What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
<blockquote><br>Έχω πέσει σε φάση που βαριέμαι να ανοίξω το pc μετά τη δουλειά πόσο μάλλον να παίξω κάτι. Πρέπει να έχω 4 ή 5 μέρες να ανοίξω PC. Να δω πόσο θα κρατήσει  :pP<br></blockquote><br><br>Από τις 17 Νοέμβρη δεν έχω ανοίξει υπολογιστή. Ο δε δικός μου έχει να λειτουργήσει....<br>Πρόεδρος των Α.Υ. θα γενω
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br><blockquote><br>Έχω πέσει σε φάση που βαριέμαι να ανοίξω το pc μετά τη δουλειά πόσο μάλλον να παίξω κάτι. Πρέπει να έχω 4 ή 5 μέρες να ανοίξω PC. Να δω πόσο θα κρατήσει  :pP<br></blockquote><br><br>Από τις 17 Νοέμβρη δεν έχω ανοίξει υπολογιστή. Ο δε δικός μου έχει να λειτουργήσει....<br>Πρόεδρος των Α.Υ. θα γενω<br></blockquote><br><br>τουλ αυτό το rpg real life που ονομάζετε πως πάει? προχωράει?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Έχω ανεβάσει CHA & STR. Για την ώρα έχω μόνο οικονομικά οφέλη, αλλά κυρίως λόγο lucky feat. Αν συνεχιστούν τα τσεκς για λίγο ακόμη θα πάρω λέβελ. Το μόνο κακό είναι ότι πέφτει το HP.<br>Όσον αφορά τα κουεστς, μπορώ να πω ότι έχει μερικά επικά, αλλά τα περισσότερα είναι μάπα. Βέβαια, μιας και δεν υπάρχουν θαυμαστικά πάνω από τα κεφάλια των NPCs,  έχεις να φέρεις κι αυτή την αποστολή εις πέρας.<br>Τέλος, δεν έχω βρει ακόμη το main quest και δοκώ πως εξαιτίας της ρηχότητος  των NPCs, θα παιδευθώ αρκετά.<br><br>ΥΓ: Μην ξεχάσω να αναφέρω τα potions, τα οποία αν και ακριβά βοηθάνε πολύ. Κυκλοφορούν και διάφορα μπαφς, αλλά απαιτεί CHA για να γίνει η τράκα.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
Μόλις τελείωσα το Owlboy..Δεν παίζω συνήθως Platform games αλλά το συγκεκριμένο κάτι μου έκανε..Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να συγκινηθώ με τη ιστορία ενός platform game.Κι όμως έγινε.Σίγουρα θα το ξαναπαίξω κάποια στιγμή καθώς μόνο σε δύο περιοχές κατάφερα να βρω όλα τα διαμαντάκια.το 100% σε όλες θα ναι δύσκολος στόχος. :smash:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Έχω ανεβάσει CHA & STR. Για την ώρα έχω μόνο οικονομικά οφέλη, αλλά κυρίως λόγο lucky feat. Αν συνεχιστούν τα τσεκς για λίγο ακόμη θα πάρω λέβελ. Το μόνο κακό είναι ότι πέφτει το HP.<br>Όσον αφορά τα κουεστς, μπορώ να πω ότι έχει μερικά επικά, αλλά τα περισσότερα είναι μάπα. Βέβαια, μιας και δεν υπάρχουν θαυμαστικά πάνω από τα κεφάλια των NPCs,  έχεις να φέρεις κι αυτή την αποστολή εις πέρας.<br>Τέλος, δεν έχω βρει ακόμη το main quest και δοκώ πως εξαιτίας της ρηχότητος  των NPCs, θα παιδευθώ αρκετά.<br><br>ΥΓ: Μην ξεχάσω να αναφέρω τα potions, τα οποία αν και ακριβά βοηθάνε πολύ. Κυκλοφορούν και διάφορα μπαφς, αλλά απαιτεί CHA για να γίνει η τράκα.<br></blockquote><br><br>PvP έπαιξες καθόλου ή μπα;
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>ΥΓ: Μην ξεχάσω να αναφέρω τα potions, τα οποία αν και ακριβά βοηθάνε πολύ. Κυκλοφορούν και διάφορα μπαφς, αλλά απαιτεί CHA για να γίνει η τράκα.<br></blockquote><br><br>τι ποτιονς? χαλαρά μετράει η τεκίλα ρούμι και ουίσκι για έμενα. αν και έχω μια κρυφή αγάπη για μεταξά και παραδόξως το 3αστερο και όχι το 5αστερο.<br><br>κάτω οι μεγάλες αγάπες χρονο.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/3f2d37169478a737e0823e35f3285b76.jpg" alt="3f2d37169478a737e0823e35f3285b76.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
<blockquote><br>το 100% σε όλες θα ναι δύσκολος στόχος. :smash:</blockquote><br><br>Όχι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι καθώς σου λέει σε ποιες περιοχές σου λείπουν. Αρκετά είναι κρυμμένα σε δωμάτια πίσω από ψεύτικους τοίχους. Αυτό που είναι λίγο δυσκολο είναι να πάρεις όλα στο minigame με το κανόνι.  :devil:<br><br>Yomawari Night Alone -  ιαπωνικό horror με ισομετρική κάμερα. Αρκετά καλό μέχρι στιγμής! Καθόλου μάχη, κρυφτούλι και τρέξιμο από τις απόκοσμες γλίτσες, έχει και inventory-based γρίφους.<br>Τα υπόλοιπα στο review...
