What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Καλά, θα παίξεις παιχνίδια που κυκλοφόρησαν 2007-2009 το 2014 χωρίς mods; Θα σου κάψουν το PC, θα σου γαργαλήσουν τις μασχάλες, θα σου μαράνουν τα μαρούλια και θα σου αυξήσουν τις ασφαλιστικές εισφορές.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Σε όλα σου πέταγε bugs? Η αλήθεια είναι ότι τα έχω παίξει όλα με το αντίστοιχο complete εγκατεστημένο (το οποίο λειτουργεί και ως τεράστιο patch). Bugs γενικά δε συνάντησα, τα πιο αξιοσημείωτα ήταν 2.
Ένα στο SoC που σ' ένα side quest που έπρεπε να σκοτώσω κάτι bandits, το παιχνίδι μου έβγαζε (spawn) έναν λιγότερο οπότε 2 φορές που το ανέλαβα δεν μπόρεσα να το ολοκληρώσω (ok δεν το λες gamebreaking). Κι ένα στο CC που είχε να κάνει με τα περίφημα faction wars που έτσι κι αλλιώς ήταν ένα χαρακτηριστικό που άλλοτε λειτουργούσε κι άλλοτε όχι (και πάλι κάτι προαιρετικό).
EDIT: To pripyat βγήκε το '10 <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> . Ίσως το μόνο που παίζεται και χωρίς mods (γενικά και το vanilla είναι polished και έχει προσθήκες σε σχέση με τα προηγούμενα)
 

castorsia

Umber Hulk
Joined
Dec 9, 2012
Messages
805
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ας εξηγηθώ!
Τα μαρούλια μου κάηκαν ήδη, άσε, Μεγάλε Παλαιέ. Έβαλα τον χειμώνα αλλά δεν... Δεν εννοώ ότι το παιχνίδι δε θα είναι γαμώ χωρίς τα μοντς (grafiks Suckz dUde), αλλά, επιδιώκω να το παίξω με αυτά, γιατί η βελτίωση, είναι θεαματική, τουλάχιστον στο πρώτο που έπαιξα... Πήγαινε την ατμόσφαιρα από το πολύ καλό, στο άριστα 10 και βάλε...

Adhan ευχαριστώ για το ατμικό αδδ. Μόνο το πρώτο δοκίμασα, καθώς ήθελα να τα πάρω με την σειρά. Το complete mod αν δε κάνω λάθος είναι το μεγαλύτερο και πιο γνωστό έτσι; Δε δοκίμασα αυτό γιατί απ' ότι είχα διαβάσει, έκανε το παιχνίδι πιο εύκολο από το κανονικό (ισχύει;;<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> Δοκίμασα αυτό http://tinyurl.com/q9qk9v9" class="bbcode_url">http://tinyurl.com/q9qk9v9 Είναι πολύ δυνατό πακέτο, αλλά...
Κράσαρε πότε πότε, αλλά το κακό ήταν οτι έκαμε μετά απο καποιες ώρες corrupted τα save games. Και μετά κράσαρε συνέχεια.

