What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Στο multi είμαι πιο n00b και από γαρίδα (κάτι ματσάκια με έναν ξάδελφο που είναι Diamond δεν πιάνουν, απλά με πέτσωνε), παίζω το SC από το 1998. Απλά δεν είχε τύχει να ασχοληθώ, και τώρα στα γεράματα λογικό είναι να αντιμετωπίζω θέματα με το macro, αρθριτικά, κλπκλπ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Αυτό τον καιρό ασχολούμαι με το Crypt of the NecroDancer, ένα απάνθρωπα διασκεδαστικό παιχνιδάκι που κυκλοφόρησε χτές στο Steam.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Spec Ops The line
Πολύ καλό. Χειρισμός όπως ένα τυπικό 3rd person shooter, τίποτα το ιδιαίτερο. Η μουσική, στις μάχες κυρίως, ήταν πολύ ταιριαστή χωρίς να είναι η μουσική που περίμενα για το είδος. Αυτό που ξεχωρίζει και ίσως ο σημαντικότερος λόγος να ασχοληθεί κανείς με το παιχνίδι είναι η ιστορία του. Οι χαρακτήρες, οι διάλογοι ακόμα και οι φράσεις στις Loading screens είναι πολύ προσεγμένα και καλογραμμένα. Έχει δοθεί σημασία στις λεπτομέρειες. Θα έβγαινε ωραία ταινία ειδικά με το τέλος που έχει. Όπως και στα review που διάβασα δεν λέω τίποτα να μην το χαλάσω.


Με αυτό κλείνει ο κύκλος της έντονα gaming δραστηριότητας μου, έβγαλα πολλά από τη λίστα του backlog <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Τώρα πιο αραιά :dry:
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Μετα απο 2 χρονια εκατσα και τελειωσα το Dishonored το οποιο παρ'ολο που ημουν 5 λεπτα πριν απο το τελος και στο main game και στα dlc βαριομουν να το τελειωσω αφου ειχα δει το τελος, τωρα μαλλον θα αρχισω το Transistor που τσιμπησα εσχατως η το Shadowrun Returns που με πριζωσε ο Adhan
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Συνεχίζω με Dragonfall, το οποίο είναι πάρα πολύ δυνατό, και χτες έβαλα λίγο το Shatter. Πιθανόν η καλύτερη υλοποίηση του Arkanoid μέχρι σήμερα, εθιστικό και ό,τι πρέπει για σύντομα αφηνάκια. Α, και ωραιότατο soundtrack ηλεκτρονικής μουσικής, σε σημεία μου θυμίζει Daft Punk. :cheer:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Guacamelee. Το παιχνίδι είναι απίστευτο και τίγκα σε inside jokes και memes. ΜΠΡΑΒΟ τους.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Guacamelee. To άρχισα για να χαλαρώσω λίγο από το ΟS και να εγκαινιάσω το χbox360. Ragequit λίγο πριν το τερματισμό. Ένας συνδυασμός βαρεμάρας και εκνευρισμού είναι η εντύπωση που μου άφησε. Η μουσική όσο ωραία και να ακούγετε αρχικά, επαναλαμβάνεται πολύ γρήγορα σε σημείο που μου την έδινε στα νεύρα, τα περιβάλλοντα βαρετά και χωρίς καμιά ιδιαίτερη ποικιλία και η απόκριση στις εντολές του controller πάρα πολύ αργή ή πάρα πολύ ευαίσθητη, ειδικά με το analog stick. To xιούμορ δε με άγγιξε. Γενικά υπάρχουν πολύ καλύτερα platformers εκεί έξω, από τα rayman εως τα trine κσι τα super gianna sisters.

<span class="bbcode_spoiler">όχι δεν τρολλάρω τον north... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> </span>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Το Guacamelee είναι καθαρό Metroidvania παιχνίδι, το Trine είναι σχεδόν καθαρόαιμο puzzle και το Gianna είναι old school πλατφορμάκι, όλη η πρόκληση του οποίου έγκειται στην ανακάλυψη όλων των μυστικών. Προσωπικά, αν και έκανα ragequit στο τελευταίο boss, αφού είχα περάσει ακόμη και την απάνθρωπα σαδιστική World Tree πίστα, θεωρώ το παιχνίδι ένα εκ των κορυφαίων indie που έχω παίξει ποτέ. Ο κόσμος, το χιούμορ, η ατμόσφαιρα, η αίσθηση δίκαιης χασούρας που μου άφηνε κάθε φορά, όλα συνετέλεσαν στο να έχω εξαιρετική εμπειρία με τον τίτλο.

+1 και για το Shatter που λέει ο Αδάνιος.

Στα δικά μας, με χαλαρούς ρυθμούς προχωράω το συμπαθέστατο Goodbye Deponia και ρίχνω κανένα τριπάκι στο Watch Dogs έτσι για το ξελαμπικάρισμα τώρα που επιτέλους παίζει σε Ultra <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Κάθε άποψη σεβαστή. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Στο World Tree βρίσκομαι αυτή τη στιγμή και οι απαιτήσεις έχουν ανεβεί κατακόρυφα. Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το παρατήρησε αυτό.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Πριν κάνα δεκαπενθήμερο έπαιξα μονορούφι το Night of the Rabbit, ένα πραγματικά πανέμορφο παραμυθένιο adventure, με κάτι παραπάνω από χορταστική διάρκεια (σε κάποια φάση ήμουν "τι, ΑΚΟΜΑ δε τελείωσε;"), και επιτέλους μερικούς σύνθετους γρίφους. G0O seal of approval.

