What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Έπαιζα Call of Duty WW2 πριν, και ήταν στην ομάδα μου ένας τυπάς με όνομα "HAPPY" ο οποίος κάθε φορά που έκανε kill έγραφε στο τσατ ένα  " : D ".<br><br>Και αυτό εκνέυριζε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τους αυτιστικούς 13χρονους στην αντίπαλη ομάδα, που ξεκινούσαν ομαδικά να τον βρίζουν. Αλλά ο HAPPY απλά απαντούσε στις βρισιές με ένα απλό " : D "<br><br>-HAPPY YOU FUCKIN WHORE KYS NOW<br>- : D<br>-HAPPY YOU BITCH STFU<br>- : D<br><br>Τι ωραίος τυπάς. Τέτοιους θέλουμε σε όλα τα games μας.<br></blockquote><br><br>Ακόμα περισσότερο τους κάνει trigger το να γράφεις ένα απλό "?" μετά απο kills. Tested. It works.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τέλος και το <b>Rise of the Tomb Raider</b>. Χάρμα οφθαλμών στο σύνολό του. Είτε μιλάμε για την γήινα όμορφη Λάρα, είτε για τα breathtaking τοπία. Το gameplay ήταν το γνωστό που μάθαμε από τον προηγούμενο τίτλο. Το μόνο που με απογοήτευσε ήταν οι υπερβολικά απλοϊκοί tombs. Ακόμα κι εγώ που δεν τα πάω καλά με αυτού του είδους τα challenges που περιλαμβάνουν puzzles, τα βρήκα ανέμπνευστα, με αποτέλεσμα να βαρεθώ να κάνω τους τελευταίους 2 και να χάσω το σχετικό achievement.  :trollface:<br><br>Πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι ήταν το μοναδικό μελανό σημείο τού παιχνιδιού. Κατά τ&#039; άλλα αναμένουμε πλέον το 3ο μέρος τού reboot.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το παιχνίδι με την ολοκλήρωση παραμένει ανοιχτό, οπότε αν ξεβαρεθείς πάντα μπορείς να κάνεις τους τελευταίους δύο τάφους. Κρίμα να μη τους βεβηλώσεις/καταστρέψεις κι αυτούς :pP<br>Ισχύει πως είναι αρκετά απλοϊκοί, τουλάχιστον ήταν ελαφρώς καλύτεροι από το 1ο μέρος όπου ήταν τόσο μικροί λες και προορίζονταν ως εφιάλτες κλειστοφοβικών. Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε εδώ ήταν πως με ανάγκαζε να επιστρέφω σε πίσω περιοχές επειδή έλειπαν "tools". Χάλαγε τελείως τη ροή.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Γενικά πολύ καλό παιχνίδι, τι να λέμε τώρα τα έγραψε και ο Sephir στο ρηβιούδι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.<br><br>Ποιο είναι το επόμενο παιχνίδι, Γιον?
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε εδώ ήταν πως με ανάγκαζε να επιστρέφω σε πίσω περιοχές επειδή έλειπαν "tools". Χάλαγε τελείως τη ροή.<br></blockquote><br><br>Ισχύει κι αυτό. Προσωπικά, δεν ασχολήθηκα καθόλου με οτιδήποτε έμενε ανοιχτό εξαιτίας αυτής της "έλλειψης".<br><br><blockquote><br>Ποιο είναι το επόμενο παιχνίδι, Γιον?<br></blockquote><br><br>Θα κατεβάσω και το Hollow Knight μεταξύ άλλων.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
<blockquote><br>μεταξύ άλλων.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br> :seriouslyno:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,541
Εγώ πάλι αυτό το μπρος πίσω το λατρεύω στο παιχνίδι.  Δίνει περισσότερο μυστήριο. Και ειδικά οι κρυφοί τάφοι γουστάρω που θέλουν περισσότερη σκέψη για να τους λύσεις από τους κανονικούς που όντως είναι απλός περίπατος. Μου θυμίζει αρκετά το Shadow of Mordor ολο αυτο. Και εκεί ξαναπήγα παντού και τα έκανα όλα εν τέλει.<br>Όσον αφορά το The Surge πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Πολύ ωραία postapocalyptic και spooky at times ατμόσφαιρα, ωραία μάχη και πολύ ενδιαφέρον equipment system. Ενδεικτικά να πω πως θες π.χ. upgrade στο αριστερό ρομποτικό χέρι? Πρέπει να κόψεις αντιπάλου το αριστερό χέρι. Μπορείς να λοκαρεις σε ποιο σημείο θα βαρεσεις. Έχει γίνει τρομερό μιξ μεταξύ Dark souls/dead space/fallout μην πω και transformers.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Στα διαλείμματα του div2 παίζω  <b>Blossom Tales: The Sleeping King</b> στο switch και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους ενδιαφέρονται έστω και λίγο για το "legend of zelda" action/adventure subgenre.