What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Witcher 2 σε Dark difficulty for the armor and shiz. Roche path.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Ξεμπέρδεψα με το L.A. Boneyard, και καθαρίζω το Glow, στο Fallout 1. Μείνανε οι raiders και πάω για Military Base και Cathedral.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Τέλος και το W2. Ανάμεικτα συναισθήματα κυρίως γιατί έπαιξα για να το τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ, βλέποντας τα πάντα. Αυτό σε dark ΔΕΝ το κάνεις.

Κατέληξα την τελευταία μιάμιση ώρα πριν το τελικό quest να φαρμάρω, μήπως και καταφέρω να αγοράσω την Kinslayer πανοπλία (ομολογουμένως πολύ καλή, αν και τελικά δεν άξιζε τον κόπο).

Roche path, όπως προείπα το οποίο φαντάζει η πιο λογική εξέλιξη για τον Geralt κατά τη διάρκεια της ιστορίας, αλλά όταν τελειώνεις μένεις με αρκετά ερωτηματικά. Νομίζω (έχοντας διαβάσει και το guide), ότι πηγαίνοντας για το Ioverth path, κερδίζεις περισσότερα από άποψη background story. Μπορεί και να κάνω λάθος, γιατί κάποια πράγματα τα θεωρώ δεδομένα πλέον. Εξαιρετικό όπως και να έχει, είχαμε συζήτηση με vtheofili και Bathory επ' αυτού και γιατί η σειρά ξεχωρίζει ως <i>παιχνίδια</i> και έπειτα ως setting.

Επιτέλους μείον 2 RPG σουτ από το backlog. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316


Borracho wrote:
Τόσο δράμα ορέ Νάιλους το Inquisition; To σκεφτόμουν για πέντε ευρά σε κανένα σέηλ, αλλά είναι τόσο εξόφθαλμα redesigned MMO;

Και ναι, αν το συγκρίνεις απευθείας με τα 1 και 2, το MP3 σίγουρα δεν είναι το ίδιο "μαύρο" ή βαθύ (για ελευθερία στο gameplay ούτε λόγος) αλλά σαν σύνολο, ήταν ζεστό ωσάν καραμπινιά σε στομάχι γεμάτο φτηνό γουίσκι. Ο Μάξαρος με τα χάπια και το μπέρμπον του μιλούσε κατευθείαν στην καρδιά μου. Άσε που οι πίστες flashback ήταν θείο δώρο!</blockquote>

Για 5 ευρα τσιμπα το. Αλλα να ξερεις οτι ειμαι προκατειλημμενος.

EDIT: @Admiral: Δεν ειμαι κανας τρομερα Γιαπονεζοφιλος, ουτε πολυ μεγαλος φαν αυτου του τυπου παιγνιων. Αλλα το αναθεματισμενο το MGRR το εχω τελειωσει 4 φορες μεχρι στιγμης, σε ολους τους βαθμους δυσκολιας και το λατρευω. Κανει χαβαλε με το "lore" του Metal Gear (και χαβαλε γενικα), ειναι γεματο action *αβλαντα με κατανες και cyborgs και εφηβικη τεκνο-κιθαριστικη μουσικη, χωρις ομως να γινεται κιτσαριο edgy οπως το τελευταιο DmC. Δε ξερω, θες η περιοδος που το παιζα? Θες οτι ειχα πηξει με δουλεια κλπ και ηταν καπως unwinding? Εχει γινει απο τα αγαπημενα παιχνιδια των τελευταιων 5 χρονων.

 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Λοιπόν συνεχίζω το adventure menu με Lost Chronicles of Zerzura.

