What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
(Σε μεγάλες φόρμες σε βρίσκω, γιαχ!)

Το χάρηκα και 'γω το Τάνγκο. Με τρύπια σπορτέξ, αλλά τίμιο, με ψυχή.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Έβαλα το free trial του PS Now και έπαιξα τρια παιχνίδια. Ως προς την υπηρεσία θα πω πως όσο έπαιζα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα σταθερότητας/κρασαρίσματος ή lag, ακόμα κι έπειτα από συνεχές 8ωρο gaming, ήταν σταθερότατη. Θα έλεγα πως τουλάχιστον στα single-player παιχνίδια το streaming είναι βιώσιμη επιλογή ήδη από τώρα και όχι στο μακρινό μέλλον. Το μόνο παράπονο μου, θα συμφωνήσω με τον Στέφανο τα 720p είναι λες και "έχεις ανεβάσει έξι βαθμούς μυωπία". Ενοχλητική θολούρα σε όλα όσα έπαιξα. Σα να βλέπεις σπασμένο επεισόδιο σειράς που μόλις βγήκε.

Στα παιχνίδια τώρα. Τερμάτισα το The Last of Us σε χρόνο λιγότερο κι από το howlongtobeat(!). Εντάξει το έπαιξα σαν κυνηγημένη γιατί είχα λίγες μέρες για με το trial, αλλά και γιατί όντως δεν ήθελα να το αφήσω. Η ιστορία μου άρεσε πάρα πολύ τόσο αυτή καθαυτή όσο και η παρουσίασή της. Ο πρόλογος του είναι από τους καλύτερους που έχω δει σε παιχνίδι και το τέλος του ακριβώς αυτό που ήθελα. Πανηγύριζα και στεναχωρήθηκα αλλά πιο πολύ πανηγύριζα που τέλειωσε έτσι. Και χωρίς να έβγαινε το 2 που έχουν ανακοινώσει, βρήκα την ιστορία πολύ μεστή. Δεν είχα ψάξει και ιδιαίτερα το παιχνίδι πιο πριν και ξαφνιάστηκα με το πόσο stealth ήταν. Σε συνδιασμό με το gamepad/analog stick που δεν μπορούσα να σημαδέψω ούτε βουνό μπροστά μου αναγκάστηκα και έπαιξα ακόμα πιο stealth και μεθοδικά. Απλό και αποτελεσμαστικό crafting, μου θύμισε λίγο τα reboot Tomb Raider. Ενώ η αναλογία δράσης/cutscenes μου θύμισε το Max Payne 3 δίχως βέβαια να μου αλλάζει τα όπλα με το ζόρι μετά από κάθε cutscene. Γενικώς δηλώνω κατενθουσιασμένη, άψογη παραγωγή σε όλα της και είναι πολύ πολύ κρίμα που η Sony το κράτησε για πάρτη της. Αξίζει.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος το Journey. Αν και θα έρθει κάποια στιγμή προς τα PC μέσω του Epic Store, είπα να το δω. Όταν αφήνεις στην άκρη τους στόχους και τις πωλήσεις και δίνεις το ελεύθερο στους δημιουργούς τότε μερικές φορές προκύπτουν έργα τέχνης. Αιθέριο, ονειρικό, αριστουργηματικό. Τόσο όσο. Υπέροχο.

Τέλος δοκίμασα λίγο το Bloodborne, ωστόσο δεν πέθανα αρκετά για να προλάβω να σχηματίσω γνώμη. Χάθηκα Περιπλανήθηκα λίγο στην πρώτη περιοχή. Πήρα ένα μπαστούνι/μαστίγιο για όπλο (με τελειώς βλακώδη τρόπο), στυλάτο, γρήγορο και με καλό εύρoς. Δε μου αρέσει που γυρνοβολούσα χωρίς ασπίδα, εκτεθιμένη. Με μπέρδεψε αρκετά η αέρινη κίνηση μας στο backstep (αλλού γι αλλού πήγαινα), αν και φαντάζομαι είναι θέμα εξοικείωσης. Δεν είδα πουθενά στατιστικό resistance για να επενδύσω. Σκοτάδια ο κόσμος, σιχαμερά τέρατα και αίματα παντού. Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε σαν παιχνίδι, σίγουρα θέλω μπόλικο χρόνο μαζί του, αλλά προέχει το Dark Souls 2 και δεν έχω χρόνο τώρα για PS backlog.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
Πάπαλα το X-COM 2 (χωρίς το DLC). Το χόρτασα τόσο, που δεν ξέρω αν έχει νόημα να επενδύσω περισσότερο χρόνο σε αυτό αγοράζοντας το War of the Chosen (άσε που είναι και πανάκριβο). Ωστόσο, ευπρόσδεκτες οι γνώμες από όσους έχουν παίξει το WotC.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
[quote quote=514009]Πάπαλα το X-COM 2 (χωρίς το DLC). Το χόρτασα τόσο, που δεν ξέρω αν έχει νόημα να επενδύσω περισσότερο χρόνο σε αυτό αγοράζοντας το War of the Chosen (άσε που είναι και πανάκριβο). Ωστόσο, ευπρόσδεκτες οι γνώμες από όσους έχουν παίξει το WotC.

