What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,114
^Ωραίος συνδυασμός.<br><br> :praisethesun: :rlball:  (Praise The Ball! Πάω να κατοχυρώσω copyrights  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> )<br> :praisethesun: :rocket2:<br>:praisethesun: :rocket4:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Άσε ρε που κατοχυρώνεις και copyrights <br>http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6140.msg151584.html#msg151584" class="bbcode_url">Σε προλάβανε :pP
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Ξεκινώ χθες τη gaming βάρδια μου, 17:15 - 00:00. Όλα καλά, όλα ανθηρά. Λέω "βρες λες, να βάλω το Chivalry που μου πρότεινε ο Chronomancy, να το δω λίγο μέχρι να ζεσταθούν οι κινητήρες των αεροσκαφών στο warthunder;"<br><br>Έπαιξα μερικά ματσάκια. "Άντε, καλά ήταν" σκέφτομαι. "Για ένα εικοσαλεπτάκι πριν το warthunder ή το farm στο Grim Dawn, καλό ήταν". Κοιτάω την ώρα. 20:00. WHAT THE FUCK. Μήνυμα στον Chronomancy: "Γύρνα άμεσα το χρόνο πίσω, με εξαπάτησες" (δραματοποιημένο, δυστυχώς δεν μου έκοψε να του το γράψω έτσι ακριβώς).<br><br>Δεν τον γύρισε. <br><br>Ωραίο, αν και το War of the Vikings ήταν λίγο πιο απολαυστικό οπτικά. Απίστευτη ποικιλία όπλων και attacks, ίσως να του αφιερώσω χρόνο για να καταλάβω και πως πρέπει να παίζεις "σωστά".
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
<blockquote><br>Wolf Among Us, από το Telltale Bundle. Έπαιξα 5 λεπτά και ήδη σκέφτομαι να σταματήσω.<br><br>Κάθε φορά που η Telltale βάζει ένα "Q-mashing" QTE στα παιχνίδια της, ένα άλμπατρος ξεψυχάει στη Σομαλία. ΕΛΕΟΣ που να πάρει ο διάολος, έλεος. 10 προσπάθειες και το παιχνίδι είναι λες και δεν αναγνωρίζει καν τα Q που πατάω. Έλεος.<br></blockquote><br><br>το ίδιο πρόβλημα είχα με μια σκηνή στο Walking Dead Season 2. Μιλάμε το πάταγα το γαμημένο όσο πιο γρήγορα μπορούσα και δεν το πιανε. Έγινε καμιά 30αριά φορές. την τελευταία το πιασε ενώ δεν το πάταγα κανονικά. Σαν το RNG για τα missed/successful shot στα Isometric RPGs....
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,695
Δεν θέλει mashing, αλλά φυσιολογικό ρυθμό.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,755
<blockquote><br>Ξεκινώ χθες τη gaming βάρδια μου, 17:15 - 00:00. Όλα καλά, όλα ανθηρά. Λέω "βρες λες, να βάλω το Chivalry που μου πρότεινε ο Chronomancy, να το δω λίγο μέχρι να ζεσταθούν οι κινητήρες των αεροσκαφών στο warthunder;"<br><br>Έπαιξα μερικά ματσάκια. "Άντε, καλά ήταν" σκέφτομαι. "Για ένα εικοσαλεπτάκι πριν το warthunder ή το farm στο Grim Dawn, καλό ήταν". Κοιτάω την ώρα. 20:00. WHAT THE FUCK. Μήνυμα στον Chronomancy: "Γύρνα άμεσα το χρόνο πίσω, με εξαπάτησες" (δραματοποιημένο, δυστυχώς δεν μου έκοψε να του το γράψω έτσι ακριβώς).<br><br>Δεν τον γύρισε. <br><br>Ωραίο, αν και το War of the Vikings ήταν λίγο πιο απολαυστικό οπτικά. Απίστευτη ποικιλία όπλων και attacks, ίσως να του αφιερώσω χρόνο για να καταλάβω και πως πρέπει να παίζεις "σωστά".<br></blockquote><br><br><br><i>...και τότε ο Hellion είπε ψιθυριστά, για να μην τον ακούσει η ομάδα του Rocket League:</i><br><br>Πσσσστ! Αν μαζευτεί κόσμος ίσως μπω κι εγώ για κανένα ματς Chivalry.<br><br>*φεύγει τρέχοντας και χάνεται μέσα στα στενά...*
