What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Το Rage άρεσε και σε μένα, αλλά σου δίνει ξεκάθαρα την εντύπωση ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο και μεγαλύτερο. Ειδικά το τέλος είναι για τα μπάζα... Εμένα μου έδωσε την αίσθηση ότι έστω υποθετικά σε μια διαφορετική κατάσταση θα μπορούσε να κοντράρει τα Fallout 3/4 άνετα....
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά τέτοιο gunplay δεν συναντάμε πολύ συχνά. Το τέλος, ναι ήταν κρίμα που δεν είχε προσεχθεί ανάλογα.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Ρε σεις...τώρα που πατε FALLOUT 4... Τι παραπάνω/διαφορετικό έχει το FALLOUT 4 απ το RAGE?<br>Και πόσα είναι αυτά;<br><br>Post-Apocalyptic Wastelands και setting?<br>Όχι.<br><br>Upgrades σε Weapons και light custom αλλαγές σε armour?<br>Oκ το F4 έχει περισσότερο βάθος σε αυτόν τον τομέα.<br><br>Μένει να το τερματίσω, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και το τραγικό γράψιμο/διαλόγους του F4, το μόνο αρνητικό που χει το RAGE σε σχέση με το Φαλάουτ Τέσσερα (Γρυπ προνανσιέησαν) είναι ότι δεν σου δίνει την ψευδαίσθηση της διάρκειας μέσω των διαφορετικών fetch κουέστς και ότι δεν έχει ΣΠΙΤΟΧΤΙΣΙΜΑΤΑ. <br><br>Τα απλοποίησα όλα πολύ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΩ ΤΟΝ LICH KING ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Εύστοχες παρατηρήσεις &#039;Πιτάφγιο. <br><br>Πραγματικά, σαν open world σουτεράκι με ολίγη από character progression, σκοτώνει ώρες μια χαρά το Φαλλάουτ. Πέραν τούτου, το Rage νομίζω ήταν πιο ατμοσφαιρικό, τουλάχιστον δεν κρυβόταν. Σου έλεγε, πάνε εκεί, σφάχτα ούλα, επειδή παίζεις σούτερ. Δεν σου πούλαγε "RPG" και μετά χόοοοοοπ, ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ, ΣΦΑΧΤΑ ΟΛΑ, ΓΙΕΣ, ΝΟ, ΣΑΡΚΑΣΤΙΚ, ΧΕΡΠ-ΝΤΕΡΠ.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Είχα αγοράσει ένα bundle πριν καιρό οπότε είπα να απέχω λίγο από online gaming και να ασχοληθώ με single player:<br><br>-Τέλος το Dead Pixels στο οποίο μου είχε μείνει ένα τελευταίο achievement. Πλάκα είχε.<br>-Ξεκίνησα το GemCraft: Chasing Shadows το οποίο θυμάμαι από τις εποχές που έχανα εξεταστικές σαπίζοντας σε flash games όλο το βράδυ. Καλό tower defense game, λογικά θα χρειαστεί πολλές ώρες ενασχόλησης.<br>-Είπα να παίξω μαζί με τον ΠΕ το Monstrum (δεν έχει Multi, απλά είπαμε να κάτσουμε και οι δύο μπροστά στην οθόνη, ο ένας να δίνει ιδέες κλπ). Ο ΠΕ μετά από 2 θανάτους στα χέρια των τεράτων και αφού έχασε πέντε χρόνια από τη ζωή του από το άγχος, τα παράτησε. Έμεινα μόνος ενάντια στα τέρατα: Το παιχνίδι φαίνεται πραγματικά εξαιρετικό. Η διάρκεια του κάθε "run" εξαρτάται από το πόσο προσεκτικός είσαι και το αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ή όχι. Η AI των τεράτων τα οποία πραγματικά σε ψάχνουν σε όλο το πλοίο, είναι εντυπωσιακή, τουλάχιστον για το πρώτο δίωρο. Ελπίζω πως θα καταφέρω να το "τερματίσω".
