What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Και εγώ Adhan συμφωνώ, αν δεν είχε αυτά τα μπρος-πίσω, εξερεύνηση, puzzles και ψιλογρίφους θα ήταν απλά ένα action που γρήγορα θα βαριόσουν. (έχω παίξει μόνο το 2 btw) Και όντως μεγάλο tribute στα Zelda!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
A, ok εγώ για το 1 μιλούσα, το 2 δεν το έχω δει ακόμα, απ΄οτι λένε πρέπει να έχει πολύ πιο έντονο rpg στοιχείο και πιο ανοιχτό κόσμο, πολύ μεγαλύτερη ποικιλια εξοπλισμού κτλ. Αν είναι όντως έτσι, πιθανόν θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο από το πρώτο.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Το darksiders 2 απ'οσο λένε δεν έχει καθόλου η λιγότερους γρίφους σε σχέση με το πρώτο, τα σημεία που αναφέρθηκαν πάντως μου φάνηκαν ψιλοβαρετά αν και σπάγανε κάπως την μονοτονία θα προτιμούσα να μην τα είχε, αυτά τα τρέξε, γρήγορα, σκαρφάλωσε και το ψάξιμο κάπως με κουράσανε :S
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Τι παίζω αυτόν τον καιρό...

Τελείωσε πριν κάνα 10ήμερο μια πολύμηνη περίοδος-παλούκι γεμάτη αρχαιολογικό δράμα, πάθος, ένταση και αγρυπνίες στις ανασκαφές και τα σπουδαστήρια της σχολής, οπότε για να το γιορτάσω χώθηκα σε ό,τι game υπήρχε μπροστά μου.

Έτσι παίζω σταθερά Mount and Blade: Warband καθημερινά εδώ και 10 μέρες ασταμάτητα, χώνομαι στο περιστασιακό Lord of the Rings Online, ενώ τελείωσα επιτέλους το Metro 2033 και συνεχίζω και την παρτίδα Avadon: The Black Fortress που είχα ξεκινήσει πριν κάτι αιώνες.

Μέσα σε όλα αυτά ξεκίνησα και το The Dark Mod και το Titan Quest που είχα αγοράσει πριν χρόνια στο Steam αλλά ποτέ δεν τσέκαρα... και εκεί που έλεγα πως είμαι επισήμως game hoarder, ξαφνικά σκάνε και τα indie bundles που πρότεινε η τρομερή μας κομμιούνιτι οπότε βρέθηκα από το πουθενά χωμένος ΚΑΙ στα Cities XL, Bloodbowl και Crusader Kings 2.

Και συν τοις άλλοις τρέχει ΔΙΑΡΚΩΣ και το Cookie Clicker.

Και εκεί που ο νορμάλ άνθρωπος θα έλεγε πως "πωπω βγες και λίγο έξω βρε μαλάκα να πάρεις λίγο αέρα", το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θέλω να ξεκινήσω και έναν Mass Effect μαραθώνιο από το 1 ως το 3.

Δεν υπάρχει ελπίδα.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Steel Havoc, σου χρωστάω ένα Thank you, θα στο κάνω όταν ξεμπουκώσει το θρεντ ^^
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το γράφω κι ελπίζω κάποια στιγμή σε δημοσίευση.

Για να καταλάβω. Το Darksiders 2 έχει puzzles σαν το 1ο? Δεν με απασχολεί ο ανοιχτός κόσμος και τα rpg στοιχεία. Με απασχολεί όμως να μην έχει ηλίθια puzzles, λες και παίζω portal. Αν ήθελα, θα έπαιζα κατευθείαν portal. Πείτε μου, για να ξέρω να μην το ξεκινήσω καθόλου αν είναι.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Έχω ακούσει αυτό που είπε και ο Steel. Είναι περισσότερο RPG με πολύ λιγότερους (ηλίθιους, σπαστικούς, βαρετούς) παζλόγριφους.
Το 1 μου θύμισε πολύ Tomb Raider 3,4 που είχε ανούσια δυσκολία, κάτι για το οποίο πολλοί κάνανε παράπονα...
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Τελειωσα το LA NOIRE και ξαναπαιζω τις υποθεσεις απο την αρχη γιατι πιστευω οτι ακομα ψωμι σαν παιχνιδι.Εαν η συνεχεια ειναι σαν και αυτο τοτε η επιτυχια ειναι δεδομενη.
Oλοκληρη τη σειρα Hitman θα την ξεκινησω την Παρασκευη.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εγώ λιώνω το manager τις τελευταίες εβδομάδες.Και καταλαβαίνω απόλυτα Irenicus και Bruce.Είναι να τρελαίνεσαι.Καλά το ότι γίνεται επίτηδες είναι τόσο μα τόσο προφανές.Και συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια.Υπάρχουν κι άλλα εκνευριστικά,όπως το να σου κάνουν φάσεις μόνο από στημένα ή ξαφνικά η ομάδα σου να κάνει κοιλιά για κανά μήνα (ανεξαρτήτως προγράμματος) όταν πας να ξεφύγεις στη βαθμολογία.