Τι πανέμορφο παιχνίδι -οπτικά- είναι αυτό ρε παιδιά και από ιστορία δείχνει ενδιαφέρον επίσης <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Νομίζω ότι θα περάσω ωραία.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779


Northlander wrote:
(έχοντας διαβάσει και το guide), ότι πηγαίνοντας για το Ioverth path</blockquote>

2 λάθη κατά τη γνώμη μου
1)Το ότι το έβαλες με τη μία στο dark (που όπως και εσύ διαπίστωσες φάρμαρες υλικά για λεφτά) και δε το έπαιξες χωρίς να αναλώνεσαι σε αλλες διαδικασίες.
2)Και το ότι διάβασες από guide το άλλο path αντί να το παίξεις δεύτερη φορά (έστω και λίγο αργότερα), δεν είναι η ίδια εμπειρία δυστυχώς.
Θα μου πεις ότι μπορεί να μην είχες πολύ ελεύθερο χρόνο, οκ, για αυτό ξαναγυρνάμε στο 1. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Με πιάνει ο completionist me και πάω συνήθως στη μεγαλύτερη δυσκολία από την αρχή. Το λάθος μου στο Dark ήταν βασικά ότι δεν αναλώθηκα/επένδυσα τόσο στο crafting (πέραν του ότι έχασα αρκετό χρόνο στο reloading <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />). Είδα, έκανα, lootάρα άπαντα (μόνο ένα failed quest από το chapter 1, που δεν έψαξα την Madame στο τέλος). Ορισμένες φορές η δυσκολία ήταν εξωφρενική και σε άλλα σημεία (πχ. στο τέλος έφυγαν με 2 επαναλήψεις).

Απλώς στο τέλος και με σκοπό να πιάσω την πανοπλία, χάζευα και γυρόφερνα στο Chapter 3. Εν τέλει λίγο bonus προσφέρουν τα Dark exclusive αντικείμενα (πέραν της αλλαγής της αισθητικής κατά τη διάρκεια των μαχών και του life leech). Βρίσκεις καλύτερα σπαθιά που έχουν και περισσότερα slots για να μπορέσεις να τα αναβαθμίσεις με runes. Σε κάθε περίπτωση το κατευχαριστήθηκα.

Μετά από αρκετή σκέψη, είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο και τις επιλογές που έκανα όταν το ολοκλήρωσα, παρότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι διαλέγοντας το Ioverth μονοπάτι καταλαβαίνεις περισσότερα γύρω από το τέλος και την ευρύτερη ιστορία των παιχνιδιών, από το να μπλέξεις με τα μικροπολιτικά παιχνίδια του Roche. Για δεύτερο playthrough θα το σκεφτώ κυρίως λόγω χρόνου.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Στα παιχνίδια της βραδινής ώρα προστέθηκε το The lost crown. Διάολε είναι ωραίο και δεν το περίμενα. Αν εξαιρέσουμε το voiceacting που δεν με τρελαίνει , του έχουν φτιάξει ωραία ατμόσφαιρα και παραδόξως δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι στο παιχνίδι κυριαρχεί το μαυρόασπρο εκτός από συγκεκριμένα αντικείμενα. (ουτε γάτα να είμουν). Report όταν με το καλό το τελειώσω στο advenrurothread.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Murdered: Soul Suspect

Το εισαγωγικό βίντεο που παρουσιάζει τη ζωή μας μέσα από τα τατουάζ είναι από τις καλύτερες εισαγωγές χαρακτήρα που έχω δει. Η αμέσως επόμενη σκηνή που προσπαθείς να ταιριάξεις το φάντασμα πίσω στο σώμα ανατριχιαστική και μάταιη. Πέρα από αυτές τις 2 σκηνές τίποτα άλλο αξιοσημείωτο μέχρι στιγμής.

Κυκλοφορούμε σαν την άδικη κατάρα και κυνηγάμε τον δολοφόνο μας με αυστηρή σειρά στις κινήσεις μας όπως προστάζει το σενάριο. Σαν φάντασμα είμαστε αρκετά φλώροι μιας και παρακαλάμε ένα κοριτσάκι να συνεργαστεί μαζί μας για να το προστατέψουμε. Άκου εκεί παρακαλάμε, θα μπορούσαμε να την απειλήσουμε /εκβιάσουμε /τρομοκρατήσουμε /να ενσαρκώσουμε τις φοβίες της, αλλά όχι προσπαθούμε να την πείσουμε με επιχειρήματα πως την συμφέρει η συνεργασία με εμάς. Ο Κάσπερ ήταν πιο τρομακτικός από εμάς <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


electroduck wrote:
Λοιπόν συνεχίζω το adventure menu με Lost Chronicles of Zerzura.