<br>Eίναι φτιαγμένο από τους δημιουργούς του οceanhorn και ενώ το πρώτο είναι επηρεασμένο από το windwaker, το blossom ακολουθεί την link of the past φορμουλα και το κάνει πολύ καλά το άτιμο.<br>Έχει πολύ ευχάριστο art style, ωραίους χρωματισμούς, μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή που ίσως θα περίμενε κανείς και θα μπορούσα να πω πως σε σημεία είναι και λιγουλάκι πιο δύσκολο απ&#039;όσο φαίνεται αρχικά.  :deal:<br>Όσο για το div2 ψάχνω να βρω λίγα λόγια να γράψω εδώ και καιρό, αλλά είναι τόσο μεγάλο,πολύπλοκο και πολυεπίπεδο που ό,τι και να πω όποια συμβουλή σε "νεοφερμένους" και να δώσω, σίγουρα θα ξεχάσω κάτι ή κάτι νέο θα πεταχτεί και θα με κάνει να κοιτάω σα χαζό την οθόνη ή να γελάω μόνος μου. Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ κάποιος που αρχίζει τώρα το παιχνίδι είναι πως η μεγαλύτερη δυσκολία έγκειται στο  να κατανοήσεις το πόσο μεγάλη ελευθερία σου δίνει. Ξέρω πως ακούγεται, αλλά έτσι είναι.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Γύρισα από τις διακοπές και ξεκίνησα το Legend Of Grimrock 2 και συνεχίζω το Poker Night at the Inventory.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,084
<blockquote>Όσο για το div2 ψάχνω να βρω λίγα λόγια να γράψω εδώ και καιρό, αλλά είναι τόσο μεγάλο,πολύπλοκο και πολυεπίπεδο που ό,τι και να πω όποια συμβουλή σε "νεοφερμένους" και να δώσω, σίγουρα θα ξεχάσω κάτι ή κάτι νέο θα πεταχτεί και θα με κάνει να κοιτάω σα χαζό την οθόνη ή να γελάω μόνος μου. Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ κάποιος που αρχίζει τώρα το παιχνίδι είναι πως η μεγαλύτερη δυσκολία έγκειται στο  να κατανοήσεις το πόσο μεγάλη ελευθερία σου δίνει. Ξέρω πως ακούγεται, αλλά έτσι είναι.<br></blockquote><br><br> :agony:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Τις τελευταίες μέρες έχω ψιλοκολήσει με το Tempest. Το έχει στο πρώτο bundle το humble μαζί με το http://ragequit.gr/reviews/item/punch-club-pc-review" class="bbcode_url">punch club, οπότε σκέφτηκα γιατί όχι; Δεν θα ήταν άσχημο ένα παιχνίδι που φέρνει στο Sid Meier&#039;s Pirates. Στην τελική κάτι λιγότερο από ευρώ έχει. Πόσο χάλια να είναι; <br><br>Η αλήθεια είναι ότι Pirates δεν είναι. Όσο έχω παίξει είναι πολύ πιο απλοποιημένο. Έχει μεν τα quest του, αλλά είναι κάπως επαναλαμβανόμενα και απλά. Επίσης του λείπει βάθος μιας και ουσιαστικά το μόνο που κάνεις είναι να τριγυρίζεις και να ξαφρίζεις τα πάντα ώστε να αναβαθμίσεις το πλοίο σου και να γίνεις ο φόβος και ο τρόμος των .....3 χαρτών... ( οι οποίοι δεν είναι και μεγάλοι). Όμως είναι διασκεδαστικό το καταραμένο.... Οι ναυμαχίες είναι απολαυστικές, ειδικά όταν δεν πας για απλή βύθιση αλλά για boarding ώστε να κλέψεις και το αντίπαλο πλοίο, όπου πρέπει με τις κατάλληλες οβίδες να καταστρέψεις τα πανιά του αντίπαλου για να το ακινητοποιήσεις και ταυτόχρονα να εξουδετερώσεις όσο περισσότερους από το εχθρικό πλήρωμα μπορείς ώστε να κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολη, αλλά χωρίς να το στείλεις στον πάτο και το χάσεις.  Μπαίνει στο παιχνίδι και η μαγεία με την βοήθεια των relics και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Παράδειγμα υπάρχουν relics τα οποία δίνουν ούριο άνεμο στο πλοίο, ή relic τα οποία μία βροχερή μέρα επιτρέπουν να ρίχνεις κεραυνούς στους αντιπάλους. Σε κάποιες φορές μέχρι και τα στοιχεία της φύσης είναι εναντίον σου και μαζί με τις εχθρικές οβίδες να πρέπει να αποφεύγεις και κάναν ανεμοστρόβιλο, ή κάποιο θαλάσσιο τέρας το απλώνει τα πλοκάμια του για να σε αρπάξει.  <br><br>Δυστυχώς το παιχνίδι έχει μερικά bugs. Παράδειγμα με το μπήκα σε μάχη έκανε spawn τον ανεμοστρόβιλο ακριβώς πάνω μου , με αποτέλεσμα η μάχη να είναι πολύ σύντομη. Επίσης τα quest καποιες φορές bugaroyn και για να γίνουν complete θέλουν restart το παιχνίδι. Τέλος κάτι πολύ κακό είναι ότι δεν κρατάει ανοιχτό τον χάρτι που έχεις εξερευνήσει με αποτέλεσμα αν δεν έχεις καλό μνημονικό να καταλήγεις να τριγυρίζεις εδώ και εκεί  μέχρι να βρεις το μέρος οπου πρέπει να πας. Σπαστικό μεν, αλλά όχι τραγικό, μιας και είναι όπως είπα είναι αρκετά μικροί και δεν παίρνει ώρα να τον ξανανοίξεις τον. ( αρκεί να μην κάνεις alt tab όπου bugarei και τον εξαφανίζει ξανά.... ) <br><br>Γενικώς το παιχνίδι μπορεί να μην ανακαλύπτει τον τροχό , αλλά είναι διασκεδαστικό στις ναυμαχίες του και από μισαωράκι σε μισαωράκι ώστε να Lootaro μερικά πλοία και να το κλείσω έχω καταλήξει σε ένα οχταωράκι στα γρήγορα. Για ένα ευρώ λοιπόν σίγουρα αξίζει. Έχει και το Multiplayer κομμάτι του, όπου από ότι κατάλλαβα μαζεύεις φίλους και κάνεις gangbang τους NPCs. <br><br>https://www.youtube.com/watch?v=oz0vXGjd8fI<br>
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Είπα να ρίξω μια ματιά στο Van Helsing : Final Cut που με γλυκοκοιτάζει καιρό στο library μου. Αρχικά όπως το περίμενα, ευχάριστο κλίκι-κλίκι που έδειχνε να έχει πολύ πράμα να βρεις και να κάνεις. Είπα να την δω βετεράνος και να το βάλω στο Heroic (έχει και ποιο δύσκολο) Difficulty και όντως μετά από καμιά ωρίτσα έπρεπε να προσέχω τι πατάω και πότε. Όλα καλά μέχρι που σκάω στο πρώτο μποσάκι (ένα μεγάλο σκιάχτρο) και φυσικά δεν ήμουν έτοιμος (χαμηλό λέβελ, με έδινε για πλάκα) αλλά τι να δώ? Και να χάσω δεν υπάρχει πρόβλημα, φρη respawn δίπλα του (0 gold) και συνεχίζεις κανονικά! Το έριξα μετά από 15 ψόφους αλλά και τι έγινε...η ξενέρα έφτασε στα ύψη! Αλλάζει αυτό αργότερα, μήπως ήταν ευκολία απλά επειδή είναι αρχή ή και στο μέλλον ψοφάς at will , τζάμπα respawn δίπλα στο μποσάκι και ας πέσει μετά από 82 ψόφους? Αν ισχύει αυτό πάει για uninstall όπως είναι  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Uninstall it then.<br>Απλά όταν δεν είσαι σε "boss room" και πεθαίνεις, για να αναστηθείς στο ίδιο σημείο ζητάει πολλά λεφτά. Για να σηκωθείς στο τελευταίο checkpoint θες αρκετά λιγότερα και είναι τζάμπα αν αποφασίσεις να σηκωθείς πίσω στη βάση σου.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Όπως στο Torchlight βασικά.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ενταξει, το vh σου δινει επιλογη ομως οπως αναφερει ο γιον, σαβατε.  (που ειναι νομιζω και ο καλυτερος τροπος και αποφασιζεις αναλογα με τα γουστα σου).<br>το προτιμω απ τον σαδισμο του ταιταν κουεστ, (δεν θυμαμαι αν το διορθωσανε στην ΑΕ) που πρεπει να περπατησεις απ το τελευταιο ρησπων ποιντ μεχρι τον μποση κατι χιλιομετρα, ειδικα στον τελευταιο μπος του Αδη στο εξπανσιο, αλλά και λιγοτερο στον Τyphon στο βανιλια γκειμ.<br><br>αντιθετα στο γκριμ ντων σε αφηνει να φτιαξεις δικο σου πορταλ και διπλα στον εχθρο ακομα, το οποιο δεν εξαφανιζεται αν πεθανεις. οποτε συνεχιζεις το θεαρεστο εργο σου σα να μη συνεβη τιποτα εκτος απο καποιο χασιμο exp.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Λοιπόν κολλητέ μου, πολύ το γουστάρω τελικά το Legend Of Grimrock 2! Βελτιωμένο το gameplay, βέβαια αυτό που δεν μ&#039;αρέσει τόσο είναι πως δεν είναι όσο γραμμικό ήταν το πρώτο και χάνεσαι κάπως.<br>Τελείωσα Fire + Earth και τώρα είμαι στο νεκροταφείο. Ελπίζω να είμαι στα μισά και βγάλε, γιατί θέλω να πάρω αρκετά skill points ακόμα!
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Thx για την απαντήσεις για το VH, και ναι θα φάει uninstall, ποτέ δεν θα καταλάβω τα κλίκι-κλίκι αρ πι τζιά τελικά και το νόημα αυτών των "μηχανισμών" τους (περί ορέξεως θα μου πείτε...)
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Ξεκινάω το Dawn of War III. Σε αναμονή κάτι τυχαία Witcher 3 και άλλα τέτοια φαιδρά τα οποία τα έχω σε standby.
 
Top Bottom