What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Με πωρώσατε με τα κλικικλικι στο άλλο thread και κάηκα με το torchlight 1  :mosh:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τέλος το <b>Shadow of Mordor</b>. Το απόλαυσα απίστευτα πολύ και σίγουρα πολύ περισσότερο απ&#039; το Arkham City που κινούνται στην ίδια λογική. Εδώ ένιωθα, πως τα διάφορα collectibles είχαν νόημα και εμπλούτιζαν το lore, όχι αγγαρείες με ερωτηματικά. Θα ασχοληθώ ίσως και με τα dlc, αν και δεν με πολυκαίνε.<br><br>Την κατάλληλη στιγμή το τέλειωσα, μιας και τώρα παρέα στο <b>XCOM: Enemy Within</b> θα κάνει το <b>Darkest Dungeon</b>.<br>Έχω έτοιμο και το setting. Βράδυ, όλοι κοιμούνται, σπηλιά, γουίσκι, Darkest Dungeon (μερικούς μήνες πριν, θα έχωνα κάπου και το τσιγάρο, αλλά ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ  :drinks: )
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
<blockquote><br>Την κατάλληλη στιγμή το τέλειωσα, μιας και τώρα παρέα στο <b>XCOM: Enemy Within</b> θα κάνει το <b>Darkest Dungeon</b>.<br>Έχω έτοιμο και το setting. Βράδυ, όλοι κοιμούνται, σπηλιά, γουίσκι, Darkest Dungeon (μερικούς μήνες πριν, θα έχωνα κάπου και το τσιγάρο, αλλά ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ  :drinks: )<br></blockquote><br><br>Tελείωσα κι εγώ το Xcom 2 και κατα 99% θα συνεχίσω κι εγώ με Darkest Dungeon, αλλα εχω παραλήψει όμως να ολοκληρώσω το Might & Magic X...<br>Επίσης μπράβο για το τσιγάρο!<br>Εγω εδω και καποια χρόνια εχω καταφέρει να το κρατήσω σε σχεδόν μηδενικά επίπεδα, καπνίζω μόνο όταν βγαίνω για μπυρίτσα/κρασάκι.  :drinks:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το M&M κι εγώ δεν το&#039; χω ολοκληρώσει και ντροπή μας.<br>Όσο για το τσιγάρο, ούτε που μου κάνει αίσθηση να καπνίσω όταν βγαίνω. Ευτυχώς. Όμως με το xcom μου έρχεται η επιθυμία για κάποιο λόγο να κάνω κανένα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Είναι κάτι παιχνίδια που όντως το τραβάνε, όπως και τα γουίσκια. Την Κυριάκη που τέλειωσε το πακέτο δεν ξαναπήρα, να δω πόσο θα κρατήσω αυτή τη φορά. Άμα καπνίζουν κι όλοι οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι είναι δύσκολο.<br>Λίγο λίογ ξαναπιασα το Hots απλά για να σφάζψ τα botakia στο VS AI
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Με έπιασε Mass Effect νοσταλγία και τα ξαναπαίζω από την αρχή (έφτασα σε 4 μέρες στα τέλη του 1ου)! Έχω χρόνια να τα πιάσω στα χέρια μου (από όταν είχε βγει το 3) και ομολογώ πως το χαίρομαι πάλι! Αλλά ρε σεις, μας κατέστρεψε το Witcher 3, επειδή το έχω φρέσκο στο μυαλό μου οι διάλογοι των ME φαντάζουν σκετσάκια γραμμένα από γυμνασιόπαιδα...χαχα! Παρόλο αυτά κατάφεραν και με βύθισαν πάλι στον κόσμο τους, μακάρι στο 4ο μέρος (νέα ιστορία, το ξέρω, απλά το λέω 4ο για να καταλαβαινόμαστε) να αποφασίσουν να δουλέψουν σοβαρά πάνω στα κείμενα, μας έχει λείψει ένα καλό sci-fi έπος! Στο παράλληλο εννοείτε πως σκαλίζω την RPG-αρα μας και επίσης πειραματίζομαι για νέα android-παίχνιδα (σαν να παίζεις είναι και αυτό  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />)