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br><blockquote><br>Έχω ανεβάσει CHA & STR. Για την ώρα έχω μόνο οικονομικά οφέλη, αλλά κυρίως λόγο lucky feat. Αν συνεχιστούν τα τσεκς για λίγο ακόμη θα πάρω λέβελ. Το μόνο κακό είναι ότι πέφτει το HP.<br>Όσον αφορά τα κουεστς, μπορώ να πω ότι έχει μερικά επικά, αλλά τα περισσότερα είναι μάπα. Βέβαια, μιας και δεν υπάρχουν θαυμαστικά πάνω από τα κεφάλια των NPCs,  έχεις να φέρεις κι αυτή την αποστολή εις πέρας.<br>Τέλος, δεν έχω βρει ακόμη το main quest και δοκώ πως εξαιτίας της ρηχότητος  των NPCs, θα παιδευθώ αρκετά.<br><br>ΥΓ: Μην ξεχάσω να αναφέρω τα potions, τα οποία αν και ακριβά βοηθάνε πολύ. Κυκλοφορούν και διάφορα μπαφς, αλλά απαιτεί CHA για να γίνει η τράκα.<br></blockquote><br><br>PvP έπαιξες καθόλου ή μπα;<br></blockquote><br><br>Δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, το endgame είναι permadeath .
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Έχω ανεβάσει CHA & STR. Για την ώρα έχω μόνο οικονομικά οφέλη, αλλά κυρίως λόγο lucky feat. Αν συνεχιστούν τα τσεκς για λίγο ακόμη θα πάρω λέβελ. Το μόνο κακό είναι ότι πέφτει το HP.<br>Όσον αφορά τα κουεστς, μπορώ να πω ότι έχει μερικά επικά, αλλά τα περισσότερα είναι μάπα. Βέβαια, μιας και δεν υπάρχουν θαυμαστικά πάνω από τα κεφάλια των NPCs,  έχεις να φέρεις κι αυτή την αποστολή εις πέρας.<br>Τέλος, δεν έχω βρει ακόμη το main quest και δοκώ πως εξαιτίας της ρηχότητος  των NPCs, θα παιδευθώ αρκετά.<br><br>ΥΓ: Μην ξεχάσω να αναφέρω τα potions, τα οποία αν και ακριβά βοηθάνε πολύ. Κυκλοφορούν και διάφορα μπαφς, αλλά απαιτεί CHA για να γίνει η τράκα.<br></blockquote><br><br>PvP έπαιξες καθόλου ή μπα;<br></blockquote><br><br>Δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, το endgame είναι permadeath .<br></blockquote><br><br>Θρύλοι λένε πως απλά περνάς σε άλλο server όπου κόβεις βόλτες ως Hollow, προσδοκώντας την ανάκτηση του Humanity.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
το θεμα ειναι οτι οι περισοτεροι NPCs ζεχνουν. ολο χαλια κουεστς, μηδαμινα ρηγουωρντς και μετα οταν τους μιλας, σα να σε βλεπουν για πρωτη φορα.<br>χωρια που πρεπει να κανεις ρεστ και να τρως συνεχεια, χαλια μηχανισμος. θελει πολλα πατσηζ, για να γινει πλειαμπλ.<br><br>α, εσας κανει τιποτα το F5?? εμενα σα να ειναι ανενεργο. λες επειδη το πηρα απ τον θειο? ή εχει τσεκποιντς και μαλακιες??
