσει ψυχολογικά, ειδικά όταν είδα να εμφανίζονται τα δυο δρεπανόχερα από το πουθενά όταν πέρασα την πύλη<br><br>Α και σήμερα που βρήκα τον δρόμο το σωστό κατάφερα και σκότωσα τον μοναδικό merchant  :throw:</span><br><br>Σκέφτομαι να τσιμπήσω και το new vegas ultimate edition επιτέλους, έχει πέσει κάτω από τα 6,80 ποτέ και από bug παλεύεται η στημοέκδοση;
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,082
<blockquote><br>*υστερικό γέλιο* θέλω να βρω τον διάλο που ήταν lead game designer στο dark souls και να τον αγκαλιάσω<br><br><span class="bbcode_spoiler">Πέρασα 3 καταραμένες ώρες χθες σε anor londo και κατακόμβες ενώ θα έπρεπε να είχα πάει undead burg. Τελική αποτίμηση: καμιά δεκαριά λέβελ, καμιά εικοσαριά θάνατοι από σκελετούς, φαντάσματα και τυφλές βουτιές στο κενό και τα φαντάσματα με έχουν στιγματίσει ψυχολογικά, ειδικά όταν είδα να εμφανίζονται τα δυο δρεπανόχερα από το πουθενά όταν πέρασα την πύλη<br><br>Α και σήμερα που βρήκα τον δρόμο το σωστό κατάφερα και σκότωσα τον μοναδικό merchant  :throw:</span></blockquote><br><br>Τρέλα! Εκεί που είσαι ήμουν, και εδώ που είμαι θα &#039;ρθεις! Υπομονή, git gud και μην ξεχνάς το σημαντικότερο:  :praisethesun: :thesun:<br><br><span class="bbcode_spoiler">btw, άλλο το New Londo Ruins που ήσουν και άλλο το Anor Londo. Θα σου πάρει καμπόσο να φτάσεις στο δεύτερο.</span>
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
<blockquote><br>*υστερικό γέλιο* θέλω να βρω τον διάλο που ήταν lead game designer στο dark souls και να τον αγκαλιάσω<br><br><span class="bbcode_spoiler">Πέρασα 3 καταραμένες ώρες χθες σε anor londo και κατακόμβες ενώ θα έπρεπε να είχα πάει undead burg. Τελική αποτίμηση: καμιά δεκαριά λέβελ, καμιά εικοσαριά θάνατοι από σκελετούς, φαντάσματα και τυφλές βουτιές στο κενό και τα φαντάσματα με έχουν στιγματίσει ψυχολογικά, ειδικά όταν είδα να εμφανίζονται τα δυο δρεπανόχερα από το πουθενά όταν πέρασα την πύλη<br><br>Α και σήμερα που βρήκα τον δρόμο το σωστό κατάφερα και σκότωσα τον μοναδικό merchant  :throw:</span><br><br>Σκέφτομαι να τσιμπήσω και το new vegas ultimate edition επιτέλους, έχει πέσει κάτω από τα 6,80 ποτέ και από bug παλεύεται η στημοέκδοση;<br></blockquote><br>Bιάστηκες να πας εκεί για αυτό ταλαιπωρείσαι, άστα για το τέλος αυτά ειδικά τις κατακόμβες που στην αρχή είναι πολύ παλούκι, θυμάμαι και εγω οταν το άρχισα πήγαινα πρώτα στις κατακόμβες οι σκελετοί με γλένταγαν και αναρωτιόμουν για το πόσο δύσκολο είναι τελικά αυτό το παιχνίδι  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>*υστερικό γέλιο* θέλω να βρω τον διάλο