What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,366
I know!<br>Μιλάμε μονο για αμυαλα κλικικλικια, γιατι δεν θες να ασχοληθεις με το σενάριο. Θες μια ωρα που θα προκυψει ενα απόλυτο κενό να κανεις κατι που απαιτεί μόνο καλή χρήση του δεξιού κλικ
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,450
<blockquote><br>Τα παιχνίδια μου φαίνονται πλέον μια μεγάλη σπατάλη χρόνου.</blockquote><br><br>Λογικό, αφού ανακαλύψεις την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης, δεν υπάρχει γυρισμός...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,366
Το κακό είναι ότι το σενάριο της κρατάει λιγο και δεν δείχνει αρκετό βυζί ώστε να τελειώσω
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,508
<blockquote><br>που θα προκυψει ενα απόλυτο κενό<br></blockquote><br><br>Τα ειπες όλα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,941
<blockquote><br>Σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω τίποτα.<br></blockquote><br>Omen εσύ!!;
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Βάσσια, σκέψου το σπανιότερο αντικείμενο με το σπανιότερο decal/paint effect που μπορεί να έχει πάνω του. Σκέψου πχ το Zod Rune (Diablo 2,  με drop rate 1:5171 - ένα στα 5171 runes, δεδομένου ότι πέφτει rune - η πιθανότητα ρεαλιστικά 1 στο μύριο), όπου έκανε να μου πέσει 10 χρόνια (και μόνο μία φορά). <br><br>Ο Ηλίας θα έφτιαχνε level 1 χαρακτήρα, θα σκότωνε το πρώτο Fallen/Zombie/Skeleton έξω από το Rogue&#039;s Encampment και θα του έπεφτε ο ρούνος. Το παιδί το μελετούσαν χρόνια, για να φτιάξουν τη σύραγγα της Μάγχης τι να λέμε τώρα. Είμαι σίγουρος ότι στο Division όταν εσείς παίρνετε αυτόματα και νομίζετε ότι έχετε οπλοστάσιο, του Ηλία του έχει ήδη πέσει tank. <br><br>Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ THANKYOU, NTAKS?<br></blockquote><br>Σοβαρά;;<br><br>Ηλία, πότε θα μπεις PoE? Θέλω πολύ ένα συγκεκριμένο orb, αλλά είναι τόσο σπάνιο που παίζει να μην μου πέσει ποτέ.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,958
Mόλις τέλειωσα το Mass Effect 2. Βόρειε παίξ&#039;το, αξίζει φουλ. Mετά από ένα, σύντομο τελικά, διάστημα προσαρμογής στις αλλαγές, το ευχαριστήθηκα το παίγνιο και με το παραπάνω.<br><br>Το story δε φτάνει στα επίπεδα του πρώτου, ούτε και οι χαρακτήρες. Ωστόσο είναι πολύ καλά στημένο το παιχνίδι, όπως είπε και ο Jon σε προηγούμενο ποστ. Συνολικά πιο αδούλευτο από το πρώτο, καλό ωστόσο και πάλι το αποτέλεσμα.<br><br>Με χάλασαν:<br>α) Κάποια γραφικά glitches, που 1-2 φορές με ανάγκασαν να κάνω reload, καθώς η Jane ενίοτε γινόταν ένα με τα δομικά στοιχεία (κολώνες, δοκάρια, πλάκες), σαν την κόρη του πρωτομάστορα στο γεφύρι της Άρτας. Τις περισσότερες φορές η Jane ξέμπλεκε από την παραπάνω κατάσταση με wasd σπαμ προς κάθε κατεύθυνση.<br><br>β) Το ότι στο 1ο playthrough έπιασα level 29 (και μισό) από το cap 30. Θα μου πείτε με τι κάθεσαι κι ασχολείσαι ρε τρόμπα, αλλά όχι, σπάστηκα που δεν μπόρεσα να πιάσω το cap έχοντας κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ που μπορείς να κάνεις σε ένα playthrough. Δηλαδή με το στανιό αγορά DLC για το 30/30; Να σημειωθεί ότι έκανα import 50άρη χαρακτήρα από το πρώτο Mass Effect και ξεκίνησα level 3, οπότε μιλάμε για μέγιστο 27/30 για level 1 character. Aυτό το 9 στο τέλος (γενικότερα οι περιττοί αριθμοί) με βασανίζει και μόνο στη θέα του. Ενώ το 30 είναι στρογγυλό-στρογγυλό διάολε!
