What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Τσου, το Solidworks έχει λίγο διαφορετική λογική. Είναι πιο βολικό για 3D, ενώ εγώ αυτή την στιγμή σχεδιάζω κάτι σε 2D. Το αντίστοιχο πρόγραμμα της Autodesk είναι το Inventor.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
ασε που ολος ο κοσμος εχει autocad... οποτε γινεσαι ασυμβατος με αυτον, ΑΚΟΜΑ και αν το solidworks ορκιζεται οτι ειναι full συμβατο... :throw:
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με το Europa Universalis 4, ώς Πορτογαλία που εξερευνά τον νέο κόσμο. Αυτή την φορά παίζω με το expansion που δίνει την δυνατότητα δημιουργίας random new world. Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει μια αποικία και απ'ότι φαίνεται η Αμερική είναι χωρισμένη σε πολλά νησιά. Επίσης είμαι σε union με την Καστίλη. Αν με κάνει integrate θα μπορώ να συνεχίσω ώς Καστίλη/Ισπανία ή θα τελειώσει εκεί το παιχνίδι?

Επίσης τελείωσα το infinite. Σε κάποια πράγματα το βρήκα καλύτερο σε σχέση με το οριτζιναλ, σε κάποια άλλα χειρότερο. Τα burial at sea αξίζουν απο άποψη σεναρίου?
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Μετά από 87 ώρες, 2 ολοκληρωμένα playthrough του βασικού παιχνιδιού και των Burial at Sea, και μπόλικο grinding στο Clash in the Clouds, επήλθε το επιθυμητό 100% στο Bioshock Infinite, και ήρθε η ώρα για την απεγκατάσταση, ελευθερώνοντας 39GB από τον ταλαίπωρο σκληρό δίσκο μου.

Nortrom, αξίζουν, ειδικά το δεύτερο που εκτός από σενάριο, διαθέτει και ικανοποιητική διάρκεια και πολύ ενδιαφέρον stealth gameplay.

Προσοχή όμως, γιατί η τιμολόγηση είναι περίεργη. 15 ευρώ κάθε επεισόδιο χωριστά, τα οποία ΔΕΝ αξίζουν σε καμία περίπτωση και άσε τον Borracho να χτυπιέται <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />. Αντίθετα, το Season Pass κάνει 20 ευρώ, και περιλαμβάνει τα Burial at Sea Episode 1 & 2, συν το Clash in the Clouds, δηλαδή περιεχόμενο που χωριστά κοστίζει 35€. Είναι προφανές πως αν είναι να τα πάρεις, τσιμπάς το Season Pass χωρίς δεύτερη σκέψη.

Βέβαια, μιας και το Bioshock Infinite είναι ύποπτα απών από τα Steam games σου, ίσως το θέμα της τιμής να μη σε πολυαπασχολεί (ο σπιούνος :evil: :evil: :evil: ).
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Έφαγα φλασιά και ξαναρχίζω την τριλογία Mass Effect και αυτή την φορά θα το παίξω παντελώς Bad Ass.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ναι αλλα με την στρατιωτική έννοια <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659


Steel_Havoc wrote:
Ναι αλλα με την στρατιωτική έννοια <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Δηλαδή διάρροια playthrough? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
:rofl:
Οχι Renegade playthrough, oρίστε το είπα κανονικά, beat this if you can
<span class="bbcode_spoiler">είμαι περίεργος να δω τι θα κάνετε τώρα :vaultboy: </span>
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Τερμάτησα επιτέλους μετά από τόσα χρόνια την βασική campaign του san andreas και τώρα ασχολούμαι με τα παρελκόμενα για το 100% μέχρι να αποφασίσω τι θα βάλω στην συνέχεια.
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Goo με παρεξήγησες.

<span class="bbcode_spoiler">Τo Bioshock infinite βρίσκεται στην βιβλιοθήκη μου σε 2 καταστάσεις: Υπαρκτό και μή υπαρκτό. Ανάλογα με την διάσταση που βρίσκεσαι, μπορεί να το βλέπεις σαν υπαρκτό ή σαν ανύπαρκτο. Εσύ προφανώς είσαι στον κόσμο που είναι ανύπαρκτο. Πάρε ένα τηλέφωνο τους Lutece και ζήτα τους να σου ανοίξουν ένα tear όπου το Bioshock είναι στην βιβλιοθήκη μου.</span>
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Ξεκίνησα να παίζω το Chains of Satinav ( ευχαριστώ Τσοκ!). Το προχώρησα αρκετά μπορώ να πω. Όμορφα γραφικά, καλός ήχος, αλλά πάσχει στο animation και στο lip-sync. Οι γρίφοι μου φάνηκαν λογικοί μέχρι στιγμής, και το σενάριο του με τραβά να συνεχίσω παραπάνω. Πάντως, ακόμα και για κάποιον που δεν έχει παίξει πολλά adventures, το εύκολο επίπεδο δυσκολίας, ίσως παραφανεί εύκολο, λόγω των "βοηθειών" που προσφέρει.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Τελείωσα και με το Chains Of Satinav. Παραμένω στην άποψη ότι ίσως έχει σχετικά απλούς γρίφους, αλλά μπορώ να πω ότι είναι λογικοί. Δεν χρειάστηκε ποτέ να μυρίσω τα νύχια μου. Βρήκα και ένα μικρό "bug" αλλά ευτυχώς ήταν καθαρά graphic glitch. Έχει θέματα με το lyp-syncing, και το animation, όπως προείπα, και σε κάποιους ίσως φανούν εκνευριστικοί ως χαρακτήρες ο Geron και η Nuri. Από εμένα, 8/10.
 

akis

Gelatinous Cube
Joined
Jan 10, 2013
Messages
119
Προσπαθώ να παίξω co-op με ένα φίλο το FORCED αλλά είναι τίγκα στα bugs.. Όποιος το έχει ας μου πει μπας και καταφέρουμε να παίξουμε παρέα, γιατί αυτό το game είναι φτιαγμένο για co-op...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,788
Τέλος το Aquaria, εκπληκτική εμπειρία και αδικημένο (κυκλοφόρησε την ίδια περίοδο με το Braid) !! :worship:
Λέω να βάλω κανα Batman...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το borrderlands 2 έχει γραψει 81 ώρες και συνεχίζει ακάθεκτο. :mosh:

Το Dark Souls παραμένει σταθερή δύναμη και πλέον προστέθηκε και το MIGHT AND MAGIC X. Double :mosh:
 
Top Bottom