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
Εχω λιώσει στα εξής τον τελευταίο καιρό<br><br>1. Silent Hill Homecoming: Πραγματικά η ευχάριστη έκπληξη. Δεν περίμενα πως θα ήταν τέτοια παιχνιδάρα. Ειδικά λόγω του επικού συστήματος μάχης που θυμίζει Dark Souls. Πάει για δεύτερο πιο αγαπημένο μου μετά το 2. Αν φύγει και αυτό από τη μέση που θα φύγει σε 1-2 μέρες θα έχω τερματίσει όλα τα Silent Hill πλην του Book of Memories που ελπίζω κάποτε να βγει και αλλού εκτός PS Vita. Το συνέχισα μόνος εν τέλει το παιχνίδι γιατί δυσκολεύτηκε πολύ η μητέρα μου στο σύστημα μάχης. Της έβαλα να παίξει το Silent Hill 3 από το HD Collection. Στο xbox 360 όλα αυτά γιατί η steam έκδοση δεν έχει achievements και το HD Collection δεν υπάρχει στο steam. Ηλίθια Κonami  :whatever:<br><br>2. KOFXIII: Πήρα στον Ηλία την τριλογία δώρο τις γιορτές και ξαναπωρώθηκα για τα καλά. Το καλύτερο 2D fighting game ever εν τέλει!<br><br>3. Hunnie Pop: Κάνει μαθήματα ζωής αυτό το παιχνίδι για τις γυναίκες  :professor:<br><br>4. Αngry Birds Star Wars 2: Εχει πάρει φωτιά το windows phone. Απίστευτα έξυπνο και εθιστικό παιχνίδι με φοβερή χρήση όλων των χαρακτήρων του σύμπαντος του Star Wars<br><br>5. Witcher: Το έχω βάλει σκοπό επιτέλους να το τερματίσω αν και δυσκολεύομαι να βρω χρόνο τώρα που ξαναπήγα για δουλειά <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /><br>Πολύ αρνητική και η έλλειψη steam cloud για τα saves. Ολή την ώρα μεταφορά του save από το pc στο λάπτοπ της δουλειάς και τούμπαλιν με στικάκι κουράζει...<br><br>6. FFXIII: Το παράτησα στο mission 40 γιατί ήθελε farming κάργα και βαρέθηκα να ασχοληθώ. Ισως το κάνω κάποια στιγμή να κάνω περισσότερα achievements, ειδικά να πάνε max level τα main roles των χαρακτήρων. Με αυτά και με αυτά πάντως έφτασα 70 ώρες στο παιχνίδι. Τερματισμό απλά δηλαδή και missions μετά ως εκεί που ανέφερα. Με βλέπω να πιάνω το FFXIII-2<br><br>7. FF Type-0 HD: Επαθα πλάκα με τόσο γαμάτη μεταφορά έκαναν στο PC. Εβγαλα το chapter 1 και αποφάσισα ωστόσο να το κάνω pause και να το απολαύσω όταν κάνω αναβάθμιση γιατί δεν παλεύεται τώρα με 10 fps και είναι κρίμα :seriouslyno:
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346
<blockquote><br><br>5. Witcher: Το έχω βάλει σκοπό επιτέλους να το τερματίσω αν και δυσκολεύομαι να βρω χρόνο τώρα που ξαναπήγα για δουλειά <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /><br>Πολύ αρνητική και η έλλειψη steam cloud για τα saves. Ολή την ώρα μεταφορά του save από το pc στο λάπτοπ της δουλειάς και τούμπαλιν με στικάκι κουράζει...<br><br></blockquote>Έβαλαν steam cloud στο τελευταίο update! <br>Δεν ξέρω βέβαια πόσο καλά δουλεύει,  αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
Αμάν. Οντως επιτέλους βάλανε steam cloud. Τώρα μάλιστα  :cool:<br>Δουλεύει μια χαρά  :thumbsup:<br>Στο Bioshock πάλι και το K.O.T.O.R όχι ακόμα που έχω μισοτελειωμένα  :seriouslyno:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Συνεχίζω σταθερά το Mass Effect παράλληλα με το κορυφαίο Lords of the Fallen.<br> Στο ME μιας και βρισκομαι κοντα στο τέλος, ψάχνω ένα ενδιάμεσο με μικρή διάρκεια μεχρι να πάω στο ME2.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Ανά διαστήματα πιάνω το Batman: Arkham Knight. Πολύ καλό παιχνίδι πραγματικά και με τα patches έχει στρώσει. <br><br>Κρίμα που θα μείνει περισσότερο στην ιστορία για το αποτυχημένο PC launch του παρά για τη ποιότητά του.<br><br>Επίσης ασχολούμαι και με το Lost Chronicles of Zerzura. Συμπαθητικό adventure. Ως εκεί.
