What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Συνεχίζω το collectathlon στο GTA V, που θα πάει κάποια στιγμή θα τα μαζέψω όλα τα κοκοψίνια και τζιτζιμπλόγκια. <br><br>And to restore balance to the Force τώρα που το AAA+ game σιγά-σιγά τελειώνει, ξεκίνησα Underrail. Έφαγα μια ωρίτσα στο character creation ως όφειλα, και κατέληξα σε ένα τύπο που δεν έχω ιδέα αν είναι overpowered οδοστρωτήρας ή τέρμα gimped ψοφίμι. Βασικά το πρώτο δεν ισχύει σίγουρα, το δεύτερο μόνο στην πράξη θα φανεί. Α, και όποιος άλλος το ξεκινήσει, πρώτη-πρώτη δουλεία να αλλάξει από τα options τα fonts σε large, γιατί το default auto δε φαίνεται να κάνει δουλεία.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
The Witcher 2, τελειώνω το chapter 2<br>Heroes of the Storm, farmαρα ενα smurf μπας και πάρω ένα πορτραίτο, αλλά τζίφος.<br>Chivalry, το ξεκίνησα σήμερις και παίξαμε και λίγο με τον nadril<br>Warthunder, όπτοε βρούμε χρόνο με τον Λύγκα λεβελάρουμε τα δύστροπα Γερμανικά δίπλανα<br>Lord of the Rings Online, ξεκινήσαμε σήμερα με τον Tsok και τον nadril νέους χαρακτήρες για να τους λεβελάρουμε παρέα.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Παίζω λίγο Force Unleashed αλλά δυσφορώ κάπως με το platforming και τα checkpoints που με πάνε πίσω πολλά χρόνια (και στο παιγνίδι μα και στη διάθεση).
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Αφού επιτέλους ολοκλήρωσα το Shadowrun: Hong Kong, αφοσιώνομαι στην ολοκλήρωση του σπαρταριστού Zombie Vikings με ολίγη από Golden Wake αρχαία adventure game απόλαυση!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Moυ φαίνεται απίστευτο αλλά επιτέλους βρήκα την υπομονή μετά από τρεις φορές που το είχα παρατήσει και τερμάτισα το Final Fantasy XIII. Σύνολο μου πήρε 60 ώρες. Εφτυσα αίμα στα τρία τελευταία final bosses όπου έφυγαν άπειρα μπινελίκια (ειδικά στο Orphan). Ενιωσα λες και σκότωσα κάποιο boss σε κάποιο dark souls για τέτοια αγανάκτηση/λύτρωση μιλάμε. Tελείως κουκουρούκου το φινάλε πάντως όπως και γενικότερα όλη η υπόθεση του παιχνιδιού που ήταν γεμάτη plotholes και μετά βίας βγάζεις νόημα τι έγινε και προπαντώς γιατί έγινε. Πάντως σκοπεύω να συνεχίσω να παίζω το παιχνίδι καθώς θέλω να κάνω τα sidequests στο grand pulse και γενικά όσο αντέξω για τα υπόλοιπα achievements που μείνανε πριν προχωρήσω στο FFXIII-2. Μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο το παιχνίδι πάντως με τόσο γαμάτο σύστημα μάχης που είχε και είναι πραγματικά κρίμα που χάθηκε τέτοιο potentinal. Δεν θα έπρεπε ήταν τόσο γραμμικό και τόσο κακογραμμένο σεναριακά. Είμαι σίγουρος πως θα διασκεδάσω πολύ περισσότερο τώρα που το grid άνοιξε τελείως και μπορείς να τουμπανιάσεις ως το lv.10 όλα τα roles των χαρακτήρων. Μεγάλη μπούρδα πάντως να μην σου δίνει πόντους που σκότωσες τα τρία bosses αλλά ντάξει μετά θα φάρμαρες σκοτώνοντας τα ξανά και ξανά οπότε έχει λογική  :lol:<br>Ελπίζω τα επόμενα δύο παιχνίδια να είναι λιγότερα εκνευριστικά και πιο Final Fantasy γιατί αυτό ξέφυγε σε κάποια πράγματα. Χαίρομαι πάντως που από το chapter 11 το παιχνίδι έγινε πολύ καλύτερο από το χάλι των πρώτων 30 ωρών που δεν έκανες τίποτα άλλο από το πηγαίνες από διάδρομο σε διάδρομο και να σκοτώνεις τέρατα. Αξιζε το κόπο εν τέλει
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Μα αλήθεια τώρα, παίζεις JRPG και εκπλήσσεσαι για το ανύπαρκτο του στόρι; <br><br>Είναι προφανές, τα καλά, βασανισμένα 12χρονα, θα νικήσουν τον κάκιστο, κάποτε-καλό-αλλά-καταπιεσμένο 12χρονο και στο φινάααααααλε, θα μιλάαααααααααααανε όλοοοιιι έεεεεετσι, αααααααα, Άαααααααααντονιιιιι, κάνεεεεε την ευχχχχχήηηηηηηηηηηηηηηηη!