που ήταν lead game designer στο dark souls και να τον αγκαλιάσω<br><br><span class="bbcode_spoiler">Πέρασα 3 καταραμένες ώρες χθες σε anor londo και κατακόμβες ενώ θα έπρεπε να είχα πάει undead burg. Τελική αποτίμηση: καμιά δεκαριά λέβελ, καμιά εικοσαριά θάνατοι από σκελετούς, φαντάσματα και τυφλές βουτιές στο κενό και τα φαντάσματα με έχουν στιγματίσει ψυχολογικά, ειδικά όταν είδα να εμφανίζονται τα δυο δρεπανόχερα από το πουθενά όταν πέρασα την πύλη<br><br>Α και σήμερα που βρήκα τον δρόμο το σωστό κατάφερα και σκότωσα τον μοναδικό merchant  :throw:</span><br><br>Σκέφτομαι να τσιμπήσω και το new vegas ultimate edition επιτέλους, έχει πέσει κάτω από τα 6,80 ποτέ και από bug παλεύεται η στημοέκδοση;<br></blockquote><br><br>Don&#039;t chew. Σχεδόν το ίδιο είχα κάνει κι εγώ. ΑΛΛΑ μετά καταστρέφαμε τα πάντα με το Zweihander (το βρήκες φαντάζομαι). Τα πάντα έχουν νόημα στο dark souls.<br><br>on topic. Παιζω το υπεργαμάτο και <span style="font-size:14pt">ΧΩΡΙΣ</span> bugs Dark Souls 2: SotFS μαζί με το Mass Effect. <br><br>ΥΓ. Το NV πέφτει και στα 5 ευρώ κατά καιρούς αν αντέχεις να περιμένεις.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
:geralt: :geralt: :geralt: :geralt: :triss: :geralt: :geralt: :geralt: :geralt: :geralt: :yenn: :geralt: :geralt: :geralt: :geralt:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,532
Ξαναπιάσαμε με τον J.Lynx το ΚΟFXIII και πέφτει το ξύλο της αρκούδας  :mosh:
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Σε μια αδικαιολόγητη έκρηξη βαρεμάρας που με έχει πιάσει σήμερα στη δουλειά, παιζω το <b>HoMM 3 HD</b>.<br>Πολύ καλή δουλίτσα έχουν κάνει οι τύποι.<br>Θεωρώ το συγκεκριμένο παιχνίδι στην κορυφή των replayable games.<br>Aς κάνανε κι ένα ΗD remake στο UFO:Enemy Unknown και τί στον κόσμο!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Σε μια αδικαιολόγητη έκρηξη βαρεμάρας που με έχει πιάσει σήμερα στη δουλειά, παιζω το <b>HoMM 3 HD</b>.<br>Πολύ καλή δουλίτσα έχουν κάνει οι τύποι.<br>Θεωρώ το συγκεκριμένο παιχνίδι στην κορυφή των replayable games.<br>Aς κάνανε κι ένα ΗD remake στο UFO:Enemy Unknown και τί στον κόσμο!<br></blockquote><br><br>True epic games  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
To κακό με τα MMOs: Δεν αφήνουν χρόνο για τίποτα άλλο (πέραν του Adventure Capitalist που παίζει στο second monitor, στη θέση του Clicker Heroes <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )<br><br>Έχω και το Shadow of Mordor να περιμένει ρε γαμώτο. Αλλά δεν μπορώ να κρεμάσω την guild, ούτε να μειώσω το farming μου... arghhhh... why me?
