What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

ser

Gelatinous Cube
Joined
Dec 4, 2012
Messages
172
Δεν θα συγχωρησω ποτε την ubisoft που δεν εβγαλε ποτε στο PC την 1η εκδοση του Double Agent. Μονο την αηδια του 360 μπορεις να βρεις.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Εγω πάντως που εχω παίξει το Double Agent δεν μου άρεσε και τόσο, αν και δεν είμαι και φίλος των Splinter Cell τα προηγούμενα μου φάνηκαν καλύτερα.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,305
Δεν ξέρω γιατί ξεσπαθώνουν όλοι με το conviction. Εμένα μου άρεσε αρκετά. Αν και το blacklist είναι όντως καλύτερο.
 

ser

Gelatinous Cube
Joined
Dec 4, 2012
Messages
172


Steel_Havoc wrote:
Εγω πάντως που εχω παίξει το Double Agent δεν μου άρεσε και τόσο, αν και δεν είμαι και φίλος των Splinter Cell τα προηγούμενα μου φάνηκαν καλύτερα.</blockquote>

Εξαρταται ποια εκδοση επαιξες. Των PC, 360, και πιεσ3 ειναι μια μπαρουφα. Των Xbox, PS2 και Gamecube ειναι πολυ καλο. Μιλαμε για τελειως διαφορετικα παιχνιδια.

 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Το DA το έχω στην καρδιά μου επειδή ήταν το μόνο SC που δεν μπορούσα να παίξω όταν βγήκε, λόγω μίας συγκεκριμένης απαίτησης σχετικά με την κάρτα γραφικών. Οκ δικό μου πρόβλημα αυτό, αλλά κι όταν μπόρεσα να το παίξω, αρκετά μέσα στο παιχνίδι συνάντησα ένα game breaking bug που ούτε το restart mission το έσωζε απ'ότι θυμάμαι. Το ξεκίνησα πάλι μετά από καιρό κι απλά μου έκατσε, οπότε και το τερμάτισα. Κατά τ'άλλα, σε σχέση με τα υπόλοιπα χλιαρή εμπειρία, αλλά οκ για να έκατσα να το ξαναπαίξω σίγουρα δεν το βρήκα τόσο χάλια. Αν κι έχω ακούσει κι από άλλους πόσο πιο true splinter cell ήταν η έκδοση των παλιών κονσολών τότε. Αν είχα εμπειρία από εκεί, μπορεί να το σιχαινόμουν, δεν ξέρω.

Το Chaos Theory, all time classic. Σαν φαν του stealth και του coop γενικότερα, η εμπειρία και στους δύο τομείς με το CT ήταν απλά μοναδική.

Το Conviction κι εμένα μου άρεσε αρκετά. Λίγη (?) παραπάνω έμφαση στη δράση, ήσουν πιο επιθετικός, αλλά οκ. Aπό την μία έδενε με το story μιας και ήσουν πλέον φυγάς κι από την άλλη, υπομονή να είχες, το stealth ήταν ακόμα εκεί. Είχε και το infiltration mode που ήταν stealth to the bone που λένε και τα αμερικανάκια.

To Blacklist τολμώ να πω ότι είναι το πιο πλήρες SC ever. Έχει όλα τα γαμάτα features όλων των προηγούμενων SC σε ένα πακέτο. Το λάτρεψα μέχρι θανάτου, kudos και στον ccwr που λιώσαμε το coop παρέα μέχρι τελικής πτώσεως. :thumbsup:
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,525
Τέλος το Dragonfall μετά από 20 απολαυστικές ώρες. It was quite a ride! Σίγουρα μέσα στη λίστα με τα αγαπημένα μου παιχνίδια για το 2014.