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
<blockquote><br>Άαααααααααντονιιιιι, κάνεεεεε την ευχχχχχήηηηηηηηηηηηηηηηη!<br></blockquote><br>Καλοφαγωτα τα αποφαγια απο τις πεστροφες και ευτυχισμενο το 1971 του 2016
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>chapter 11 το παιχνίδι έγινε πολύ καλύτερο από το χάλι των πρώτων 30 ωρών που δεν έκανες τίποτα άλλο από το πηγαίνες από διάδρομο σε διάδρομο και να σκοτώνεις τέρατα. Αξιζε το κόπο εν τέλει<br></blockquote><br><br>Εγώ στο έχω ξαναπεί. Εδώ διαφωνώ. <br>Όταν σε ένα παιχνίδι για 11 κεφάλαια υποφέρεις και στα τελευταία 3 κεφάλαια φτιάχνει ΔΕΝ αξίζει. Δεν μπορώ να παραβλέψω 30 χάλια ώρες για 10 καλές. Δεν το λέω μόνο για το ff13 , αλλά και γενικότερα για άλλα παιχνίδια.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
εχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αν δεν ήταν final fantasy σιγά μην ασχολιόμουν ξανά μαζί του. Αλλά δεν είναι σωστή η αναλογία ωρών που αναφέρεις. Ηταν 30 αδιάφορες, 30 καλές. Και δεν ξέρω ακόμα πόσες θα ακόμα τώρα που το τερμάτισα και μπορείς να κάνεις master όλα τα roles και να πέσει το ξύλο της αρκούδας  :cool:<br>Διαφωνώ περί υπόθεσης πως είναι ανύπαρκτη στα jrpg. Ενας από τους βασικούς λόγους που λατρεύω το είδος και ειδικά τα final fantasy είναι η ιστορία τους. Στο 13 πάλι τα μπλέξανε  :facepalm:<br>Εξού και η έκπληξη μου :hmm:<br>
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
αρχισα το nba 2k16.πρωτη μου επαφη με μπασκετακι απο το inb live 2006!!!.ε οσο να πεις στα πρωτα games γερνει λιγο το γηπεδο προς τη μερια μου  :silly:
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Παίζω εδώ κ καιρό το Witcher 2. Εχει καιρό που το στόρι ενός game δίνει τόση έμφαση στην αφήγηση κ έχει αρκετό μπλα μπλα ώστε να σε κρατάει σε ενδιφέρον αλλά ούτε κ να σε κουράζει ταυτόχρονα. <br><br>Θυμάμαι ήμουν στην Flotsam κ μπαίνω στο σπίτι του Roche. Ξεκινάω κάνω συζήτηση με το πιπίνι την Ves ακόμη δεν μου έκανε &#039;&#039;συνιάλο&#039;&#039; κ είμαι στην αρχή του Chapter 2), μετά μπαίνει ο Roche k παίζουμε μπουνιές, στο καπάκι πίνω μπύρες με τα χρυσάυγουλα του Roche κ στο τέλος βρίσκομαι πεταμένος κ ξεβράκωτος εξω από το χωριό με hangover. <br><br>Με την Sile θα γίνει τπτ? Σκωτώσαμε το Kayran κ με ρώτησε αν ισχύουν κάτι ιστορίες για μένα κ κάπου εκεί στον διάλογο άφησε να ενοηθεί πως ήθελε να μάθει για τις &#039;&#039;hot ιστορίες&#039;&#039;. Δεν μας τα &#039;λεγε αυτά η Sile. Το παίζει κ σκληρή. <br><br>Παράλληλα με τον Γουίτσορα παίζω κ Lo Wang. Καταιγισμός αίματος κ katana ftw! :ninja:
