What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ξεκίνησα επιτέλους το 2ο playthrough στο Witcher 2. Και βλέπω πως είναι το παιχνίδι στο ultra στα 60fps. Ακόμα και σήμερα είναι πολύ μπροστά.
Εννοείται σε dark mode και τώρα.

Αυτό που παρατηρώ δυστυχώς είναι πως παρά τα patches και το πέρασμα σε enhanced edition το πρόβλημα με το key remap εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ στο gamepad κάνεις full remap. Φάουλ.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Hotline Miami 2

Αν το συγκρίνει κάποιος με το ορίτζιναλ είναι φανερό ότι οι devs προσπάθησαν να το κάνουν bigger, better(,faster,stronger?)
Και ως ένα βαθμό θα μπορούσε κανείς να πει ότι το κατάφεραν, αυτήν την φορά χειρίζεσαι συνολικά 13 χαρακτήρες κατά τη διάρκεια 6 chapters*4 levels το καθένα (+pilot,finale,secret level) των οποίων οι ιστορίες αλληλοσυνδέονται εντυπωσιακά καλά pulp-fiction-style.

Όσον αφορά την ιστορία αυτήν την φορά υπάρχει πολλή, με serial killers, ομάδες copycats του Jacket από το πρώτο, μέχρι και σε εθνικιστικές συνωμοσίες φτάνει το θέμα, ενώ εξηγούνται αρκετά από τα ερωτήματα του πρώτου. Το θέμα είναι ότι αλλάζει εντελώς η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Εκεί που το πρώτο είναι ένα fever dream ναρκωτικών και βίας το δεύτερο προσπαθεί να εξηγήσει το πρώτο ενώ προσθέτει στο γενικότερο lore του κόσμου που δημιούργησε. Σε αρκετό κόσμο δεν άρεσε αυτό, προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα ίσα ίσα μου άρεσε να ανακαλύπτω κομμάτια ιστορίας εδώ και εκεί. Από την άλλη η ιστορία παρουσιάζεται τόσο ασαφώς και σκόρπια που όχι απλά πρέπει να συνδέσεις τα κομμάτια μόνος σου αλλά χρειάζεται και κάνα δυο επισκέψεις στην wiki για καταλάβεις πλήρως τα τεκταινόμενα, βοηθάει αν είχες πάρει και το secret ending από το πρώτο. Έχει όμως αρκετό ψωμί αν ασχοληθεί κανείς.

Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το level design, εκεί που το πρώτο είχε σχετικά μικρά και σφιχτά λεβελς εδώ είναι τεράστια με πολλούς ορόφους και μεγάααααλους διαδρόμους. Έχασα το μέτρημα πόσες φορές πέθανα επειδή με πυροβόλησε ένας άκυρος τύπος στην άλλη άκρη του χωλ που δεν έβλεπα. Αυτό έχει και συνέπειες στον τρόπο που παίζεις, το πρώτο παιχνίδι σε έσπρωχνε σε έναν γρήγορο και χαοτικό τρόπο παιξίματος που ταίριαζε με την ατμόσφαιρα. Εδώ επειδή ο θάνατος κοστίζει περισσότερο σε χρόνο είναι πιο ασφαλές το κρυφτούλι και ο μελετημένος τρόπος παιξίματος. Τουλάχιστον αλλάζει στα τελευταία λεβελς (ειδικά αυτά του Richter) όπου και ο δείκτης δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα.

Για το soundtrack νομίζω ότι είναι περιττό να πω ότι είναι απλά οργασμικό, ειλικρινά δεν υπάρχει κομμάτι που δεν ξεχωρίζει. Έβαλα κάμποσα στο σχετικό θρεντ ας αφήσω και εδώ το κομμάτι του τελευταίου λέβελ
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=DyCtfd8w6JQ&ab_channel=MisterPotatoman</span>

Γενικά πάντως το ευχαριστήθηκα, πέρασα το σαββατοκύριακο μου χτυπώντας το πληκτρολόγιο νευριάζοντας με τον εαυτό μου που δεν είδα τον τύπο με το αυτόματο πίσω από το παράθυρο, έτοιμος να τα παρατήσω με το soundtrack να με κρατάει εκεί.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ακολουθώντας αυτή τη φορά την white cat, επέστρεψα στην wonderland. Μόνο που αυτή τη φορά η wonderland είναι πιο σκοτεινή και η Αλίκη πιο μελαχρινή και αιμοβόρα.