[/quote]

Έχει νόημα γιατί έχει αρκετές αλλαγές, όμως όχι άμεσα. Αν μετά από καιρό αποφασίσεις κανένα νέο playthrough τότε επιβάλλεται να πάρεις το WotC.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Τελείωσα το campaign του RE Revelations 2 (δις) και τα έξτρα επεισόδια. Η campaign καλή, τα έξτρα ψιλομέτρια. Πλέον έχω περάσει στο Raid Mode το οποίο όπως και στο πρώτο είναι άκρως εθιστικό (ιδανικό για μικρά sessions), στα συν ότι έχει και πολλά νέα assets περιοχών και μπορείς να κάνεις inherit skills που είναι τέρμα σε level από ένα χαρακτήρα σε άλλο γλυτώνοντας από grinding και χρόνο.

Μετά από 1 χρόνο περίπου που το είχα κάνει install και περίπου 8-9 μήνες καθαρή ενασχόληση, το Orcs Must Die: Unchained έκλεισε τις πόρτες του. 5 αστέρια σε όλες τους χάρτες του campaign, 5 επίσης σε όλες του endless εκτός από 2 και αρκετές chaos τελειωμένες (χάρτες με επιπλέον modifiers συνήθως επιβαρυντικούς αλλά και ενίοτε θετικούς για τον παίκτη), ήταν ένα απολαυστικό co-op ταξίδι. H Robot Entertainment (από τα ιδρυτικά μέλη της Ensemble) απέδειξε πως ξέρει όσο λίγοι να φτιάχνουν διασκεδαστικά tower defense παιχνίδια, ελπίζω μέσα στα 2 παιχνίδια που έχουν στα σκαριά να είναι ένα αληθινό OMD 3, με όλες τις καλές σχεδιαστικές επιλογές του Unchained, αλλά όχι f2p όπως τα 2 πρώτα. Εις το επανιδείν κι ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Tελειώνοντας με το καθιερωμένο annual playthrough των Gothic, έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα Mass Effect, για τα οποία ευτυχώς για κάποιο λόγω δεν έχω φάει spoilers, και για "σβήσιμο" κάνα Xenonauts ή Turok.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
<blockquote>Έχει νόημα γιατί έχει αρκετές αλλαγές, όμως όχι άμεσα. Αν μετά από καιρό αποφασίσεις κανένα νέο playthrough τότε επιβάλλεται να πάρεις το WotC.</blockquote>
Και με το πρώτο XCOM το ίδιο δεν ισχύει?
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Trine 3: The Artifacts of Power.

Το είχα αγοράσει Day 1, μιας και τα προηγούμενα τα θεωρώ κορυφαία. Έκανα ένα λάθος: Την πρώτη φορά, έπαιξα με gamepad.

Ποτέ ξανά. Τα παράτησα στο tutorial και το ξανάπιασα τώρα που είμαι σε φάση σκούπας backlog.

Δεν φτάνει το μεγαλείο του Trine 2 (που ειδικά μαζί με τo expansion, είναι ακόμα κορυφή στην κατηγορία), αλλά με ανδροπρεπή mouse+keyboard χειρισμό, παραμένει ένα καλό puzzle platform, και παρά την μεταφορά σε 3D, καταφέρνει να προσεγγίσει κατά 94,82% (περίπου) τον εκπληκτικό εικαστικό τομέα του Trine 2. Δυστυχώς κυκλοφόρησε μισό και βγάλε από άποψη content. Ελπίζουμε η FrozenByte να επανορθώσει με το Trine 4.

 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
[quote quote=514009]Πάπαλα το X-COM 2 (χωρίς το DLC). Το χόρτασα τόσο, που δεν ξέρω αν έχει νόημα να επενδύσω περισσότερο χρόνο σε αυτό αγοράζοντας το War of the Chosen (άσε που είναι και πανάκριβο). Ωστόσο, ευπρόσδεκτες οι γνώμες από όσους έχουν παίξει το WotC.

[/quote]
βασικά τώρα πια η κανονική εμπειρία xcom2 είναι το base game+wotc. Μπορείς όμως να αγνοήσεις τα άλλα story dlc τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι πααάρα πολύ κακοφτιαγμένα.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Θες να τελειώσει;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Όντας αποκλεισμένος στο βουνό σταθερά εδώ και καμία βδομάδα, έχω περάσει στο κινητό το REIGNS και το αντίστοιχο GoT spinoff του για να παίζω και να περνάει η ώρα όταν δεν εκστρατευω στις εξοχές.