Μετά είπα να καθαρίσω λίγο ακόμα το adventure backlog, και έπιασα το Tales of Monkey Island. Είμαι πλέον στο Episode 4 και η σύγκριση με τα τωρινά "παιχνίδια" μιας εταιρίας που αποδεδειγμένα ήξερε να φτιάχνει adventure games, μου προκαλεί κατάθλιψη :nope: :nope: :nope: .

Για να συνέλθω, έλιωσα ένα action game στο στυλ των Devil May Cry (πολύ πετυχημένος ο χαρακτηρισμός Spectacle Fighter που χρησιμοποίησε πρώτος ο γνωστός Yahtzee για να περιγράψει αυτά τα παιχνίδια) με εκπληκτικά ιδιαίτερη αισθητική, το Killer Is Dead. Παρά τα αρκετά και χτυπητά μειονεκτήματα, εγώ προσωπικά δε μπορούσα να χορτάσω τον δυστυχώς μικρό κόσμο του.

Τώρα θα δούμε. Έχω μια διάθεση για λίγο Deus Ex, και μάλλον θα βάλω να δω το Deus Ex: The Fall, ελπίζοντας πως οι πολύ χαμηλές προσδοκίες μου θα με προστατέψουν από την πλήρη απογοήτευση και θα μπορέσω να χαρώ με το σφηνάκι DeusExίλας.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Τερμάτισα το Guacamelee με ένα 94% (βαριέμαι να κάνω το La Inferno) και το πολύ καλό Brothers - A Tale of Two Sons (τώρα που έχω νιώθable χειριστήριο).

Σειρά παίρνει από ότι φαίνεται το Witcher. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Great0ldOne wrote:
Πριν κάνα δεκαπενθήμερο έπαιξα μονορούφι το Night of the Rabbit, ένα πραγματικά πανέμορφο παραμυθένιο adventure, με κάτι παραπάνω από χορταστική διάρκεια (σε κάποια φάση ήμουν "τι, ΑΚΟΜΑ δε τελείωσε;"), και επιτέλους μερικούς σύνθετους γρίφους. G0O seal of approval..</blockquote>

Πραγματικά εκπληκτικός τίτλος.
Για εμένα έχει άνετα μία θέση -μαζί με το The Whispered World και τη Deponia σειρά- στην τριάδα των καλύτερων παιχνιδιών που μας έχει δώσει η Daedalic Entertainment.



Great0ldOne wrote:
Μετά είπα να καθαρίσω λίγο ακόμα το adventure backlog, και έπιασα το Tales of Monkey Island. Είμαι πλέον στο Episode 4 και η σύγκριση με τα τωρινά "παιχνίδια" μιας εταιρίας που αποδεδειγμένα ήξερε να φτιάχνει adventure games, μου προκαλεί κατάθλιψη :nope: :nope: :nope: .</blockquote>

Η Τelltale έκανε την επιλογή τη να στραφεί σ' ένα άλλο, σαφώς πιο mainstream και "ευκολόπεπτο" είδος παιχνιδιού, το οποίο καταχρηστικά εξακολουθεί να θεωρείται υποκατηγορία των adventure games. Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Έχω την αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα θελήσει να επιστρέψει στο είδος. Το θέμα είναι αν θα μπορεί να το πράξει τότε πλέον, υπό την έννοια ότι ήδη άνοιξε ο κύκλος των αποχωρήσεων...
.



 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ο εχθρός είναι εδώ στοπ Δεν έχω παίξει τίποτα 2 μέρες τώρα στοπ Χθες πήγα να βάλω το λοτρο και κράσαρε στοπ Αν μπορεί κάποιος να στείλει προμήθειες με ελικόπτερο στοπ Σας αγαπώ όλους στοπ
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Συνεχίζω λίγο λίγο και το επικό Alan Wake.

Στο τρίτο episode με βοήθεια όπου τα βρίσκω σκούρα. Ναι δε το έχω με τα action καθόλου όμως. :unsure:

Τελικά όπου μπλέκει βιβλία - σε σενάριο παιχνιδιού- με τραβάει αρκετά μπορώ να πω.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


electroduck wrote:
Συνεχίζω λίγο λίγο και το επικό Alan Wake</blockquote>

Αυτό σκονίζει εδώ και καιρό τη Steamoθήκη μου, μάλλον πρέπει να του δώσω μια ευκαιρία κάποια στιγμή.

 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Τελείωσα δεύτερη φορά το Xenonauts, τώρα είμαι σε δίλημμα. Divinity Original Sin, Might and Magic X ή Skyrim;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Όχι το τελευταίο.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Ντάξει το Divinity είναι παιχνιδάρα απλά. Το Skyrim βάλτο μόνο αν έχεις όρεξη να τo μοντάρεις ειδάλλως το vanilla είναι σάπιο.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Και αν παίξω πρώτα τις παιχνιδαρες με τι όρεξη θα φάω μετά στη μάπα το Skyrim?
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Γιατί να το φας ντε και καλά στην μάπα; Μακριά και αγαπημένοι δεν μπορείτε να είστε;
 
Top Bottom