Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ε νταξ δεν θα τα βάψω και μαύρα. εγώ απλα στο νέο playthrough είπα να το πάω πιο rp και από κει και πέρα ότι βγει.

Κουμπώνω και εγώ τακτικά κάνα Ζιγκουράτ, έστω για τo daily, και λίγο KOTOR 2 γιατί ανακάλυψα ότι βάλανε ατσίβια και σου τα δίνει ακόμα και να παίζεις με mods.
Το "main game" όμως είναι Mass Effect 2. Χάλια controls, αλλά βελτιωμένο shooting experience σε σχέση με το 1.

Τσόζεν να δεις και το anime DMC, νομίζω είναι αμέσως μετα το DMC3 το στόρυ του

Τέλειωκα το whispers of a machine και πολύ μου ήρεσε.

Μπορώ να πω πως είναι ένα p &c που δεν υστερεί σε κανέναν τομέα. Δεν κρατάει και πάρα πολύ (κάνα οκτάωρο μου πήρε), αλλά αυτό τελικά λειτουργεί υπερ του, αφού η πλοκή δεν κάνει κοιλιά και σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Γρίφοι ισορροπημένοι, τόσο δύσκολοι ώστε να μη νιώθεις πως το παιχνίδι προχωράει μόνο του, αλλά και αρκετά βατοί ώστε να μη σου προκαλούν δυσανασχέτηση και που τελικά εξυπηρετούν την ομαλή ροή. Οι προβληματισμοί με τους οποίους ασχολείται το παιχνίδι είχαν πολύ ενδιαφέρον για μένα, αν και θα εκτιμούσα αν εμβάθυνε λίγο περισσότερο στο lore που έκαναν το κόπο να "χτίσουν" και αν βλέπαμε λίγα περισσότερα πράγματα πέρα από την μικρή βιομηχανική κωμόπολη στην οποία βρισκόμαστε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ίσως ένα σικουελ;

Ως έχει είναι μια εξαιρετικά ποιοτική πρόταση και ένα δίκαια τιμολογημένο παιχνίδι.

Chosen, ο Vergil δεν σου φάνηκε ευκολότερος, πραγματικά είναι. Έχει υψηλότερο damage από τον Dante και το Dark slayer style είναι το Trickster αλλά καλύτερο. Ειδικά στο 4 είναι χωρίς υπερβολή broken, σκουπίζει ολόκληρη την οθόνη με το judgement cut end.

Όσον αφορά το 4 μπορεί να σε ξενερώσει λίγο μιας και ανακυκλώνεται αρκετά σε περιοχές και bosses γύρω στα μισά. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το  buster στα πάντα ακόμη και σε bosses.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τις υψηλότερες δυσκολίες στο 3 και 4. Τα bosses αποκτούν νέες moves και οι εχθροί γενικότερα συμπεριφέρονται πιο επιθετικά. Ειδικά στο Dante must die αποκτούν το δικό τους devil trigger.

Έφτασα στο τελευταίο chapter του Yomawari: Night alone. Στην αρχή μου έκατσε λίγο βαρύ το Gameplay, γιατί περίμενα πιο χαλαρά τα πράματα στην εξερεύνηση, αλλά βγήκε ότι ο κίνδυνος ελλοχεύει συνεχώς και το Splats Screen of Death είναι κάτι κλασικό. 'Ομως το συνήθισα , όπως συνήθισα το save system του, αφού έχασα πρώτα κάποιο progress όταν είμουν σίγουρος ότι το quick save αρκεί.... Τελικά λάτρεψα το gameplay του καθώς και τον εικαστικό του τομέα. Βέβαια κάποια από τα τερατουργήματα, θα μπορούσαν να ήταν περισσότερο τερατώδης παρά περίεργα, αλλά τί να κάνει κανείς;

Το μεγαλύτερο μειονέκτιμα του παιχνιδιού για εμένα είναι το γεγονός ότι σε αφήνει να κρατήσεις τα αντικείμενα που πήρες, ακόμα και αν πέθανες, κάνοντας τις kamikaze attacks ιδιαίτερα αποτελεσματικές. Αυτό σε συνδυασμό με τον αδιάκοπο κίνδυνο ότι κάτι είναι κοντά σου και μπορεί να σε φάει μονόχιτο ξαφνικά, χαλάει κάπως την ατμόσφαιρα, κάνοντας τον θάνατο κάτι συνηθισμένο.

