Τι παίζω αυτόν τον καιρό...
Τελείωσε πριν κάνα 10ήμερο μια πολύμηνη περίοδος-παλούκι γεμάτη αρχαιολογικό δράμα, πάθος, ένταση και αγρυπνίες στις ανασκαφές και τα σπουδαστήρια της σχολής, οπότε για να το γιορτάσω χώθηκα σε ό,τι game υπήρχε μπροστά μου.
Έτσι παίζω σταθερά Mount and Blade: Warband καθημερινά εδώ και 10 μέρες ασταμάτητα, χώνομαι στο περιστασιακό Lord of the Rings Online, ενώ τελείωσα επιτέλους το Metro 2033 και συνεχίζω και την παρτίδα Avadon: The Black Fortress που είχα ξεκινήσει πριν κάτι αιώνες.
Μέσα σε όλα αυτά ξεκίνησα και το The Dark Mod και το Titan Quest που είχα αγοράσει πριν χρόνια στο Steam αλλά ποτέ δεν τσέκαρα... και εκεί που έλεγα πως είμαι επισήμως game hoarder, ξαφνικά σκάνε και τα indie bundles που πρότεινε η τρομερή μας κομμιούνιτι οπότε βρέθηκα από το πουθενά χωμένος ΚΑΙ στα Cities XL, Bloodbowl και Crusader Kings 2.
Και συν τοις άλλοις τρέχει ΔΙΑΡΚΩΣ και το Cookie Clicker.
Και εκεί που ο νορμάλ άνθρωπος θα έλεγε πως "πωπω βγες και λίγο έξω βρε μαλάκα να πάρεις λίγο αέρα", το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θέλω να ξεκινήσω και έναν Mass Effect μαραθώνιο από το 1 ως το 3.
Δεν υπάρχει ελπίδα.