On_topic: Anna Extended Edition, όντως εξαιρετικό. Φύλλο που τρέμει στον αέρα ο ψυχισμός μου! Μπρρρρ
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Ναι το complete mod είναι κατά τη γνώμη μου η βάση για όλα τα stalker. Κυρίως λειτουργεί σαν patch και επιπλέον βελτιώνει αρκετά τα γραφικά και τα διάφορα εφέ και προσθέτει ρυθμίσεις για dx11. Πιο εύκολο δε θα έλεγα. Κάνει κάποιες μικροαλλαγές στην A.I. για να είναι περισσότερο ρεαλιστική και λιγότερο άδικη (π.χ. στο CC σούρουπο και με βροχή και υπήρχε πιθανότητα να σε δουν αν στεκόσουν στο παράθυρο κτιρίου στον 2ο όροφο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />). Στο gameplay προσθέτει κάποια πράγματα όπως πείνα, υπνόσακο για να κοιμάσαι όπου θέλεις αλλά με ανάλογο κίνδυνο, επιδιορθώσεις των όπλων με κάποια αντίτιμο σε συγκεκριμένους traders κτλ. δηλ. εισήγαγε στοιχεία που στο CoP υπήρχαν εξαρχής.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Τέλος λοιπόν το υπέροχο broken sword 5! Το παιχνίδι ήταν ο,τι ακριβώς περίμενε κάποιος που έχει αγαπήσει τα δύο πρώτα της σειράς, φανερά φτιαγμένο με πολύ μεράκι και αγάπη. Δυστυχώς βέβαια μου τα χάλασε ελαφρώς σε δύο γρίφους, τους οποίους αναφέρει σε γενικές γραμμές ο Δέμπες στο review του rq, <span class="bbcode_spoiler">ειδικά ο μουσικός γρίφος θα μπορούσε να λείπει και ο γρίφος με τα ιερογλυφικά να είναι λίγο καλύτερα υλοποιημένος για να μη χρειάζεται να μυρίσεις τα νύχια σου σε ένα-δύο glyphs</span>, αλλά τελικά η συνολική εικόνα είναι εξαιρετική. Τώρα λέω να τελειώσω κάτι sidequests στο batman origins (bird και να δω που είναι αυτός ο deadshot), αφού το main story έχει ολοκληρωθει.. και σε δυό μερούλες..CHILD OF LIGHT BABY
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Τελείωσα Spec ops the line και Call of Juarez Gunslinger ! Φοβερά FPS και τα δύο. Μικρά σε διάρκεια, όσο πρέπει, χωρίς να πλατειάζουν ! Ωραίες ιστορίες ! Γενικά, όπως τα έλεγε ο Borracho !!! :worship:

Τώρα λέω να ξεκινήσω ή το Hitman absolution ή το Arkham City. Ακόμα το σκέφτομαι... :cheers:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
^^

Μια μικρή διόρθωση. Το Spec Ops είναι third person.

In other news, ΛΙΩΝΩ το DARK SOULS II. Fuck yeah!!! :mosh: :mosh: :mosh: :mosh:
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991


JonIrenicus13 wrote:
Μια μικρή διόρθωση. Το Spec Ops είναι third person.</blockquote>

Ναι, δίκιο έχεις, απλά βαριόμουν να γράψω και για τα δύο χωριστά ή να πω σκέτο PS για να τα πιάσω και τα δύο :salute:

 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Neverwinter MMO για την ώρα και ελπίζω να με κρατήσει. Μέχρι τώρα με χαλάει το γεγονός ότι δεν μπορώ να έχω όλα μου τα σκιλς όπως σε άλλα ΜΜΟ σε μια μπάρα αλλά δεν πειράζει. Επίσης το lore του παιχνιδιού δεν με έχει βάλει ακόμη σε κλίμα Forgotten realms αλλά του δίνω λίγο χρόνο ακόμη.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Elder Scrolls Online!!! Πολύ καλό αν και χωράει πολύ βελτίωση.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Tsok wrote:
Elder Scrolls Online!!! Πολύ καλό αν και χωράει πολύ βελτίωση.</blockquote>

...είπε ο Bug-thesda fan. Προλαβαίνω να δηλώσω υποψηφιότητα για τη θέση σου? <span class="bbcode_spoiler">:trollface: </span>

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<img src="http://i58.tinypic.com/1z4vn7c.gif" alt="1z4vn7c.gif" class="bbcode_img" />
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Mετα απο 80 ωρες ενασχολησης με το dragon age origins και τις επεκτασεις στο pc του μπορω να πω οτι το ξεζουμισα. Ιδιαιτερη περιπτωση παιχνιδιου με χτυπητες αδυναμιες και ενδιαφεροντα προτερηματα.