Πάντως το μεγαλύτερο χαστούκι του παιχνιδιού είναι :

η αρχή όπου στο tutorial πετάς μια πέτρα και πάει να την φέρει ο σκύλος και τον πατάει το αυτοκίνητο. Στο tutorial νιώθεις τόσο ασφαλής και σου έρχεται στο δόξα πατρί στην κυριολεξία

Τερματισα το Yakuza kiwami 2! Τους διελυσα τους μαφιοζους!

Τελείωσα το Draugen του αγαπημένου μου Ragnar Tornquist. Πολύ σύντομο και εντελώς διαφορετικό από το παιχνίδι που υπονοήθηκε από τα κατά καιρούς trailers. To πανέμορφο Νορβηγικό τοπίο σχεδόν αποτελεί ένα χαρακτήρα από μόνο του. Η ίδια η αφήγηση είναι καλοστημένη, χωρίς να ξεφεύγει από όσα έχουμε δει ως τώρα στο είδος του διαδραστικού κινηματογράφου. Δεν έχει δηλαδή κάτι το συγκλονιστικό, ούτε μέλλει να γίνει εμπορική επιτυχία. Είναι δουλειά 100% καλλιτεχνική και έμπλεη σκηνοθετικής ψυχής που απευθύνεται ξεκάθαρα στους μυημένους.

Tέλος το Devil May 4 Special Edition με Nero/Dante. Μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα γενικά αλλά ντάξει δεν ήταν κακό. Σίγουρα χειρότερο από τα προηγούμενα βέβαια με εξαίρεση το 2. Ο Oolated Squigg εξήγησε ακριβώς γιατί δεν με τρέλανε και πραγματικά είναι κρίμα. Είχε τα φόντα να ήταν πολύ καλύτερο. Θα επανέλθω στο μέλλον για να παίξω με τους άλλους χαρακτήρες και όχι στα καπάκια όπως είχα πει τελικά. Πιάνω το DMC τώρα να δω τι ψάρια πιάνει και αυτό και μες το καλοκαίρι θα χτυπήσω και το 5.

Τέλος το Yomawari. Έχει μείνει μόνο το καταραμένο το achievement να παίξεις 50 ώρες..... Και το παιχνίδι κρατάει μάξ 9, μαζεύοντας τα πάντα. Έχει πέσει πολύ idle αυτές τις μέρες.

Τέλος και τα Blackwell Series. Μόλις τέλειωσα με το epiphany. Αν και λένε ότι είναι το μεγαλύτερο από όλα, μου πήρε περίπου ένα 8ωρο ενώ το Deception 7ωράκι. Βέβαια μου φάνηκε σε κάποια σημεία πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα. Πολύ ωραία όλη η εμπειρία και πάνω από όλα, αυτό θα πει κλείσιμο σειράς. Τα ακούς Deponia;;;;;

Τα Blackwell ήταν όλα πολύ δυνατά, με το Epiphany να στέκεται με ευκολία ως κορωνίδα της σειράς. Αφηγηματικά ενώ ξεκίνησαν πολύ 'ελαφρά', σταδιακά ωρίμασαν και σκοτείνιασαν με σωστό τρόπο. Αντίθετα, στην περίπτωση της Daedalic, είδαμε παιχνίδια που ενώ στέκονταν άψογα ως adventures της εφηβείας μας (με τα δυο πρώτα Deponia να είναι πραγματικά για σεμινάριο) δεν κατόρθωσαν να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν ωριμότερες ή αξιομνημόνευτες σε βάθος χρόνου εμπειρίες.

Στα δικά μας τώρα, αυτό το φεγγάρι παίζουμε Viking Squad με την γυναίκα μου και ρίχνουμε τρελό γέλιο. Golden Axe-ικό brawler με πανέμορφα γραφικά, το οποίο δεν ακούστηκε πραγματικά καθόλου στον καιρό της κυκλοφορίας του και το ανακάλυψα όλως τυχαία στο πρόσφατο sale της Klei στο Steam. Σε σημεία αντιγράφει στεγνά το Castle Crashers, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια, μόνο ως αρνητικό δεν μπορείς να το λογίσεις αυτό. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όσους περνάνε στερητικό μετά το Wulverblade!

Σειρά έχει το A Way Out που τσιμπήθηκε στο Origin, τώρα που βγαίνει σε σωστή τιμή με την έκπτωση.