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
"Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο"<br><br>Helion, μόλις επιστρέψω, σε κάνω add στον ατμό για να κανονιστεί το καμός. Τα κιτεί αίμα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
*βγάζοντας ιαχές πολέμου*<br><br>ΚΡΥΨΟΥ ΡΕ, ΚΡΥΨΟΥ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ DEMOLITION ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,755
Mα το Χριστό και τη Μπαναγία, αν ξαναπετύχω σε παιχνίδι της Telltale σκηνικό που "σου λέμε να πατάς λυσσασμένα Q για να σωθείς αλλά η κατάσταση είναι υπερβολικά δυνατή για τον ήρωα οπότε όσο και να πατάς καταλήγεις να χάνεις το roll by default ουπς" θα τους στείλω γράμμα με Άνθρακα.<br><br>Ίσως το πιο φθηνό gameplay κόλπο στα χρονικά μετά τα mobs που έκαναν spawn από τις ταράτσες στο Dragon Age 2.<br><br>YΓ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ TEAM FORTRESS 2 ΡΕ, Η ΑΙΡΕΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΟΛΑ. ΘΑ...<br><br>...μπω για κάνα ματσάκι RL σε κάνα 2ωρο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,859
<blockquote>ουπς μύρισε άσχημα</blockquote><br><br>FTFY.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<blockquote><br>ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ  ROCKET LEAGUE<br></blockquote><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=RZg1c3BAjbk
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
<blockquote><br>Mα το Χριστό και τη Μπαναγία, αν ξαναπετύχω σε παιχνίδι της Telltale σκηνικό που "σου λέμε να πατάς λυσσασμένα Q για να σωθείς αλλά η κατάσταση είναι υπερβολικά δυνατή για τον ήρωα οπότε όσο και να πατάς καταλήγεις να χάνεις το roll by default ουπς" θα τους στείλω γράμμα με Άνθρακα.<br></blockquote><br><br>ειλικρινά επειδή θέλω να το βάλω το the wolf among us, έχει πάρει σειρά-μπας και θέλει σταθερό πληκτρορυθμό, κάτι τέτοιο θυμάμαι από το παλιότερο jurassic park είχα βρει το κόλπο κάπως. Η κάνω εντελώς λάθος.  :hmm:<br><br>Μετα το άρθρο για το ομπλίβιον έχουμε ελπίδες για κάτι παρόμοιο σε telltale βερσιον? μπααα  :lol:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,755