Ξεκινωντας απο τις αρετες του παιχνιδιου, αν και αρκετα πιο ευκολο απο αντιστοιχα παιχνιδια του παρελθοντος μαλλον γιατι θελει να απευθυνθει σε ευρυτερο κοινο, κραταει τον hardcore πυρηνα του gameplay κανοντας το ομως πιο προσιτο στο πιο casual κοινο. Ετσι οι μαχες λιγο πιο απλουστευμενες απο τα crpgs, αλλα ακρως ενδιαφερουσες και πανεμορφες οσον αφορα τον οπτικο τομεα με τα spell και τα animations να ειναι εντυπωσιακοτατα. Στα θετικα του gameplay η μεγαλη ποικιλια και διαφοροποιηση απο specialisation σε specialisation αν και οι βασικες κλασεις ειναι οι στερεοτυπες ( μαγος, warrior και rogue ), πχ τελειως διαφορετικη εμπειρια μια battlemage-shapesifter απο μια healer μαγισσα. Ακομα τεραστιος ογκος και ποικιλια των sidequests μεσω τον οποιων ανακαλυπτεις τον πλουσιο κοσμο της Ferelden. Τωρα οσον αφορα το σεναριο ειναι λιγο κλισεδιαρικο, αλλα ο ενδιαφερον κοσμος, οι αναπαντεχες ανατροπες, η κορυφωση προς το τελος και η μεγαλη διαρκεια σωζουν την κατασταση. Πιο συγκεκριμενα μου εκανε εντυπωση ( δεν ξερω αν τους βγηκε τυχαια η το μελετησαν ) αλλα σε σημεια που υπνοτιζει με βαρετα κλισε πεταει και μια ανατροπη απο το πουθενα.

Και τα θετικα τελειωνουν εδω... Για να μεγαλωσει η διαρκεια ( που δεν χρειαζεται ειναι και χωρις τα κολπα ογκοδεστατο ) του χρησιμοποιησαν φθηνες τακτικες οπως αποτομα σκαμπανεβασματα στην δυσκολια και συνηθως μη ρεαλιστικες καταστασεις ( ειδικα σε αυτα τα tears of andraste ειμουν κοντα στο uninstall... ) με υπερογκο αριθμο εχθρων ( που δεν κολλανε και σεναριακα, πχ δεν μπορει ενα χιονισμενο χωριουδιακι στην ακρη του πουθενα να εχει 200 και βαλε φρουρους ... ). Αλλο αρνητικο ειναι οτι οι μαχες απο ενα σημειο και μετα γινοται επαναλβανομενες με την ιδια δομη και παρομοιο στησιμο των αντιπαλων. Ακομα, απο το παιχνιδι θα μου μεινουν μονο 3-4 χαρακτηρες απο τα χιλιαδες προσωπα που εμφανιζονται. Το κυριοτερο αρνητικο του παιχνιδιου ειναι οτι δεν εχει χαρακτηρα. Και εξηγουμαι, νομιζω οτι προωθηθηκε ως dark fantasy και ως ενα σημειο ειναι οντως γκριζο ( μιλαω για τις αποφασεις που πρεπει να παρεις σε κομβικα σημεια οταν μαζευεις συμμαχους και 2 φορες νιωθω οτι πηρα την λαθος αποφαση ), αλλα υπαρχουν καποια στοιχεια που καταστρεφουν το ολο ωριμο κλιμα : η κεντρικη ιστορια βασιζεται στο διπολο καλο-κακο, ηλιθια romances και σεξ με ρουχα ( :huh: ). Απο τη αλλη παει να το παιξει high fantasy και παραμυθακι και ουτε αυτο καταφερνει, ετσι μενει στην μεση. Αρα εχουμε ενα παιχνιδι χωρις χαρακτηρα που δεν εχει να προσφερει σχεδον τιποτα, ομως με υψηλο κοστος παραγωγης και φαινεται οτι φτιαχτηκε με μερακι ( ωραιος σχεδιασμος, διαρκεια κλπ ).