Τι πανέμορφο παιχνίδι -οπτικά- είναι αυτό ρε παιδιά και από ιστορία δείχνει ενδιαφέρον επίσης <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Νομίζω ότι θα περάσω ωραία.</blockquote>

Σίγουρα θα περάσεις ωραία, πρόκειται για ευχάριστο και πολύ βατό παιχνιδάκι. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Παίζω το game dev tycoon.Είναι αρκετά καλό και δεν το βαριέσαι εύκολα. Προσπαθώ τώρα να πάρω όλα τα achivement. Έφτιαξα το πρώτο mmo και πίρε γαμώ της βαθμολογίες 2.5 :smash:..
Κοντεύω να τελειώσω και το Assassin's creed liberation. Μου αρέσει περισσότερο από το 3 και το gameplay αλλάζει λίγο,μην φανταστείτε τρελά πράγματα άπλα μπορείς να κάνεις ξεχωριστές αποστολές ντυμένη σαν κυρία,δούλα και assassin και όταν είστε κυρία μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γοητεία σου για να ξελογιάσεις κάποιους άντρες και να τους χρησιμοποιείς σαν σωματοφύλακες. Στα όπλα δεν έχουμε πολλές αλλαγές το μόνο καινούργιο που βάλανε είναι ένα μαστίγιο και ότι μπορείς να κρατήσεις δυο πιστολιά αντί για ένα.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Τέλος το Glow, και οι Raiders. Πάω για Military Base οπότε <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Ξεκίνησα το trine, ενω έχω στη μέση το dungeon lords και το fahreneit (πάντοτε όταν έχει κρυο το παίζω).

Ξεμουδιάζω που και που με το motogp URT3 προσπαθώντας να ξεκλειδώσω όλα τα εξτρας.

Και μέσα σε όλα αυτά προχωράω ακόμα ενα playthrough στο risen 2 με τα dlc πάνω με απώτερο σκοπό να πιάσω μέσα στο γενάρη και το risen 3...
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ελα ρε ελρικ, το γνωστο dungeon lords? του μπραντλει?
ειχε φαει τρελο ξυλο στα ρηβιου γιατι οντως το ειχανε παραδωσει μισοτελειωμενο, αλλά η εκδοση που βγηκε με τα πατσηζ απανω και τα υπολοιπα μερεμετια, ηταν μια χαρα. πολυ καλο μου φανηκε οταν το επαιξα.

επισης, αιντε, πιασε επιτελους και το ριζεν 3. περιμενω με πολυ ενδιαφερον την αποψη σου γιατι εισαι απ τους πιο πωρωμενους γκοθικάδες εδω μεσα.. (αν θυμαμαι καλα. ρε λες να τον μπερδευω τον αθρωπο με καναν αλλο και να γινω ρομπα? δε βαριεσαι...)
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ρε παίδες, το Dark στο Witcher 2, μια χαρά βατό είναι. Εντάξει, σίγουρα δεν είναι βόλτα στο πάρκο, αλλά πιστεύω πως παλεύεται άνετα. Anyway, μικρή σημασία έχει.

Συν όλα τα άλλα που παίζω, πλέον φοράω το μανδύα και τού νταλικιέρη. Και φυσικά το όνομα τής εταιρείας μου, δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο εκτός από το Ragequit.gr. Αμ πως.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,427
Δεν είσαι ο μόνος Jon. Χαλαρά τις τελευταίες 4 βδομάδες, το παιχνίδι που παίζω πιο συστηματικά είναι το Euro Truck Simulator 2. Και ακόμα έχω μόνο 2 γκαράζ και παλεύω να ξεχρεώσω το πρώτο.

Κατά τα άλλα, παράτησα μετά από μόλις μια ώρα ενασχόλησης το Broken Sword 4 - Angel of Darkness. Προσπάθησα, αδέρφια. Αληθινά προσπάθησα. Αλλά αυτό ΔΕΝ είναι adventure game, αλλά κακέκτυπο Tomb Raider. Ίσως είναι η πρώτη φορά στα σχεδόν 25 πλέον χρόνια gaming καριέρας, που απλά προσπερνάω ένα μέρος μιας σειράς και πάω στο επόμενο χωρίς να κοιτάξω πίσω. Το Broken Sword 5 λοιπόν είναι επιτέλους επιστροφή στις ρίζες - την έχω καταβρεί, αν και ελπίζω να γίνει λίγο πιο δύσκολο αργότερα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
2 γκαράζ? Εσύ είσαι πολύ μπροστά. Ακόμα παλεύω να αγοράσω δικό μου φορτηγό. Και δεν θέλω με τπτ να πάρω δάνειο. Μου έρχονται με τις καλύτερες των προθέσεων, αλλά από τραπεζίτες τι περιμένεις?
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,427


JonIrenicus13 wrote:
Και δεν θέλω με τπτ να πάρω δάνειο.</blockquote>

Καλώς ή κακώς, μεταφορική αυτοκρατορία δε πρόκειται να φτιάξεις ούτε με χίλιες ώρες παιχνιδιού χωρίς δάνεια... realistic simulation and shit. Και αντίστοιχα θα αργήσεις υπερβολικά στα πάντα.

Από την άλλη, single-player παιχνίδι είναι, μπορείς να τα κάνεις όλα στο ρυθμό σου χωρίς να χάνεις τίποτα...

 

verigar

Commoner
Joined
May 17, 2014
Messages
29
Ξεφτιλισα το Payday 2, μετα απο χιλια ζορια και bugs καταφερα να παιξω το Far Cry 2 coop το οποιο ειναι απιστευτα διασκεδαστικο και παραλληλα λιωνω με το RpgMakerVXAce που απεκτησα προσφατα στα sales.

Επισης παιζω καμια κοντριτσα με τον ξαδερφο το Richard Burns Rally με G27 τιμονιερα.
 

ser

Gelatinous Cube
Joined
Dec 4, 2012
Messages
172
Εγκατεστησα το Fable 3. Δεν ξερω γιατι. Εχω ενα σκασμο αλλα παιχνιδια στον παγο, κατι ομως με εκανε να το βαλω και να το δοκιμασω για 1η φορα.
Δεν επαιξα ποτε το 2 επειδη απαιτουσε να αγορασω ενα πλαστικο αξεσουαρ τηλεορασης μαζι (ποτε δεν καταλαβα τον λογο) οποτε αφου το 3ο ειναι διαθεσιμο και οι αναμνησεις απο το 1ο δεν θα σβηστουν ποτε τι ειχα να χασω;

Ω σκατα. Ειναι ενα απαισιο port με "Πατα και Κρατα"™ μηχανισμους, σαπιο οπτιμιζατιον, χαλια ηχο και γραφικα ακριβως σαν του 1ου.
Θες το πιο αθλιο inventory μηχανισμο στον γαλαξια; Το εχει. Τον πιο εκνευριστικο περιορισμο σε loot; Τον εχει. Μενου που θα σε κανουν να τραβηξεις τις μυτοτριχες σου με ταναλια; Τα εχει. Ελεεινο χειρισμο στο PC; Φυσικα και εχει.

Αλλα μου αρεσει η καταραμενη βλακεια.
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.minus.com/iuaMmgcO6nA80.png" alt="iuaMmgcO6nA80.png" class="bbcode_img" /></span>


Χωρις πλακα ομως. Οταν υπαρχουν 3 Risen εκει εξω, που παρα τα πολλα τους προβληματα, ειναι ετη φωτος καλυτερα αλλα με το 1/10 του budget ενος και μονο παιχνιδιου, που ειχε τις πλατες της MS, ειναι για κλαμματα η φαση.
 
Top Bottom