What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Kι εγώ τελείωσα το δεύτερο-τίγκα στα μοντς-πλέιθρου στο Xcom 2 και ξεκίνησα ήδη το τρίτο με ακόμα περισσότερα μοντς.<br>Τώρα έβαλα και καμπόσες custom classes με custom abilities να δούμε τι λέει.<br>Πόρωση.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Με φωναξε κανείς? Ναι, συμφωνώ σ&#039; αυτό που λες για τον τεχνικό τομέα, ειδικά τα animations.<br><br>Στα δικά μου τώρα, μετά το αναγκαστικό διάλειμμα με το pillars, δεν ξερω με ποιο να ασχοληθώ και είμαι ανάμεσα στα Shadowrun: Returns, XCOM: Enemy Within και Hitman: Absolution.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Kι εγώ τελείωσα το δεύτερο-τίγκα στα μοντς-πλέιθρου στο Xcom 2 και ξεκίνησα ήδη το τρίτο με ακόμα περισσότερα μοντς.<br>Τώρα έβαλα και καμπόσες custom classes με custom abilities να δούμε τι λέει.<br>Πόρωση.<br></blockquote><br><br>Να βάλεις και κανένα mod. Λένε ότι αξίζουν.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ο κύβος ερριφθη, τα βουνα μίλησαν, οι πέτρες αποφάσισαν.<br><br>Ξεκινάω με shadowrun: returns που ειναι και σύντομο και συνεχίζω με enemy within.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote>Ξεκινάω με shadowrun: returns που ειναι και σύντομο και συνεχίζω με enemy within.<br></blockquote><br><br>Όποιος ξεκινάει με Shadowrun Returns συνεχίζει με Shadowrun Dragonfall DC.-
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
<blockquote><br><blockquote><br>Kι εγώ τελείωσα το δεύτερο-τίγκα στα μοντς-πλέιθρου στο Xcom 2 και ξεκίνησα ήδη το τρίτο με ακόμα περισσότερα μοντς.<br>Τώρα έβαλα και καμπόσες custom classes με custom abilities να δούμε τι λέει.<br>Πόρωση.<br></blockquote><br><br>Να βάλεις και κανένα mod. Λένε ότι αξίζουν.<br></blockquote><br><br>Όντως, καλή ιδέα, θα το ψάξω.<br>Μου έχουν πει επίσης να τσεκάρω και για μοντς, αλλά δεν ξέρω, θα δούμε.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br><blockquote>Ξεκινάω με shadowrun: returns που ειναι και σύντομο και συνεχίζω με enemy within.<br></blockquote><br><br>Όποιος ξεκινάει με Shadowrun Returns συνεχίζει με Shadowrun Dragonfall DC...<br></blockquote><br><br>...μετά το enemy within.<br><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Kι εγώ τελείωσα το δεύτερο-τίγκα στα μοντς-πλέιθρου στο Xcom 2 και ξεκίνησα ήδη το τρίτο με ακόμα περισσότερα μοντς.<br>Τώρα έβαλα και καμπόσες custom classes με custom abilities να δούμε τι λέει.<br>Πόρωση.<br></blockquote><br><br>Να βάλεις και κανένα mod. Λένε ότι αξίζουν.<br></blockquote><br><br>Όντως, καλή ιδέα, θα το ψάξω.<br>Μου έχουν πει επίσης να τσεκάρω και για μοντς, αλλά δεν ξέρω, θα δούμε.<br></blockquote><br><br>Στο 2ο με 3ο playthrough βάλτα όμως. Μην το παρακάνεις, καμιά τριανταριά μόνο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Το Pillars πάει γραμμή, όταν βαριέμαι παίζω λίγο Titan Quest γιατί το καλοκαίρι δυστυχώς δεν τα υπολόγισα καλά και θέλω να παίξω επιτέλους το expansion και που και που μπαίνω για σφαλιάρες στο Chivalry.<br>To LOTRO λογικά θα το πιάσω πάλι όταν με το καλό πέσει το quad pack στο δεκάρικο
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Aπόφασισα να συνεχίσω το Dead Space που το είχα φτάσει μακρυά και το είχα κάνει pause και κοντεύω για τερματισμό σε 2-3 μέρες. Ξανατερμάτισα το Parasite Eve 2 το οποίο το έπαιζα αραιά και που στο psp όποτε θυμόμουνα. Θα κάνω το ίδιο και με το 1. Βγάλτε τα στο steam επιτέλους όμως, έλεος...<br>Witcher 2 εννοείται το main game , απλά κάνουμε κανένα διάλειμμα
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Το Pillars πάει γραμμή, όταν βαριέμαι παίζω λίγο Titan Quest γιατί το καλοκαίρι δυστυχώς δεν τα υπολόγισα καλά και θέλω να παίξω επιτέλους το expansion και που και που μπαίνω για σφαλιάρες στο Chivalry.<br>To LOTRO λογικά θα το πιάσω πάλι όταν με το καλό πέσει το quad pack στο δεκάρικο<br></blockquote><br><br>Παίξε απευθείας το expansion του TQ, γιατί να παιδεύεσαι με το vanilla? <br><br>Προσωπικά έχω καταστραφεί στο Grim Dawn εδώ και μία εβδομάδα. Hardcore mode, ο χαρακτήρας έχει φτάσει 64 level και είμαι στο elite difficulty (2o difficulty setting, άλλο ένα απομένει μετά το πέρας αυτού και με την προϋπόθεση ότι ο θάνατος δεν θα με αγκαλιάσει). Το hardcore με self-found αντικείμενα είναι πραγματικά καταπληκτική εμπειρία στο GD, επιτέλους ξανανιώθω τη χαρά του να βρίσκεις ένα legendary item που χρειάζεσαι μετά από boss kill που κόντεψε να σου στοιχίσει το gameplay μίας εβδομάδας. 