Κάποια θέλουν όντως σταθερό ρυθμό ή κατάλληλο timing ή συνδυασμό των 2. Είναι όμως και μερικά σκηνικά που σε βάζουν να πατάς Q σαν ηλίθιος ενώ εκ του σχεδιασμού τους προορίζονται ως "unwinnable scenarios". Δηλαδή σε φάση να σου ορμάει ο υπερ-κακός του παιχνιδιού στην πρώτη σας συνάντηση, εσύ να πατάς Q για να του αντισταθείς αλλά κάθε φορά που ξεκινάει να γεμίζει η μπάρα του QTE μετά από τα μισά περίπου μηδενίζει από μόνη της γιατί "είναι υπερβολικά δυνατός!!11!ένα" ή κάπως έτσι.<br><br>Είναι αρτιότατο ως εμπειρία κατά τα άλλα το The Wolf Among Us, αλλά έχει αυτά τα πράματς που υποθέτω συγκαταλέγει ο Μποράτσος στο τυπικό αρνητικό "είναι interactive movie της Telltale, με ότι συνεπάγεται αυτό" που κοτσάρει σε όλα τα telltale reviews του.<br><br><blockquote>Μετα το άρθρο για το ομπλίβιον έχουμε ελπίδες για κάτι παρόμοιο σε telltale βερσιον?</blockquote><br><br>I can neither confirm nor deny that  :ninja:
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,963
Rough-gem alert: Αφού έλιωσα στα adventures και walking sims για να γεμίσω τον χρόνο ως το Blood & Wine, το πεπρωμένο με έριξε πάνω στο Stories: The Path of Destinies. Ο τίτλος ultra-generic, το art-direction χαριτωμένο αλλά χωρίς ιδιαίτερη ταυτότητα, η μουσική συμπαθητική. Εκεί που το παιχνίδι κάνει το κόλπο γκρόσο, όμως, είναι στο choose-your-own-adventure gimmick και στην χιουμοριστική παρουσίαση.<br>Ουσιαστικά αυτό που έχουν κάνει τα τσακάλια είναι να σχεδιάσουν έναν μικρό αριθμό επιπέδων (όσα σήκωνε το budget, φαντάζομαι) αλλά, μέσω των διαρκών διακλαδώσεων της πλοκής, σε βάζουν να τα επισκέπτεσαι με διαφορετική σειρά κάθε φορά. Η ιστορία ολοκληρώνεται σε 5 (αν μέτρησα σωστά) πράξεις αλλά μετά μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή και να δοκιμάσεις εντελώς διαφορετικό ή ελαφρώς διαφορετικό path, διατηρώντας abilities, loot, και γνώση. Τα πρώτα δύο είναι σημαντικά γιατί ακόμα κι αν ξαναπεράσεις από το ίδιο επίπεδο, τώρα μπορείς να ξεκλειδώσεις εναλλακτικές διαδρομές και μυστικά, αλλά και να τα βάλεις με τους εχθρούς που σε κάθε playthrough γίνονται όλο και πιο ζόρικοι. Το τρίτο μετράει γιατί βλέπεις μια παραλλαγμένη εκδοχή της ιστορίας που οδηγεί σε διαφορετικό φινάλε (θεωρητικά έχει 24  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />) και με βάση τα όσα έμαθες προηγουμένως μπορείς να κάνεις "σοφότερες" και πιο υποψιασμένες επιλογές.<br>Το voice-acting εύστοχο και μερακλίδικο (ένας αφηγητής που μιμείται όλες τις φωνές σα να διαβάζει παραμύθι), ο χειρισμός λίγο μυστήριος με m/k αλλά συνηθίζεται, το σύστημα μάχης απλό και εθιστικό, δανείζεται στοιχεία Bastion και Batman. Αυτό που το απογειώνει είναι η ιστορία, οι χαρακτήρες, και η γενικότερη παρουσίαση.<br><br>Δυστυχώς το παιχνίδι φαίνεται να έχει κάποια θέματα με το optimization (το σύστημά μου δάμασε τον  Άσπρο Λύκο κι εδώ χάνει frames WTF - άσε τα loading times, ιδίως στο ξεκίνημα). Με το που θα το γυαλίσουν ελαφρώς ορμάτε άφοβα, αλλά και τώρα είναι να το πιεις στο ποτήρι.<br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