Επίσης τελείωσα χθες και το πρώτο επεισόδιο του The Wolf Among Us.Πάρα πολύ καλό έχω να πω.Προσωπικά το θεωρώ καλύτερο από το αντίστοιχο επεισόδιο του The Walking Dead.Όταν τελείωσε ήθελα κι άλλο,αλλά τι να κάνω,θα περιμένω.Πάντως μου φάνηκε πολύ μικρό.Θα μπορούσε να ήταν κάπως μεγαλύτερο.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Κοντεύω να τελειώσω το MAFIA 2. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή? Κρίμα που είναι τόσο μικρό. Μετά θα δω με τι θα συνεχίσω στο desktop, γιατί στο laptop ήδη προετοιμάζεται το FM14
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Μιας και είπες "μικρό", προχτές άρχισα το Dead Island. Χαίρομαι που συνειδητοποιώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο το περίμενα. Δεν είχα καν ιδέα ότι έχει και κανονική, ευμεγέθη πόλη, πέρα από το θέρετρο.
Αρχίζω πάντως να ψυλλιάζομαι ότι δεν μου κάνει η Xian.... ή απλά φταίει το ότι παίζω τελείως single player. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
εδω και 2 βδομαδες ξαναρχισα το new vegas,αποφασισμενος αυτην την φορα να μην αφησω ουτε quest ουτε σπηλια ουτε οχθρο απειραχτο!

μιλαμε υπαρχουν τοσα quests τοσες τοποθεσιες τοσα μικρα πραγματακια εδω και κει,που δεν τα ειχα καν δει την πρωτη φορα!

το dead island το χα δει και γω οταν βγηκε αλλα μου την εσπασε αφενος το συνεχες respawing και η αφθονια οπλων κλτπ.
τα horror τα θελω survival!
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Έχω πάρα πολλά στη λίστα ρε γαμώτο αλλά τώρα με τον μπέμπη θα αργήσουν... Άσε που έρχετε και το μάνατζερ.

Τώρα πάντως παλεύω το Night of the Rabbit.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Κυρίως Company Of Heroes, παρέα με τον Steel Havoc. Άντε να έρθει η άδεια να ασχοληθώ με το Witcher λίγο.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487


Tsok wrote:
Έχω πάρα πολλά στη λίστα ρε γαμώτο αλλά τώρα με τον μπέμπη θα αργήσουν... Άσε που έρχετε και το μάνατζερ.

Τώρα πάντως παλεύω το Night of the Rabbit.</blockquote>

Και πάλι καλά να λες που προλαβαίνεις να παίξεις έστω και λίγο.

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Μ'αυτά που γράφετε ίσως το ξεκινήσω το Darksiders 2. Το πρώτο αν και το συμπαθούσα σαν μουτσούνα, πολύ γρήγορα με κούρασε με τους βλακώδεις, καρακονσολάδικους ψευτογρίφους του και το παράτησα όπως ήταν. Τώρα που σκατογέρασα δεν έχω πια καθόλου υπομονή για πάζλ τύπου "Ρίξε το μπούμερανγκ στο σουίτς και τρέχα γρήγορα πριν κλείσει η πόρτα στα επόμενα 8 δωμάτια, περιθώριο λάθους: ανύπαρκτο".

Αν το δεύτερο έχει φόκους στο ξύλο και όχι σ'αυτές τις βλακείες, θα το δω με χαρά και δόξα.

Είχα ξεκινήσει χαλαρά το υπερ-στιλιζαρισμένο DmC: Devil May Cry και αν και μου προσφέρει απλόχερα ανεγκέφαλη και θεαματική hack n' slash δράση, παρέλαβα χθες το Rocksmith 2014, οπότε καταλαβαίνετε, η ζωή τελείωσε, ξεκινά ο 100ωρος μαραθώνιος της καταστροφής <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

YΓ Α και να μην ξεχάσω, έχω στη μέση και επική παρτίδα Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, το οποίο είναι στ'αλήθεια το καλύτερο κάζουαλ γκέημ όλων των εποχών. Και ναι Χέλιον, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ. Είναι γεμάτο φρικτά ρέντερεντ ψευτοβυζγοιά. Μιλά στην καρδιά μου.
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Μόλις τελείωσα το επεισόδιο δυο και έγινα μέλος στην ευμεγέθη ουρά των ατόμων που ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 #^%$# ! (βολβο πλσ; ) ....

Θα ξεκινήσω darksiders 2 εν καιρώ με ελπίδες για ένα καλύτερο pacing από το πρώτο αλλά πρώτα προέχει Witcher 2 μόλις πάρω το νέο φραππενστάιν<sup>TM</sup> 5 μέρες ακόμα και μετά... :mosh:
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Eχω λιώσει/στάξει/προσκυνήσει στο Shogun 2
Σιγά σιγά αρχίζω και τα Assassins Creed 1-2 που έχω τόσο καιρό και δεν εχω ασχοληθεί μαζί τους, κάτι ώρες που ασχολήθηκα με το πρώτο φαίνεται οτι αξίζουν την φήμη που έχουν αποκτήσει (αν και ετσι οπως πάνε θα αποκτήσουν την φήμη του COD των action games <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )
 

m@ster chief

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
227
Dragon Age: Origins Ultimate Edition (10 ευρώ)
(3η λυκείου φέτος και δεν μπορώ να το κάψω...)
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Τέλειωσα ψες το βράδυ το καταπληκτικό Scratches. Συνεχίζουμε Path of Exile, Football Manager ενώ έχω αφήσει και στην μέση το The Night of the Rabbit.
 
Top Bottom