Είμαι στο chapter 2 και μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ το παιχνιδάκι. Αν και ξεκίνησα από το δεύτερο της σειράς (Alice Madness returns ) , το παιχνίδι δίνει αρκετές πληροφορίες για να δεις τι έγινε στο προηγούμενο και να ακολουθήσεις την πλοκή. Έχω διαβάσει και ψιλο πρόσφατα το original βιβλίο και έχει πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις τις αλλαγές της νέας wonderland από της παλιάς. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι το παιχνίδι ήταν κλειδωμένο στα 30fps (consoloport FTW) και ήθελε λίγο πείραγμα για να πάει στα 60. Επίσης η Physx της έδωσε και κατάλαβε της 7950 ρίχνοντας τα fps στο 10 αναγκάζοντάς με να ρίξω στο low τα γραφικά της Physx.
Περισσότερα με τον τερματισμό
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Τελειωσα το RYSE-Son of Rome σα mindless διαλλειμα απο το Γουιτσορα. Eye candy hack n slash on rails. Το σκοτωνει βασικα η επαναληψη. Σα σφηνακι ηταν ενδιαφερον.
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346
Εγκατέστησα σήμερα το Inquisition. Παραδόξως, το laptop καταφέρνει να το τρέξει.
Αν και με όλα στο low σχεδόν, το παιχνίδι δείχνει απλά υπέροχο! Ίσως τα καλύτερα γραφικά σε rpg (εκτός του Witcher 3).
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804


Agapitos wrote:
Εγκατέστησα σήμερα το Inquisition. Παραδόξως, το laptop καταφέρνει να το τρέξει.
Αν και με όλα στο low σχεδόν, το παιχνίδι δείχνει απλά υπέροχο! Ίσως τα καλύτερα γραφικά σε rpg (εκτός του Witcher 3).</blockquote>
Σε τι λάπτοπ το παίζεις;

 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Που λέτε ήμανε στη πόλη του Arx για σοβαρές δουλειές, αλλά ξαφνικά η μαγαζατόρισσα δεν ήθελε να με πουλήσει πράματα επειδή χάθηκε η κόρη της, εκεί λοιπόν που έψαχνα για το κοριτσάκι, ακολούθησα ένα μυστικό μονοπάτι που ανεβαίνεις σε κάτι γκρεμούς <span class="bbcode_spoiler">στο 4ο level</span> που σε οδηγούνε σε ένα μεγάλο παλάτι γεμάτο snek chicks. <span class="bbcode_spoiler">στο 6ο level</span>
Eπειδή λοιπόν ήμουν ήδη φιλαράκι με μιια snek chick νόμιζα είναι friendly NPCs, αλλά μου την έπεσαν και έφαγα άγριο ξύλο.
Το game πάντως έχει τον τρόπο του να σου μαθαίνει με το στανιό να είσαι ταπεινός και να μη το παίζεις νταής επειδή φοράς επιτέλους plate armor.
10/10, fell in love with snek chicks
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://41.media.tumblr.com/ebdb4ca2e3d2160a92e1731fe6554b87/tumblr_nwfa5i2l981reorefo1_500.jpg" alt="tumblr_nwfa5i2l981reorefo1_500.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346


Cercaphus wrote:


Agapitos wrote:
Εγκατέστησα σήμερα το Inquisition. Παραδόξως, το laptop καταφέρνει να το τρέξει.
Αν και με όλα στο low σχεδόν, το παιχνίδι δείχνει απλά υπέροχο! Ίσως τα καλύτερα γραφικά σε rpg (εκτός του Witcher 3).</blockquote>
Σε τι λάπτοπ το παίζεις;</blockquote>
Ένα Dell Inspiron n5110!



 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Λιώνω http://www.ragequit.gr/reviews/item/victor-vran-pc-review" class="bbcode_url">Victor Vran και περνάω υπέροχα! Αν και το review του Παναγιώτη με είχε προετοιμάσει για κάτι ευχάριστο πρέπει να πω πως κατάφερε και με εξέπληξε! Απλό, εθιστικό, γρήγορο (ότι πρέπει για όποιον δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και θέλει μισάωρα διαλειμάτακια) αλλά με βάθος και φρέσκους μηχανισμούς και σε καμία περίπτωση no brain κλίκι κλίκι. Πολύ φρέσκο για action rpg! Καλά αυτό που δεν μπορώ να συνιθίσω με τίποτα και τραβάω σκαλώματα είναι το voice acting του πρωταγωνιστή, καθώς είναι ο ίδιος ηθοποιός που έκανε του Gerralt στα Witcher και όπως καταλαβαίνετε η φωνή αυτή έχει αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο μου αλλιώς <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612