^^ Ακούγεται πολύ ωραίο και ιδιαίτερα ψαρωτικό το Launch Trailer. Η τιμή του είναι δελεαστική οπότε μπαίνει wishlist λόγω έλλειψης χρόνου. Βλέπω στο Steam πως το παίζει και ο Sephir οπότε ίσως έχουμε και τη δική του άποψη. Μέχρι στιγμής πάντως μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,547
Μεγάλος ρουφιάνος το Steam.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>"Official" εντυπώσεις soon.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,745
Αυτόν το καιρό παίζω το The Talos Principle. (είναι που άρχισε ξαφνικά να παίζει καλά χάρις στην mesa 11.2)<br><br>Άνετα το προτείνω! Η μυστηριακή ατμόσφαιρα μού φέρνει στην μνήμη το Riven που είχα παίξει παλιά.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,623
<blockquote><br>Wolf Among Us, από το Telltale Bundle. Έπαιξα 5 λεπτά και ήδη σκέφτομαι να σταματήσω.<br><br>Κάθε φορά που η Telltale βάζει ένα "Q-mashing" QTE στα παιχνίδια της, ένα άλμπατρος ξεψυχάει στη Σομαλία. ΕΛΕΟΣ που να πάρει ο διάολος, έλεος. 10 προσπάθειες και το παιχνίδι είναι λες και δεν αναγνωρίζει καν τα Q που πατάω. Έλεος.<br></blockquote><br>Το Lore και γενικά το concept αξίζει, αλλά καλύτερα να μείνεις στα comics... Το game, αν και ωραία εμπειρία, αποδεικνύει ότι το ΒΑΣΙΚΟ του χαρακτηριστικό, οι "επιλογές", είναι ανούσιες και επηρεάζουν μόνο το 10% περίπου του συνολικού σεναρίου. Γενικά δεν αξίζει να δίνεις λεφτά για games που από τη μια έχουν μικρή διάρκεια, περίπου 12-15 ώρες, και από την άλλη ΜΗΔΕΝΙΚΟ με αμελητέο replayability.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,859
Πριν πιάσω το Siege of Dragonspear είχα ασχοληθεί με Doom και Quake, θυμίζω ότι η μόνη επαφή που είχα με τη σειρά μέχρι πρότινος ήταν τα Doom 3 και Quake 2.<br>Πάμε πρώτα στο Doom. Ναι, έχει όντως διαφορές με το 3 αλλά και αρκετές ομοιότητες όπως είχα δει από βίντεο π.χ. μυστικά, αν και λιγότερα στο 3 και ο τρόπος που spawnάρουν οι εχθροί, κρυμμένοι σε εσοχές στους τοίχους είτε από το πουθενά. Και το κλασικό φυσικά design όπου πεταγόντουσαν μόλις άνοιγες πόρτες, so 90&#039;s.  :lol:<br>Ο αριθμός των εχθρών είναι λογικό να είναι αυξημένος στα παλιά αφού στο 3 οι χώροι είναι συνήθως στενοί και δεν επιτρέπουν και μεγάλες μανούβρες οπότε αν είχαμε μεγάλη πλήθη θα μας στρίμωχναν για γκαγκμπαγκ στη γωνία, φτηνό και άδικο.<br><br>Μου άρεσαν η ταχύτητα του παιχνιδιού και η βία. Η αίσθηση των όπλων ήταν ψιλοmeh αλλά τουλάχιστον είχαν αισθητό οπτικό αντίκτυπο στο θάνατο που σκορπούσαν. Εδώ να διευκρινίσω πως το έπαιξα με gzdoom και Brutal Doom κουμπωμένο για mouselook (και headshots, δίκαιο tradeoff νομίζω), πιο smooth κίνηση και sprites και τέλεια αίσθηση του splatter που επέτρεπε να μπογιατίσεις μακελειό τους περιβάλλοντες χώρους. Να ευχαριστήσω τον Epitaph που το είχε προτείνει, πέρα από τις extra πίστες, προσφέρει τόσες πολλές ρυθμίσεις που χάνεσαι εύκολα (π.