Σειρά έχει το Dead Man's Switch (ανάποδα το πήγα, αλλά με αυτά που διάβαζα είχα μεγαλύτερη κάψα να παίξω το Dragonfall παρά το πρωτότυπο, το οποίο αγόρασα με 1,5 ευρώ) και πλέον το επερχόμενο Shadowrun: Hong Kong βρίσκεται πολύ ψηλά στη wishlist μου.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Και μετά το SC Blacklist, σειρά πήρε το Hitman Absolution που το είχα στην άκρη καπου εναμισι ετος... Δεν ξέρω αν είχα υψηλές απαιτήσεις πάντως μέχρι στιγμής έχω απογοητευτεί. Εντάξει η έλλειψη χάρτη, καταπίνεται.Η ΑΙ όμως είναι γενικά ΚΑΚΗ. |Παίζω στο hard και οι μεταμφιέσεις σχεδόν δεν δουλεύουν. Είμαι στη βιβλιοθήκη εξουδετερώνω αστυνομικό και φοράω την στολή του. Οποιοσδήποτε αστυνομικός χρειάζεται περίπου 3 δευτερόλεπτα και τρία μέτρα απόσταση μέσα στο μισοσκόταδο για να μυριστεί ότι είμαι απάτη και να αρχίζει να με ακολουθεί φωνάζοντας. Αφού κατάφερα με προσπάθεια να βγω χωρις να με πάρουν πρέφα, ανακάλυψα ότι όλη η ρημάδα αστυνομική δύναμη του Σικάγο με καταλαβαίνει στο τσακ μπαμ λες και έχουν αποστηθίσει ο ένας τη φάτσα του άλλου και δεν ξεγελιούνται με την καμία. Το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες, η στολή λες και είναι διάφανη στα μάτια όσων φοράνε την ίδια. Στο επίπεδο με τον σταθμό του τρένου, αν με καταλάβουν και δεν σταματήσω ,ανοίγουν πυρ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, μιλάμε 5 χραπαχρούπες να βαράνε στο ΨΑΧΝΟ με 100 πολίτες ολόγυρα. Η όποια ρεαλιστική επίφαση ψοφάει από ψιττάκωση ,σειρά έχουν τα facepalm. Πάω στο vixen club , στριπτιτζούδες, μουσική,αλκοολ,200 θαμώνες φωνές,κακό. Το instict μου λέει ότι σε ένα δωμάτιο με μια ξεβράκωτη και 10 λιγούροπελάτες γύρω γυρω, η ντισκομπάλα είναι χαλαρή και λιγο θελει για να πέσει. Αντιπερισπασμός, σκέφτομαι. Πάω στη γωνία,πετάω ενα μπουκάλι, η ντισκομπάλα πέφτει, και <b>μέσα σε 3 δευτερόλεπτα</b>
α) η στριπτιτζού τρέχεικαι κλειδώνεται στο καμαρίνι
β) οι τύποι γύρω της ωρύονται με τα χέρια στο κεφάλι λες και βλέπουν τη Σελήνη να έρχεται κατα πάνω τους
γ) το υπόλοιπο κλαμπ εκκενώνεται από αλλαλάζοντες θαμώνες να τρέχουν στην έξοδο σε φάση θύρα 7

...ολα αυτά γιατί έπεσε η ντισκομπάλα. Ποιος σκέφτηκε αυτές τις μαλακίες;
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
Εντάξει, τεράστιο ποστ το από πάνω, απ' τα γέλια ακόμα την μπύρα βγάζω απ' τη μύτη. :cheers:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τέλος το Dead Island. Παρά τα θέματά του (βλ. glitches κυρίως), το ευχαριστήθηκα.

Συνεχίζω σταθερά με Dark Souls, όπου φαρμάρω large titanite shards, με Binary Domain (έχει mouse acceleration :smash: ) και φυσικά Euro Truck Simulator 2.
 

ser

Gelatinous Cube
Joined
Dec 4, 2012
Messages
172
Νομιζω πως με patches ειχε φτιαξει το mouse acceleration στο Binary Domain. Εγω δεν ειχα προβλημα οταν το ειχα παιξει. Ωραιο παιχνιδι, το ειχα καταφχαριστηθει.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Kuivamma,παίξε Blood Money και Silent Assassin να στανιάρεις και να δεις πραγματικό Hitman.All in all πάντως,αν ξεπεράσεις αυτά τα χαζά (δεν ξέρω αν εξαρτώνται κι από το επίπεδο δυσκολίας,κι εγώ σε υψηλό το είχα παίξει) ευχάριστα παίζεται το Absolution.Όσο για τις μεταμφιέσεις,ήταν η φιλοσοφία τέτοια και γενικά έχει λογική,αλλά δε δουλεύει πάντα (το παράδειγμα με το Σικάγο χαρακτηριστικό).
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207