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Παιζω Act of War σαν ορεκτικο πριν απο τη μεγαλη επιστροφή στα rts. Καλά τα γραφικά ακόμα και για σήμερα άλλα το gameplay του με κούρασε λίγο. Ίσως να είμαι από τη χρόνια αποχή, ίσως να είμαι πολύ κλασσικό, ίσως φταίει ότι το τελευταίο rts που έπαιξα ήταν το dawn of war 2 και ίσως να προτιμώ ένα πιο υβριδικό gameplay. Θα δείξει όταν πιάσω το Imperial Glory προτού πιάσω τα Total War!
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Γύρισα στο modding hell με skyrim dlcs και dark souls (ευχαριστώ bathory για τα 2 σεντς του) και προσπαθώ κούτσα-κούτσα να τερματίσω borderlands 2.. άμα ψήνεται κανείς για co-op ας μου σφυρίξει, 25 level είμαι και καθαρίζω ό,τι βρω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Xenofone Borderlands 2 είπες, ε? Intredasting. Δεν θυμάμαι τι level έχω (2 χαρακτήρες αφημένους περίπου στο ίδιο σημείο).
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
Έβγαλα το Invasion of Normandy campaign στο Company of Heroes. Είχε ξεμείνει το save μερικές απόστολές πριν το τέλος, αμαρτία ήταν να το αφήσω άλλο στην κατάψυξη.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Παιζω εδω και 2 βδομαδες Devilian, σχετικα οκ game, ψιλοpay2win αλλα ενταξει. Ηθελα καιρο να παιξω ενα σαπιλα mmorpg <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ξεκινησα και Ηuniepop ( ͡° ͜ʖ ͡°) , βασικα ειναι πολυ καλο, απαιτει στρατηγική και εξυπνες κινησεις..
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Ξεκινησα και Ηuniepop ( ͡° ͜ʖ ͡°) , βασικα ειναι πολυ καλο, απαιτει στρατηγική και εξυπνες κινησεις..<br></blockquote><br><br>Ειναι κόλημα το άτιμο. Το βάλαμε για το μαλακίζειν με την Regina και κολήσαμε άσχημα. Χωρίσαμε δια δύο τις κοπελιές και ο κάθε ένας προσπαθεί να ρίξει τις δικές του  :geralt:
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
Παίζω warcraft 3: RoC (custom games, 5 human vs 7 undead ή 3 vs 3 vs 3 vs 3)
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
2 παιχνιδάκια έχει το μενού αυτόν τον καιρό... Shiny the Firefly που αν δεν ήταν τόσο εκνευριστικός ο χειρισμός με το ποντίκι, θα ήταν συμπαθητικότατο (τώρα είναι απλώς καλούλι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) και το A Wizard&#039;s Lizard που θυμίζει λίγο από BoI+Hero Siege και παρότι δεν έχει πολλές πίστες, έχει μεγάλη ποικιλία σε όπλα και αντικείμενα και ψιλοκόλλησα τις τελευταίες μέρες!
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Πριν πιάσω τα co op, έπιασα Divinity Dragon Commander, πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, και λέω να πιάσω και το F.E.A.R. 1 !
 
Top Bottom