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Στα έλεγα εγώ γιατί λέω όχι σε αυτό το ναρκωτικό.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Τερμάτισα το Arx Fatalis. Σχετικά προβλεπέ σενάριο, καλούτσικες μάχες που σε κάποιο σημείο κάνουν απότομα scale-up, αν και δεν υπάρχει κάτι μη-αντιμερωπίσιμο.<br>Τώρα πάμε σε System Shock 2, heavily modded αλλά original, όχι total-conversion.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
To A Wizrd&#039;s Lizard τελικά εξελίσσεται σε μικρό κολληματάκι! <br><br>Όπως είπα και πιο πάνω θυμίζει συνδυασμό Hero Siege + Binding of Isaac. Το γνωστό gameplay συνδυάζεται με μια αλά Hero Siege αισθητική και τα μικρά σε μέγεθος "δωμάτια" του Ισαάκ. Τα γραφικά του είναι χαριτωμένα και η μουσικούλα του μου αρέσει αρκετά. Έχει 6 διαφορετικούς χαρακτήρες (κάποιοι θέλουν αρκετό ψάξιμο και τύχη για να ξεκλειδωθούν) με βασικές διαφορές στην εμφάνιση και τον αρχικό εξοπλισμό (αν και exclusive νομίζω είναι μόνο 2 απ&#039; τα όπλα, μιας και δεν τα χω βρει μες στο παιχνίδι ακόμα..). Μεγάλη ποικιλία σε όπλα, αντικείμενα, βοηθητικά totems και 5-6 διαφορετικές special δυνάμεις, μεγάλη ποικιλία εχθρών, 3 μεγάλα bosses και διάφορα πιο μικρά, 1 κρυφή περιοχή και 1 που χρειάζεται λίγο ψάξιμο το ξεκλείδωμά της και γενικά έχει πολύ πράγμα το παιχνίδι! Αα και μερικά δυσκολούτσικα achievs για το 100%  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Το μόνο αρνητικό είναι ότι τελικά είναι όντως μικρός ο χάρτης και μόλις τον μάθεις, τα πρώτα επίπεδα είναι εύκολα και επαναλαμβάνονται κάπως, αλλά εν τέλει για το 1 ευρόπουλο που κάνει τώρα στα sales είναι ό,τι πρέπει!
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,888
<blockquote><br>Η σειρά Shadowrun είναι Turn Based τύπου Dragon Age Origins ή Fallout 1?<br></blockquote><br><br>Τurn based τύπου xcom.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,532
Ξεκινάω το Final Fantasy Type-0 HD. Προβλέπεται τρελό κάψιμο. Το έχω τερματίσει στο PSP αλλά τώρα θα το απολαύσω μέχρι τελευταίας σταγόνας. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!!!!  :mosh:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα για το 2015: Rocket League<br>Πρώτο παιχνίδι που έπαιξα για το 2016: Rocket League <br><br>Όχι πως το είχε ανάγκη αλλά το Hockey mode του έδωσε γερή ανανέωση. To puck έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από τη μπάλα. Εκεί που έπαιρνες θέση και υπολόγιζες η μπάλα θα κάνει γκελ τώρα το puck κολλάει στους τοίχους και τσάμπα περιμένεις χρειάζεται αναρρίχηση. Επίσης είναι πιο βαρύ. Μακάρι να το κρατήσουν και μετά τις γιορτές. Τέλος θέλουμε και άλλες πίστες με άλλα μεγέθη και εφέ και φυσικά τον KITT.<br><br>Rocket League till the end of time  :cylonagree:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Alice MR δεν το έχω προχωρήσει πολύ αλλά φαίνεται όμορφο.<br>Evil Within πρέπει να είμαι περίπου στα μισά, καιρό είχα να δω τόσο αφιλόξενο σκηνικό, και όσον αφορά κάποιες στιγμές... καταραμένε Mikami θα σε σκίσω!!<br>Παρεμπιπτόντως, πρόκειται όντως για horror με σχετικά ανεβασμένη πρόκληση.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Καλή χρονιά σε όλους παίδες, ότι ποθείτε. Αφού είναι το πρώτο ποστ σήμερα, να ευχηθώ.<br><br>Witcher 3 Wild Hunt  :pcmr:<br><br>Δεν υπάρχει γυρισμός, δε θυμάμαι καν από πότε έχω να νιώσω τέτοιο ενθουσιασμό. Αν τυχόν τελείωνε π.χ τώρα στις 25-30 ώρες, μπορεί να πάθαινα και κατάθλιψη :pP
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ξεκίνησα να καίγομαι στο Dark Souls !  :mosh:<br>Καιρό είχα να νιώσω τέτοια απόλαυση μετά από νίκη σε boss !  :bananallama: :victorycylon: :flamethrower: :camper: :starwars: :hypetrain: :hypetrain2: :evilburns:<br> :brofist:<br><br>Y.Γ. Καλή χρονιά !
 
Top Bottom