Raz wrote:
Kuivamma,παίξε Blood Money και Silent Assassin να στανιάρεις και να δεις πραγματικό Hitman.All in all πάντως,αν ξεπεράσεις αυτά τα χαζά (δεν ξέρω αν εξαρτώνται κι από το επίπεδο δυσκολίας,κι εγώ σε υψηλό το είχα παίξει) ευχάριστα παίζεται το Absolution.Όσο για τις μεταμφιέσεις,ήταν η φιλοσοφία τέτοια και γενικά έχει λογική,αλλά δε δουλεύει πάντα (το παράδειγμα με το Σικάγο χαρακτηριστικό).</blockquote>

Μωρε ακριβώς επειδη ήμουν φαν των παλιών απογοητεύομαι....Και ναι, σε κάποια φάση θα τα ξαναπαίξω. Κοίτα, το παιχνίδι είναι καλοστημένο, η Glacier 2 μηχανή στην αιχμή της τεχνολογίας (το επόμενο Deus Ex χτίζεται πάνω της), τα γραφικά εξαιρετικά (δεν έχω βρει ακόμα textures χαμηλής ανάλυσης) ,τα animations ωραία,η κίνηση ομαλή, το οπτικό πεδίο όταν κρύβεσαι λογικό, το shooting απόλαυση κλπ. Και εκεί που ξεφεύγω επιτέλους από το κλαμπ και έχω μπει σε χαρακτήρα, αποφεύγω την αστυνομία περπατώντας από την μια σκεπή στην άλλη πάνω στο μαδέρι. Εξουδετερώνω τον ψήστη και του παίρνω τα ρούχα. Βγαίνω από το κατάστημα που δουλεύει προσεκτικά (η λογική λεει 'οτι οι άλλοι εργαζόμενοι θα ήξεραν οτι δεν ανηκω εκει) και πάω έτσι δυο επιπεδα μετά στο κεντρο της Chinatown να φάω τους τρεις εκτελεστές. Εδώ έχω αρχίσει και γουστάρω. Ε λοιπόν ο κάθε τυχαίος ρημαδοψήστης καταλαβαίνει ότι κατι δεν παει καλά με την πάρτη μου και το σφυράει στους μπάτσους....

Ρε αγαπητά τέκνα της ΙΟ, ΠΩΣΤΑΔΙΑΛΑ το καταλαβαίνει; Τι είναι οι ψήστες και έχουν μυστικούς κώδικες αναγνώρισης; Οι ιλουμινάτι; Οι ναϊτες ιππότες ; Αντε και σου λέω ότι το επαγγελματικό δαιμόνιο επιτρέπει σε εναν γυρά από τα πετράλωνα να καταλάβει ότι αυτός που πουλάει βρόμικα στο Σχιστό είναι δήθεν...Στους μπάτσους τι λέει ακριβώς; Ξέρετε αυτός δεν ειναι του συνδικάτου πιαστε τον; Αν ήθελαν να ειναι ζορικη η εξερεύνηση ας μας έκαναν καταζητούμενους να ξέρουν όλοι την φάτσα του hitman. Οπως είναι τώρα ψευδαίσθηση του immersion εξαφανίζεται. Οπως λες έχει λογική οι γύρω γυρω αστυνομικοί να ξέρουν ότι δεν είσαι της μονάδας τους. Ή να μην μπορεις να κυκλοφορήσεις ελεύθερα ντυμένος φουσκωτός στο κλαμπ ή ως ψήστης σε φαγάδικο αφού οι εργαζόμενοι γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν ενοχλεί αυτό. Είναι ο καθολικός κανόνας που καταστρέφει το σύστημα. Λχ στο ορφανοτροφείο οι φονιάδες έχουν μασκες του χόκεϊ. Κατανοητό το ότι βαρανε στο ψαχνό οτιδηποτε δεν είναι ντυμένο σαν κι αυτούς. Γελοίο να σε καταλαβαίνουν όμως στο αψε σβήσε αν μεταμφιεστείς σαν αυτούς. Απαράδεκτο.

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Ναι,αυτές τις περιπτώσεις εννοώ κι εγώ.Σίγουρα οι μεταμφιέσεις δούλευαν καλύτερα παλιά (άλλωστε θα μπορούσαν να υποθέτουν ότι είσαι καινούριος στο κάτω κάτω),απλά στο Absolution εξυπηρετούν κυρίως την απροβλημάτιστη πρόσβαση σε κάποιους χώρους.

