What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,257
Το δύο ήταν πολύ δυνατό, αλλά ναι μετά θες απλά να ξεκλειδώσει όλος ο χάρτης για να το ζήσεις εκπολιτιστικα
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Κοιτάχτε τώρα τι γίνεται.<br>Ένα στοιχειωδώς καλό open world ευνοεί και ανταμείβει την εξερεύνηση. Σου λέει ρε παιδί μου: Bγήκες από την πεπατημένη και βρήκες μια ρωγμή στον βράχο. Βρήκες και τρόπο να δεις τι έχει μέσα. Μπράβο παλικάρι μου! Πάρε το loot σου και το exp σου και σε ανώτερα.  :peanutbutterjellytime2:  :peanutbutterjellytime:<br><br>Το divinity original sin II δεν είναι ακριβώς open world αλλά ευνοεί και αυτό την εξερεύνηση. Σου λέει ρε παιδί μου: Bγήκες από την πεπατημένη και βρήκες μια ρωγμή στον βράχο. Βρήκες και τρόπο να δεις τι έχει μέσα. Μπράβο  :jokerserious: <span class="bbcode_spoiler">ΚΟΠΑΝΕ. ΦΑΕ ΤΟΝ OVERPOWERED DEMON ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ. ΑΝΕΒΑ ΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΚΑΝΑ LEVEL ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ SKILLS ΚΑΙ ΤΟ TERRAIN ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ.  :camper: :starwars: :agony: :mslug: ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΟΥ ΠΧΙΑ</span><br><br>Με συγχωρείτε τώρα. Είναι πάλι ώρα για τον βραδυνό μου φάλαγγα στο Rivellon.. <br>
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Μετά από μιά τριγωνική επανάληψη του διαθαλασσέως στην Καραϊβική με τους Ναϊτες και τους Ασσασσίνους σε μιά κλασσική Γιουμπισόφτια ιστορία που δεν έχει ειρμό, έβαλα μπρός το D:OS 2 και, τις τελευταίες δυό μέρες, σκέφτομαι με ποιόν από τους έτοιμους χαρακτήρες να ξεκινήσω το παίγνιο καθώς βρίσκω τις προσωπικές τους ιστορίες ενδιαφέρουσες.<br>Έκανα ένα αναγνωριστικό ψηλάφημα με το νάνο και αμέσως μετά άρχισα με τον απέθαντο και σταμάτησα εκεί ενθουσιασμένος με αυτά που είδα και από τους δύο..<br>Είμαι σαν τον προπονητή που έχει όλους τους παίκτες, στη διαθεσή του, φορμαρισμένους και δεν ξέρει ποιόν να ξεκινήσει στην εντεκάδα.<br>Επίσης, το παίγνιο δείχνει να είναι κανονική παιχνιδάρα στο είδος του.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,786
Book of Unwritten Tales 2: γύρω στο 3ωρο είμαι, παραμυθένια ατμόσφαιρα, το inventory την περισσότερη ώρα είναι γεμάτο και το χιούμορ δυνατό.<br><br>Pandemonium 2: λίγο πριν τα μισά μάλλον (7ο επίπεδο), απερίγραπτη χαΐλα στην Crystal Dynamics τότε.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>Εκτός από τον τύπο που έφτιαξε την κάμερα, αυτός <span class="bbcode_spoiler">πήρε από την κρυψώνα με τα χαλασμένα.</span>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
http://store.steampowered.com/app/698780/Doki_Doki_Literature_Club/" class="bbcode_url">Doki Doki Literature Club!<br><br>Παίξτε το*. Χωρίς να γκουγκλάρετε, χωρίς να γιουτουμπάρετε, χωρίς να ρωτήσετε τους φίλους σας.<br><br>Και χωρίς να το παρατήσετε στις τρεις ώρες, βρίζοντάς με που σας έβαλα να παίξετε ένα πλοκαμολάγνο ντέιτινγκ σιμιουλέιτορ της κακιάς ώρας. Παίξτε το μέχρι το τέλος, και μετά πείτε και σε άλλους να το παίξουν. <br><br>*Όχι εσύ Ποράτσο. Μην το παίξεις, είναι μαλακία.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Psychological Horror... Disturbing content... Γιαπωνεζούλες και ροζ... Σε τι έμπλεξα Γκου;
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote>Σε τι έμπλεξα Γκου;<br></blockquote><br><br>Be afraid. Be very afraid.<br><br>Θέλω να πω, ποιος δεν έχει τρομακτικές αναμνήσεις από το high-school literature club?