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ξαναμπαίνω στα μονοπάτια του WarThunder. Μικρό break από το Grim Dawn καθώς το τελευταίο boss στο Ultimate ήδη πλησίασε 3 φορές στο να μου στοιχίσει τον χαρακτήρα (he bravely ran away...) και φοβάμαι πως αν αρχίσω τώρα το grinding για ακόμα καλύτερο gear, θα βαρεθώ το έπος και είναι κρίμα. <br><br>Είπα να ξαναδω λίγο τα Ρωσσικά αεροσκάφη. Στο Tier I (εδώ γελάμε) είναι απίστευτα OP αλλά έχω την εντύπωση πως από τα μέσα του Tier 2 και μετά τίποτα δεν συγκρίνεται με τα αγαπημένα μου ναζίδια. Όλα θέμα playstyle και γούστου βέβαια, αλλά ακόμα και εμφανησιακά, πως να το κάνουμε, οι Ναζί ήξεραν να βάφουν. (με εξαίρεση κάτι λεοπαρ αηδίες <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />)
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Xτες δοκίμασα το LOADOUT που το βρήκα περασμένο σε net cafe, για όσους δε ξέρουν είναι ένα free τρολοmultiplayer third-person Shooter, που δίνει έμφαση σε "καρτουνικά-ρεαλιστική" απεικόνιση της ζημιάς που τρως (π.χ. μπορεί να τρέχεις με μια τρύπα στο στήθος και η καρδιά σου να κρέμεται) και στη παραμετροποίηση των όπλων σου.<br>Τα πήγα παραδόξως πολύ καλά με τα "μανίσια" όπλα, 1.84 περίπου K/D, και αναρωτιέμαι αν και κατά πόσο γίνεται pay-2-win στη συνέχεια...<br>https://www.youtube.com/watch?v=FvbwgJEHs6Q
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Το είχα δοκιμάσει όταν ήταν σε beta (νομίζω, μπορεί και όταν πρωτοβγήκε) αλλά μετά από μερικές ωρίτσες ενασχόλησης, κατάντησε βαρετό. Υποθέτω πως έκτοτε πρέπει να έχει προστεθεί πολύ content, αλλά grindy για τους free players, σίγουρα θα είναι.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Τελευταία παίζω The Saboteur στα διαλείμματα του Van Helsing που το πάω χαλαρά. Κατέβασα και τα 30γίγα για το Star Citizen αλλά στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού μου έβγαζε μήνυμα "Connection Error - Restart" και το έσβησα από την ενόχληση. Σημειωτέον, δεν έχω παίξει μαζί του, αν και έχω ship package από πέρυσι, ούτε 10 λεπτά! Τον επόμενο μήνα πάλι...
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
RIDE<br><br>Για πορωμένους μηχανόβιους... Έχει τα πάντα απο σύγχρονες μηχανές, όλα τα θηρία των 200+ ίππων.<br><br>Παιχνιδάρα
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Dishonored <br><br>Πολύ ωραίο ήταν το κατευχαριστήθηκα. Στην αρχή μακέλεψα λίγο κόσμο, αλλά ήταν κατά λάθος. Μετά του πήρα τον αέρα και έβγαλα ένα επίπεδο ghost. Προς στο τέλος με αυτά που έγιναν θεώρησα πως η μόνη αντίδραση για τον χαρακτήρα μου ήταν να σπείρει τον όλεθρο και τελικά το τέλειωσα σε Low Chaos. Φοβερά καλοσχεδιασμένα επίπεδα. Ωραία gadgets, από τα οποία ενώ χρησιμοποίησα τα μισά περίπου τόσο σε όπλα όσο και σε δυνάμεις πάλι κατέληξα op και έκανα stealth περίπατο στις τελευταίες πίστες.  <br>Blink+Possession+Dark Vision=  :drummer:  <br><br>
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Πράγματι από τι στιγμή που αποκτάς το Possession lvl 2 το stealth ξεπάστρεμα γκρουπ εχθρών (>2 ατόμων) γίνεται παιχνιδάκι, ευτυχώς οι devs το πήραν χαμπάρι και το αφαίρεσαν από τα DLC (o Daud έχει το Summon Assassin στη θέση του), τα οποία αξίζουν btw αν τα πετύχεις πουθενά, συμπληρώνουν ωραία την ιστορία, βελτιώνουν αρκετά το gameplay και έχουν καλή διάρκεια (τα Knife of Dunwall και Brigmore Witches, τα υπόλοιπα είναι σκέτα φρου φρου).<br><br>In other news ετοιμάζω δοκίμιο, τελείωσα πολύ πράμα από την τελευταία φορά που έγραψα (Borderlands, Hitman και αρκετά indie) και έχω να γράψω μπόλικα, τώρα πιστεύω ότι είναι καλή στιγμή να πιάσω Arkham City και μετά ίσως και Origins που μένουν πολύ καιρό στο backlog.<br><br>Εδιτ: Μόλις κατάλαβα ότι επαναλαμβάνομαι συχνά όσον αφορά τα DLC του Dishonored.