χ. μπορούσες να βάλεις νέες A.I. ρουτίνες στους εχθρούς που τους έκαναν πολύ πιο επικίνδυνους).<br>Δοκίμασα να παίξω τη βανίλια έκδοση για 10 λεπτά περίπου, μέχρι που είδα ότι δεν την πάλευα λόγω χειρισμού. Χαλαρά από τα πιο άθλια πράγματα σε παιχνίδι, ποιος θεώρησε ότι είναι cool να στρίβεις δεξιά και αριστερά σαν tank σε fps που θέλει γρήγορες κινήσεις... Ενώ τα tank like controls λειτουργούν ικανοποιητικά σε ένα 3rd person horror, σε παιχνίδι πρώτου προσώπου είναι μέγιστο fail καθώς ούτε strafe με ακρίβεια μπορείς να κάνεις ούτε στην κατεύθυνση που θέλεις συνήθως. Ευτυχώς κατάλαβαν πόσο τράτζικ είναι και το αντικατέστησαν μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια με τον κλασικό fps χειρισμό που ξέρουμε μέχρι σήμερα.<br><br>To έπαιξα σε Ultra-Violence και το βρήκα εύκολο. Το design όπως είπα κι άλλου είναι πολύ hit and miss. <b>Λαβύρινθος για το λαβύρινθο</b>. "Γιούχου, κοιτάξτε πόσο πολύπλοκα επίπεδα μπορούμε να φτιάξουμε". Το ότι δε, αρκετά επίπεδα, ειδικά στο 4ο και χειρότερο επεισόδιο (και για λόγους balance) σχεδιάστηκαν μέσα σε ένα απόγευμα (!) δείχνει το πόσο πολλή φαιά ουσία καταναλώθηκε σε αυτό το κομάτι...<br>Δεν έχω θέμα με μεγάλα δαιδαλώδη επίπεδα και σε μερικά παιχνίδια είναι πραγματικά ιδιοφυή (βλ. Thief, System Shock το 2 κυρίως, Deus Ex, Dark Souls κ.α.). Γενικά, από την αρχιτεκτονική, μέχρι την αίσθηση μοναδικότητας. Σχεδόν καμία συνοχή και λογική για το που βρίσκεται η κάθε πόρτα ή σκάλα, που θα έπρεπε να είναι υπερυψωμένο το έδαφος, teleportes και περάσματα που οδηγούν στο πουθενά ή βρίσκονται σε πλατφόρμες στον αέρα κτλ. Οκ στο επεισόδιο 3 (το καλύτερο κατά τη γνώμη μου) να το καταλάβω που είναι η κόλαση και περιμένεις all over the place χύμα σχεδιασμό αλλά στα 1 και 2 στις βάσεις στους δορυφόρους του Άρη αναρωτιέσαι αν χρησιμοποιούνταν από ανθρώπους.<br><br>Συνολικά μου άρεσε σαν παιχνίδι. Περισσότερο βέβαια σαν κειμήλιο άλλη εποχής, και όχι τόσο από την άποψη "πω ρε φίλε τι ήταν αυτό που μόλις τελείωσα". Για παιχνίδι τόσο παλιό κάνει πολλά πράγματα σωστά.<br>Θα το πρότεινα σε κάποιο ακόμη και τόσα χρόνια μετά; Σίγουρα, αν αντέχει τα γραφικά (που η αλήθεια είναι ότι έχουν μια γοητεία λόγω στυλ) και κυρίως το τραγικό σύστημα χειρισμού (που ξεπερνιέται ευτυχώς με mod). Το θεωρώ κλασικό; Ναι,επηρέασε όλο το είδος τι να λέμε. Το θεωρώ απαραίτητο, essential που λέμε και "χάνεις αν δεν το παίξεις"; Μάλλον όχι καθώς έχει ξεπεραστεί πολύ σχεδόν σε όλους τους τομείς από πολλά άλλα fps.