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,648
Εντελώς τυχαία ανέβηκε αυτό το meme πριν λίγη ώρα:<br><br><br><br>
26112122_760718887462386_5588846005960718079_n.jpg
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Just Monika xD αχαχαχαχαχαχαχα. Φάση είχε το doki doki δεν περίμενα να τραβήξει τα βλέμματα του rq κοινού.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Για όποιον θέλει να ψάξει παραπάνω έχει μπόλικο πράμα https://www.reddit.com/r/ARG/comments/71z2pt/doki_doki_literature_club_has_more_to_it_than_we/" class="bbcode_url">λινκ<br><span class="bbcode_spoiler">Η Yuri είναι by default best girl, έχω κρατήσει το αρχείο της 15 αντίγραφα να ούμε.</span><br>Α τι άλλο, το Furi έχει από τα πιο καλοσχεδιασμένα boss fights εκεί έξω. Έπαιξα πολύ πράμα αυτόν τον καιρό αλλά είμαι εκτός και το πληκτρολόγιο του κινητού δεν βοηθά.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
<span class="bbcode_spoiler">Ισχύει, έφτασα σε ένα σημείο που η Sayori κρεμιέται από τον πολυέλαιο, το παιχνίδι σου λέει "The End" και μετά τρως Python exception, οπότε έψαξα να βρω τα logs κι έπεσα πάνω σε πολύ random περιεχόμενα directory εγκατάστασης παιχνιδιού. Με googling προέκυψαν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.</span><br><br>Edit: Όπως πολύ σωστά έγραψε ο Γκου, ΜΗ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Το ιντερνέτ είναι ναρκοπέδιο σε ότι αφορά το συγκεκριμένο game, παραλίγο να μου το καταστρέψει άδοξα.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,415
Τερματισα το Nier Automta και συνεχιζω το Ghost recon που ειχα παιξει μονο την πρωτη πιστα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br><blockquote><br>Τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα για το 2015: Rocket League<br>Πρώτο παιχνίδι που έπαιξα για το 2016: Rocket League <br><br>Όχι πως το είχε ανάγκη αλλά το Hockey mode του έδωσε γερή ανανέωση. To puck έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από τη μπάλα. Εκεί που έπαιρνες θέση και υπολόγιζες η μπάλα θα κάνει γκελ τώρα το puck κολλάει στους τοίχους και τσάμπα περιμένεις χρειάζεται αναρρίχηση. Επίσης είναι πιο βαρύ. Μακάρι να το κρατήσουν και μετά τις γιορτές. Τέλος θέλουμε και άλλες πίστες με άλλα μεγέθη και εφέ και φυσικά τον KITT.<br><br>Rocket League till the end of time  :cylonagree:<br></blockquote><br><br>Second year in the row  :cylonagree:<br></blockquote><br><br>Third year in the row  :cylonagree: Αν και θα ναι κάπως δύσκολο του χρόνου τέτοια μέρα να το τηρήσω για διάφορους λόγους, θα βάλω τα δυνατά μου :salute:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,648
Έπαιζα Call of Duty WW2 πριν, και ήταν στην ομάδα μου ένας τυπάς με όνομα "HAPPY" ο οποίος κάθε φορά που έκανε kill έγραφε στο τσατ ένα  " : D ".<br><br>Και αυτό εκνέυριζε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τους αυτιστικούς 13χρονους στην αντίπαλη ομάδα, που ξεκινούσαν ομαδικά να τον βρίζουν. Αλλά ο HAPPY απλά απαντούσε στις βρισιές με ένα απλό " : D "<br><br>-HAPPY YOU FUCKIN WHORE KYS NOW<br>- : D<br>-HAPPY YOU BITCH STFU<br>- : D<br><br>Τι ωραίος τυπάς. Τέτοιους θέλουμε σε όλα τα games μας.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Rainbow Six: Siege σε κάθε ευκαιρία (όταν είναι μέσα και οι υπόλοιποι του "squad").  Ξεκίνησα μέσα στις διακοπές και το Sword of the Stars: The Pit το οποίο κάπως, απο κάπου, κάποτε είχα προσθέσει στο steam account μου. Ομολογώ πως είχα καιρό να παίξω κάποιο roguelike και μου είχε λήψει. Θετικές εντυπώσεις προς το παρόν, η δυσκολία του καταφέρνει και με τσαντίζει, πράγμα πολύ καλό.