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br>Έχω πέσει σε φάση που βαριέμαι να ανοίξω το pc μετά τη δουλειά πόσο μάλλον να παίξω κάτι. Πρέπει να έχω 4 ή 5 μέρες να ανοίξω PC. Να δω πόσο θα κρατήσει  :pP<br></blockquote><br> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br>το θεμα ειναι οτι οι περισοτεροι NPCs ζεχνουν. ολο χαλια κουεστς, μηδαμινα ρηγουωρντς και μετα οταν τους μιλας, σα να σε βλεπουν για πρωτη φορα.<br>χωρια που πρεπει να κανεις ρεστ και να τρως συνεχεια, χαλια μηχανισμος. θελει πολλα πατσηζ, για να γινει πλειαμπλ.<br><br>α, εσας κανει τιποτα το F5?? εμενα σα να ειναι ανενεργο. λες επειδη το πηρα απ τον θειο? ή εχει τσεκποιντς και μαλακιες??<br></blockquote><br><br>Τσέκαρε αν είναι πατημένο το Ctrl μαζί γιατί κάνει reset όλο το UI.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Κρασί, λογικά δίνει HP<br>Ρούμι, ανεβάζει wisdom σε συζητήσεις με γυναίκες<br>Τσίπουρο, συζητήσεις με νοικοκυραιους<br>Γουισκυ, ανεβάζει τα πάντα και στρώνει κατάσταση<br><br>PvP, μπορεί να γίνει με brawl και να οδηγήσει σε ύπνο και νοσοκομείο, αλλά δεν έκατσε ακόμη. Δοκίμασα με airsoft, αλλά με μπίλιες δεν σκότωσε ποτέ κανείς.<br><br>Τις τελευταίες μέρες κάνω dailies για γκολντ και πάω αρκετά καλά. Το μόνο μου θέμα είναι η άνιση κατανομή του πλούτου και σκέφτομαι ότι μεην κουεστ μάλλον είναι αυτό. Να κάμω PvP με τα αφεντικά.<br><br>Πέραν τούτων, έχω να δηλώσω πώς ο κυνεδος ο Καβάφης είχε πολύ δίκιο τελικά. Η Ιθάκη δεν πάει πουθενά. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί όμως είναι πεπερασμενοι και πρέπει να τους ζει στο έπακρον. Η σοφία της ημέρας, γέμισε τη ζωή με τη ζωή σου. Δεν στα έφερε έτσι ούτε η ζωή ούτε οι Θεοί. Οι Θεοί έχουν, εσύ δεν έχεις. Μην προσπαθείς να μειώσεις τους Θεούς, αλλά προσπάθησε να εσύ να τους φτάσεις. Γίνε ένας μικρός Θεός και πραξε θαύματα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,429
<blockquote>Ρούμι, ανεβάζει wisdom σε συζητήσεις με γυναίκες</blockquote><br><br>Darwin Award for most useless potion effect ever.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Ναι καλά. Για κάτι τυπακια σαν και του λόγου μου, είναι από τα καλύτερα.<br>Παραφράσω και βιαζω το κείμενό του περί εξελίξεως.<br>Για να επιβιώσεις και να διαιωνίσεις το είδος σου, ήτοι μικρά χρονομαντακια, πρέπει να έχεις ανεβάσει τα σωστά σκιλλς. Αν δεν μπορείς να κυριευσεις μια γυναίκα, λόγω διαφόρων κουσουριων που φέρεις, πώς θα καταφέρεις κάποτε να σπειρεις στρατό για να στελεχώσει το Χλεμουτσι; Επίσης, για να πορθησεις την καρδιά και τον κόλπο μιας γυναίκας πρέπει να διαβάσεις πολεμική ιστορία. Εν τέλει, τα πάντα στην φύση είναι όμοια
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
http://www.kavafis.gr/poems/content.asp?id=81" class="bbcode_url">Ο Καβάφης δεν έγραψε την Ιθάκη;
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br><br>Παραφράσω και βιαζω το κείμενό του περί εξελίξεως.<br>Για να επιβιώσεις και να διαιωνίσεις το είδος σου, ήτοι μικρά χρονομαντακια,<br></blockquote><br><br>που ξέρεις όμως, πως θα βγουν μικρά χρονομαντάκια και όχι μαλακισμένα μυξιάρικα που θέλουν να γίνουν αστέρες του ελληνικού πενταγράμμου ή Φουρθιώτιδες;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Ναι φιλη, έχεις δίκιο. Γι αυτό χρησιμοποίησα και τον χαρακτηρισμό, αλλά τα είχα τσουξει εκείνη την ώρα, εξ ου και η φλυαρία
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Τώρα πια λοιπόν, παίζω <br>Batman : Arkham City στο New Game + (μπας και τερματίσω όλα τα achievements)<br>και σταθερά <br>LOTRO<br>CS : GO
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,429
<blockquote><br>Ναι καλά. Για κάτι τυπακια σαν και του λόγου μου, είναι από τα καλύτερα.<br>Παραφράσω και βιαζω το κείμενό του περί εξελίξεως.<br>Για να επιβιώσεις και να διαιωνίσεις το είδος σου, ήτοι μικρά χρονομαντακια, πρέπει να έχεις ανεβάσει τα σωστά σκιλλς. Αν δεν μπορείς να κυριευσεις μια γυναίκα, λόγω διαφόρων κουσουριων που φέρεις, πώς θα καταφέρεις κάποτε να σπειρεις στρατό για να στελεχώσει το Χλεμουτσι; Επίσης, για να πορθησεις την καρδιά και τον κόλπο μιας γυναίκας πρέπει να διαβάσεις πολεμική ιστορία. Εν τέλει, τα πάντα στην φύση είναι όμοια<br></blockquote><br><br>Σωστά όλα αυτά, αλλά με wisdom κανείς δε γάμησε, Χρονομάντη. Κοίτα να ανεβάσεις charisma.
 
Top Bottom