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,948
ήθελα να παίξω κάτι ποστ αποκαλιπτικ. στο τέλος κατέληξα να κάνω νέο πλειθρου στο σκαιριμ χωρίς λόγο ίσως επειδή έπεσε το μάτι μου στην σπεσιαλ εντισιον που ηταν στην λαιμπραρι τζαμπε.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Mόλις τέλειωσα το Mass Effect 2. Βόρειε παίξ&#039;το, αξίζει φουλ.<br></blockquote><br>Λειπει το μισο παιχνιδι, αλλα ναι αξιζει στο φουλ, αξιζει με τα χιλια...<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://images.wikia.com/masseffect/fr/images/c/c6/Mako03.jpg" alt="Mako03.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,958
Kλαψ. Η ξενέρα που έφαγα στην αρχή με το παραπάνω Kara δε λέγεται... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,941
<blockquote><br><blockquote><br>Mόλις τέλειωσα το Mass Effect 2. Βόρειε παίξ&#039;το, αξίζει φουλ.<br></blockquote><br>Λειπει το μισο παιχνιδι, αλλα ναι αξιζει στο φουλ, αξιζει με τα χιλια...<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://images.wikia.com/masseffect/fr/images/c/c6/Mako03.jpg" alt="Mako03.jpg" class="bbcode_img" /></span><br></blockquote><br><br>Καλημέρες  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>Μπα, μια χαρά είναι το Hammerhead (για την ακρίβεια πολύ πιο απολαυστικό στην πλοήγηση από το Mako, η ουσιαστική απώλεια είναι η εξερεύνηση), απλά οι ντενεκέδες της Bioware δεν επένδυσαν αρκετές αποστολές πάνω του...  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,958
To Mako ήταν έρωτας. Off-road διαγαλαξιακές διαδρομές και χάζεμα τοπίων και φωτισμών. Γενικότερα δε διαχειρίστηκαν σωστά τοο part της εξερεύνησης και των side quests σε ράντομ πλανήτες.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Mako till the end of time. Αν δεν κανω λαθος θα το ξαναδουμε στο 4ο. Ειναι μια παρηγορια που το ξαναθυμηθηκαν.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,885
Μετά τις πρώτες 6-7 φορές καταντούσε τελείως τζενέρικ το Mako στις απλές αποστολές εξερεύνησης (και όχι σε αυτές που συνδυάζονταν με κάποιο ιδιαίτερο Main ή Secondary Mission δηλαδή). 10 λεπτά περιήγηση, 5689 λεπτά μέχρι να σκαρφαλώσει το Mako αργά-αργά σαν αγριοκάτσικο στην εξωγήινη οροσειρά, 4 points of interest, repeat 60 φορές. Yaaay. <br><br>Ήθελε παραπάνω ποικιλία στους χάρτες και σαν περιεχόμενο και σαν γεωγραφία.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,958
Eπαναλαμβανόμενα ήταν τα maps σε όλα τα side quests, βασικά ένας τύπος MSV, ένας τύπος mine, ένας τύπος pirate hideout κλπ, αλλά δεν με ένοιαζε, μου άρεσαν οι βόλτες με το Μάκο, GTA Milky Way ένα πράγμα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Μετά τις πρώτες 6-7 φορές καταντούσε τελείως τζενέρικ το Mako στις απλές αποστολές εξερεύνησης (και όχι σε αυτές που συνδυάζονταν με κάποιο ιδιαίτερο Main ή Secondary Mission δηλαδή). 10 λεπτά περιήγηση, 5689 λεπτά μέχρι να σκαρφαλώσει το Mako αργά-αργά σαν αγριοκάτσικο στην εξωγήινη οροσειρά, 4 points of interest, repeat 60 φορές. Yaaay. <br><br>Ήθελε παραπάνω ποικιλία στους χάρτες και σαν περιεχόμενο και σαν γεωγραφία.<br></blockquote><br><br>Ηταν σαφεστατα ανωτερος ο τροπος που τα χειριστηκαν στο 2ο. Προσεφεραν ακριβως 0 points of interests, 0 χαρτες, 0 περιεχομενο, 0 γεωγραφια. Αντι να τα βελτιωσουν και να προσφερουν καλυτερες επιλογες προτιμησαν να τα καταργησουν 100%. Way to go.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Συμφωνώ μέχρι κεραίας με τη Βασσια. Ο σκοπός θα έπρεπε να είναι η βελτίωση τού mako, οχι η κατάργηση του.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,710
Πιο οικονομικό για το R&D να το κόψουν τελείως. Η ρεαλιστική, καπιταλιστική οδός ανάπτυξης/επένδυσης για μια εταιρεία που ξέρει ότι θα πουλήσει στα πρόβατα ό,τι και να βγάλει. Για τις διορθώσεις υπάρχουν και οι goty.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Τέλος το Kingdoms of Amalur μετά από περίπου 70 ώρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστήθηκα όσο περίμενα. Το ότι το σενάριο το έγραψε ο R.A. Salvatore ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να το παίξω αλλά τελικά δεν με κράτησε καθόλου. Ίσα ίσα που κάποια στιγμή προς το τέλος άρχισα να διαβάζω μόνο σημαντικούς διαλόγους για το main story και όλα τα άλλα τα έκανα skip.<br>Παρότι το έπαιξα στο Hard δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Αν εξερευνείς τα πάντα και κάνεις όλα τα side quests φτάνεις στο level cap (40) αρκετά πριν τελειώσεις το main game, για να μην μιλήσω καν για τα 2 story dlcs. Οι μάχες αρκετά βαρετές και το πιο ενοχλητικό ήταν ότι η επιλογή των developers για να τις κάνουν πιο δύσκολες ήταν να δώσουν πάρα πολλά hp points σε κάποια τέρατα (πχ trolls) με αποτέλεσμα απλά να τα κοπανάω μέχρι να ψοφήσουν χωρίς να υπήρχε περίπτωση νε με σκοτώσουν ποτέ.<br>Νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί κάτι πιο πολύ ενδιαφέρων στον κόσμο του Amalur και όχι ένα καθαρό κλικι-κλικι rpg μεταμφιεσμένο που ήθελε να μοιάσει σε κάτι άλλο. Παρόλα αυτά θα το πρότεινα αν δεν έχετε κάποιο καλύτερο RPG να παίξετε και για το όμορφο στυλ των γραφικών του.
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346
<blockquote><br>Mako till the end of time. Αν δεν κανω λαθος θα το ξαναδουμε στο 4ο. Ειναι μια παρηγορια που το ξαναθυμηθηκαν.<br></blockquote>Nomad λέγεται η αναβαθμισμένη του έκδοση. Μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και στην collector&#039;s edition για <i>μόλις</i> 160 ντάλλαρς...<br>http://www.biowarestore.com/mass-effect-andromeda-nomad-nd1-model-collectors-edition-game-bundle
 
Top Bottom