Μετά το Mafia 3 ( περισσότερα κατεβατά για αυτό στο τόπικ του κάααποια μέρα ) , συνέχισα τις εκκρεμότητες του παρελθόντος που έμειναν πίσω όταν ήρθε η νέα κάρτα γραφικών. <br><br>Τέλος λοιπόν το Sam n max hit the road. Το είχα άχτι αυτό το παιχνίδι από τότε που μου το είχε δανείσει ένας φίλος μου την εποχή που οι pentium είχαν ένα κουμπί που έγραφε TURBO πάνω και ανάθεμα και αν κατάλαβα ποτέ τι κάνει.... Στα του παιχνιδιού, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ήταν εξαίσιο. Το μόνο κακό είναι ότι γερνάω( ; ) και εγώ και με κουράζει να κολάω σε pixel hunting, ενώ όταν είχα πρωτομπεί στο RQ θυμάμαι ότι μου την έσπαγε το hotaspot indicator. Οκ ορίμασα νομίζω και κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται pixel hunting ένα παιχνίδι για να σου δώσει δύσκολους γρίφους. <br><br>Τέλος και το πρώτο penumbra. Το παιχνίδι είχε πολύ όμορφους γρίφους, τους οποίους πραγματικά απόλαυσα. Βγαίνουν όλοι με την λογική και ουδέποτε πηγαίνει σε ακρότητες μόνο και μόνο για να δυσκολέψει τον παίκτη με κάτι άκυρο. Το μόνο κακό ήταν ότι ο χειρισμός όταν κρατούσες όπλο ήταν παραπληγικός.... Προσπαθούσες να αποφύγεις μάχες όχι επειδή ήταν δύσκολες, αλλά επειδή ο χαρακτήρας χτυπούσε σαν παράορος. Όταν βέβαια το συνέθισα το 1v1 ήταν αρκετά εύκολη υπόθεση. Όμως σε κάποια σημεία έγινε λίγο εκνευριστικό επειδή αντί να χτυπίσει όπως έπρεπε αυτός απλώς κοιτούσε γύρω.... Κάτι ιδιαίτερα καταστροφικό με μια μαρμάγκα να σε έχει στο κατόπι. Γενικότερα δεν μπορώ να πω ότι με τρόμαξε η ατμόσφαιρά του, αλλά είμαι λίγο πειραγμένος σε αυτόν τον τομέα, οπότε δεν θεωρώ την άποψή μου αντικειμενική. Πάω γοργά τώρα στο επόμενο!!!! <br>