H αναζήτηση για τα BiS αντικείμενα στο Division 2 συνεχίζεται, αν και με μειωμένους ρυθμούς. Παράλληλα επανήλθα στο Warthunder (air battles only) καθώς βρήκα καλό wingman. Μια-δυο φορές την εβδομάδα μπαίνουμε για μερικά ματσάκια στο Apex ενώ πρόσφατα έγινε η αγορά του FC5 για να παιχτεί καθαρά σε co-op mode.

"Λίγος" χρόνος, πολλά games. Αν τσιμπήσω και κανένα Crash Team Racing μέσα στο καλοκαίρι, με βλέπω να χτυπάω min στη βιταμίνη D.

Επειδή το πέθανα το θέμα στα action εδώ και κάνα χρόνο είπα να πιάσω και τίποτα άλλο εκτός του DMC reboot, το οποίο από τη πρώτη στιγμή είναι αλήθεια πως μου φαίνεται ανούσια η ύπαρξη του. Επιασα Portal 2 & Baldur's Gate Enhanced Edition. To Βaldur's παραδόξως δεν έτυχε ποτέ να το παίξω. Μόνο τα δύο Icewind και το Nevewinter Νights, τα οποία και είχα λατρέψει.

Που και που παίζω και PES 2019, το οποίο είναι εξαιρετικό. Ακόμη καλύτερο από το περσινό, έχοντας διορθώσει όλες τις ατέλειες. Ειδικά το myclub πάλι είναι το μόνο mode που ασχολούμαι και είναι κόλλημα τρελό. Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις ομαδάρα σε σχέση με πέρυσι

Ενεργοποίησα το Xbox Pass με κόστος 1 dorra λόγω της Ε3, εγκατέστησα το Metro Exodus με τα χίλια ζόρια αφότου πάλεψα 12 ώρες με το Windows Store (αρνούνταν να κάνω εγκατάσταση αν δεν περνούσα πρώτα άπειρα Windows Updates, τα οποία όμως δεν κατέβαιναν, οπότε έπρεπε να λύσω αυτό το ζήτημα πρώτα), παίζω για κάνα 2ωρο, καλή φάση, πεθαίνω εν τέλει... και το παιχνίδι δεν έχει κάνει ούτε ένα Autosave στα Checkpoints. Τουτέστιν πρέπει να το ξαναπιάσω από την αρχή.

Εσείς όλα καλά?

<blockquote>Ενεργοποίησα το Xbox Pass με κόστος 1 dorra λόγω της Ε3,</blockquote>
Για δώσε στοιχεία, πως ενεργοποήται γιατί δεν πολύ βρήκα άκρη, τώρα που έψαξα!!

[quote quote=516646]
<blockquote>Ενεργοποίησα το Xbox Pass με κόστος 1 dorra λόγω της Ε3,</blockquote>
Για δώσε στοιχεία, πως ενεργοποήται γιατί δεν πολύ βρήκα άκρη, τώρα που έψαξα!!

[/quote]

Μπες από https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-pc-games/cfq7ttc0kgq8?ocid=AID681541_aff_7593_1243925&amp;activetab=pivot%3Afaqtab&amp;wa=wsignin1.0">αυτό το λινκ, κάνω paste ακριβώς το URL όπως το βρήκα στο ιστορικό μου.

[quote quote=516603]Ενεργοποίησα το Xbox Pass με κόστος 1 dorra λόγω της Ε3, εγκατέστησα το Metro Exodus με τα χίλια ζόρια αφότου πάλεψα 12 ώρες με το Windows Store (αρνούνταν να κάνω εγκατάσταση αν δεν περνούσα πρώτα άπειρα Windows Updates, τα οποία όμως δεν κατέβαιναν, οπότε έπρεπε να λύσω αυτό το ζήτημα πρώτα)[/quote]

Όλα καλά μωρέ, εμένα δεν κατέβαζε τίποτα το Windows Store με το έτσι θέλω. Τελικά μετά από 48 (και όχι δώδεκα) ώρες, διορθώθηκε μόνο του. Τώρα κατεβάζω Sea of Thieves και σειρά έχουν State of Decay 2, Forza Horizon 4 και Gears of War 4, να δω ό,τι προλαβαίνω από τις αποκλειστικότητες. Τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

EDIT: Fun fact, το Windows Store downloader αναφέρει την ταχύτητα του download σε Mbit/s, όπως δηλαδή και οι ISP. Κατεβάζει δε με ακριβώς το μισό μου available bandwidth, και βαριέμαι να το ψάξω τώρα.

<em>Settings &gt; Update &amp; Security &gt; Delivery Optimization &gt; Advanced options</em>

Λογικά εκεί είναι το «πρόβλημα».

Back