<br><br>Για το Quake δεν έχω να πω πολλά πράγματα (είμαι στα μισά του Armagon τώρα). Του είχα περάσει το mod Dark places και έδειχνε φανταστικό, από τους φωτισμούς και τις ανάγλυφες επιφάνειες μέχρι τα particles. Το κοινό που έχει με το Doom είναι ο γρήγορος ρυθμός αλλά διαφέρει στην προσέγγιση. Εδώ έχουμε λίγες αρένες και πολλούς διαδρόμους ή στενά σημεία, αρκετοί εχθροί κι εδώ αλλά νομίζω λιγότεροι ανά περίσταση απ΄ότι στο Doom. Το έπαιξα στο Hard και σε σχέση με το Doom έχει πραγματική πρόκληση κάτι που μου άρεσε. Μου άρεσε που κάποια αντικείμενα σε ανάγκαζαν να παίζεις διαφορετικά (π.χ. ring of shadows, quad damage κτλ.)<br>Καλύτερη A.I. εχθρών, ταχύτερη κίνηση, αρκετά heat scanning πυρά (κλασικό κρυφτούλι με Shambler γύρω από κολόνες  :lol: ) και η προσέγγιση να δίνεις προτεραιότητα σε συγκεκριμένους εχθρούς και να εκμεταλλεύεσαι ακόμη και το infighting. Κλάσης ανώτερο level design με παγίδες, μυστικά περάσματα και shortcuts και μοναδική αρχιτεκτονική που έδινε αίσθηση προσανατολισμού. Να μην πω για τη φοβερή ατμόσφαιρα (βλέπω ότι συμμετείχε στο art design και ο mcGee οπότε δεν εκπλήσσομαι και τόσο)! Μεσαίωνας, σατανίλα και γκοθίλα. Ειδική μνεία στα ονόματα των επιπέδων. Satan&#039;s dark delight, the Palace of Hate, the door to Chton κτλ. πιο μέταλ πεθαίνεις. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ούτε στο Quake ήταν όλα ρόδινα, ειδικά η αίσθηση των όπλων ήταν κάπως απογοητευτική με εξαίρεση κάποια π.χ. super railgun, grenade launcher. Ειδικά οι shotgun ήταν σαν φυσοκάλαμα. Επίσης σε μερικά σημεία η δυσκολία άγγιζε τα όρια του άδικου π.χ. όταν σου πέταγε  από σημεία που δεν έβλεπες εχθρούς που ήθελαν συγκεκριμένα όπλα για να πέσουν εύκολα και  δεν ήσουν προετοιμασμένος. Σιχτήριασα με κάτι μπλε χλαπάτσες που χοροπήδαγαν τριγύρω με διαβολεμένη ταχύτητα και σου έσκαγαν μέσα στα μούτρα.<br>Τα boss του δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο (αν και το πρώτο μου άρεσε), ούτε στο Doom ήταν αλλά τουλάχιστον εκεί ήθελαν την κλασική τακτική τα ταΐζουμε μολύβι μέχρι να ταβλιαστούν. Βασικά ήταν και λίγα, τα επεισόδια 2 και 3 δεν είχαν κάποιο boss στο τέλος.  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /><br><br>Συνολικά, μου άφησε καλύτερη αίσθηση από το Doom.<br>Τι δε μου άρεσε και στα 2 παιχνίδια<br>-Το γεγονός ότι στην αρχή του κάθε επεισοδίου σε άφηνε χωρίς τα όπλα και αντικείμενα/πανοπλίες που είχες βρει. Από τα πιο φθηνά πράγματα που έχω δει σε παιχνίδι, ούτε καν μπήκαν στο κόπο να το δικαιολογήσουν<br>-Οι πονοκέφαλοι/ζαλάδες/ανακατωσούρες που είχα σε μερικά σημεία κυρίως στα πρώτα μισά κάθε παιχνιδιού, στο doom έριξα λίγο την ταχύτητα που κινείται ο σκληρός πεζοναύτης που αιμορραγεί από τα μάτια (sic). Στο doom το πάθαινα λίγο συχνότερα και φαντάζομαι έχει να κάνει και με τη φύση των γραφικών (sprites με έντονα χρώματα). Tα μόνα άλλα παιχνίδια που είχα παρόμοιο περιστατικό ήταν το Half-Life 2 στα επίπεδα με το hovercraft και στο Super Mario Kart.
 
Top Bottom