ΥΓ. Μην ακούω για ορφανοτροφείο.Για μένα ήταν με διαφορά η πιο δύσκολη mission μαζί με μία με κάτι καλόγριες αργότερα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287


Raz wrote:
Ναι,αυτές τις περιπτώσεις εννοώ κι εγώ.Σίγουρα οι μεταμφιέσεις δούλευαν καλύτερα παλιά (άλλωστε θα μπορούσαν να υποθέτουν ότι είσαι καινούριος στο κάτω κάτω),απλά στο Absolution εξυπηρετούν κυρίως την απροβλημάτιστη πρόσβαση σε κάποιους χώρους.

ΥΓ. Μην ακούω για ορφανοτροφείο.Για μένα ήταν με διαφορά η πιο δύσκολη mission μαζί με μία με κάτι καλόγριες αργότερα.</blockquote>

Εγώ πάλι σε αποστολές στυλ ορφανοτροφείο ή καλόγριες , που δεν είχα αποστολή να σκοτώσω κάποιον, αλλά ήταν προσωπικό το ζήτημα ξεκίναγα το γάζωμα. Είμαι ο 47 που να πάρει!!! Σε αποστολή όπου πρέπει να φάω κάποιον επαγγελματισμός και εξειδίκευση... Έχουμε και ένα όνομα στην πιάτσα. Stealthy και μόνος θάνατος ο στόχος. Όταν πάλι ερχόντουσαν να με φάνε.... το μήνυμα ήταν απλό. No one messes with 47 and lives to tell the tale....

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Ε,καλά,έτσι δεν είναι και πολύ stealth το πράμα.Εγώ κάθε φορά που με ανακάλυπταν έκανα load,εκτός κι αν ήμουν δυο βήματα από το τέλος,οπότε ή σκότωνα ή έτρεχα.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Εγώ όλες stealth τις πήγα μεχρι που έφτασα στο σημείο με τον lenny. Εφαγα ολο το απόγευμα μέχρι που διαπίστωσα πως μπορώ να φάω τον ενα κολλητό αν πειράξω τα ρεύματα εκεί που κατουράει και τον άλλο αν πυροβολήσω τον πολυέλαιο οταν στεκεται απο κάτω και να θεωρηθούν ατυχήματα. Κι εκει που εκτέλεσα άψογα το σχέδιο, οι NPC που ανακαλύπτουν το κάθε πτώμα περιμένουν από πανω λεγοντας βλακείες ενω στο radar μου ειναι κιτρινοι. Αυτό σημαίνει ότι ο βλαμμένος ο lenny δεν το κουνάει ρούπι να ερθει να τον κοπανήσω στο μπαρμπέρικο και να τον βάλω στο πορτμπαγκαζ. Οπότε τα πήρα στο κρανίο και το γύρισα σε Μάτριξ, 6 ώρες έφαγα ,δεν άντεχα άλλο. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Σε νοιώθω.Υπήρχαν αποστολές που έτρωγα ολόκληρες μέρες gaming προσπαθώντας να τα κάνω όλα σωστά.Αλλά εκεί,γαϊδουρινή υπομονή.Εν τω μεταξύ έπαιζα σε purist,δεν ξέρω γιατί.Ελάχιστες φορές αρχίζω games κατευθείαν από το τελευταίο επίπεδο δυσκολίας.Μάλλον μου είχε φανεί πολύ μεγάλη πρόκληση.Ευτυχώς το τελείωσα πριν προλάβω να γίνω τελείως ψυχασθενής.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Purist ειναι μαζοχισμός, ξεκάθαρα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625


kara wrote:
Divinity Original Sin :worship: :cheers: Το Witcher 2 ας το για πιο μετά, κοντά στο Μάιο να είσαι έτοιμος και φρεσκοπορωμένος για το 3ο :thumbsup:</blockquote>