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Ναι παίξε με τη μία το Expansion του Titan, έχει ΌΛΟ το original game "μέσα του" αλλά με τις βελτιώσεις του expansion.<br><br>Εγώ ξεμπέρδεψα με το Skyrim, δεν το τερμάτισα αλλά βαρέθηκα να δοκιμάζω mods <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> και τώρα έγινα Demon Hunter στο Risen 3.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Η μαλακία είναι ότι το καλοκαίρι τερμάτισα το αρχικό παιχνίδι και μετά που πήγα να παίξω το expansion μου λεει όχι φιλαράκι, θα το πας από την αρχή. Οπότε τώρα παίζω το Immortal Throne, αλλά στις περιοχές του αρχικού.<br>Κάποια στιγμή θα τελειώσει και το Act III <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
https://www.humblebundle.com/jumbo-bundle-6<br><br>ωραία παιχνιδάκια έχει το εν λόγω μπάντολλλ<br><br>edit<br>λολ λάθος θρεντ... :throw:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Η μαλακία είναι ότι το καλοκαίρι τερμάτισα το αρχικό παιχνίδι και μετά που πήγα να παίξω το expansion μου λεει όχι φιλαράκι, θα το πας από την αρχή. Οπότε τώρα παίζω το Immortal Throne, αλλά στις περιοχές του αρχικού.<br>Κάποια στιγμή θα τελειώσει και το Act III <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Το Act που προσθέτει το expansion είναι μεν ωραίο, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα συναρπαστικό. Το όλο θέμα είναι τα crafts που μπορείς να κάνεις, κάποιες αλλαγές στις κλάσεις (αν θυμάμαι καλά) κλπ.<br><br>Ελπίζω να έχεις βάλει το fanpatch που είχαν βγάλει πριν μερικά χρόνια. Περιέχει ένα σκασμό από fixes και το κυριότερο: Διορθώνει το loot system. Είναι επιβεβαιωμένο πως το παιχνίδι "αδικεί" τον παίκτη δίνοντας υπερβολικά συχνά drops τα οποία δεν είναι για την "class" του. Μετά το patch, προφανώς δεν θα δεις ποτέ να βρέχει epics/legendaries, αλλά όταν κάποιο θα πέσει, τουλάχιστον θα έχεις καλές πιθανότητες να μπορείς και να θέλεις να το χρησιμοποιήσεις.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Πρώτη φορά το ακούω. Ε δεν πειράζει, τώρα κοντεύω, υποθέτω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Πάντως μετά το Loki το βάζω δεύτερο στη λίστα με τα hack n slash
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Έτσι έτσι, άλλος ένας που θεωρεί το Diablo 2 τόσο κορυφαίο που είναι εκτός συναγωνισμού.  :pP
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν συζητάμε καν για το Diablo 2.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Δεν με συγκίνησε ποτές. Οκ καλή η ατμόσφαιρά του. Παρόλο που εξελίχθηκε η τεχνολογία και βελτιώθηκαν τα γραφικά τέτοια ατμόσφαιρα δεν ξαναφτιαξαν, αλλά πέραν αυτού δεν είχε και κάτι άλλο, οπότε τρίτο στη λίστα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Πρώτη φορά το ακούω. Ε δεν πειράζει, τώρα κοντεύω, υποθέτω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Πάντως μετά το Loki το βάζω δεύτερο στη λίστα με τα hack n slash<br></blockquote><br><br>Το Loki το έχω σε limited foil edition (tin foil <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />) την οποία είχα βρει καποτε στο eshop για 4 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ωραίο παιχνίδι, αν και το έπαιξα μετά το TitanQuest οπότε δεν του έδωσα ίσως την αξία που του αρμόζει. <br><br>Το Diablo 2 δεν θα το ξεπεράσει ποτέ τίποτα πιστεύω στην καρδιά μου. Προφανώς παίζουν ρόλο και οι αναμνήσεις του να κάνεις κοπάνα από το σχολείο για να παίξεις. Σε γενικές γραμμές όμως και ειδικά για την εποχή του, ήταν έπος. Επίσης, σε σχέση με μεταγενέστερους απογόνους του είδους, είχε ιδιαίτερο βάθος.<br><br>Τo Grim Dawn το πλησιάζει "επικίνδυνα" πάντως. Το Path of Exile αν δεν ήταν ΤΟΣΟ RNG dependent, σε σημείο του να θες να σπάσεις την οθόνη σου όταν μετά από μερικές χιλιάδες προσπάθειες το μα****νο το 6socket item δε λέει να κάνει link και τα 6 sockets, επίσης θα ήταν και αυτό πάρα πολύ κοντά.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Κάθε φορά που παίζω πάντως κάποιο hack & slash, πάντα σκέφτομαι να βάλω diablo 2. Τι να λέμε τωρα, ακόμα και σήμερα ο βασιλιάς είναι.
 
Top Bottom