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Ένα σύντομο review μου για το Life is Strange μετά την ολοκλήρωσή του:<br><br>10% "Right in the feels, man  :&#039;("<br>5% "ε...ποιος...τι..."<br><br>85% <br><span style="font-family:'comic sans ms'"><span style="font-size:36pt"><span style="color:purple">ΔΡΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ<br>ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ</span></span></span><br><br>Στο 90% των διαλόγων ευχόμουν να υπάρχει μια έξτρα επιλογή "ΒΡΕ Α ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΛΕΩ ΕΓΩ *κωλοδάχτυλο*" και μια επιλογή "ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ", αν υπήρχαν αυτά το παιχνίδι θα ήταν πλήρως καθαρτική εμπειρία.<br><br>Πρέπει να πιάσω κάτι ανδροπρεπές για να εξαγνιστεί το κάρμα μου. Attila Total War με Βισιγότθους, ή ίσως αγοράσω το πρώτο Dark Souls επιτέλους αν παίζει καμιά ακραία προσφορά.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Πόσο σκοπεύεις να δώσεις? Στο instant-gaming το βρισκεις στα https://www.instant-gaming.com/en/18-buy-key-steam-dark-souls-prepare-to-die/" class="bbcode_url"> 7.39€.<br><br>Βέβαια, αν θες κάτι πολύ brutal πάρε Darkest Dungeon. Ακόμα και το DS κάνει ragequit σ αυτό. <br><br>edit: μόλις θυμήθηκα πως το έχεις.  :gkafa:
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Χθες τέλειωσα το Deadlight. Καλό ήταν για σφυνάκι αλλά πολύ ξενέρωτο ending. Δλδ προτιμάς να κάτσεις να δόσεις μια άνιση μάχη που σίγουρα θα χάσεις απο το να πέσεις στο νερό να κολυμπήσεις.  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br><br>Εν τω μεταξύ ακόμα τραβιέμαι με το Thief 4. Είμαι στην μέση (φαντάζομαι) της Hidden City.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Τερμάτισα το Torchlight. Είχα τερματίσει πέρυσι το 2. Πολύ καλό παιχνίδι και αυτό. Το 2 σαφώς πολύ καλύτερο βέβαια. Τώρα λέω να πιάσω lords of fallen και mass effect και πάλι στο steam. Δεν αποκλείεται να παίξω και τίποτα άλλο βέβαια. Είδωμεν<br>Στο xbox 360 και το DS πότε πότε παίζω και might & magic clash of heroes. Απίστευτο παιχνίδι  :salute:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
:rofl:<br>το 2 τερματισες πέρυσι. <br><br>έκανες και edit παναθεμά σε  :lol:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Xαχα thank you  :lol:<br>Eκανα ένα test drive στα εξής παιχνίδια χθες<br><br>- Realmyst Masterpiece Edition - Δάκρυα συγκίνησης κύλησαν. Είχα να παίξω myst από το 1998 στο Atari Jaguar CD. Χάζεψα με τα νέα 3d γραφικά και ότι αλλαγές έκαναν. Δεν θυμάμαι τίποτα από τους γρίφους πια ωστόσο  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>- Hero Siege - Ακριβώς αυτό που περίμενα είναι το παιχνίδι. Παρόμοιο με το Age of Zombies που είχα λιώσει στο PSP το 2012. Είχα κάνει και review μάλιστα γι&#039;αυτό τότε http://thegamersleague.blogspot.gr/2012/12/ge-of-zombies-pspps3androidios.html <br>- Dead Space - Το απέκτησα και στο xbox 360 free λόγω συνδρομής και έχει και achievements σε αντίθεση με steam/origin. Θα ξαναπαίξω τη παιχνιδάρα λοιπόν παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα  και στο προηγούμενο ποστ :cool:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Άφού έκανα <strike>όλα</strike> σχεδόν όλα τα Perks στο Wolfenstein : The New Order, το άφησα λίγο στη μέση (κοντεύω το τέλος όμως), και έπιασα Lord of the Rings Online και προσπαθώ να τελειώσω τα missions του Wildfire Operation στο CS : GO.
 
Top Bottom