Τι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ παιχνιδάρες αμφότερα. Το πιο απλό δυνατόν gameplay (swipe αριστερά για "ναι", δεξιά για "όχι") αλλά καταφέρνει να είναι πιο εθιστικό κι από ΑΑΑ παραγωγές. Μπράβο στα παιδιά.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Το έχω ρίξει στα roguelikes και όταν παίζει χρόνος ρίχνω κάνα run στα Ziggurat και Still not dead. Ναι μεν και τα δύο είναι fps roguelikes, καμία σχέση όμως μεταξύ τους! Το πρώτο καλογιαλισμένα μοντέρνα γραφιά το δεύτερο με πίξελ γκουμούτσες, αλλά και διαφορετικούς τελείως μηχανισμούς, και αρκετά εθιστικά ομολογώ για τους λάτρες του ρέτρο first person shooting. Και ότι πρέπει για μικρά μισάωρα σφηνάκια ;)
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,543
Μόλις τερμάτισα το Devil May Cry 3 από το HD Collection. Πραγματικά ένα από τα δυσκολότερα αλλά συνάμα και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Δικαίως υπήρχε τόσος ντόρος γύρω από το όνομα του, δηλώνω μεγάλος φαν της σειράς πλέον και με τη βούλα. Θα το ξαναπαίξω και με τον Vergil πριν προχωρήσω στο Devil May 4 Special Edition. Ναι...Special Edition. Μου ήταν αδύνατο να μην πάρω αυτή την έκδοση μετά από τόσο hype.

Dark Souls before Dark Souls τα παιχνίδια αυτά. Ειδικά μου έχει προκαλέσει εντύπωση πόσα κοινά bosses έχουν μεταξύ τους.

Παράλληλα θα παίζω και Soul Calibur VI
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
Mortal κοmbat 11 και Yakuza kiwami 2! Παιχνιδι μονο για Γιαπωνεζους Ninja. Εχει ninitsu και μιλανε ΜΟΝΟ Ιαπωνικα. Ετσι! Για ξοδεψει χρονο και χρημα η Sega να το μεταφρασει στα Αγγλικα μια γλωσα 1000 φορες καττωτερη απο τα Ιαπωνια? Εχει τρελο ξυλο!
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Με έψησε το deal στο Steam και τσίμπησα το Titan Quest Ragnarok για ένα χαλαρωτικό ΣΚ. 3 χρόνια είχα να πιάσω το TQ, μιας και είχε βγει το Anniversary τότε!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,543
Τερμάτισα ακόμη μια φορά το Devil May 3 από το HD Collection αυτη τη φορά παίζοντας με τον Vergil. Σοκαρίστηκα τι περίπατο έκανα αυτή τη φορά, ενώ τη πρώτη φορά με τον Dante μου είχε βγει το λάδι. Ολοκλήρωσα έτσι όλη την HD τριλογία και την απόλαυσα στο έπακρο.

H βαθμολογία που βάζω στο κάθε παιχνίδι

DMC1-&gt; 8/10. Απίστευτη ατμόσφαιρα, εξαιρετικό σύστημα μάχης, πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, κάποια αξέχαστα boss fights.

DMC2-&gt;6/10 το playthrough με τον Dante με πολλά WTF και εκνευριστικά moments. 7/10 με την Lucia, πολύ πιο fun playthrough, τρομερό moveset είχε η τύπισσα. Δεν έπαιξα με την Triss για να έχω άποψη, αλλά δεν παλευόνταν να ασχοληθείς παραπάνω κιόλας. Κρίμα γιατί είχε κάποια εξαιρετικά bosses

DMC3-&gt;10/10. Ενα από τα καλύτερα παιχνίδια ever και με τεράστιο replay value με τόσα weapon styles που έχει ο Dante. Πολλά bosses στη λίστα των καλύτερων ever που έχω αντιμετωπίσει. Σίγουρα μπαίνει στη λίστα των proud to git gud games!

Ξεκίνησα το Devil May Cry 4 Special Edition τώρα. Ηδη από το λίγο που έπαιξα έπαθα ένα σοκ με τις βελτιώσεις, προβλέπεται κάψιμο και τουλάχιστον 3 playthroughs
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Division 2

Τερμαρτίσαμε την Campaign και φτάσαμε στο Endgame, όπου παίζουμε φτου ξελευθερία στα control points με όλες τις factions, λύκε λύκε είσαι εδώ με τους Black Tusk, κλέφτες κι αστυνόμους με τους True Sons, ψείρες με τους Outcasts και μήλα με τους Hyenas. Καλά περνάμε.

The Witcher 3

Στο main story νομίζω πλησιάζω το ταξίδι στο Skellige, έχω όμως αρκετά sides, μπόλικα contracts, καμιά κάρτα στο gwent να μαζέψω και αμέτρητα ερωτηματικά ακόμα. Οπότε σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Overwatch

Για διάλειμμα από τη δουλειά είναι καλό. Προσπαθώ να μάθω έναν χαρακτήρα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν βελτιώνομαι καθόλου.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
ω τι σύμπτωσης. αυτές τις μέρες συνεχίζω το no fast travel run στο witcher. ελπίζω να καταφέρω κάνα 100% achievements αν και δεν τα κυνηγάω ποτέ. απλά ότι βγει παίζοντας κανονικά.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Το Master Marksman δεν θα το πάρεις ποτέ παίζοντας κανονικά.
 
Top Bottom