J.Lynx wrote:
Είμαι ο 47 που να πάρει!!! Σε αποστολή όπου πρέπει να φάω κάποιον επαγγελματισμός και εξειδίκευση... Έχουμε και ένα όνομα στην πιάτσα. Stealthy και μόνος θάνατος ο στόχος. Όταν πάλι ερχόντουσαν να με φάνε.... το μήνυμα ήταν απλό. No one messes with 47 and lives to tell the tale....</blockquote>
Σε ευχαριστώ που τιμάς το όνομά μου! :salute:
Kuivama. Σε νιώθω αδερφέ! Διαβάζω κ τα σχόλια των υπολοίπων εδώ μέσα κ πέρνω ψυχολογική υποστήριξη!
Ξεκίνησα κ εγώ το πρώτο ever playthrough το Ab-Solution πριν δυο εβδομάδες σε επίπεδο Expert. Ακόμα βρίσκομαι στο δεύτερο μέρος του Blackwater Park. Το πρώτο μέρος, στην αυλή, έκανα πάνω από 50 restarts (ίσως κ πολύ περισσότερα) να το περάσω. Τις πρώτες 30 πήγαινα για suit only....
Το disguise system εν μέρει είναι σωστό κ μέχρι εκεί που σε αναγνωρίζουν όλοι όσοι φωράνε την ίδια στολή με σένα. Το παράλογο ξεκιναει όταν υπάρχουν πάνω απο 10 npc με την ίδια στολή κ σε αναγνωρίζουν. Οταν σε μια δουλειά είστε λέω εγώ τώρα 4-5 άτομα, τους ξέρεις όλους. Οταν είστε 10-20, προφανώς δεν μπορείς να τους θυμάσαι όλους φατσικά.
Το suit only challenge είναι για μαζοχιστές πραγματικά + του ότι δεν δίνει το hitman feeling αλλά παραπέμπει σε Splinter Cell χωρίς όμως ο φωτισμός να παίζει ρόλο :angry: + μερικές πίστες ΔΕΝ γίνεται να τις βγάλεις με αυτόν τον τρόπο. (Κατάφερα κ έβγαλα όλο το Run for your life έτσι. Αφήστε μην ρωτάτε πως το κατάφερα...)
Το ορφανοτροφείο είναι εύκολο, απλά χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα disguise για να υπάρχει μικρότερος χρόνος αναγνώρισης κ να είσαι πιο ευέλικτος με τις κινήσεις σου.
Στο επίπεδο Shaving Lenny αυτό που προκαλείς ηλεκτροπληξία δεν μπορούσα να το κάνω. Μου έβγαζε στα 5 μέτρα το κουμπί αλλά όταν πήγαινα κοντά εξαφανιζόταν :blink: :blink:. Χειρότερα γι' αυτόν βέβαια
<span class="bbcode_spoiler">με την στολή μπάτσου, μπήκα από την πόρτα πίσω από το μαγκάλι. Στο δωμάτιο μέσα έχει ενα μπουκάλι ευφλεκτο υγρό. Το πέρνεις, πας κάτω στην αποθήκη κ το αντικαταστείς με την καυτή σως που ζητάει για τα λουκάνικα.</span>
Στο Vixen Club πάλι πως γίνεται να είσαι ντυμένος αστυνομικός κ να μην έχεις ελεύθερη πρόσβαση στα καμαρίνια κ στο
Τα γραφικά πάντως είναι πάρα πολύ καλά, υπάρχουν μονάχα ελείψεις σε decals οταν πυροβολείς στους τοίχους.
Το σενάριο αρκετά καλό, αλλά θα ταίριαζε μόνον ως ταινία ή mini σειρά. Αυτό που λένε ότι στο Ab-Solution ο 47 είναι πιο συναισθηματικός από τα προηγούμενα παιχνίδια δεν ισχύει. Εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιλήφτηκα.