Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ωραίος !
Σήμερα τελείωσα το Torchlight 2. Δεν είναι αυτό που περίμενα, αλλά δε μετάνοιωσα και τα 5 ευρώ που έδωσα...
Συνεχίζω με Witcher 2 και Bordelands 2, πραγματικά ατελείωτο αυτό το Borderlands 2... Απύθμενο...
 
Εγώ όπως είπα και στο θρεντ του λοτρο σήμερα το κατεβάζω για να κάνω την επανεμφάνιση μου στο μπρι.
 
Εγώ, επειδή θεωρώ πως τα post μου είναι υπερβολικά σημαντικά για να θαφτούν σε ένα bugαρισμένο thread, μεταφέρω αυτούσιες τις πλέον πρόσφατες περιπέτειες μου εδώ.

Επειδή όσο το backlog δεν έχει τετραψήφιο αριθμό παιχνιδιών, απλά δε μασάμε, ξανά μανά Bioshock Infinite σε 1999 mode.

Μόλις ξάπλωσα τον πρώτο Handyman με απαγοητευτική ευκολία, χωρίς καν να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί cheese tactic. Το ταπεινό Murder of Crows τον αφήνει τραγικά εκτεθιμένο για λίγα μεν, καθοριστικά δε δευτερόλεπτα.

Γενικά το 1999 mode, αν και δεν είναι περίπατος, δεν είναι και καμιά φοβερή πρόκληση. Απλά δε μπορείς να ορμάς σα το Ράμπο, και απαιτεί σωστή χρήση vigor, ενώ εξαιρετικά αποτελεσματική είναι και η melee μάχη, ειδικά αν βρεις κάποιο gear που προσθέτει stun chance.

Έχοντας λοιπόν ρίξει τον πρώτο Handyman, πλέον ανησυχώ μόνο για τη Lady Comstock...
 
Ξεκίνησα το Bioshock : Infinite, ένα σουρεαλιστικό απολαυστικό ταξίδι μέχρι στιγμής (και δεν είμαι κάνας μεγάλος φαν των σύγχρονων shooter), θα αναφέρω τελικές εντυπώσεις όταν το τελειώσω! Από multiplayer συνεχίζω πιστός να λιώνω κάνα βραδάκι με την παρέα στο LoL , μάλιστα το τελευταίο patch προσφέρει αρκετές αλλαγές σε αρκετούς τομείς οπότε κατάφερε και ανανέωσε το ενδιαφέρον ακόμα και των πολύ παλιών παιχτών.
 


Great0ldOne wrote:
Έχοντας λοιπόν ρίξει τον πρώτο Handyman, πλέον ανησυχώ μόνο για τη Lady Comstock...</blockquote>

Δεν ξέρω αν θεωρείται "cheese tactic", αλλά:

<span class="bbcode_spoiler">
Με μια καλή ποσότητα απο Salts μπορείς απλά να spam-άρεις το secondary (trap) του Devil's Kiss στα σημεία που κάνει spawn η Lady Comstock πριν ξεκινήσεις το encounter - 7-8 τέτοιες παγίδες συνήθως είναι αρκετές για να την "καθαρίσουν" γρήγορα (ή έστω να την κατεβάσουν αρκετά ώστε να μην έχεις πολύ πρόβλημα με τα summons της).
</span>

 
Εντάξει, αυτός είναι ο απόλυτος ορισμός του cheese tactic, και άμα τα βρω πραγματικά σκούρα θα τον εφαρμόσω (όχι που θα την αφήσω να μου κουνιέται η σκρόφα), αλλά πρώτα θα το παλέψω αντρίκια... αλλά για την ώρα έχω δρόμο μέχρι εκεί...
 
Υποτίθεται θα έπαιζα Witcher και μετά 2 για να προετοιμαστώ για το 3.
Τελικά μέχρι να επιστρέψει ο Α8 Summoner ξεθαμμένο από το χρονοτούλαπο
 
τι πες τωρα? σαμονερ, ε? πολυ μπροστα απ την εποχη του..
 
Και να σκεφτείς το είχα πάρει με τα χίλια ζόρια τότε επειδή δεν μου γέμιζε το μάτι :silly:
 
Τελικά που θα ποστάρουμε (με) τι παίζουμε εδω η στο άλλο; η και στα 2;
 
Εδώ ποστάρουμε, το άλλο θρεντ τα 'χει παίξει.

<span class="bbcode_spoiler">Terrible pun is terrible :silly: </span>
 
Μέσα σε όλα αυτά, τελείωσα και το Dear Esther... Δεν το λες και παιχνίδι, αλλά ωραίο ήταν... Πολύ ατμοσφαιρικό, με όμορφα τοπία, αυτό... Για λίγότερο από ευρώ, καλό ήταν ! :cheers:
 
Ξεκίνησα πάλι το risen αφου τελείωσα επιτέλους το dark mysteries μετά απο σχεδόν 1 χρόνο!
 
Auf Widersen Monty σε c64 emulator <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />...and loving it!!! :worship: :worship:
 
pool nation με τυχαιους xbox-αδες (αλλα και με τα δικα μας αλανια!) και επικες dota2 μαχες (ΜΟΝΟ με τα δικα μας αλανια) κοντρα σε τυχαρπαστους νοτισμενους με βοτκα νουμπαδες απο τις ρωσικες στεπες.... Για τοσο αθλιο gaming μονο αυτοι ειναι ικανοι... απο την αλλη η 'ποτε-ποτε' επικρατηση μας στις ντοτικες αρενες της volvo (ε valve... σορρυ!) τονωνει το ηθικο μας!
<span class="bbcode_spoiler">συνηθως με axe ολα αυτα.....</span>
 
Λιώνω Dota2 και ξαναπαίζω το καταπληκτικό Dishonored, αυτή την φορά με το SMAA Injector.


Επίσης damcing ber. Ξέρει ο infamous
 


ShadowDancer wrote:

Επίσης damcing ber. Ξέρει ο infamous</blockquote>
Volvo should fix this....
Also: your base looks like a gipsy camp.

Ursa IS NOT JUST A DOG...he is a dancing bear!

 
Ξεκίνησα και παιζω τα Trine για να λιγοστεύουν σιγα-σιγα τα απείραχτα παιχνίδια του Steam, συμπαθέστατα παιχνίδια, ωραίοι μηχανισμοί, εναλλαγή μεταξύ των 3 ηρώων ανάλογα με την περίσταση, όμορφα γραφικά... αν το 2 ειναι και καλύτερο απ'οσο λένε αξιζαν και με το παραπάνω τα ελάχιστα λεφτά που έδωσα για να τα πάρω.
 
Ολά τα trine της σειράς είναι απίστευτα όμορφα ακόμα και το expansion του 2. To 1 για μένα είναι αρκετά ποιο δύσκολο από την συνέχεια του.
 
Σκίσαμε στα γρήγορα την campaign του <b>F.E.A.R. 3 </b> σε co-op με τον soad667 (who is simply the best, να μη ξεχνιόμαστε).

Πολύ διασκεδαστικό, ειδικά για μένα που έπαιζα σαν Fettel, κάνοντας Possess και κόβωντας κώλους με τις overpowered δυνάμεις μου αριστερά-δεξιά, απλά δεν έχει καμιά σχέση με F.E.A.R. Ακόμα και να μην είσαι θιασώτης της σειράς, άλλα περιμένεις από ένα παιχνίδι με αυτό το όνομα, κάτι που θα σε αγχώσει ή τρομάξει με την ατμόσφαιρά του.

Αντ' αυτού, παίρνεις μια παιδική χαρά ενηλίκων (ο Borracho το έχει πει πρώτος αυτό, κερασμένο thank you σε όποιον θυμιθεί για ποιο παιχνίδι, να μη νιώθω αποκαρδιωτικά μόνος στο κάψιμο μου που θυμάμαι τέτοια πράγματα), με χορταστική και αχαλίνωτη δράση, και ένα καθαρά προσχηματικό σενάριο να πλαισιώνει το ασταμάτητο pew-pew.

H campaign με το ζόρι ξεπερνάει τις πέντε (5) ώρες, και με μικρό replay value για όσους δεν κυνηγάνε score, collectibles, achievements και το κακό συναπάντημα. Αλλά για όσο κρατάει, είναι λουκούμι για τους φίλους της δράσης.

Συνεχίζω το <b>Bioshock Infinite </b>σε 1999 mode. Κοντεύω να φτάσω στη Lady Comstock. Έτυχε και μια παράξενη κωλοφαρδία. Με το που μπαίνεις στο Emporium, έχει μια τεράστια μάχη όλοι-εναντίων-όλων, στην οποία κανονικά σκάει μύτη κι ένας Handyman (ο τρίτος από τους τέσσερις που πρέπει να πολεμήσεις στο παιχνίδι). Και κάποια στιγμή που γέμιζα σκάγια με το shotgun μου κάτι ταλαίπωρους Vox με RPG, η Elizabeth φώναξε "watch out, Handyman" και εμφανίστηκε το σηματάκι στην οθόνη που δείχνει περίπου που είναι (ναι, αυτές οι χαζομάρες εξακολουθούν να υπάρχουν στο 1999 mode :nope: :nope: :nope: ) . Εγώ ψύχραιμα αποφάσισα να ασχοληθώ πρώτα με τις μαρίδες πριν πιαστώ με τον ξιφία, και χοροπηδούσα σα τον παλαβό από rail σε rail κυνηγώντας τους αντιπάλους.

Έ, κάποια στιγμή η battle music σταμάτησε, κάτι που σημαίνει πως η μάχη τελείωσε, η σκόνη καταλάγιασε, και Handyman πουθενά. Δε ξέρω αν σκόνταψε και έπεσε από την Columbia, ή άμα το Mosquito που είχε φέρει μέσω Tear η Elizabeth με το μέρος μας ήταν τόσο γαμάτο που τον σκότωσε μόνο του, αλλά δε με χάλασε καθόλου...
 
Back
Top