Savatar wrote:
Λιώνω http://www.ragequit.gr/reviews/item/victor-vran-pc-review" class="bbcode_url">Victor Vran και περνάω υπέροχα! Αν και το review του Παναγιώτη με είχε προετοιμάσει για κάτι ευχάριστο πρέπει να πω πως κατάφερε και με εξέπληξε! Απλό, εθιστικό, γρήγορο (ότι πρέπει για όποιον δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και θέλει μισάωρα διαλειμάτακια) αλλά με βάθος και φρέσκους μηχανισμούς και σε καμία περίπτωση no brain κλίκι κλίκι. Πολύ φρέσκο για action rpg! Καλά αυτό που δεν μπορώ να συνιθίσω με τίποτα και τραβάω σκαλώματα είναι το voice acting του πρωταγωνιστή, καθώς είναι ο ίδιος ηθοποιός που έκανε του Gerralt στα Witcher και όπως καταλαβαίνετε η φωνή αυτή έχει αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο μου αλλιώς <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
πάντα μου φαινόταν σαν Van Halsing-wannabe... λέει τόσο πολύ ε?

 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,042
Ναι, είναι πολύ καλό. Το έλιωσα και εγώ τον τελευταίο καιρό.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Assasin creed syndicate! Ειμαι σto Sequence8. Οπου να ναι το τερματιζω! Σαν παιχνιδι ειναι ακριβως το ακριβως ιδιο gameplayμε τα προηγουμνεα αλλα αυτο δεν ειναι κακκο αφου το gameplay του παραμενει κορυφαιο. Τα γραφικα του επισης κορυφαια με ολα ultra 1080p MSAA 2X+FXAA!!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Τερμάτισα το pokemon black 2 στο DS, είμαι στο final area στο silent hill downpour στο xbox 360ι, 8ο chapter στο dead space στο Origin. Ξεκίνησα επίσης mass effect, fallout 3, grid 2 & street fighter x tekken στο steam.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το street fighter x tekken ουσιαστικά Street Fighter δεν είναι με κάποιους χαρακτήρες του Tekken? Από άποψη gameplay ρωτάω, δεν έχει σχέση με Tekken σωστά?
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Neverwinter Nights ακόμα κι αν το κράζουν πολλοί, παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου. Πάντως παρατηρώ αρκέτες διαφορές τώρα που παίζω την diamond version και επιτέλους θα παίξω και τα expansion που έχω ακούσει και καλά λόγια, τουλάχιστον για το hordes of the underdark
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507


kara wrote:
Το street fighter x tekken ουσιαστικά Street Fighter δεν είναι με κάποιους χαρακτήρες του Tekken? Από άποψη gameplay ρωτάω, δεν έχει σχέση με Tekken σωστά?</blockquote>

Ακριβώς. Διασκεδαστικό πάντως.

 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Καταστραφήκαμε στο HotS σήμερα και αργά τοβράδυ θα αναστενάξει η Ves
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505


kara wrote:
Το street fighter x tekken ουσιαστικά Street Fighter δεν είναι με κάποιους χαρακτήρες του Tekken? Από άποψη gameplay ρωτάω, δεν έχει σχέση με Tekken σωστά?</blockquote>
Nαι. Η Capcom έχει προσαρμόσει τους χαρακτήρες του tekken στο gameplay του Street Fighter IV. Αρκετά καλά μπορώ να πω. Δεν περίμενα πως μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο τόσο καλά. Φάνταζαν αταίριαστα αυτά τα δύο παιχνίδια. Πολύ ωραίο tag combo system έχει το παιχνίδι πάντως. Θυμίζει tekken tag tournament στην ευκολία με την οποία τα κάνεις. Αυτό που με προβληματίζει είναι το online κομμάτι. Ναι μεν οκ εγώ τα έχω βολέψει λόγω xbox live, αναρωτιέμαι αν θα βρω κανέναν να παίξω φάπες. Αν και το ρόστερ είναι τεράστιο ούτως ή άλλως μαζί και με τους 12 που αγόρασα με το dlc. Θα έχω να ασχολούμαι πολύ καιρό. Απορώ πότε θα βγει το Tekken x Sreet Fighter να δούμε πως θα το κάνει η namco με το δικό της gameplay αυτή τη φορά. Εχει καθυστερήσει πάρα πολύ και αναρωτιέμαι αν ακυρώθηκε εν τέλει...

 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095


Chosen-Undead wrote:
Απορώ πότε θα βγει το Tekken x Sreet Fighter να δούμε πως θα το κάνει η namco με το δικό της gameplay αυτή τη φορά. Εχει καθυστερήσει πάρα πολύ και αναρωτιέμαι αν ακυρώθηκε εν τέλει...</blockquote>

Αυτό το ξέρω! Συνεχίζεται κανονικά η ανάπτυξή του, απλώς το έχουν χεσμένο λόγω tekken 7. To καλοκαίρι είχε πει ο Harada πως το έχουν προχωρήσει πολύ αλλά δεν ξέρουν πότε θα το κυκλοφορήσουν γιατί δεν θέλουν να το "κάψει" το Tekken 7.

 
Top Bottom