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Ξεκίνησα το witcher 1,για να θυμηθώ την ιστορία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση  ήταν τα πρόσωπα των χαρακτήρων εκτός από των γερο witcher και των σημαδεμένο witcher που έχουν τα ίδια πρόσωπα και στα 3 παιχνίδια,όλοι οι άλλοι ήταν εντελώς διαφορετικοί και ευτυχώς που τους άλλαξαν στην συνεχεία...δεν ξέρω αν έφταιγε η μηχανή γραφικών ή αποφάσισαν στην συνεχεία να τους αλλάξουν εμφανισιακά.<br><br> Είπα να αρχίσω και το witcher 3 στο new games + στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας. Ξεκίνησα 36 lvl και οι εχθροί στην αρχική περιοχή ήταν 31,δεν ήταν άσχημα τα lvl άλλα κάποια item που είχα ανέβηκαν lvl και δεν μπορούσα να τα φορέσω(κάτι μπότες που είχα πήγαν 61 lvl  <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" />). Οι μάχες ήταν ποιο δύσκολες και ήθελαν περισσότερη σκέψη και μπορούσες να πεθάνεις από ένα απλό τερατακι αν δεν είχες potion και τροφή. Το life δεν ανεβαινε όποτε πατούσα την ξεκούραση. Η μάχη με το πρώτο boss ήταν ποιο δύσκολη και μου πήρε παραπάνω ώρα να το ρίξω...τελικά αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα αυτό το επίπεδο και το παράτησα 
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Μόλις τελείωσα το thief. Ξενέρωσα απίστευτα.  :agony: Rageunistall και γεια σας. Το πρώτο παιχνίδι της Square που δε μου άρεσε εδώ και καιρό...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Το Thief ήταν η μαλακία του αιώνα για μένα. Εδώ στο δελτίο τύπου το συσχέτιζαν με τη Λάρα. Δεν άντεξα να το τερματίσω γιατί σέβομαι τον Garrett
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Oπότε εγώ που δεν έχω παίξει κανένα μέχρι στιγμής να μην τα πάρω με την σειρά που βγήκαν? Να ξεκινήσω με το τελευταίο ή δεν πολυ έχει σημασία?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Πάρτα με τη σειρά και μην παίξεις το τελευταίο
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Δεν έχω παίξει τα παλιά, δεν ξέρω. Νομίζω η Square έκανε reboot όλες τις σειρές, οπότε δεν πρέπει να σχετίζονται. <br>Η ιστορία μια αηδία, οι μηχανισμοί ένα αίσχος, περισσότερο stealth ήμουν στο ντεους εξ, παρά σε αυτό. Απορώ γιατί λέγεται thief. Εκλεβα μόνο ότι έβρισκα μπροστά μου στο main story. Ωφελος κανένα. Τερμάτισα το παιχνίδι χωρίς upgrades και αγορές... <br>Μπαι δε γουει, το τελείωσα σε λιγότερο από 10 ώρες, ο μόνος λόγος που το τελείωσα ήταν επειδή ήξερα ότι είναι μικρό... <br>Κρίμα, και όταν το ξεκίνησα περίμενα πολύ περισσότερα...<br><br>Ξεκινάω tomb raider από αύριο. Έχω ακούσει πολύ καλύτερα λόγια!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
Ναι το Τomb είναι τεράστια παιχνιδάρα. Και το Hitman Absolution παίξε αν δεν το έχεις παίξει  :mosh:<br>Το Τhief λίγο που το δοκίμασα δεν μου έκανε αίσθηση ούτε μένα
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Oh yes. το tomb το λάτρεψα!!! Απλώς μην περιμένεις το feeling των παλιών. Είναι πολύ πιο action και η lara όσα έχει σκοτώσει σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τα σκοτώνει στο καινούριο. <br><br>
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
Μόλις τερμάτισα το Silent Hill Homecoming  :drinks:<br>Το λάτρεψα σε βαθμό που δεν το περίμενα. Το δεύτερο πιο αγαπημένο μου μετά το 2 έγινε. Μου άρεσαν τα πάντα στο παιχνίδι  :mosh::<br>Συνεχίζω ακάθεκτος το Witcher 1 μετά από αυτά τα ευχάριστα διαλείμματα που έκανα. Ισως πιάσω κανένα Resident Evil Revelations 2 ή τίποτα άλλο για να μην βαριέμαι τα άπειρα quests, θα ενημερώσω όταν αποφασίσω.  :salute:
 
Top Bottom