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Final Fantasy VI: Κοντεύω πιστεύω, πρέπει να βρίσκομαι κάπου στα 3/4 του παιχνιδιού. Από το party πλέον μου λείπει μόνο ο Gogo και έφυγα για Kefka. Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά είναι αρκετά χρονοβόρο να ανεβάσεις 14 χαρακτήρες και να αποκτήσεις τον κατάλληλο εξοπλισμό του καθενός.<br><br>Okami: Έχω μάθει 10 από 13 τεχνικές του Celestial Brush. Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο παιχνίδι έχω ακόμα, αλλά μάλλον έχω δρόμο μπροστά μου.<br><br>Destiny 2: Κάνω τα εβδομαδιαία Milestones. To εορταστικό armor set ευτυχώς είναι άσχημο και δε με ενδιαφέρει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνω και το Raid και θα έχω κάνει τα πάντα από το main game. Θέλει season pass για τη συνέχεια.<br><br>Λίγο Tekken, λίγο Rocket League, να φύγουν οι γιορτές και τα μελομακάρονα και θα μπει και το Just Dance στη θέση του.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,538
Μετά από σχεδόν μια βδομάδα αποχής λόγω απουσίας στην Αθήνα για μετακόμιση της αδερφής μου στη Μύκονο και σύντομα για Αγγλία (που δυστυχώς δεν μου έμεινε καθόλου χρόνος να βρεθούμε κιόλας εκεί πάλι <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />...), επιστροφή στο gaming. Εχουμε και λέμε<br><br>Βρήκα στα Public για PS3 Fifa 16(6€), PES 2016(5€) & Dark Souls: Prepare to Die Edition(6€) και για xbox 360 το Fifa 17 (10€). Moυ είχε λείψει να παίξω ποδοσφαιράκι. Από το fifa 14 είχα να ασχοληθώ. Το 17 έπος, έχω πιάσει career με τη μία με τη λατρεμένη Dortmund. Κατευθείαν φυσικά έκανα wishlist με όλους τους top class παίχτες 16-25 ετών. Εχεί πολύ πλάκα να βλέπω παίχτες που τότε ήταν άγνωστοι τώρα να κοστίζουν 50 μύρια+<br>Καλά για το Dark Souls αν και το έχω τερματίσει 100% και σε xbox 360 και σε steam και έχω παίξει άνετα 500 ώρες το λιγότερο, it is never enough. Ασε που το είχα μόνο σε ψηφιακή μορφή μέχρι τώρα. Είναι και συλλεκτικό πλέον να το έχεις. Eπαιξα λίγο σήμερα και προς έκπληξη μου έφαγα invasion στο Undead Parish με το καλημέρα. It&#039;s still active <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Τις γιορτές του έδωσα και κατάλαβε στο Yugioh Duel Links με το φοβερό event που έβαλαν. Μάλιστα με πώρωσε τόσο το παιχνίδι που έχω αρχίσει να βλέπω και το anime.<br><br>Επαιξα και λίγο Shadowverse. Koρυφή το νέο update :worshippy:<br><br>Ξανάπιασα σήμερα το Rise of The Tomb Rider από κει που είχα μείνει, μου είχε λείψει η παιχνιδάρα  :cool:<br><br>Τα κουμπαράκια (Regina & J.Lynx) μου πήραν δώρο το The Surge σαν καλοί άγιοι βασίληδες που είναι, soon feedback :starwars: <br><br>Tekken, Rocket League & Borderlands 2 πρέπει να επιστρέψω και πάλι στη δράση, οι συμπαίχτες μου με περιμένουν I know <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Kαι Uncharted 2 είχα φτάσει κάπου Chapter 16 αν θυμάμαι καλά πριν τις γιορτές, απίστευτο το chapter με το τρένο. Ενιωσα σαν άλλος John McClane :cool:<br><br><span class="bbcode_spoiler">Αν αναρωτιέστε για το Tomb Raider Underword στην υπογραφή μου, ήταν δωρεάν στο games with gold. Εχουμε δουλειές μετά το Rise αυτό είναι σίγουρο. Πέρα των 2, lost artifact, chronicles τα άλλα δεν τα έχω τερματίσει και τώρα γουστάρω περισσότερο από ποτέ να ασχοληθώ :cool:</span><br><br><br>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Spintires Mudrunner και LiS Before the Storm για τις ανάγκες review, το πρώτο πάντως το έχω καταευχαριστηθεί, ιδανικό σφηνάκι μεταξύ παιχνιδιών για να ηρεμήσω. Και που λέτε καιρό τώρα ήταν που ήθελα να αρχίσω κι εγώ την παράνοια που λέγεται Darkest Dungeon. Ποια καλύτερη ευκαιρία από ένα παρανοϊκό ταξίδι 50 ημερών; Ρε σεις, ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ είναι τούτη;
 
Top Bottom