Δεν θα το προτεινα αν και καλο παιχνιδι, γιατι δεν εχει χαρακτηρα και αλλα rpgs ξερουν τι θελουν να κανουν και το πετυχαινουν.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Εγώ έκανα μαλακία και δε με γουστάρει ούτε η Μόριγκαν, ούτε η άλλη η παππαδιά. Μόνο με τον Ελφ πάω τώρα.
Anyway, αυτές τις μέρες θα πέσει λιώσιμο Smite για free gems.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Βαγγελη πολύ εμπεριστατωμένη άποψη , εγώ αντιθέτως θα το πρότεινα σε κάποιον που ψάχνει ένα καλό σύγχρονο rpg. Όσο για το ότι δεν έχει δικό του χαρακτήρα: ok δεν ανακαλύπτει τον τροχό ή κάτι τέτοιο αλλά συνδυάζει σχετικά καλά GoT με LoTR στο δικό του, αρκετά ενδιαφέρον σύμπαν και lore (για τα γούστα μου πάντα).
Ιν άδερ νιουζ συνεχίζω το λίωσιμο στο Stalker 2 εμμ.. το λοστ άλφα θελω να πω, και με βλέπω να ασχολούμαι με αυτό τουλάχιστον για τις επόμενες 2 εβδομάδες (χτες μπήκα Rostok Factory και με έπιασε ψυχοπλάκωμα, τα τοξικα αέρια και η ραδιενέργεια μαζί με τη "μουσική" προκαλούν κυριολεκτικά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> και μεταφορικά ασφυξία).
EDIT: Τι παππαδιά και παππαδοπαίδια ρε Σταματημένε! :lol: Βάρδος είναι η γυναίκα...
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Thanks, οντως παει να συνδιασει διαφορα ειδη αλλα μενει στην μεση.

Αυτα τα stalker πρεπει να ειναι διαμαντια, αλλα η σκεψη και μονο ενος open world metro μου δημουργει τρομο! Αμα βρω χρονο και ορεξη...
 

castorsia

Umber Hulk
Joined
Dec 9, 2012
Messages
805
Τελείωσα το Child of Light, και ομολογώ ότι ζέστανε την καρδιά μου.
Υπέροχο... Οι διάλογοι, η ιστορία, η αισθητική, η μουσική....
Μου αρέσει να παίζω παραμύθια.
Καιρό είχε να με κινητοποιήσει τόσο παίγνιο.

Για να ισσοροπήσω, ελπίζω να μπορέσω να καταπιαστώ με S.T.A.L.K.E.R.-Shadow of Chernobyl, παρέα με το Complete mod. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Welcome to the Zone.
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728


castorsia wrote:
Μου αρέσει να παίζω παραμύθια.
</blockquote>

Μου θύμισες τον καιρό που έπαιξα τα ρημέηκ των King's Quest 1 & 2 (για όσους δεν έχουν ασχοληθεί, τα παιχνίδια αυτά συνδυάζουν στοιχεία και χαρακτήρες από πολλά παραμύθια μαζί). Δε χρειάζεται να εντρυφήσεις στην ιστορία τους, σε "πηγαίνει" αυτή από μόνη της, και απλώς περνάς πολύ ευχάριστα κι ανάλαφρα την ώρα σου παίζοντάς τα. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

 

castorsia

Umber Hulk
Joined
Dec 9, 2012
Messages
805
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα μπεί άμεσα στο ραντάρ μου <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Εν τω μεταξύ ρε παίδες, ξέρω, τα έχω ξαναπεί, αλλά έβανα το S.T.A.L.K.E.R.-Shadow of Chernobyl, με το Complete mod, πολύ όμορφο, αλλά... Δε ξέρω, μου φαίνεται... ευυυκολο. Πολύ εύκολο. Έφαγα 3 πάνοπλους στρατιώτες, εγώ, ο καρανουμπάς, που μόλις συνήλθα από την αμνησία, με ένα περιστροφάκι Μakarov.
Ο τύπος με πυροβολούσε και εγώ εκεί, ντούρος.

Κανονικά θα έπρεπε να τα είχα τινάξει στα πρώτα 5''.

Το ίδιο και με τα τέρατα.
Προσπαθώ να μη ξενερώσω
(παίζω στο veteran!)
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Ρε 'σεις είχα παίξει ένα Stalker... το Pripyat πρέπει να ήταν ρε Блять, εκείνο που έδωσε το PC Master, αλλά μου φάνηκε πολύ φτηνοδουλειά. Και για κάποιο λόγο δε μπορούσα να πετύχω χριστό, όσο και να ρύθμιζα το mouse...
Και όχι, δεν είμαι γιωτάς στα FPS.
 
Top Bottom