<span style="font-size:3">ΧΑ</span><span style="font-size:4">ΧΑ</span><span style="font-size:5">ΧΑ</span><span style="font-size:6">ΧΑ...</span>
Γελάνε τα http://www.ragequit.gr/news/item/hardware-requirements-revealed-for-witcher-3" class="bbcode_url">requirements του 3.
Είμαι οριακά κάτω των μινιμουμ (CPU & GPU).
Προφανώς και θα το παίξω το Μάιο <span style="font-size:1">(του 2016)</span>.
Προς το παρόν προxώρησα σε αγορά του Van Helsing 2 για άμυαλο κλικικλικι πιου πιου το Σ/Κ. :thumbsup:

 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,880


J.Lynx wrote:
Είμαι ο 47 που να πάρει!!! Σε αποστολή όπου πρέπει να φάω κάποιον επαγγελματισμός και εξειδίκευση... Έχουμε και ένα όνομα στην πιάτσα. Stealthy και μόνος θάνατος ο στόχος. Όταν πάλι ερχόντουσαν να με φάνε.... το μήνυμα ήταν απλό. No one messes with 47 and lives to tell the tale....</blockquote>

Σε ευχαριστώ που τιμάς το όνομά μου! :salute:

Kuivama. Σε νιώθω αδερφέ! Διαβάζω κ τα σχόλια των υπολοίπων εδώ μέσα κ πέρνω ψυχολογική υποστήριξη!

Ξεκίνησα κ εγώ το πρώτο ever playthrough το Ab-Solution πριν δυο εβδομάδες σε επίπεδο Expert. Ακόμα βρίσκομαι στο δεύτερο μέρος του Blackwater Park. Το πρώτο μέρος, στην αυλή, έκανα πάνω από 50 restarts (ίσως κ πολύ περισσότερα) να το περάσω. Τις πρώτες 30 πήγαινα για suit only....

Το disguise system εν μέρει είναι σωστό κ μέχρι εκεί που σε αναγνωρίζουν όλοι όσοι φωράνε την ίδια στολή με σένα. Το παράλογο ξεκιναει όταν υπάρχουν πάνω απο 10 npc με την ίδια στολή κ σε αναγνωρίζουν. Οταν σε μια δουλειά είστε λέω εγώ τώρα 4-5 άτομα, τους ξέρεις όλους. Οταν είστε 10-20, προφανώς δεν μπορείς να τους θυμάσαι όλους φατσικά.

Το suit only challenge είναι για μαζοχιστές πραγματικά + του ότι δεν δίνει το hitman feeling αλλά παραπέμπει σε Splinter Cell χωρίς όμως ο φωτισμός να παίζει ρόλο :angry: + μερικές πίστες ΔΕΝ γίνεται να τις βγάλεις με αυτόν τον τρόπο. (Κατάφερα κ έβγαλα όλο το Run for your life έτσι. Αφήστε μην ρωτάτε πως το κατάφερα...)

Το ορφανοτροφείο είναι εύκολο, απλά χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα disguise για να υπάρχει μικρότερος χρόνος αναγνώρισης κ να είσαι πιο ευέλικτος με τις κινήσεις σου.

Στο επίπεδο Shaving Lenny αυτό που προκαλείς ηλεκτροπληξία δεν μπορούσα να το κάνω. Μου έβγαζε στα 5 μέτρα το κουμπί αλλά όταν πήγαινα κοντά εξαφανιζόταν :blink: :blink:. Χειρότερα γι' αυτόν βέβαια
<span class="bbcode_spoiler">με την στολή μπάτσου, μπήκα από την πόρτα πίσω από το μαγκάλι. Στο δωμάτιο μέσα έχει ενα μπουκάλι ευφλεκτο υγρό. Το πέρνεις, πας κάτω στην αποθήκη κ το αντικαταστείς με την καυτή σως που ζητάει για τα λουκάνικα.</span>

Στο Vixen Club πάλι πως γίνεται να είσαι ντυμένος αστυνομικός κ να μην έχεις ελεύθερη πρόσβαση στα καμαρίνια κ στο :sick:

Τα γραφικά πάντως είναι πάρα πολύ καλά, υπάρχουν μονάχα ελείψεις σε decals οταν πυροβολείς στους τοίχους.
Το σενάριο αρκετά καλό, αλλά θα ταίριαζε μόνον ως ταινία ή mini σειρά. Αυτό που λένε ότι στο Ab-Solution ο 47 είναι πιο συναισθηματικός από τα προηγούμενα παιχνίδια δεν ισχύει. Εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιλήφτηκα.

 
Top Bottom